Fra SMS til Gruppesex

1

Udlev dine fantasier med en af vores medlemmer, det behøver ikke at være med en kæreste.

10%
TOTAL SCORE
Besøg side Besøg side

Det hele startede da konen var flyttet, hun ville bare ikke mere, pakkede sine ting og skred. Jeg var nede i et sort hul da min fætters kæreste, Som forøvrigt er en lille lækker og sexet sag, pludselig sendte en sms til mig. Jeg kan faktisk ikke huske indholdet, men vi gled langsomt ind på emnet pik og størrelse, jeg pralede lidt og hun tændte på det kunne jeg forstå, for hun lagde ringe skjul på at hun da gerne ville prøve den. Hun begyndte at spørge hvad jeg ville gøre hvis det var. Jeg skrev til hende: Jeg kunne tænke mig at lade mine silkebløde hænder glide over dine skuldre, og ned over din ryg, Undersøge al din lækre hud på vejen til dine smukt formede, og faste baller, herfra videre ned af dine slanke lår. Jeg føler med beundring efter hver en milimeter af din hud, da blot at røre dig næsten får mig til at komme. Da jeg når til fødderne får de særlig meget blid og kærlig omsorg, mens jeg beder dig lægge dig om på ryggen, så jeg kan give dig samme behandling på forsiden. Jeg skriver at jeg vil give dig samme tur på forsiden dog glider jeg uden om din fisse og bryster… Jeg fortæller i detaljer om hvordan jeg vil behandle hendes krop helt ned i detaljer… og tilsidst skriver hun at hun er kun tænker på en ting lige nu… Jeg skriver dumt: “hvad dog…?” Svaret kommer straks: “Jeg vil have bare lægge mig ned og modtage al den kærlige behandling og massage du skriver om…” Stadig dumt spurgte jeg: “Med hvem…?” “Gerne med dig, bare det sker..” lød svaret straks… Der gik nogle dage, uden kontakt og jeg havde forlængst slået det hen som spøg, da hun pludselig skrev:” det var i morgen, tirsdag du havde fri, ikke? Er du stadig frisk på at gennemføre den massage du lovede?” Jo jeg havde fri, men de ting jeg skulle var blevet ændret i sidste øjeblik så jeg blev bare hjemme og drev den af, hvilket jeg fortalte hende.”vi ses klokken 8.30.” var det korte svar. Jeg vågner kl. 7 og er frisk, tager et afslappende karbad, klæder mig i afslappet tøj, der dog er nemt at få af i en fart, hvis det er nødvendigt. På slaget ringer det på døren og jeg lukker op, der var hun, lyst krøllet hår, halvlang tæt kjole, (der stoppede lige over brystet, altså uden skuldre) der viste hendes yndige former frem, og det var en forbrydelse at de blev gemt væk til daglig, kunne jeg se. Lækker fast røv, tilpas formede, struttende bryster, og en vidunderlig ikke for flad mave, lige med antydningen af bue. Jeg bød indenfor med et klap og et klem på den faste røv, jeg var næsten i himlen, dette måtte være en drøm. Jeg serverer te, og da jeg skal skænke 2. gang, går jeg bag hendes stol, lader mine hænder prøvende hvile på hendes bare skuldre, hun sukker henført, og jeg tager det som et ja, og begynder at kærtegne skuldrene nedover på forsiden og ryggen, med langsomme bevægelser lader jeg fingrene glide indenfor til de to smukt buede bakker der pynter foran på den perfekte krop. Udenpå med hænderne og ned over maven, jeg elsker kvinder med en svagt buet mave, så også her fik den lidt ekstra opmærksomhed, inden jeg glider om på hendes ryg for at kærtegne og massere hendes ryg. Da jeg føler hun er varm, tager jeg hendes hånd og trækker hende med ind i dobbeltsengen hvor jeg lænker hendes arme som et “V” til hovedgærdet med mine håndjern, og klæder hende helt af, Hun har ikke bh på, og kun G-string under kjolen. Jeg bruger masser af tid på hendes krop, og slutter seancen af med at tage mig kærligt af hendes bryster. lader hænderne glide ned til hendes elskovskløft for at føle søgende på skamlæberne og udenom klitoris. Med et pludselig stød lader jeg den ene finger glide ind i det våde dyb, og glide krævende opad til den når klitten, hvor jeg begynder den forløsende behandling.
Imens lader jeg den anden hånd kæle for din ene balde, i rolige bevægelser hen i mod dit anus. Jeg fugter anus med saft fra fissen, og mens du stønner og gav dig, presser jeg stille på for at liste en finger indenfor i dit bageste hul. Du stivner lidt indtil jeg siger: “Slap af det er godt og du vil kunne lide det, stol på mig…” Du løsner langsomt op, og da jeg kan mærke at det er lige over den første orgasme, trækker jeg hænderne til mig og masserer i stedet for dit maveskind, bare lige så du kan falde lidt ned. “bliv ved, bliv ved….” du er ved at gå til og jeg nyder det. Jeg ligger mig mellem dine smukke lår og kysser dig stille op ad benene til jeg når målet, nemlig din fisse. mens jeg slikker, arbejder jeg forsigtig flere fingre op i dit bagerste hul, så du kan få den længe ventede orgasme. Da jeg har slikket kort tid, stivner du og jeg er sikker på at naboerne hørte dig da du røg i syvende himmel. Stadig fortumlet af orgasmen, vender jeg dig og lænker dig så du ligger fladt på maven. Jeg kravler op og tager dig om hofterne, løfter dig lidt så jeg kan trænge ind i din fisse bagfra, langsomt trænger stødene længere og længere op i din fisse der er som et skruestik om min sprængklare pik, men det skulle ikke være endnu, så jeg må arbejde langsomt og koncentreret mens du gennemrystes af to orgasmer. Da den anden er ved at rulle over dig, glider jeg ud, og sætter spidsen mod dit bagerste hul, og da du er højt oppe på din orgasme, hjulpet af min finger på klitten, mærker du ikke at jeg langsomt glider ind i endetarmen på dig. Da pikhovedet er helt inde slapper jeg af, og lader dig sunde dig lidt, før jeg igen trænger dybt op mellem dine faste balder. Efter fem minutters nydelse i dit bagerste hul, må jeg overgive mig og kommer med et brøl dybt oppe i din endetarm. Vi ligger i lang tid og kæler, inden vi går hver til sit, med løfte om at gentage dette.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *