Chaufføren og blafferpigen

1

Udlev dine fantasier med en af vores medlemmer, det behøver ikke at være med en kæreste.

10%
TOTAL SCORE
Besøg side Besøg side

Jeg var på vej sydpå ad motorvejen mod Rødby med en sættevogn fyldt med industripaller til Tyskland. Jeg vidste, at jeg på tilbageturen skulle have kølevarer med tilbage til København, så min dag var helt planlagt. Det var ikke den mest ophidsende vejstrækning, så jeg sad og kedede mig. Min ene hånd gled ned til skridtet, og kørte lidt rundt. Dyret vågnede, og inden længe sad jeg med stiverten ude af bukserne og var lige så langsomt ved at gnide mig til lidt fornøjelse. Jeg passede på ikke at blive for hurtig færdig, trak det ud, nød den stigende brænden på det blanke hoved. Jeg blev snart så henført, at jeg nær havde overset de gule blink og den vinkende betjent. Pokkers, de var efter os igen, på rastepladsen var en horde betjente og folk fra bilinspektionen i gang med en del standsede lastbiler. Jeg nåede lige at få trykket ham ned i bukserne og lukket, før døren blev åbnet og en betjent stak hovedet ind. Der blev checket bremser, overvægt og køreskiver, men alt var ok, så snart var jeg på vej igen. Jeg sad og blev godt sur, jeg tænkte også på den hetz, der var indledt på lastbilchaufførerne og deres højresving. Fint nok at de knalder dem, der sidder åbenlyst og snakker i mobilen, mens de drejer, men ellers skal de lade os passe vores arbejde.

Jeg var allerede så småt begyndt at få lysterne tilbage i bukserne, da der dukkede en fodgænger op i nødsporet et godt stykke forude. Måske en, der var kørt i stå og ville til den nærmeste nødtelefon, men da jeg kom nærmere, viste det sig at være en ung pige i sommerdress, og gud bedre det om ikke hun tomlede. På en motorvej!! Jeg var klar til at give hende det store vrælehorn, når jeg om lidt tromlede forbi, men fik pludselig en tanke. Jeg bremsede og blinkede ind, og håbede på at hele den nærmeste omegns betjente var travlt optaget på føromtalte rasteplads. Hun åbnede døren og kravlede op, åbenbart lettet. Jeg satte atter fart på, inden jeg vendte mig mod hende, uden at sige noget og egentlig også uden at smile. Jeg var stadig knotten. Hun så for øvrigt godt ud, den lille, for ret gammel kunne hun ikke være, vel omkring de 15.

”Skulle du ikke være i skole?” jeg prøvede mig lidt frem. Hun så lidt vantro på mig og rynkede brynene:
”Det er jo sommerferie.” Det havde jeg rent glemt. Jeg betragtede hende helt åbenlyst. Pænt formede bryster i den røde T-shirt, brune sommerben, der stak ud af hendes blå shorts, et par aflagte jeans, hvor benene var klippet af. Derudover et par udtrådte løbesko og en sving-om-taske. Hun lagde tasken ved siden af sig og tog en læbepomade frem. Som når en voksen kvinde smører læbestift på, fik hendes med pomaden, hun smak et par gange med læberne og så på mig.
”De sprækker så nemt i solen” var hendes kommentar.
”Hvor langt skal du?” fortsatte hun, og da hun hørte, at jeg først stoppede i Rødby, lænede hun sig velbehageligt tilbage i sædet og fortalte, at hun skulle besøge en kusine i Nakskov.

Jo længere tid der gik og jo mere jeg så på hendes spinkle skikkelse, jo mere lyst fik jeg til hende, lidt tak kunne man vel få for sin ulejlighed.
”Ta’ din bluse af” jeg nærmest kun hørte mig sige det, uden at det egentlig var bevidst.
”Hva’?” hun hørte det godt, men gloede vantro på mig. Jeg gentog det uden at se på hende.
”Glem det” sagde hun kort og lagde armene over kors, næsten som for at skærme for yndighederne.

”Du gør bare, hvad jeg siger” min stemme blev hårdere.
”Og hvis jeg ikke vil?” Hun opførte sig fuldstændig som ventet. Jeg så lige i spejlene, ingen biler i nærheden, så jeg greb i rattet og gav et lille vrid. Luftaffjedringen fik førerhuset til at krænge lidt, og da hjulene begyndte at køre på slumrestriberne ind mod nødsporet, brummede det noget rigeligt, i hvert fald nok til at hun rettede sig op og greb fat om sædet.
”Hvad gør du?” angsten lyste ud af hende. Det var komplet ufarligt, men det kunne hun jo ikke vide. Jeg gav hende en tur til og nu begyndte tårerne så småt at trille. Hun tryglede mig om at holde op, men det manglede jeg lysten til, som jeg sagde. Jeg så på hende, lod blikket glide ned til hendes bryster, der nu bevægede sig hastigt op og ned, og gav et lille kast bagover med hovedet.

Hun forstod hentydningen og tog fat med begge hænder om blusekanten og begyndte at trække den over hovedet. Inden den nåede så langt, stoppede hun og så på mig med et ynkeligt ansigt, som for at jeg skulle få medynk med hende. I stedet lagde jeg an til et sving til, og uden flere svinkeærinder flåede hun den af. Jeg bliv lidt overrasket, hun havde ingen bh på, kloderne fremstod for mig i hele deres naturlighed, og da hun prøvede at dække for dem med hænderne, fik hun et ”ab-ab-ab” som til en hund, der gør noget galt. Hun satte armene stift ned ved siden og bøjede hovedet for at overskue, hvilket syn, hun udstillede. Jeg kunne mærke blodet dunke i tindingerne af spænding og måtte lige ned med hånden og rette dyret lidt til.

”Kæl for dem” hun snøftede et par gange, inden hun langsomt og lidt uøvet lod hænderne glide op over maven til de yndige forhøjninger. Hun krammede dem forsigtigt, klemte lidt på vorterne, inden hun atter satte hænderne i skålform under dem og klemte dem op over rundingen. Sådan sad hun en stund uden at se på mig, mens jeg med blikket hastigt vandrende skiftevis på vejen og på hende.

Jeg var meget i tvivl, om jeg skulle lade det blive ved det, men da hendes små brystvorter ganske langsomt begyndte at vokse i størrelse ved den blide behandling, fór der en djævel i mig, hun kunne jo li’ det.
”Smid lige resten” sagde jeg nærmest henkastet.
”Resten??” hun vidste jo godt, hvad jeg mente, så hvorfor så meget palaver.
”Jeg vil se din kusse, ka’ du fatte det?” Hun sad og bed sig lidt i læben, som om hun overvejede situationen. Hun prøvede at fange mit blik, måske for at få omstødt ”dommen”, men i stedet lod jeg bilen trække ud i betænkelig nærhed af autoværnet, og på den anden side var der rimeligt langt ned. Hun så skrækslagen ud og hummede sig over mod mig, og det hjalp på villigheden, for da vi atter var på ret køl, lettede hun sig lidt og trak shortsene af. Et par yndige, tynde blondetrusser dukkede op. Med fingrene på kanten så hun bedende på mig, men jeg var ubøjelig og bad hende om at fortsætte. Hun så åbenbart ingen anden udvej, så lidt efter sad hun let sammenbøjet med fast sammenklemte ben.

”Læn dig bagover og spred dem”, min stemme rystede af spænding, mens hun opgivende lod sig falde bagover og med en svag hulken spredte benene lidt. Mit udsyn var ikke det bedste, nu ville jeg se det hele, så jeg tjattede til hendes nærmeste ben og beordrede det op på sædet. Det hjalp!! Den sødeste ungpigekusse viste sig i al dens uberørthed, svagt besat med helt lyse dun på de sammenknebne skamlæber og lidt mere tæt højere oppe.

”Kæl lidt med den” hun rynkede brynene, som om hun ikke forstod, hvad jeg mente. Jeg spurgte hende, om hun ikke en gang imellem rørte ved sig selv dernede, hvilket fik hende til at rødme dybt, mens hun førte en hånd ned og langsomt begyndte at køre den rundt. Langsomt men sikkert fik hun efterhånden masseret sig til en fugtig åbenhed, de inderste læber var vidt åbne og den fine lyserøde revne glinsede af fugtighed, nederst tydeligt afsluttet ved den helt tillukkede indgang, øverst afrundet over stedet, hvor den lille tap skulle være at finde, men der var stort set intet at se, selv når hun af og til spredte det hele ud med fingrene.

”Pres en finger ind” sagde jeg og forventede en accept, men hun nægtede pure, det var for privat påstod hun. Så måtte jeg jo hjælpe hende. Jeg rakte en hånd ud og lod den køre ned ad hendes lår, på vej ned mod det private lille hul. Øjeblikkeligt samlede hun benene og satte sig helt op. Inden hun nåede at rykke væk fra mig, fik jeg et godt greb i hendes lange hår og trak hendes hoved hen mod mig. Mens jeg styrede med knæene på rattet, fik jeg med den frie hånd befriet min helt balstyriske stang fra buksernes stramme indespærring. Hun hylede, da hun så, hvor det bar henad, hun prøvede at få min hånd fjernet fra sit hår, men jeg holdt fast og trak til, indtil hendes mund var lige over mit blanke hoved mellem benene. Hun skreg, at det gjorde ondt i håret, så jeg lavede en handel, som hun ikke kunne afslå, hvis jeg lindede lidt på grebet, skulle hun sutte.

Om hun accepterede blev jeg aldrig klar over, men da jeg lindede grebet og pressede hendes hoved ned mod min pik, gled den lige så fint ind mellem hendes bløde læber, med store protesterende sprut.
”Hvis du bider, kører jeg galt.” Jeg ville være sikker på ikke at komme til skade. Hun vægrede for sig med hænderne, men en kort, men helt klar kommando om at få armene om på ryggen hjalp på det hele, især da jeg truede med ellers at trykke hendes hoved nedad, så hun ville blive nødt til at få pikken presset helt ned i halsen. Det endte såmænd med, at hun næsten helt af sig selv lå og rokkede med munden omsluttende pikken. Jeg sad med halvt lukkede øjne og nød følelsen af varm pigemund om mit dunkende spyd, mens jeg med stjålne blikke beundrede den slanke unge krop med de faste baller, der lå udstrakt ved siden af mig. Trafiksikkerheden var på et rimeligt lavt niveau, så jeg besluttede at stoppe ved først kommende rasteplads, det her skulle ikke bare afsluttes med et simpelt blow-job. Jeg var opsat på mere, men problemet var nok hende. I sidelommen i døren lå en stor hvid plast-strip. Jeg tog den og lavede lykken klar.

Ret hurtigt kom vi til en stor rasteplads, med stor p-plads og toilet, men ingen forretning. Jeg parkerede bilen i det fjerneste hjørne, mens jeg opmuntrede hende til at fortsætte sit dejlige arbejde. Da vi stoppede var hun allerede på vej op, men jeg nåede at gribe hendes hænder og strippen sad meget snart og strammede hendes håndled sammen på ryggen. Hun begyndte at råbe om hjælp, men der var kun en personbil helt oppe ved toilettet. For at være på den sikre side rev jeg et stykke gaffatape af rullen, og med nogen besvær fik jeg sat det for munden af hende. Totalt liderlig fik jeg bakset hende om på sovebriksen bag sæderne, men indså, at det var for besværligt at kæmpe med hende, så i stedet klemte jeg hendes overkrop ned over ryglænet til passagersædet, så hun lå med enden strittende lige i vejret. For at få hende til at sprælle mindre, fik jeg fat i en stump tov, som netop kunne nå rundt om hendes sammenbukkede krop, så nu kunne jeg forpustet sætte mig bag hende og beundre den smukke lyse kusse mellem de bundne spredte ben. Nu kunne jeg få lov til at røre.

Først skulle jeg lige ordne et par praktiske detaljer, dørene blev låst, rullegardinerne trukket ned og jeg trak af tøjet, mens hun med skræmte øjne fulgte det hele. Jeg krøb om bag hende, tændte læselampen og rettede den direkte mod de halvt åbne skamlæber. Med rystende fingre rakte jeg ud og kælede lidt for de to små puder. Hun prøvede febrilsk at komme fri, prøvede at virre med enden for at undgå mine tilnærmelser, men mit arbejde var godt udført, hun sad fast. Jeg lagde begge hænder på hendes baller og lod tommelfingrene glide blidt op og ned i det fugtige område, spredte lidt ud, lod fingrene glide lidt ind i det blotlagte, lyserøde område. Jeg prøvede efter med en finger langsomt vandrende nedad i revnen, om der mon skulle være liv i hende, liv i den lille knop, der måtte være der. Da jeg efter lidt søgen fandt den, gik der nærmest et stød gennem hende, og det gentog sig flere gange, hver gang jeg strejfede et helt bestemt punkt. Det endte jo med, at jeg kunne give hende en lille oplevelse også.

Nu kom det mest spændende, næsten. Jeg lod en finger nærme sig den knapt synlige åbning. Da fingeren fandt, hvad den søgte, begyndte hun at virre med hovedet og grynte bag tapen, det bedste hun havde lært. Det opildnede mig endnu mere, så trods hendes protester lod jeg det yderste led af en finger glide lidt ind i de varme folder. I stedet for at prøve at mase den ind, lod jeg den vandre i cirkler rundt i åbningen, pressede fingeren ud til siden, mens den kørte rundt. Ved siden af fingeren viste der sig et lille indblik i hendes mørke indre. Jeg satte en ekstra finger til det, jeg kunne opfatte som et åbent område og trykkede lidt til, indtil det strammede lidt om fingrene. Der manglede smørelse, men i stedet for at spytte, fortsatte jeg lige så stille med at glide fingrene længere og længere ind, mens de selv samlede fugtighed. Det tog rigtig lang ophidsende tid, og til sidst lykkedes det, jeg stod nu med to fingre begravet i en aldeles lækker ung piges varme, snævre kusse, om hun så ville det eller ej. Jeg lod fingrene gå lidt på opdagelse derinde, de kunne ikke komme helt i bund, men de kunne klemme sig lidt ud i de fine følbare folder, når jeg bevægede dem fra side til side eller krummede dem lidt sammen. Jeg lod min tommelfinger glide nedad i revnen, nedad mod hendes lille klit, langsomt og i takt med mine små bevægelser inde i hende.

Da jeg ramte det lille punkt, som før gav anledning til så stor nydelse hos hende, gentog hendes positive reaktion sig. Lidt forundret blev jeg klar over, at selv midt i det, hun måtte opfatte som en voldtægt, kunne hun føle behag i berøringerne, mon det kunne bære frem til en orgasme, frivillig eller ej? Det måtte prøves. Med en iver, jeg sjældent har følt, begyndte jeg at bearbejde hendes kusse og omgivelserne, så blødt og åbenbart behageligt, som muligt. Det var tydeligt, at lystpunktet ved klitten bar størst frugt. Hver gang jeg strejfede punktet, var der straks gevinst, hendes små folder kom med en lille sammenpresning om mine fingre. Det var vanvittigt, min pik blev helt balstyrisk, den ville være med. Jeg beroligede den med et lille klem, og overbeviste den om, at dens tur skulle nok komme, men damerne først.

Jeg begyndte at tælle, et tal frem for hver gang hun reagerede positivt, og reaktionerne blev kraftigere og kraftigere. Jeg var overbevist om, at det ville lykkes, og sandelig, pludselig stivnede hendes krop, kussen arbejdede ganske lidt, men så brød det løs, hun skreg, så godt det kunne lade sig gøre bag tapen, kramperne i skeden kom med faste mellemrum og hendes safter smurte mine fingre helt vidunderligt, mens jeg forsigtigt trykkede med tommelfingeren ved klitten. Det varede ikke så længe, men inden hun var dampet helt af, stillede jeg mig op bag hende med spredte ben og ganske hurtigt efter at have fjernet mine fingre fra hendes kusse, blev den atter fyldt op, denne gang af min forventningsfulde pik. Og det var vildere end forventet. Den var stram, meget stram, men, hvor utroligt det end lyder, hjalp hun mig på rette vej ved at vippe sit underliv i en sådan retning, at pikken uden besvær gled omklamret mod bunden. Hun smurte perfekt og stramningen var næsten en uhyggelig oplevelse, allerede efter de første ti langsomme dybe stød kunne jeg mærke, at der var ved at være gevinst. Jeg prøvede at udsætte det lidt ved at stå helt stille, men hendes bevægelser, selv om de var meget begrænsede, var for meget. En kriblen ved inderlårene, krampetrækninger i lænden og jeg var solgt. Lange seje sprøjt blev det endelige resultat, jeg havde ellers inderst inde planlagt at sende ladningen op over hendes balder, men jeg havde ikke magt til at trække pikken ud, da det endelig gjaldt.

Først bagefter viste der sig en slags bondeanger. Jeg løsnede rebet og smed et håndklæde over til hende. En bidetang fik has på strippen, men tapen måtte hun selv få af. Jeg havde lige en praktisk detalje at ordne udenfor, ud over at lade vandet. Jeg låste dørene, så hun ikke stak af lige nu. Da jeg atter kom ind, sad hun helt påklædt med sin taske over skulderen og så noget mut ud, forståeligt nok. Hun skældte egentlig ikke ud, men ville melde mig til politiet. Det var da ok med mig, lod jeg hende forstå, så mens jeg startede motoren og gjorde klar til afgang, hoppede hun ud af døren. Langsomt kørte jeg ud fra rastepladsen, og et blik i spejlet gav et billede af en ung, lyshåret pige, der stod med en blyant og et stykke papir for at notere mit nummer. Først da jeg atter var ude på motorvejen, satte jeg fart på, vel vidende at det stykke papir jeg havde dækket nummerpladen med, meget hurtigt ville blive flået væk af vindpresset.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *