Fra SMS til Gruppesex 2

1

Udlev dine fantasier med en af vores medlemmer, det behøver ikke at være med en kæreste.

10%
TOTAL SCORE
Besøg side Besøg side

Der gik nogle dage siden vores møde, En torsdag eftermiddag skrev du: “Skal du noget i weekenden? Jeg giver mad fredag aften, for han er ude at køre og kommer først hjem sent lørdag.” Det lød uskyldigt, jeg havde faktisk fået lidt dårlig samvittighed over den tirsdag. men jeg svarede “ja jeg kommer klokken 17.30, vi ses.” Jeg glædede mig som et barn til juleaften, det var sindssygt og min dårlige samvittighed var væk da det blev fredag eftermiddag og jeg kørte lastbilen ud på pladsen for at trille hjem. Kværnen stod klar og det skulle være med lidt frisk drejet håndtag hvis jeg skulle bade og gøre mig klar til at være hos hende kl. 17.30.

Jeg ringer på hos dig, du åbner op og jeg falder næsten ned af trappen da jeg ser din skønhed. Stumpe T-shirt, en lårkort nederdel med lav talje, der sidder tæt uden at være meget stram. Håret ligner noget, en frisør har arbejdet med i timevis, kort sagt, er du en ren sexbombe.

Vi går ind i lejligheden, du har forberedt en lille drink til os, for at løsne lidt op, siger du. Min hjerne er gået i score-mode, så lækker er du. Jeg nærmer mig dig, du smiler og siger: ” jeg troede du var blevet skræmt sidste gang siden du ikke gjorde nogle tilnærmelser, du har jo været her i mindst 5 min.” Det var i hvert fald min ledetråd, jeg går helt hen til dig og kysser dig dybt og længe, jeg kan mærke at du helt sikkert har ventet dette, hvilket gør mig ør og liderlig, jeg kæler for dig, lader hænderne gå på opdagelse ned af ryggen, og forsøger at undgå de allermest intime zoner, for at pirre dig til det yderste. Det virker for du står og vrikker for at fortælle min hånd den rigtige vej til din faste runde røv, jeg lader fingrene glide hen ad sprækken der stikker op i kanten af nederdelen, og prøver at glide ned under kanten, stopper, og fortsætter uden på. Du sukker dybt og hvisker: “Det er altså ikke pænt at drille… jeg kan ikke tåle det..” Da min hånd glider ned over røven, opdager jeg at jeg ikke kan mærke dine trusser, så enten har du G-string på eller også…..

Jeg kæler videre ned over hofterne og ned til lårene, som bliver behandlet grundigt, med stor varsomhed inden jeg med stille bevægelser glider op ad lårene, inden for nederdelen. Da den er så stram glider den med op, og jeg bliver virkelig hed da jeg opdager at der ingen stropper er over dine hofter, så du er afgjort uden trusser. “byder du også på dessert i aften?” spørger jeg ” for så vil jeg starte med den, og tage hovedretten senere…” Jeg løfter dig op på spisebordet og trækker nederdelen op så jeg har frit syn til dine herligheder som er gemt dernede. Jeg tager dine højhælede sko af så du er helt bar fra tåspids og op til livet. “du har nogle dejlige fødder” jeg kysser dem og bevæger mig med kærlig opmærksomhed op mod dine skinneben, mens jeg roser og fortæller dig om hvor godt jeg synes om dem. Jeg prøver at trække tiden ud og virkelig nyde fornemmelsen af dine den og lår men det er svært, for jeg er ikke i tvivl om hvor jeg helst vil hen lige nu.

efter kærlig behandling af dine ben, koncentrere jeg mig om din allerhelligste grotte, som trods alt er målet for mine bestræbelser. Du begynder at sukke dybere da du mærker mine bløde læber på dine inderlår, jeg kysser i mindre og mindre cirkler om din klit, og jeg kan høre på dit åndedræt, at det helt sikkert er i den rigtige retning jeg bevæger mig. Tilsidst strejfer jeg blidt og hurtigt din klit og du stivner i hele kroppen, jeg trækker mig lidt væk og mumler: “måske burde man starte med hovedretten alligevel… og så må vi se om vi har lyst til dessert bagefter…” Du tager fat i mit hår og trækker mig helt ind i din fisse, og siger: ” bare kom i gang, nu er desserten serveret, og så skal den nydes.!! Jeg bukker under for overmagten, eller måske fordi jeg har ekstrem meget lyst til dig, og lader min tunge glide omkring klitten uden at røre direkte, kører den op ad dine skamlæber og bevæger mig stille indenfor i sprækken, og som et lynangreb skyder jeg tungen så langt ind i fissen som muligt og ud igen, dette gentager jeg nogle gange, slikker blidt på klitten, og starter så forfra med at stikke tungen helt ind i fissen. Denne behandling fortsætter jeg med et stykke tid, mens jeg nyder at du skyder ryg og stønner højlydt. Jeg begynder at koncentrere mig om klitten, imens lader jeg en finger fugte i fissen for at bearbejde din røv, stille og rolig begynder jeg at kneppe dig med en finger i røven og to fingre i fissen mens jeg slikker dig til en voldsom orgasme, og fortsætter stille mens du falder lidt ned…. ” det var det vildeste jeg har prøvet, det har aldrig været så godt før, måske fordi jens ikke vil slikke sådan, tak” siger du og smiler lykkeligt. Vi spiser maden og sidder lidt og hyggesnakker over ingenting, da du pludselig siger: “ved du at en trekant faktisk er min største drøm, en jeg faktisk har talt med jens om, og han foreslog at jeg skulle lægge an på dig og gennemføre disse dates med dig. han ved jeg synes godt om dig, men ikke at jeg faktisk er sindssygt vild med dig..?” siger du og holder en lang tænkepause. “Vil du være med til at opfylde min drøm, lade den blive til virkelighed, hvis du ikke vil kan vi godt fortsætte dette forhold, alligevel, men jeg vil ikke prøve en trekant med andre end dig og jens…” Det var en stor mundfuld, og min store drøm er mere til to piger og mig, ikke til at dele en pige. Jeg er i syv sind, tøsen er da lækker og hvad gør man ikke for sådan en tøs, så jeg sagde da klart ja til hendes tilbud, for at opdage at hun havde flere esser i ærmet.
“Jo ser du” sagde du med et smil om munden,” Jens er lige inde hos naboen, vi passer hans lejlighed, og han har fulgt os på webcams og set alt hvad vi laver, men ikke hvad vi siger, og kvaliteten er ikke så god igen. Han er klar til at komme ind til en god weekend hvis du stadig har lyst…???” Jeg var da ligeglad, bare jeg også kunne fortsætte vores stævnemøder uden at Jens var indblandet, og det forsikrede du at vi kunne. “men skal du ikke selv have dessert inden han kommer, han var jo ikke inviteret til middagen, og heller ikke til desserten??” spørger jeg friskt i håb om at du vil give et blowjob, hvilket jeg fortæller dig. Du laver nogle håndtegn til det webcam jeg ikke havde opdaget før og ser den lille røde on-lampe slukker. Du kommer hen til mig og knæler ned, “jeg er ikke så øvet til dette her så du må guide mig og lade mig øve mig” siger du, hvilket er helt okay med mig bare resultatet er det samme, betyder udregningen ikke noget for mig.

Du begynder med at kysse op og ned af skaftet, og slikke lidt på pungen, “du ser altså vildt lækker og liderlig ud” siger jeg, og kæler dig i håret. du tager forsigtig pikhovedet i munden og sutter lidt, men tager det så ud igen, “det er lidt ubehageligt, synes jeg, vil du ikke gerne være lidt hård ved mig, lidt tvang?” smiler du nervøst. Vi aftaler stoptegn og jeg griber fast i dit hår i begge sider, og forlanger du åbner munden. du adlyder og jeg stopper en trediedel ind i din sexmund, og knepper dig lidt i denne dybde så du kan vænne dig til det. Efter lidt tilvænning kører jeg den længere og længere ind i rolige stød, du virker til at tage det pænt, faktisk kan man godt mistænke dig for at kunne lide det, da du stønner lystigt og ser liderlig ud i øjnene. Da jeg er kommet så langt i “træningen” at du tager den helt til roden, er det ved at være slut for mig, jeg spørger om jeg må komme i din mund og tager pikken ud et kort øjeblik for at du kan svare. “jamen jeg er jo din slave og gør hvad du befaler…”svarer du, og jeg kører pikken i bund i et lang roligt hug. Efter blot et par stød i din sexmund kommer jeg højlydt mens jeg holder pikken inde i din mund og tvinger dig til at sluge hvad der bliver serveret.

“Hent din mand, og skaf os en omgang øl” befaler jeg da du er færdig med at gøre min pik ren. Jens kommer ind og du serverer de kølige øl og tager selv en. Snakken er lidt trykket på grund af at Jens ved jeg har ordnet hans pige og jeg ved han ved det, men efter lidt snak finder jeg ud af at han faktisk ikke ved noget om vores første date i tirsdags, så jeg holder også kaje om det.

Jeg tager initiativet og begynder at kæle med dig (du er pænt påklædt som da jeg kom.), og holder øje med Jens og hans reaktion, men det behøvede jeg ikke, for han sætter sig på din anden side og kæler også for dig. Du er på en lyserød sky og man er ikke i tvivl om at du synes det var rigtigt at gennemføre din drøm, så henført er du i dine kønne øjne. Jeg tager det ene bryst under kærlig pleje uden på T-shirten, men efter kort tid, forlanger jeg at i rejser jer op og at Jens skal tage dit tøj af, men på den mest sexede måde. Bagefter skal du gøre gengæld overfor Jens, og det gør i begge fint uden at lave noget eller pille som i fik besked på.

Jeg beder dig lægge dig på ryggen. jeg hvisker i Jens”s øre at han skal slikke din fisse, så du er klar til hvad som helst, imens varmer jeg op ved at trække dit hoved ud over sengekanten og køre min halvslappe pik ind i din frække sexmund, som på grund af din hovedstilling giver direkte adgang til halsen. jeg kører ind og ud i rolige dybe stød for at nyde det maximalt, det er jo trods alt kun opvarmning. Jens lader til at have glemt alt om min tilstedeværelse og går virkelig op i at slikke din kløft til stor nydelse for dig, som stønner højt, når pikken et kort øjeblik er næsten ude af munden.

Jeg trækker mig ud af din mund, og forlader sengen, går lidt på opdagelse i skuffer og skabe for at finde noget brugbart. Jeg finder først et øjenbind som jeg straks giver dig på, du behøver jo ikke vide hvem der gør hvad. et andet sted finder jeg håndjern og kæder, som jeg finder ud af passer til nogle beslag der er lavet på sengen, de skal blive nyttige senere. Jeg går hen til Jens og hvisker til ham… han går med på spøgen og begynder at slikke dit snævre anushul. efter at have bearbejdet anus lidt vender vi dig om på maven og Jeg går i gang med at lade min pik køre op og ned i kløften, helt fra klitten og om til anus. Jens går i gang med at kneppe dig hårdt i munden, og da jeg mærker du er optaget af det, presser jeg på og pikhovedet glider stille indenfor, jeg venter til du er klar. hvorefter jeg igen begynder at køre frem og tilbage, først uden at trænge dybere ind, men lidt efter presser jeg mere og mere ind op i røven på dig, og du prøver at rykke dig frem, men kun for at lade Jens”s pik trænge meget dybt ned i halsen på dig. Hver gang du rykker frem for at undgå min indtrængen i dig bagfra, støder Jens frem og ned i halsen på dig, så du rykker tilbage og presser mig længere op i din fantastiske røv. efter kort kører vi i system, mens jeg støder hårdt op i din røv, presser Jens sin pik dybt ned i din mund, så du ikke kan undgå at få dem begge max. Da du har vendt dig til det, trækker vi os begge ud, vender dig på ryggen, giver dig håndjern på så du ligger i et X. Jens finder to dildoer, en i normal størrelse til dit røvhul, og en lidt større til din snævre fisse, som monteres i en speciel trusse du får på og vi forlader dig sådan, for at vaske os og “få en øl” siger vi.

Vi tager den øl og lægger en slagplan. efter en øls tid går vi ind til dig og finder dig stønnende af liderlighed, fordi dildotrussen ikke kan bringe dig over den sidste kant, hvilket vi også håbede. vi løsner dig mens vi ægger hele din krop, og tager trussen af dig, sætter dig op kun iført øjenbind. Jens lægger sig på sengen og gør sig klar, jeg tager dig under armene for at vise dig vej, og du kravler op over jens, og jeg lader dig glide helt op til hans mund så han kan give din liderlige fisse en orgasme med sin tunge. Men han får kun et øjeblik, før jeg trækker dig ned mod hans ventende pik, som stritter klar til at spidde dig. Du sænker dig ned over han kraftige pik mens du udstøder et dybt suk. Jeg kravler om bag dig og Jens holder dig fast mens han roligt kører pikken ud og ind af din længselsfulde fisse. Jeg venter til du mister orienteringen om hvor jeg er før jeg i et langt, roligt men hårdt stød, kører helt i bund i dit stramme røvhul, det er virkelig lækkert, at mærke det klemmer helt vildt og samtidig mærke Jens arbejde i din fisse. Vi finder hurtigt en rytme og der går ikke længe før vi kan mærke at du er tæt på en stor orgasme, vi slapper af og lægger os helt stille et kort øjeblik, før vi starter i roligt tempo igen. Sådan skifter vi hele tiden, arbejde – pause, med tanke på at trække din orgasme ud i det uendelige, til sidst giver vi los og pumper løs i dine stakkels huller, og kun kort tid efter ruller øjnene i hovedet på dig og du besvimer næsten mens orgasmen ruller gennem din krop. vi ligger begge roligt og bevæger os lidt for at holde dig i gang.

Da du er helt ovre, og klar i øjnene igen, giver vi los og du bliver virkeligt voldtaget i både røv og fisse, dette hårde angreb på dine lysthuller fortsætter vi med i næsten ti minutter, før jeg må overgive mig til orgasmen, og Jens følger kort efter. Vi falder totalt sammen over dig og du ligger bare totalt udblokket i fisse og røv. Men du skal have den sidste nydelse og jeg hiver dig fri af Jens og stopper min stadig halvstive pik i munden på dig og siger: “Den skal da slikkes ren…. og så Jens”s bagefter!” Du adlyder og man kan se saligheden lyse ud af kroppen på dig. Vi sidder og får en smøg bagefter og du takker os for den enestående oplevelse du har haft, og indrømmer du føler dig totalt brugt…..
Vi bliver enige om at lægge os til at sove i dobbeltsengen alle tre, og du siger: “Jeg har vist ikke brug for sex lige straks…” Jens og jeg smiler indforstået til hinanden… du er jo aldrig den første der vågner om morgenen, så hvem ved hvad dagslyset bringer med sig af sexuelle eskapader…

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *