Bind min mand og voldtag mig

1

Udlev dine fantasier med en af vores medlemmer, det behøver ikke at være med en kæreste.

10%
TOTAL SCORE
Besøg side Besøg side

Hej jeg hedder Lene, jeg vil nu fortælle jer om en hændelse der skete for nogle år siden. Jeg havde sammen med min mand en annonce i Weekend Sex, hvor jeg søgte en mand til at binde min mand og “voldtage” mig. Blandt de svar vi fik var der et par stykker der var interessante. En af dem vil jeg nu fortælle om, vi kalder ham “Steen” i det følgende.

Vi skrev et brev til ham, hvor vi opgav vores telefonnummer, og opfordrede ham til at ringe til os. Der gik et godt stykke tid uden svar.
Hans brev var ret så frækt og fantasifuldt, så vi besluttede at prøve igen, (det første brev kunne være gået tabt i posten). 3 dage senere fik jeg en opringning.
Det var Steen, han var blevet sendt til Norge af sit firma, så han var lige kommet hjem og havde fundet begge breve.

Det endte med at vi skulle mødes allerede den følgende weekend.

Han kom klokken 20.00 lørdag aften. Vi havde aftalt et lille rollespil, han spillede en sælger der solgte sexbøger.

Han blev budt på kaffe og min mand sagde til ham; “Vi er ikke interesserede i bøger om sex, vi dyrker det i stedet.

Det var signalet til Steen om at han var “godkendt”.

Nu var Steen klar til aktion.

Han tog en lyddæmpet pistol frem, (en attrap det var i hvert fald, hvad han havde fortalt mig i telefonen).

Han gennede os ind i vores soveværelse, hvor min mand blev truet til at tage alt tøjet af.
Jeg fik så besked på at binde ham til en stol, mens Steen stod og sigtede på os med sin pistol. Jeg trak min mands arme om bag stoleryggen og gav ham håndjern på, så fik han remme om sine ankler og stolebenene.

Da jeg var færdig, fik jeg besked på at tage mit tøj af. Ganske langsomt smed jeg mit tøj.
Steen smed sine bukser og jeg måtte nu sutte på hans store stive pik, med den truende pistol mod mit hoved.

Lidt efter skubbede han mig ned på sengen.
Mine arme blev lænket til hovedgærdet med to par håndjern, og mine ben spredt godt og bundet fast. Min liderlige fisse lå fuldt synlig og frit tilgængelig, og var nu drivvåd.
Det eneste jeg nu ønskede var at mærke en stor stiv pik fylde min fisse helt ud.

Han tvang mig igen til at sutte pik, til den var stenhård. Så trængte han op i mig, han kneppede mig hårdt og brutalt, men var så liderlig og ivrig, at han sprøjtede efter ca. 4 stød. Han nåede lige at trække den ud og sprøjtede ud over min mave og bryster. Han tværede det ud over mig.

Så løsnede han mig, tog pistolen og sagde; “Hvis du ikke gør præcis hvad jeg siger, så skyder jeg din mand og bagefter dig.”

Han tog en dildo frem og gav mig besked på at bruge den i min drivvåde fisse. Jeg skulle ligge sådan at både ham og min mand kunne se det hele. Jeg fik besked på at sprede mine ben mere. Intet var nu overladt til deres fantasi. De kunne tydeligt se dildoen arbejde i min fisse.

Han sagde; “Det er vist ikke nok for en liderlig tøs som dig.”

Han tog en analvibrator frem og pressede den op i min røv. Mens han brugte vibratoren æltede han mine bryster.

Det var for meget, jeg følte det som om min krop eksploderede i en enorm orgasme.
Igen blev jeg bundet. Han brugte 2 så 3 – 4 fingre i min fisse, for til sidst ganske langsomt at føre hele hånden op i mig. Det gjorde ondt, men var samtidigt ekstremt ophidsende.
Igen æltede han mine bryster og kyssede min mave og inderlår. Og i løbet af kort tid fik jeg endnu en orgasme.

Bagefter tog han en flaske champagne frem, han hældte det langsomt ud over min krop og slikkede det op, og hældte det ud over min fisse og drak det fra den.

Det var ret ophidsende og boblerne kildede. Da flasken var tom, løsnede han mine ben og trængte op i min sultne fisse og pressede pikken i bund.

Det var ikke nok, han lagde mine ben op på hans skuldre og trængte så endnu dybere op i mig, det var bare skønt.

Han kneppede mig hårdt i lang tid og jeg fik orgasme lige inden han trak sin pik ud. Så satte han sig overskrævs på mit bryst og kørte den af mellem mine bryster. Lidt efter sprøjtede han ud over mit hoved og bryster, han æltede spermen ind i mine bryster.

Så løsnede han mig og jeg løslod min mand.
Vi fik en kop kaffe og en snak. Bagefter fulgte jeg Steen op i gæsteværelset, hvor han skulle overnatte.

Da jeg kom ind til min mand, kneppede han mig til vi begge kom næsten samtidigt. Vi faldt tilfredse i søvn i hinandens arme.

Næste morgen vågnede jeg ret tidligt.
Jeg så på min mand, han sov trygt. Jeg var ret så liderlig, så jeg listede op til gæsteværelset, og lukkede stille døren op.
Steen var vågen. Han trak mig ned på sengen og kyssede mig, mens hans hånd fandt min fisse og en finger gled op i mig, mens han kyssede og æltede mine bryster. Så mærkede jeg hans stenhårde pik trænge op i min fisse, den gled i som en kniv i varm smør, jeg var sjaskvåd.

Han kneppede mig hårdt til vi begge kom. Jeg kyssede ham og gik stille tilbage til vores seng og lagde mig ved siden af min sovende mand. Han vidste intet om det, før nu hvor jeg skriver det ned.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *