Nyt frækt sort undertøj

1

Udlev dine fantasier med en af vores medlemmer, det behøver ikke at være med en kæreste.

10%
TOTAL SCORE
Besøg side Besøg side

Vi har lavet en aftale om at jeg skal ha` taget mål til noget sort undertøj hos en designer som hedder Eva. Du har givet instrukser om hvordan det sådan cirka skal se ud.

Bh`en skal være sort og glat, og skubbe mine bryster næsten op over kanten, men stadig holde dem fast sammen, så jeg får en flot kavalergang.

Trusserne skal også være sorte og glatte, ikke for stramme. Lige sådan at du uden besvær kan få dine fingre ind alle vegne, og de skal være så elastiske at du kan ta` mig uden at jeg skal ha` dem af.

Mine strømper skal være sorte og glatte, måske med et lille mønster på. De skal være selvsiddende, men ikke med en kant der svupper ned.

Inden jeg tager hen til hende, går jeg i bad. Vandet damper det hele til og luften er tyk af varme og fantasier om det tøj du har bestilt.

Jeg tager langsomt mit tøj af, og forestiller mig at du kigger på mig, og jeg øver mig i at tage det af på en fræk måde. Jeg stiller mig under den varme bruser, og tænker på at den varme bløde stråle vand, er dine hænder som er over alt på min krop. Og mens jeg står der bliver jeg så liderlig at jeg bliver nødt til at gøre noget ved det.

Jeg fører mine fingre ned mellem mine ben, spreder dem lidt så jeg bedre kan komme til, og jeg kan mærke at min vejrtrækning er blevet tungere, men jeg nyder det så meget, og et stykke tid ærgrer jeg mig over at du ikke er med mig i badet. Men det må du så komme en anden gang.

Jeg stikker en finger op i mig og kan mærke at jeg er så klar til din pik, men da du jo ikke er der må jeg nøjes med mine fingre, så jeg stikker to fingre op, og prøver at gøre som dig. Med det virker ikke lige så godt når jeg vipper med fingrene i mig. Min klitoris er stenhård nu, og vil så gerne ha` mig til at lege med den, men det er svært at ha` fingrene oppe i mig, samtidig med at jeg skal lege, så jeg skruer brusehovedet af så der kun er een stråle vand at holde styr på. Nu går det meget bedre.

Den ene hånd leger inde i mig og den anden styrer vandet lige mod min meget spændte klitoris. Jeg tænker på, at det er din tunge som slikker henover den, lige til min ben næsten giver efter og jeg bliver nødt til at sætte mig ned på gulvet.

Det er koldt, men det gør ikke noget, det gipper i mig da jeg rører det kolde gulv. Nu sidder jeg der med spredte ben og leger med mig selv og savner dig så meget. Jeg kommer til at stønne tungt og dybt, da hele min krop begynder at ryste, og jeg får orgasme. Jeg rejser mig op igen og skruer brusehovedet på igen.

Jeg tager cremesæben og trykker noget af den ud over mine bryster og mærker med frydefuld gåsehud, hvordan den kolde creme løber ned over mine bryster. Jeg kan godt li` tanken om at det ligner sæd. Mine brystvorter bliver med det samme stive og jeg smører sæben over det hele så den begynder at skumme.

Jeg tager en håndfuld sæbeskum og smører det ud over mine balder og forestiller mig at det er dig som rører ved mig. Med den ene hånd på mine bryster og den anden på mine balder, er jeg dig så taknemmelig for at du har lært mig at nyde mig selv på en ny måde.

Jeg skyller mig og tørrer mig og tager tøj på, for nu skal jeg af sted til min aftale.

Hele vejen derhen tænker jeg på om folk mon kan se på mig at jeg er så liderlig at jeg er ved at sprænges. Jeg tror det ikke, men jeg kan jo ikke gøre for det, vel ?

Hos Eva er der dejlig varmt, så der er ingen grund til at have ret meget tøj på, og jeg skal jo alligevel have det meste af om lidt.

Der er en ting ved Eva jeg rigtig godt kan li`. Hun har de dejligste hænder og hun kan røre så blidt, at det næsten er som hun prøver ikke at røre.

Hun tager sit målebånd frem og måler brystet. Det er iskoldt og jeg får gåsehud over det hele, og det gyser dejligt i mig, men hun måler bare videre som om hun ikke har set det.

Men jeg ved at hun har set det, for hun smiler frækt til mig, og siger at nu må vi tage os sammen og se at få lavet det tøj du så gerne vil ha`.

Hun får taget de mål hun skal bruge og det stof hun skal bruge og aftaler næste gang jeg skal komme og prøve det færdige tøj. Og så tager jeg hjem igen.

Hjemme hos dig igen, fortæller jeg om hvordan det er gået hos hende, og om hvordan jeg blev så fristet, men at vi ikke lavede andet end at måle og finde hvad vi skulle bruge, og at jeg har lavet en ny aftale, hvor jeg skal prøve tøjet.

Endelig er dagen kommet hvor jeg skal hente tøjet, og jeg skynder mig i bad, ikke alt det pilleri, det kan jeg gøre senere, sammen med dig.

Du vil gerne med, men jeg vil hellere ha` at du skal vente med at se det, til jeg har fået det hele med hjem. Du går med til det og du siger at det var godt at jeg ikke lavede noget gris med hende. Men du vil godt give mig lov til at lege med hende, hvis nu fristelsen skulle komme igen. Du har nemlig snakket med Eva og har aftalt med hende at hun godt må drille og friste mig, og også gerne over evne, men det har ingen af jer fortalt mig.

Der er igen varmt og hyggeligt hos hende

Jeg kigger på hende, og finder ud af at jeg faktisk synes at hun er smuk. Det lange sorte hår, falder glat og skinnende ned over ryggen, hendes lange smalle grønne katteøjne kigger så intenst, som var hun bange for at overse noget, hendes læber er meget fyldige og mørke.

Hun ser meget eksotisk ud som hun sidder der i en meget luftig kimono.

Hun siger at hun tit har tænkt på hvordan det er at elske med en anden pige. Hun har tit haft lyst til at prøve, men chancen har bare ikke været der endnu.

Nu spørger hun mig om jeg måske kunne tænke mig at være den pige ! Om jeg har, men jeg har jo dig og jeg vil gerne være trofast. Men så kommer jeg i tanke om at jeg jo har fået lov. Vi sidder ret længe og snakker om sex og tilbehør, og drikker lidt god vin. Vi har det meget hyggeligt og glemmer næsten hvorfor jeg er kommer hen til hende.

Vi bliver enige om at vi nok hellere må se at få prøvet det der tøj, inden vi bliver for fulde og liderlige, så vi går ind i prøverummet.

Jeg er ikke særlig glad for alle de spejle, men hun siger at de bliver nødt til at være der, og om lidt vil jeg kunne nyde synet af mig selv i frækt udstyr, fra mange vinkler på en gang. Så må det vel være sådan, når hun siger det. Og jeg klæder mig af, og står nu helt nøgen da hun kommer med tøjet. Hun holder det op for mig så jeg kan se det inden jeg skal ha` det på.

Hun vil gerne hjælpe mig med at få det på. Jeg synes at hun er lidt underlig, men hvorfor dog ikke, hun har jo allerede lagt op til andet, og jeg er da fristet.

Hun begynder med trusserne. Hun sætter sig på foran mig, med trusserne i hånden. Hun dikterer hvad jeg skal gøre.

Løft den ene fod, den anden, spred dine ben lidt, stræk benene. Hun trækker dem langsomt op ad mine ben, og jeg kan mærke det kolde glatte stof og hendes varme ånde på min hud. Vores blikke mødes og vi ved begge to, at den gnist der manglede før, i høj grad er der nu.

Det er så dejligt at se i hendes øjne, de lyser af begær. Hun får tusserne på plads, og giver mig et kys på maven. Jeg bukker mig ned til hende og giver hende et kram og siger til hende at jeg synes at hun er dejlig, men at hun ikke må forvente mere end denne gang.

Vi rejser os op igen, og hun tager bh’en frem og går om bag ved mig. Hun lægger armene rundt om mig og placerer skålene på mine bryster, låser hægterne og vender mig om mod hende. Hun holder forneden i skålene og med den anden hånd løfter hun mine bryster på plads. Men hun gør det på en meget kælende måde. Hun siger at jeg skal kigge i spejlet, og se hvor flot de sidder.

Hun har ret og jeg bliver så glad for, at jeg sagde ja til at få det lavet. Hun fører en finger ned langs kavalergangen og bagefter giver hun den et varmt langt kys. Hun siger at jeg skal prøve at holde på brysterne og mærke hvor faste og runde de er blevet. Hun lægger sine hænder ovenpå mine, og klemmer lidt på dem, og jeg må indrømme at de er dejlige at røre ved, sammen med hende. Jeg er spændt på hvordan hun vil gøre med strømperne.

Hun tager en stol frem, og siger at jeg skal sætte mig ned. Hun knæler igen og tager min ene fod op på sit ben. Først putter hun strømpen på foden, og trækker den op til anklen, så trykker hun min fod fladt mod benet, og ruller strømpen op ad benet. Og gentager hele proceduren med det andet ben. Da hun har rullet begge på tager hun mine hænder og lægger dem fladt på mine lår, og siger at jeg skal prøve at røre ved dem og nyde den glatte fornemmelse.

Hun kan åbenbart mærke min tilbageholdenhed og lægger sine hænder på mine, og sammen aer vi mine varme lår. Da vi når til strømpekanten fortsætter hendes bevægelse opad mod trussekanten. Jeg lader det ske, for jeg kan godt li` den fornemmelse det giver mig.

Hun kører fingrene rundt i kanten og strejfer mine hår så det gibber i mig, hun mærker det og smiler til mig, og siger at jeg da vist er nem at lokke.

Hun rejser sig og trækker mig op fra stolen, og fører mig ind midt i rummet, så jeg kan ses i alle spejlene. Og hun spørger mig om jeg vil være med til en lille fræk leg ? og det vil jeg da gerne.

Det ene spejl viser sig at være et skab, jeg kan ikke rigtig se hvad hun gemmer derinde, men hun griner lidt og siger at det finder jeg snart ud af. Det eneste jeg må se nu er et sort tørklæde, som hun binder for mine øjne. Hun mener at jeg tænker for meget på hvordan ting ser ud, så nu skal jeg prøve at føle med mine andre sanser. Jeg bliver lidt bekymret og spørger om hun er sadist, og hun siger at det er hun, men kun lidt og lover mig at det ikke kommer til at gøre meget ondt og at jeg altid kan sige til når jeg ikke vil mere. Der kommer en underlig lyd fra loftet, noget bliver sænket ned. Jeg kan hele tiden høre og lugte hende. Og jeg mærker hvordan jeg bliver ret ophidset af, ikke at vide hvad der skal nu.

Det næste jeg mærker er at hun tager først min ene hånd og så den anden, lidt op og til siden, og binder mig fast til noget som hænger ned fra loftet. Hun kysser mig på halsen, og det er jeg ikke forberedt på, så det hopper i mig af velvære. Hendes lange hår falder hen på min skulder, og kilder mig så dejligt. Hun dufter så varmt og lækkert af parfume og sæbe, og duften brænder sig ind i min næse. Jeg har så meget lyst til at røre ved hende, og jeg forsøger at komme til det, ved at dreje hovedet hen mod duften, men hun opdager hvad det er jeg prøver på, og beslutter at det må straffes, og så giver hun mig at vel anrettet klask bagi. Åh ! det gør godt, det svider lige tilpas.

Og så lader hun mig stå et øjeblik uden at gøre noget, og jeg bliver i tvivl om hun er gået, så jeg siger hendes navn. Hun svarer at hun skam er der endnu, men at jeg skal sige hendes navn flere gange, og vise med min stemme, at jeg har lyst til at hun skal blive ved.

Jeg tænker meget på hvordan man kan sige “Eva”, mest liderligt.

Jeg prøver at hviske det tiggende, og lader det sive ud med en stille stønnen. Og det er godt nok til hende, for hun kommer hen til mig igen, stiller sig bagved mig og lægger armene om mig og begynder at kæle mig på halsen, imens hun puster og kysser på mit øre. Jeg er ved at blive skør, så godt er det. Der er kun en som gør det bedre og det er jo dig.

Hun fortsætter ned på mine skuldre. Hendes fingre følger stroppen på bh’en. Jeg står og venter og ønsker at hun vil følge hele kanten rundt, så hun kommer til brysterne. Jeg føler mig utrolig sensitiv lige nu, og alle hendes berøringer sender bølger af velvære igennem mig, og jeg bider mig i læben for ikke at stønne for meget.

Hun har meget varme hænder kan jeg mærke, da hun når til brysterne og hun gør som jeg ønskede. Hun lægger sine hænder på dem, og krammer dem blidt, og samtidig kysser hun mig på ryggen. Hænder og mund rykker længere ned, og jeg kan høre at hun sætter sig på knæ, og kan mærke hendes ånde på min lænd. Hænderne kæler langsomt, uendelig langsomt, ned mod trusserne. Hun holder fast om mine hofter og lægger sin varme mund ind mod min numse.

Fingrene finder vej til kanten af trusserne, og jeg glæder mig til de trænger længere ind, og finder frem min varme revne. Hun sætter sig om foran mig og stikker tungen ind i min navle, og slikker rundt om den imens hun kæler for mine balder. Alle hendes berøringer føles som om hun har glødende fingre og læber, der trænger helt ind under huden på mig, og jeg nyder det så meget, men alligevel står jeg og tænker på dig, og ønsker at du var med.

Hun bevæger ansigtet længere ned og lægger sin varme mund på min fisse, men udenpå trusserne. Det er som om hun prøver at få det hele i munden på en gang. Åh, det føles så godt, og jeg stønner til hende at hun gør godt. Jeg kan mærke en brændende følelse der starter i maven og breder ud i resten af kroppen i hidsige ryk, og det går op for mig, at jeg har fået en ny slags orgasme.

Det er svært at stå op, men hun siger, at så må jeg jo bare holde bedre fast i de ringe mine hænder er bundet fast til, og det gør jeg. Det er som om det hjælper lidt, men mine ben ryster stadig ret meget, men jeg ved jo at det er fordi, hele min krop er i ekstase.

Mine trusser er drivvåde nu, men jeg er ikke sikker på af hvad, det kan jo både være hendes mund der har gjort det, eller mine safter som jeg kan mærke, er produceret i rigelige mængder nu. Jeg spørger om ikke de skal af nu, men hun vil lige afprøve om man kan lege under dem uden at de behøver at blive taget af.

Det er dejligt at mærke hendes varme mund, men det bliver endnu dejligere da hun stikker sin tunge frem, og slikker langs kanten. Den ene hånd kæler på bagsiden og den anden trækker lidt ned i trusserne og hun stikker tungen ind, og slikker op langs revnen, og mine hænder knytter sig hårdere omkring ringene og jeg stønner dybt. Jeg vil så gerne fri nu, men jeg har også lyst til at blive stående. Nu stikker hun spidsen af sin tunge ind i mig og kører den rundt lige indenfor, og med fingrene spreder hun læberne fra hinanden og det laver den slubrende lyd, som kun en meget våd fisse kan lave. Hun skiftevis puster og slikker op i mig, og arbejder sig op til min lille hårde perle. Hun suger blidt på den imens hun lader sin tunge drille den, og jeg ved at den orgasme hun giver mig nu, er en som gør hende våd i ansigtet, men hun synes at det er dejligt. Hun stopper langsomt, som om jeg skal have en chance for at vide at om lidt er det slut.

Nu tager hun tøjet af mig. Hun starter med trusserne, som hun trækker af lige så langsomt, som da hun gav mig dem på og jeg kan mærke at de meget våde. Så er det bh’en som skal af. Det er ikke lige så godt men det er en anderledes fornemmelse.

Til sidst ruller hun strømperne af, nærmest kæler dem glidende ned af mine ben.

Jeg siger til hende at jeg gerne vil kæle med hende, men det får jeg ikke lov til. Det vil hun ikke have, men hun kan godt li` at få mig til at ryste af nydelse, og det jeg vil pille, må jeg vente med til jeg kan pille på min prins.

Så går hun, kan jeg høre, og spørger hvor hun går hen. Jeg skal være helt rolig, hun skal nok komme tilbage om lidt, hun skal hente noget som skal bruges om lidt.

Da hun kommer igen skal jeg rykke lidt baglæns og hun putter et eller andet blødt på gulvet under mig. Hun står lige foran mig, kan jeg lugte. Pludselig kan jeg mærke noget varmt og vådt på mine skuldre, og hun fortæller mig, at nu når hun har grisset mig sådan til, må hun jo nok hellere vaske mig inden hun sender mig hjem til dig.

Med en stor dejlig blød svamp får hun sæbet mig ind over det hele, og skyllet mig. Så tager hun et kæmpestort håndklæde som hun har varmet og svøber rundt om mig, og først da binder hun mig op igen og tager bindet fra mine øjne. Jeg kigger på hende og opdager at hun har ret, jeg kigger vist for meget med mine øjne. Hun ser anderledes ud nu, stadig smuk, men hendes øjne indeholder noget andet nu, og hendes smil er frækkere end før.

Hun siger at jeg skal sætte mig ind i sofaen igen, og tage mig et glas vin, for hun skal lige noget.

Da hun kommer tilbage har hun en kjole over armen. Den er til mig som en gave, fordi jeg ville være med til at opfylde en af hendes fantasier, og at hun har vasket tøjet, men det tørrer hurtigt. Jeg tager mit tøj på igen og ringer til dig, for at sige at jeg er blevet lidt forsinket man at vi ses snart. Og at der ligger en seddel til dig på sengen, som du skal være sød at læse, og så mødes vi senere.

Tilbage i sofaen fortæller jeg Eva, at jeg har planlagt en lille overraskelse til dig, og at jeg håber at du vil kunne li` den. Hun vil gerne vide hvad den går ud på, og hvis hun på nogen måde kan hjælpe mig, skal jeg bare sige til……..


Kjolen.

Den kjole Eva har givet mig er en halvlang, meget mørk grøn, flaskegrøn, med lange ærmer, blød og glat at røre ved. Den er lidt fræk for den skal kun lukkes med et bindebånd og ikke andet, og den har en dyb udskæring. Den passer perfekt til mit nye undertøj, som jeg har tænkt mig at tage på. Jeg håber så meget at du vil kunne li` mig i den, og indenunder skal jeg have mit nye udstyr på.

Eva foreslår at hun skal lave mig lækker til dig, inden jeg går og det giver jeg hende lov til. Hun skal gøre sådan, at du ikke lige med det samme kan genkende mig. Hun sender mig i bad og så vil hun finde de ting hun skal bruge imens.

Hjemme går du hen og læser den seddel jeg bad dig om. Der står at du skal møde mig kl. 20 på den italienske restaurant ved Frue Kirke, og vente på mig i baren.

Du går i bad og tænker på hvad jeg mon har fundet på nu. Men du er da med på spøgen. Du håber at jeg vil tage det nye undertøj på, og bare det at du tænker på det, får det til at krible i din pik. Men du lader den være, og håber på at jeg vil gøre noget ved din kriblen senere. Men det ved du godt at jeg vil, jeg har jo altid lyst til dig.

Hos Eva er jeg færdig med at bade og har fået undertøjet puttet på mig, endnu engang af hende. For som hun siger, det gør noget særligt ved mig, når hun kælder mig på. Det dufter så dejligt af hende. Og jeg kommer til at tænke på, hvad vi lavede for ikke ret længe siden, og bliver pludselig bekymret.

Kan jeg så også være liderlig og lysten nok til dig, men Eva mener ikke at det bliver noget problem. Men for at være sikker, lægger hun sin hånd mellem mine ben, og lister en finger ind i trusserne, smiler og siger, at hvis jeg ikke passer lidt på, så skal jeg gå med våde trusser hele aftenen, for jeg er allerede våd igen.

Hun gør mig færdig og sender mig af sted med et klask i røven, og siger at nu må jeg gøre hende glad, ved at have en rigtig dejlig aften og en hed nat.

Og hun glæder sig til at høre om det en anden gang. Lige inden jeg går, aftaler vi at jeg skal komme igen en anden gang og få lavet et korset, for hun har allerede en ide om hvordan det skal se ud. Og så er jeg den der er gået.

Jeg føler mig godt tilpas. Det er som om det nye tøj og udseende gør mig anderledes end jeg plejer at være, og jeg glæder mig til at se din reaktion.

Det føles godt at være klædt på til sex, og jeg begynder at føle mig sexet. Jeg kan mærke trusserne glide mod kjolen når jeg går, og jeg bilder mig ind, at den fyr der gik forbi kiggede på mig, fordi jeg så fræk ud. Mine bryster strutter næsten ud af kjolen, men jeg kan godt li´ det. Jeg stopper ved et vindue og ser på mig, jo, jeg ser ganske godt ud, men jeg kan næsten ikke tro at det virkelig er mig, og så er det hele til dig. Mine sko laver en klikkende sommerlyd når jeg går, en meget feminin lyd synes jeg, og jeg går anderledes. Jeg nyder at gå og mærke hvordan mine lår glider forbi hinanden, og det lille stykke med bart er så følsomt at det begynder at krible mellem mine ben.

Hun har sminket mig, så jeg har fået skrå dybe øjne og en meget fyldig mund og har sat mit hår op og har tonet det mørkt.

Jeg er i god tid, så da jeg ankommer sætter jeg mig i baren og venter på dig. Der sidder andre gæster, men dem er jeg ligeglad med, jeg spejder efter dig. Og endelig kommer du. Du kigger dig om, som for at se om jeg er kommet, men du kan ikke finde mig, og sætter dig i den anden ende af baren.

Du kigger hen på mig, og da vi får øjenkontakt, smiler du og vender blikket ud mod de øvrige gæster.

Det virker ! Du kan ikke genkende mig, eller også leger du, at du ikke kan.

Tjeneren kommer med en øl til dig, og du spørger hvor den kommer fra, og han peger hen på mig, og du nikker hen og skåler med mig, men vender dig væk igen.

Jeg får fat på tjeneren og giver ham en seddel til dig.

§§ Du ser sød ud, er du fri til lidt sjov i aften ? §§

Du læser den og ser hen på mig og ryster på hovedet.

Jeg sender en ny seddel. §§ Vil du spise middag med mig ? Jeg giver §§.

Denne gang rejser du dig op og kommer hen mod mig, men du ser ikke ligefrem ud til at ville tage imod invitationen. Jeg vender ansigtet lidt væk fra dig, da du forklarer mig, at du faktisk venter på en aftale med en date, men ellers tak. Så vender du dig for at gå igen, men jeg følger efter og prikker dig på skulderen og du vender dig om, hurtigt og en smule vredt, og skal lige til at forklare den her dame, at det nytter ikke noget.

Men så kommer vi til at se hinanden i øjnene, jeg smiler til dig og hvisker

§§ Hej dejlige, vil du spise middag med mig nu ?§§ og så griner vi begge og sætter os til bords.

Vi bestiller vores mad og begynder at spise. Pludselig kan jeg mærke din fod på mit ben, du har skubbet din sko af. Du får fat i en flig af kjolen og trækker den lidt til side, og føler din vej op til kanten af strømpen. Jeg har meget svært ved at spise, men du smiler bare, lader som ingenting og spiser roligt videre. Lidt efter spørger du, om det er det nye tøj jeg har på, og jeg kan jo kun svare, at det er det.

Du vil ha` at jeg skal læne mig lidt forover, så du kan få et glimt af bh’en. Den måde du kigger på mig på, gør mig helt varm indeni og mellem benene, og jeg tager en dyb vejrtrækning.

Du giver dig meget god tid til at spise, for du ved at jeg længes efter at komme hjem, så vi kan lege. Helt henkastet får du sagt, at du godt kan li` kjolen, og du glæder dig til at se det andet, som jeg har under, og at du for resten har købt en lille ting, vi måske kan lege med senere, hvis jeg ellers kan opføre mig pænt. Jeg vil vide hvad det er, men du siger kun, at det må jeg vente med, til du synes at jeg har været sød længe nok. Jeg elsker når du driller mig på den måde, og du ved det godt. Og bare for at drille mig yderligere, spørger du om hvordan det gik hos Eva. Jeg ved ikke rigtig hvor meget jeg skal fortælle, men bliver enig med mig selv om, at jeg jo lige så godt kan sige det hele.

Jeg starter med at sige at jeg vist ikke har været helt sød, og at jeg lod mig lokke.

Nu vil du ha` alle detaljerne, og du kan se at jeg bliver ret forlegen, men jeg begynder at fortælle. Jeg kan ikke rigtig se på dig om du kan li` at høre om det, så jeg spørger dig, men du synes at det er dejlig frækt at høre om, og du ved jo at jeg er din, og jeg gjorde det kun fordi jeg havde fået lov af dig. Mens jeg sidder og fortæller dig om dagens sexeskapade, lægger jeg pludselig mærke til Eva`s duft.

Både tøjet og jeg dufter af hende, og jeg er pludselig i en anden stemning, jeg føler mig ikke kun liderlig, men også meget begærlig. Og i mine tanker kommer der en sætning, som ikke rigtig vil gå væk igen : Jeg vil ha` pik. Jeg vil ha` din skønne store pik. Jeg vil mærke dig dybt inde i mig.

Du minder mig om, at jeg var ved at fortælle noget, men du vil gerne vide hvad det var jeg lige sad og smilte sådan af. Og jeg fortæller dig det. Du beroliger mig med, at jeg kan være helt sikker på at få pik senere, for du vil afprøve om hun har fulgt dine anvisninger på trusserne. Det ved jeg at hun har, men du vil ikke nøjes med at vide at de virker for to piger, du vil selv prøve det.

Dine tæer finder vej til der hvor strømpen slutter, helt oppe på låret næsten ved trusserne, og du driller mig med, at næsten nå trusserne og så alligevel ikke. Du kan se på mig at jeg bare venter på, at du strækker foden lidt længere frem og når mig. Vi kan begge mærke at strømperne er glatte under din fod, og jeg nyder fornemmelsen.

En god ting ved denne her restaurant er at de har duge på bordene, lange duge som dækker så meget, at det ikke kan ses, det du laver med mig under bordet. Og du ved det, og driller mig nok mest fordi jeg jo ikke kan stille så meget op, og du kan se at jeg kan li` det.

Langsomt nærmer din fod sig trusserne, og jeg holder vejret og venter på at kunne mærke din fod. Du fortæller mig at du er tilfreds med strømperne, og at du godt kan li` kanten, og at det er dejligt at vide at der er et stykke med bart. Du siger til mig at jeg skal rykke mig lidt længere frem på kanten af sædet, så du bedre kan nå. §§ Dit ønske er lov §§, og jeg rykker.

Du placerer foden lige der hvor Eva havde sin mund, og jeg kan mærke varmen fra din fod, som en strøm igennem mig, og giver et lille suk.

Du smiler bare og lader som ingenting, og siger at jeg skal spise videre. Jeg prøver, men det er som om maden ikke er vigtig mere, jeg kan kun tænke på dig og sex lige nu.

Nu vil du ha` at jeg skal fortælle dig hvad det er jeg gerne vil ha` senere, og jeg skal ikke spare på detaljerne, og jeg skal ikke være genert over at sige det til dig, for selvom jeg taler lavt skal du nok høre godt efter.

Jeg tager en dyb indånding og overvejer hvor meget jeg skal sige, og hvor meget jeg tør sige i detaljer. Vi sidder jo et offentligt sted.

Så jeg siger så stille jeg kan, at du skal være sød at lægge din fod, helt ind til mig, så jeg bedre kan mærke den. Du driller mig lidt ved at vrikke med tæerne, så jeg får lidt svært ved at snakke normalt, men du beder mig bare om at fortsætte.

Det jeg kunne tænke mig er, at du skal blive så liderlig at dit begær løber af med dig, så du slet ikke kan lade være med at elske med mig. Og når du er nået dertil, vil jeg gerne ha` at du skal være over det hele på mig på en gang.

Du vrikker din fod lige indenfor i trusserne, og jeg kan mærke at jeg er våd og åben, bare af at tænke på dig.

Jeg vil ha` at du skal være hård ved mig. Være lidt brutal, pine mig lidt, så jeg ikke kan la` være med at tigge om at du skal ta` mig. Så hver eneste fiber i mig skriger efter mere pik. Og selv da skal du ikke give efter, for du ved at hvis du bliver ved lidt længere, bliver jeg mere vild og næsten uden hæmninger.

Endelig er vi færdige med at spise og vi gør os klar til at tage hjem igen. Vi kunne skynde os, men du giver dig god tid og foreslår at vi tager bussen lidt af vejen og går resten.

I bussen er der mange andre, så vi må stå op. Du læner dig op ad ruden og trækker mig ind til dig og holder om mig. Du trykker mig ind mod dig og jeg kan mærke at din pik er begyndt at bule noget så skønt. Jeg trykker mig lidt mere mod den og glæder mig meget til senere.

Vi kører til Parken og stiger af der og går ind i parken.

Lige pludselig trækker du mig ind mellem træerne. Du læner mig op ad et træ og aer mig på brystet uden på kjolen. Din ene hånd kæler videre ned over min mave videre ned over trusserne og ned til kjolens åbning ved lårene. Du løfter en flig af den til side og aer på kanten af strømperne lige der hvor der er et stykke bart lår. Det gyser så varmt i mig og jeg lukker øjnene og nyder fornemmelsen. Nu tager din anden hånd begge mine hænder og løfter dem op over mit hoved, og med een bevægelse vender du mig om. Du holder mine hænder fast mod træet og med din anden hånd aer du mig ned over numsen og finder vej ind under kjolen igen.

Det er dejligt at mærke din hånd glide over de glatte trusser. Du skubber mine ben fra hinanden. Og lader mig stå lidt med spredte ben, inden jeg igen kan mærke din hånd igen.

Din finger finder vej til en meget våd revne, du væder fingeren og langsomt, uendelig langsomt, finder den vej ind i mig. Mit hjerte er ved at hoppe et slag over, så meget banker det og mit hoved er ved at sprænges så liderlig har du gjort mig.

Pludselig kan jeg mærke noget koldt mod min meget varme hule. Du stikker noget koldt og rundt op i mig og putter trusserne på plads igen.

Så slipper du mine hænder og vender mig om igen. Du kigger på mig og smiler. Du fortæller mig at det var den ene ting du havde købt til os. Elskovskugler.

Det føles meget underligt men også dejligt at gå med kuglerne. Du hygger dig, for du ved at jeg mens vi går, bliver drillet af dem. Du synes at jeg skal have dem i til vi kommer hjem.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *