Naboen i sommerhuset

1

Udlev dine fantasier med en af vores medlemmer, det behøver ikke at være med en kæreste.

10%
TOTAL SCORE
Besøg side Besøg side

For et par år siden skulle jeg holde en uges ferie i et sommerhus, som jeg havde lånt af en ven. Det blev ret sent den fredag, jeg skulle derop, så da jeg ankom var det utrolig mørkt – specielt fordi det lå lidt inde i en skov.

Det virkede faktisk, som om jeg var helt alene i skoven, men da jeg parkerede bilen, så jeg, at der lidt bagved huset lå et andet hus, og der var lys i et af vinduerne. Det pirrede min nysgerrighed, så jeg bar min kuffert ind uden at tænde lys og mens jeg tændte en cigaret, gik jeg hen til vinduet for at se, om jeg kunne se nogen derovre.

Det var åbenbart et af værelserne, der var lys i, og pludselig trådte en pragtfuld pige ind i rummet. Hun havde en lille stram t-shirt-top på og en ligeså stram kort nederdel på, så det vat tydeligt, hvor godt hun var skabt. Hun gik hen til vinduet og tog fat i gardinet, mens hun så ud. Jeg blev pludselig bange for at være afsløret, men hun så mig åbenbart ikke, for hun slap gardinet og vendte sig om, mens hun dovent trak toppen over hovedet. Bagefter trak hun nederdelen ned, så hun et øjeblik strittede med den mest lækre røv lige op mod vinduet. Hun havde intet undertøj på og var bestemt ikke et mindre skønt syn i nøgen tilstand, men så gik hun ud af værelset og slukkede lyset.

Jeg skulle lige til skuffet at begynde at pakke ud, da der blev tændt lys i det, der måtte være stuen. Hun nærmest lagde sig i en sofa, der havde front mod et stort panorama-vindue ud mod mig. Den ene fod hvilede stadig på gulvet, så der var frit udsyn til alle herlighederne, og så begyndte hun langsomt at kæle for sin krop. Hun startede ved hofterne og lod så hænderne glide roligt op ad siden til brysterne, hvor hun lod de to pegefingre køre rundt om hver sin brystvorte. Efter at have gjort det et lille stykke tid nev hun åbenbart i brystvorterne, før hun lod hænderne glide ned over kroppen og fortsætte videre ad inderlårene, da hun ikke kunne nå længere, trak hun dem tilbage mod skridtet, som hun begyndte at gnide med rolige bevægelser med den ene hånd , mens den anden fortsatte op til brysterne igen. Det var helt tydeligt, at hun efterhånden var blevet temmelig ophidset, og pludselig flyttede hun hånden fra brysterne og ned til hendes clitoris, som hun kørte pegefingeren rundt på samtidig med, at hun med den anden hånd stak først én og derefter to fingre op i sin fisse. Lige som jeg troede, at nu ville hun eksplodere i en voldsom orgasme, rakte hun ud og tog en stor dildo på bordet ved siden af sofaen. Den kørte hun først lidt rundt på sin clitoris, inden hun stak den op i fissen, samtidig med, at hun med den anden hånd gned sine skamlæber ivrigt.

Efter et øjeblik lod hun hånden glide fra skamlæberne og lidt længere ned, hvor hun med langefingeren begyndte at gnide rundt om sit lille bagerste hul, og det varede ikke længe før fingeren havde løsnet tilstrækkeligt op til at kunne glide indenfor. Med en finger i numsen og en stor dildo i fissen varede det ikke længe, før hun tydeligt kom i en kæmpe orgasme. Da hun havde ligget lidt, rejste hun sig op og gik ud af stuen, mens hun slukkede lyset. Jeg ventede spændt – i mere end én forstand – på en fortsættelse, men der forblev mørkt derovre.

Næste dag pakkede jeg ud, mens jeg hele tiden holdt øje med det andet hus for at se pigen igen. Det lykkedes ikke, så jeg besluttede at gå gennem skoven rundt til vejen på den anden side af hendes hus, da jeg lidt senere skulle købe lidt ind. Hun var stadig ikke at se, men da jeg var på vej tilbage gennem skoven, kom hun pludselig ud fra huset og kaldte på mig. Hun spurgte, om jeg havde lånt huset, for hun havde lovet ejeren at holde lidt øje med det, og da jeg bekræftede det, benyttede jeg samtidig lejligheden til at invitere hende over til en drink. Hun ville gerne komme en times tid senere, for hun skulle ordne noget først, så jeg skyndte mig ind og lagde et par flasker vin på køl, hvorefter jeg tog et bad.

Da hun kom, var det åbenlyst, at det, hun skulle ordne, blandt andet havde været et bad, for hun ligefrem duftede rent iblandet en lækker parfume. Hun havde en meget kort, ærmeløs satinkjole på, og det var helt tydeligt, at hun ikke havde nogen BH på. Efter at have nydt et par glas vin og udvekslet diverse almindeligheder kom vi ind på vores respektive job, og hun fortalte, at hun indtil for nylig havde været stuepige hos en meget velhavende mand, men da han lige var død, havde hun ikke noget arbejde for tiden.

Nogle glas senere føltes det, som om vi havde kendt hinanden længe, og pludselig rejste hun sig op og gik hen til vinduet, hvor jeg havde stået aftenen før. Med ryggen til mig fortalte hun så, at hun havde været klar over, at jeg stod der, men hun ville godt tilstå, at det gav hende en speciel tilfredsstillelse at blive iagttaget. Da hun havde sagt det, begyndte hun langsomt at knappe sin kjole op, og i løbet af et øjeblik lå den for hendes fødder, og hun vendte sig om mod mig. Hun havde intet på under den, og hun så endnu bedre ud tæt på end jeg havde forestillet mig om aftenen. Som hun stod der, begyndte hun at kæle for sin krop med den ene hånd på sit bryst og den anden hånd nede i skridtet. Lidt efter kom hun hen til sofaen, hvor jeg sad, og knælede ned foran mig, hvorefter hun forsigtigt begyndte at knappe min skjorte op. Da hun havde taget skjorten af mig, fortsatte hun med bukserne, og på et øjeblik sad jeg nøgen og med en benhård pik strittende op ad maven. Næsten uvirkeligt genert spurgte hun mig så, om hun måtte røre den, og da jeg svarede, at hun ikke bare måtte, hun skulle, fik hun en særlig glans i øjnene. Hun lænede sig frem og slikkede op langs min pik, og da hun nåede til hovedet, kildede hun forsigtigt med sin tungespids, hvilket fik pikken til at blive endnu hårdere.

Måske var det hendes udtryk, der gjorde det, men jeg fik en idé, som jeg ville prøve af, så jeg tog fat om hendes hoved og flyttede det væk fra pikken. Jeg sagde, at hun skulle rejse sig og følge efter mig ind i soveværelset. Da vi kom derind, sagde jeg: “Læg dig på sengen og kæl for dig selv”. Hendes øjne blev helt blanke af ophidselse, og hun lagde sig ned og begyndte at kæle for sin fisse med begge hænder. Det var tydeligt, at hun hurtigt nærmede sig orgasmen, men lige før hun nåede den, forlangte jeg, at hun stoppede. Hun adlød, selvom hun næsten rystede af ophidselse, så jeg tog fat om hendes håndled og førte hende ind i stuen igen. Her lagde jeg hende hen over sofabordet og sagde, at hun skulle ligge stille til jeg kom tilbage. Jeg gik ud i køkkenet og hentede nogle stykker reb, som jeg gik ind og bandt hende til bordbenene med. Først bandt jeg hendes håndled fast til benene i den ene ende af bordet, og bagefter bandt jeg hendes knæ fast til benene i den anden ende.

Mens jeg bandt knæene, nød jeg synet af hendes fisse, der var så våd, at det drev ned ad hendes lår. Nu kunne hun overhovedet ikke røre sig bortset fra små bevægelser med underlivet, som hun benyttede til at gnide sin clitoris mod bordkanten. Jeg kunne ikke modstå fristelsen og begyndte at slikke først hendes drivvåde fisse og derefter op langs revnen til den lille lukkemuskel. Da jeg nåede den, begyndte hun at stønne højt og tiggede mig om at stikke min stive pik ind. For at trække pinen lidt ud slikkede jeg lidt videre på hendes lille hul, før jeg rettede mig op og stak pikken ind i fissen, hvor jeg kørte lidt ind og ud for at fedte den godt ind. Mens jeg gjorde dette, stak jeg langsomt min tommelfinger ind i hendes numse, og da jeg kunne mærke, at musklen begyndte at slappe af, trak jeg mig ud af fissen og stak med én lang bevægelse pikken ind istedet for tommelfingeren. “Ja – Ja, giv mig den hele”, råbte hun, så jeg fortsatte til den var helt inde, men på dette tidspunkt var jeg selv så ophidset, at det kun tog et par gange frem og tilbage, før jeg eksploderede i en så kolossal udløsning, at jeg ikke engang registrerede hendes orgasme.

Efter at jeg havde løst rebene op, satte vi os i sofaen med et glas vin, og så bekræftede hun min mistanke om, at hun virkeligt tændte på at blive domineret og kommanderet med. Hun ville gøre alt for mig og opfylde ethvert krav, hvis jeg ville “ansætte” hende som hushjælp. Dét var som opfyldelsen af en drøm, så jeg slog til med det samme og sagde, at hun kunne med det samme med at give mig et bad, før vi gik i seng.

Næste morgen stod hun først op og begyndte at lave morgenmad, mens jeg lå og tænkte over mulighederne i situationen. Efter morgenmaden sagde jeg, at hun skulle gå over og tage nøjagtig det samme tøj på, som den første aften. Da hun kom tilbage, kørte vi en tur, og da vi havde kørt lidt, gav jeg hende besked på at trække nederdlen op om livet og begynde at kæle for sin fisse. Det gjorde hun så, mens vi kørte ind i den nærmeste by, som var en mindre provinsby. Jeg havde været der et par gange før, så vi fandt hurtigt den butik, jeg skulle bruge, og efter, at jeg havde givet hende lov til at trække nederdelen det lille stykke ned på plads, gik vi begge to ind for at købe et par ting, som jeg ville få brug for fremover. Bagefter gik vi en tur nedad byens gågade, hvor jeg købte et par ekstra småting, men efterhånden fik tanken om både mine indkøb oghendes våde, nøgne fisse, der kun med nød og næppe var dækket af den korte nederdel, min pik til at stramme gevaldigt mod mine bukser, så vi skyndte
os tilbage til bilen og kørte hjem.

Da vi kom tilbage, fik vi lidt at spise og sad på terrassen og slappede af et stykke tid. Hun så så dejlig ud som hun sad der, så hvis jeg ikke skulle få udløsning helt af sig selv i mine shorts, måtte der ske noget. Jeg pakkede et par ting i en taske og sagde, at hun skulle følge med i skoven. Lidt inde i skoven fandt jeg, hvad jeg ønskede. Det var et stort egetræ med tykke grene ikke for højt over jorden i kanten af en lille lysning. Jeg beordrede hende til at tage tøjet af, og straks begyndte hendes øjne at lyse af lyst. Jeg gav hende en nyindkøbt lædermanchet på hvert håndled, hvorefter jeg bandt manchetternes ringe sammen med et reb, som jeg derefter smed op over en gren ca. tre meter over jorden. Efter at have bundet rebet fast i en anden gren længere nede gav jeg hende tilsvarende manchetter om hver ankel, så spredte jeg hendes ben nøjagtig så meget, at hun ikke kunne holde balancen, hvorefter jeg bandt ankelmanchetterne til et par teltpløkke, jeg satte godt fast i jorden. Tilsidst gik jeg hen og strammede rebet, der lå op over grenen, så meget, at hun blev strakt helt ud. Nu stod hun dér fuldstændig prisgivet og med øjne, der lyste af ophidselse. Hun var et skønt syn med faste bryster og strittende brystvorter og lidt længere nede et krat af små krøller ovenover en halvåben fisse, hvorfra safterne allerede var begyndt at sive ned ad hendes glatte inderlår. Det måtte foreviges, så jeg tog mit kamera og fotograferede hende fra næsten alle vinkler.

Det tog mere tid end hendes ophidselse kunne bære, så hun begyndte at bede mig om at tage hende, at knalde hende, at banke min pik op i hende – hvad som helst bare det skete snart. Min pik havde fuld forståelse for hendes ønske, så jeg knappede mine shorts op og gik hen til hende, hvor jeg uden yderligere forberedelse stak den op i den våde grotte. Det fik hende næsten øjeblikkelig til at ryste af en voldsom orgasme, så jeg løsnede rebet fra grenen og lagde hende ned på maven, hvorefter jeg knælede ned foran hendes hoved og forlangte, at hun gjorde mig færdig.

Den aften gav jeg hende besked på at lægge sig på ryggen på sofabordet, mens jeg gik ud på badeværelset for at hente en saks og mine barbergrejer, og så begyndte jeg at klippe forsigtigt i hendes lille krat. Da det var rettet til, så der kun var et lille hjerte af krøller tilbage, begyndte jeg at smøre barberskum over hele hendes skridt, og bagefter tog jeg min skarpeste barberkniv og begyndte forsigtigt uden at røre det hjerteformede krat at fjerne ethvert hår fra hendes fisse og helt om til det lille hul bagved. Tilsidst fjernede jeg de sidste rester af barberskum med en lunken klud, og så lå hun dér totalt afdækket og virkede utroligt sårbar. Jeg løftede hende op og bar hende ind i soveværelset, hvor vi kælede og kyssede længe, før vi stille og blidt elskede.

Den sidste aften inden min ferie sluttede ville vi gå i byen, så om formiddagen kørte vi ind til byen, hvor vi købte en ny kjole til hende. Det var en meget stram, stærkt grøn kjole, der gik helt ned til anklerne, men til gengæld havde den en slids i den ene side helt op til det sted, hvor hendes faste bagdel blev til lår. Den havde en helt bar ryg og en udskæring foran, der næsten nåede til det mørke om hendes brystvorter. Da vi senere skulle klæde os om for at gå ud, gav jeg hende et par selvsiddende strømper, hun skulle tage på som det eneste under kjolen, men inden hun tog det på, fik hun proppet tre orgasmekugler op i sin fisse. Tilsidst skulle hun tage et par sko med meget høje stilethæle på. Vi tog ind på en restaurant, hvor tjeneren var ved at tabe vinflasken, da han fik øje på det stykke bare lår, som slidsen afslørede ovenover strømpen. Efterhånden som middagen skred frem blev hendes øjne mere og mere blanke af ophidselse, og hun betroede mig, at hun snart var så våd, som hvis hun havde tisset på stolen, så da vi skulle gå, smuttede vi begge to ind på herretoilettet, hvor hun febrilsk knappede mine bukser op og trak pikken ud, hvorefter hun lagde sig på knæ på toiletsædet, så jeg kunne stikke den op i hende.

I sidste øjeblik kom jeg dog i tanke om kuglerne, så jeg valgte det bagerste hul istedet. Vi kom begge to meget hurtigt, men det lettede trykket en smule. Bagefter tog vi hen til en natklub, der også havde striptease-show, hvor et af numrene var med to piger, der utroligt forførende klædte hinanden af. Det gav mig et par ideer til senere anvendelse.

Næste dag tog hun med mig hjem, hvor hun stadig er som “hushjælp”, og hendes løfte om at opfylde alle min ønsker og krav har hun holdt lige siden den første dag.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *