Mit første besøg i en sexbio

1

Udlev dine fantasier med en af vores medlemmer, det behøver ikke at være med en kæreste.

10%
TOTAL SCORE
Besøg side Besøg side

Var gået og blevet lidt nysgerrig efter hvad der foregik i sexbio, så en dag tog jeg mod til mig, og gik ind.

Jeg fik betalt og fandt ud af at, bioen bestod af flere små rum, hvor der kørte forskellige film.

Den første jeg kikkede i var en gay film, en ret fed film, med et par rigtig store mørke fyre, med lige så store pikke, men her var fyldt næsten helt op, så jeg kikkede ind i de andre rum, der var et rum hvor der ikke var noget lys, så der var ikke nemt at se noget, senere fandt jeg ud af at det kaldtes darkrum, i de sidste 2 rum kørte også film, jeg valgte det rum hvor der kørte en film med 2 mænd om en kvinde, her sad kun en tre stykker, så jeg satte mig og kikkede på filmen.

De tre andre der kikkede var en ældre mand samt 2 der var lidt yngre end jeg selv, de var vel en ca 35-40 år.

Imens jeg så på filmen kikkede jeg lidt i smug til min sidemand, og så at han sad og gned på sin pik i det skjulte, de 2 andre sad åbenlyst og tog kærligt på hinandens pikke.

Jeg må erkende at det tændte mig lidt, selv om jeg ikke mente jeg er til mænd.

Jeg koncentrerede mig om filmen, det var et par meget flotte fyre der gjorde alt for at gøre det dejligt for den flotte kvinde, man kunne rigtig sidde og blive misundelig.

Min sidemand og de to andre sad og kom med frække kommentarer til filmen, både om hvor flot og dejlig kvinden var og hvad de gerne ville gøre ved hende.

De to der havde været lidt kærlig over for hinanden rejste sig nu og forlod lokalet, min sidemand sagde at de nok ville ind i darkrummet, og på mit spørgsmål om hvad det da var, forklarede han at det var et rum hvor man bedre kunne være lidt sig selv.

Jeg begyndte selv at tø lidt op, og begyndte at udfritte ham om stedet, om det var normalt at man bare sad og onanerede åbenlyst? ja det gjorde næsten alle sagde han, hvad så med kvinder, er der aldrig nogle af dem her? Jo der kommer da af og til nogle, men det er nu mest mænd der er her.

Vi sad en tid og fulgte med i filmen, der blev rigtig gået til den, stønnet og sukket.

Jeg havde ikke lagt mærke til nogle kvinder i lokalerne, men pludselig dukkede der en noget ældre kvinde frem i døren, hun stod bare og kikkede rundt for at se hvem der var der, hun var ikke den helt store skønhed, bare sådan ret alm. for en kvinde i alderen mellem 50 og 60, klædt i en dejlig kort og kropsnær kjole, hun gik nu hurtigt ind i et af de andre rum.

Efter et stykke tid synes jeg også jeg ville se hvad der foregik i det sidste af rummene,

Her kørte en film med et S/M islæt, ikke af de grove bare sådan af den lettere slags.

Jeg så nu at kvinden fra før havde sat sig i midten på den bagerste række, kunne ikke nære mig, så jeg satte mig også på den bagerste række, ved siden af hende, og fulgte lidt med i filmen, samtidig med at jeg kikkede diskret til siden på kvinden, jeg kunne se hendes ene hånd have tag i hendes bryst, og den anden var placeret under hendes kjole, vi var de eneste der var i dette rum, så jeg begyndte også at sidde og tage lidt på mig selv, jeg var efterhånden blevet ret liderlig af at se på både film og kvinden der sad ved min side og tog på sig selv, jeg havde fået min lynlås trukket ned og forudsende som jeg havde været, var jeg helt uden trusser, så der var fri adgang til min stive pik.

Jeg kunne nu se at hun også sad og skævede til mig, så lidt fræk som jeg er, trak jeg nu min pik ud af bukserne og gned langsomt på den, hun fulgte trop og trak sin kjole så langt op, at jeg kunne se hun heller ikke havde trusser på, og hun sad med et par fingre i fissen, og den så dejlig våd ud.

Jeg lagde forsigtig min hånd på hendes lår, hun reagerede ikke, så det tog jeg som en godkendelse, og begyndte at føle hele vejen op af hendes lår, det var lækkert, hun havde rigtig dejlige glatte selvsiddende strømper på, og da jeg kom op til stykket med det bare hud, kunne jeg allerede føle varmen der strømmede fra kussen, og jeg kørte selvfølgelig helt op til skamlæberne og pirrede hende hele vejen rundt, gav også klitten et lille klem, det var noget hun syntes fint om og hun gled lidt længere ned på sædet og spredte lårene så meget som muligt, så der var helt åbent.

Jeg blev pludselig opmærksom på at hun havde lagt sin hånd på min pik, og gned lidt på den, hun fandt nu mine knapper i bukserne og lukkede op, trak lynlåsen ned, jeg forstod meningen og lettede lidt på mig så hun kunne trække mine bukser helt ned, nu kunne hun rigtig komme til min pik og nosser, hun drejede sig og lagde hovedet i mit skød og så begyndte den bedste piksutning jeg længe havde fået, jeg måtte hurtigt stoppe hende, ellers havde hun suttet al spermen ud af mig,

Jeg fik mig nu anbragt på knæene foran hende, og begyndte at slikke på hendes skamlæber, hun trak nu sine ben helt op og lagde dem over armlænene så der var helt fri adgang til hendes huller.

Jeg slikkede og suttede det bedste jeg kunne, og blev belønnet med en syndflod fra hendes fisse, det sejlede ud og løb videre ned til hendes lille frække stjerne, den kunne jeg heller ikke lade være med at give min opmærksomhed, hun var nu blevet rigtig liderlig og havde stor besvær med at sidde rolig, jeg fik hurtigt mit kondom rullet på, og kørte pikken op igennem revnen så den blev rigtig fugtig, hvorefter jeg stødte helt i bund i første hug, hun blev helt vild og stødte igen alt det hun kunne komme til, det blev et ret vildt men kort ridt, der var ingen af os der kunne holde ret længe da vi begge var kørt helt op, det lykkedes dog for mig at holde igen til hun skreg sin orgasme ud i hele biografen, og så pumpede jeg alt mit sperm ud i kondomet.

Vi blev siddende stille og nussede lidt videre, men blev pludselig opmærksom på at vi havde tilskuere på, vi fik en tilkendegivelse om at det havde set dejligt ud, og tak for oplevelsen.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *