Den blå æske

1

Udlev dine fantasier med en af vores medlemmer, det behøver ikke at være med en kæreste.

10%
TOTAL SCORE
Besøg side Besøg side

Min elskede og jeg har nu kendt hinannen et par måneder vi bor sammen og prøver stadig at finde ud af hvor vi har hinannen med de gnister det så nogen gange gir, og taget der letter men også lægger sig pænt igen *SS*

Han vil gerne have en lydig velopdragen tøs det ønske ville jeg gerne opfylde men men det ligger ikke helt til min natur at være blid blød og føjelig*sms* .
Sværest har jeg ved at finde ud af hvornår vores leg begynder og hvornår den stopper, hvilket ikke er så godt da min elskede tænder af på jeg siger nej og syntes jeg gør det lidt for tit, og det skal der laves om på, jeg forklare ham hvad jeg har svært ved, han tænker og siger han vil løse det en af dagende.
3 dage senere kommer han hjem med en firkantet blå gaveæske med rødt bånd om, jeg er ret nysgerrig og prøver at gætte på hvad den indeholder, den er ikke særlig høj, omkring 6-7 cm og jeg kan ikke regne ud hvad der er i den.

Han lægger den fra sig og sætter sig ved computeren, hm måske er den ikke til mig.
efter vi har spist denne aften, spørg han om jeg sætter vand over til kaffe, jeg går ud imod køkkenet og han råber efter mig at når kaffen er færdig skal jeg tage pakken der ligger derude med ind i stuen.
Kaffen bliver færdig på rekordtid jeg snupper gaven på bordet, den vejer næsten ingenting, tar bakken med kopper og går ind til ham.

jeg stiller bakken fra mig og rækker ham gaven, den er til dig skat siger han men drik en kop kaffe før du åbner den, jeg brænder mig på kaffen det kan ikke gå hurtigt nok, endelig er koppen tom, jeg tager æsken fra bordet du smiler til mig, jeg tar båndet af og åbner den blå æske, der ligger et halsbånd, jeg bliver lidt forbavset, ser på dig, glimtet i dine øjne får farven frem i mine kinder, jeg tar halsbåndet ud af æsken det er ca 2 cm bred og af blødt lyst læder, der hænger et lille skildt i det der står —-s tøs, altså dit navn og at jeg tilhøre dig.

du tar halsbåndet ud af mine hænder åbner det og lægger det omkring min hals, ikke så det strammer men så det sidder , jeg løfter automatisk mit hår og lader dig gøre det.

Du ser dybt i mine øjne på den måde, der får mig til at smelte og tænder mig vildt, fra nu af, siger du, vil du vide, at når jeg giver dig dette halsbånd på, eller ber dig om at bære det, så har du rollen som min tøs indtil jeg tager det af eller siger du skal tage det af, har du forstået det, jeg nikker, er blevet helt stum, det slog benene helt væk under mig at få den gave ,og den måde, det får mig til at føle mig i rollen på overstiger alt andet jeg har oplevet ihvertfald indtil videre *sf*

gå op og tag en kort kjole på siger du, jeg forsvinder op på 1 sal og skifter hurtigt før jeg forventningsfuld står i stuen igen, du ser anderkendenede på mit valg, lader hånden glide op for at chekke at jeg ikke har glemt at det ikke er tilladt med trusser, det har jeg selvfølgelig ikke, du lyner bukserne ned, dine øjne er blevet lidt hårdere nu, hvad venter du på spørg du, læg dig på knæ og sut min pik stor og stiv, jeg ligger mig på knæ på gulvet og tar din pik i munden, elsker smagen af den , tar så meget jeg kan af den, slipper og slikker sutter og napper i dine nosser som jeg ved der tænder dig, din hånd tar et fast greb om mit hår, jeg stønner lidt for det tænder mig endnu mere, konsentrer dig om at gøre det ordenligt tøs siger du med din hårde stemme, jeg ansrenger mig endnu mere, leg med din fisse imens så den er våd til jeg skalm bruge den siger du, jeg spreder benene og lader min hånd vandre ned , jeg er allerede drivvåd og det kan høres da mine fingre glider ind og ud af fissen, du trækker mit hovede tilbage ser vred på mig og spørg hvorfor jeg allerede er liderlig om jeg har fået lov til det jeg vil til at forklare at din pik i min mund tænder mig helt afsindigt vildt men du ber mig om atr holde mund og siger jeg ikke må sige et ord med mindre jeg bliver spurt og kun svare med ja og nej, ellers vil du bruge den gave jeg gav dig for et par uger siden, som er en ridepisk og give mig 10 striber for hver gang jeg forglemmer mig, jeg åbner munden for at protestere , du løfter brynene og ser på mig, jeg vælger lige nu at holde min mund, sut så siger du, jeg bøjer hovedet og sutter glad videre på din pik, kan hører du roder med noget, løft hovedet siger du så, jeg gør det modvilligt, ikke meget for at slippe din pik ser du sidder med brystklemmerne med lodderne i, åh nej ryger det ud af mig, det var de første 10 siger du, jeg ser uforstående på dig,
du sætter klemmerne fast i mine bryster jeg piver lidt, og prøver at læne mig fremover så vægtene hviler på sofaen, næ nej tøs siger du, det skal gøre ondt ved du nok, rejs dig op, han rejser sig og da jeg ikke er hurtig nok trækker han mig op i håret, bøj dig over lænestolen så du har røven vendt mod mig, jeg stiller mig som han siger og lader min ene hånd glide op til mit ene bryst, han giver mig et hårdt klask, fingrene væk siger han hårdt ellers bliver det 20 istedet for 10, han stiller sig foran mig og jeg ser han står mig ridepisken, nå siger han med et smil jeg ikke helt er tryg ved, er du klar, ja siger jeg og håber det er sandt, han lader den kærtegne min balder ved at stryge den op og ned jeg slapper af og det giver et ryk i mig da den uden varsel rammer min ene balde, det gør ikke så ondt men jeg bliver forskrækket, han går op foran mig igen, hans hånd lægger sig under min hage han løfter mit ansigt og ser alvorligt på mig, jeg forventer du tæller slagende siger han, det er først 10 slag der gælder fra du begynder at tælle, han går bagom mig igen, den næste slag der rammer svir lidt og varmer vidunderligt, jeg siger ikke noget trodsen er væltet frem i mig, ok siger han hårdt men vid tøs, at slagene stiger i styrke, hvis du vil kunne sidde på din røv i morgen må du hellere glemme din stolthed og begynde at tælle, det 3 slag der rammer gør ondt jeg taber vejret og rejser mig, buk dig siger du vredt og presser mig nedad, jeg har ikke givet dig lov til at rejse dig vel? det koster 5 ekstra slag på dine patter, når jeg er færdig med din røv.
ridepisken rammer atter min røv, av siger jeg og giver mig inden jeg sluger min stolthed og siger, en, hvad spørg du drillende, sage du noget tøs, jeg stønner og gentager, en.
godt godt siger du, du er ved at lære det, jeg er ved at bide tungen af mig selv for ikke at snere af dig, men er ved at indse det ikke kan betale sig, så tæller pænt resten af slagende og håber du glemmer de sidte 5 slag over mine bryster. efter de 10 talte slag, siger du ret dig op, jeg gør det og ømmer mig pga klemmerne , jeg er lidt nervøs for jeg ved du vil fjerne dem nu og ved af erfaring at det er nu det vil gøre ondt på en måde der skræmmer og med garanti vil få min fisse til at løbe over af safter, du fjerner klemmerne og blodet der løber tilbage får mig til at føre begge hænder op til brystvorterne du fjerner mine hænder og ser bestemt på mig, du rækker mod halsbåndet jeg tror du vil tage det af, og ser nok lidt skuffet ud, du retter på det med et drillende smil og siger du ikke er færdig med mig endnu, jeg smiler forsigtigt tilbage.

du tar håndjernene og siger jeg skal tage hænderne om på ryggen og låser dem og trækker en stol hen og puffer mig ned og sidde,du tar klemmerne med lodderne og bøjer dig ned jeg går lidt i panik, og beder dig om ikke at gøre det men du overhører mine bønner og snart har du sat dem i de store skamlæber og jeg ømmer mig og ønsker dig i stilhed hen hvor peberet gror, du tar ridepisken og stiller dig med spredte ben foran stolen, nå tøs, sige du , strut så med patterne og husk at tælle denne gang, jeg prøver ikke at gå i panik og adlyder og holder vejret så længe jeg kan, du venter og lige da jeg puster ud og gisper efter luft fordi jeg holdt vejret lidt for længe, giver du mit ene bryst et dask og et mere over det andet, jeg gisper og tæller hurtigt, en -to, du undertrykker en latter, og siger, du er ved at være lærenem tøs, det sidste 3 slag falder og du er tilfreds med mig, og fjerner klemmerne fra mine skamlæber, jeg ser sol måne og stjerner, er ved at fatte at du bestemmer og det måske er i min egen interesse at føje dig.
du lader mig slippe for håndjernene og presser mig ned på knæ, så jeg igen kan sutte og slikke din pik, som jeg ikke kan få nok af nu, du må trække mig væk fra den, for jeg er så optaget af at slikke dig at jeg ikke ænser at du ber mig stoppe, helt i min egen verden, du trækker mig hen til sofaen og siger du vil tage mig bagfra, jeg bøjer mig ned og holder fast i ryglænet, du løfter mit ene ben så mit knæ kan hvile på sofaen og presser din stive dejlig store pik hårdt op i min fisse,og knepper mig hårdt som jeg elsker imens du holder fast i mit hår, hvem bestemmer?, spørg du, det gør du stønner jeg, nemlig siger du, jeg mærker du presser dildoen op i min røv først langsomt men da den endelig er presset helt i bund, og du tænder for vibratoren lader du skiftevis pikken og dildoen kneppe mig hårdt i begge huller,jeg mister jordforbindelsen, nydelsen er helt ubeskrivelig næsten uvirklig jeg lader mit underliv arbejde med og møde dine stød, du giver mig et par hårde klask med hånden men varmen der tændes og løber igennem min krop og forplanter sig endnu mere i min iforvejen våde og liderlige fisse får mig til at dirre og mine bevægelser bliver vildere og vildere, du siger hårdt jeg skal stå stille men jeg kan ikke er fuldkommen opslugt at den liderlighed det har optændt hver en fiber og nerve i min krop, du trække dig ud af mig og vender mig om så jeg sidder på kanten og presser din pik i i min mund, du vover på at spilde eller sluge det før jeg har set det i din mund stønner du og kommer i kaskader, der tvinger mig til at sluge noget af det for ikke at lade det gå til spilde, da den sidste dråbe har forladt din pik, ser jeg op på dig, vis mig det siger du bydende, jeg åbner munden og viser dig din sæd, ok siger du, så må du gerne sluge det og gøre min pik ordentlig ren efter dig, jeg sluger det med velbehag og slikker din pik og nosser rene for mine og dine safter,
jeg smiler og vil tænde en smøg, nix siger du jeg er ikke tilfreds med du overhørte at jeg bad dig om at tage det rolig så jeg kom hurtigere end jeg havde tænkt mig, slik min pik stor og stiv igen, jeg tar endnu engang din pik i munden, du rykker lidt bagud og siger min plads er på gulvet når jeg skal slikke pikken stiv, jeg lader mig glide ned foran dig og tager din pik dybt i min mund helt ned til roden, det kan kun lade sig gøre så længe den ikke er helt stiv, og jeg ved du nyder det.

efter du har mundkneppet mig et stykke tid går du over og ligger dig på sofaen, kom over og sæt dig så jeg kan slikke din fisse tøs siger du, jeg sætter mig oversrævs over dit ansigt og nyder at mærke din tunge køre rundt i min fisse og min over min klit, når du slikker mig på den måde kan det tænde min lidenskab op til et kæmpe bål af liderlighed på ganske kort tid, pludselig stopper du, og siger det er tid til en smøg, jeg skal til at sætte mig ved siden af dig for at tænde en smøg, men du siger at jeg ikke har fået lov at sætte mig og kan stå op imen jeg ryger, du tænder en smøg og giver mig også en , du lader dine fingre glide op i min fisse og kører den hårdt ind og ud imens du ryger, jeg glemmer selv at ryge og min smøg ryger sig selv op på nær et par enkelte sug, gå op og vent på mig i sengen siger du, jeg skynder mig op og ligger mig på sengen , er ved at være kørt træt og ved ikke hvad jeg mere kan forvente, jeg lytter og der går ikke lang tid for jeg hører dine trin på trappen ,du træder ind i soveværelset og siger jeg skal lægge mig om på maven, du ignorere mine trætte øjne og jeg sukker og ruller om på maven, jeg kan hører du tænder et stearinlys, de første par gange du gjore det blev jeg bange men ikke mere, jeg ved du har chek på det, du bøjer dig ned og giver mig et dybt varmt tungekys, så rejser du dig, jeg kan se du tager lyset, og så mærker jeg de første dråber ramme mine balder og løbe ned imellem dem og mine ben , et par af dråberne når min fisse, du fortsætter et stykke tid og jeg vrider mig og stønner, du mærker efter i min fisse og trækker fingrene ud , hvem bestemmer siger du så hårdt, det gør du næsten hvisker jeg, hvorfor er du så igen våd i fissen af liderlighed uden at have fået lov spørg du, jeg svare ikke med det samme og får 2 hårde klask i min røv, undskyld siger jeg så, du lader 3 fingre glide hårdt ud og ind af fissen et par gange og siger jeg skal slikke dem rene for mine fissesafter, det gør jeg, jeg slikker dem alle 3 og bliver ved til du er tilfreds med resultatet, du lader endnu engang lyset berige min krop med de velsignede dråber og venter til stearinen stivner, imens får jeg lov at slikke på din skønne pik, da stearinen er stivnet tager du ridepisken og jeg ved at den vil danse over mine baller til alt stearinen er væk, men der er ikke mere modstand eller trods i mig mere, jeg er hans tøs jeg modtager slagende med stille glæde og ved der heller ikke er andet at gøre, inden de sidste slag, siger han jeg skal ligge mig på ryggen , den sidste stearin på min fisse bliver blidt dasket af, jeg er udmattet og træt han ligger sig ved siden af mig føre min hånd ned til min fisse som stadigvæk er våd og siger jeg skal spille den af på mig selv så vil jeg sove bedre, min hånd bevæger sig først langsomt , hans fingre finder min ene brystvorte og napper hårdt i den, trækker i den imens mine hånd bevæger sig hurtigere og hårdere frem og tilbage over min klit, brug den anden hånd siger han, stik 3 fingre op i din våde fisse og knep dig selv, jeg gør det og stønner endnu mere, kan mærke orgasmen er ved at komme, han kan også hører det og spørg er du ved at komme tøs, ja jamre jeg, du må ikke komme endnu siger han hårdt, han ved at når han forbyder mig at komme, er det næsten umuligt for mig at holde det tilbage, og jo tigger jeg, lad mig komme, hvem bestemmer? siger han, imens han napper hårdt i mine brystvorter, du bestemmer, stønner jeg, godt tøs så må du gerne komme, jeg kommer og kommer og tid og sted ophører med at eksisterer , der går lang tid før jeg atter lander, mærker han løsner halsbåndet og tager det af, jeg misser med øjnene og ser han lægger det lige ved siden af sengen, skat siger han med et smil, du kan vække mig ved at slikke min pik ellers får du halsbåndet på hele dagen i morgen og min pik i din mund det meste af den, vælg selv, han griner lidt og kysser mig kærligt før han trækker mig helt ind til sig, jeg når ikke at overveje om jeg vil gøre det ene eller det andet , jeg falder i en dyb søvn i hans favn men et tilfreds mæt smil om munden,*smf* glad for mine striber der varmer min røv og sikkert også vil gøre det i morgen og stolt af min gave som jeg vil bære med glæde og stolthed over at tilhører dig.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *