En tur i biografen

1

Udlev dine fantasier med en af vores medlemmer, det behøver ikke at være med en kæreste.

10%
TOTAL SCORE
Besøg side Besøg side

Vi arbejde begge på færgen fra Esbjerg til Harwich og der var en aftale om at besætningen måtte benytte skibets biograf når der ikke var forevisninger for passageren så vi var blevet enige om at se film. Vi var de eneste 2 der var i biografen den aften og satte os sammen på bagerste række vi havde længe spillet op til hinanden uden at gøre noget ved det men den aften mens vi sad der i mørket mærkede jeg pludselig hans hånd glide over på mit lår og langsom bevæge sig op af han stoppede ligesom spørgende inden han kørte den helt op til fissen og jeg rykkede mig frem for at sige ja. Jeg kiggede over på ham med et frækt blik i øjet da jeg førte min hånd over for at mærke om hans pik var begyndt at reagere. Og smilede til ham da jeg langsomt vendte mig om og satte mig mellem hans ben og begyndte at kysse og kæle hans pik uden på hans bukser han sank sammen i et dybt suk af længsel efter mere. Men ikke endnu han skulle drilles lidt. Jeg krængede min bluse ned så han kunne se mine fyldige bryster og begyndte at kæle med dem. Han kunne ikke holde hans pik indespærret mere og åbnede hans bukser og trak dem ned bare lige nok til at hans store dejlige stive pik spang ud og strittede lige imod mig jeg kunne ikke lade være med at tage den i munden og ligeså stille lade mine læber løbe ned af hele skaftet til min mund omsluttede hele pikken. Jeg kiggede op på ham han så meget sårbar ud som han sad der med lukkede øjne. Jeg begyndte at lade mine læber køre op og ned af hans pik mens min tunge legede og snoede sig om pikkens blanke hoved og min hånd blidt masserede hans kugler. Jeg stoppede og rejste mig op for at tage mine bukser af jeg kunne mærke at de var blevet godt våde jeg blev altid så lidelig af at sutte pik. Jeg vendte mig om og lod mig glide ned over hans pik og da jeg gjorde det så jeg filmen der stadig kørte på det store skærm og kom i tanke om hvor vi var og at der i teorien kunne komme nogen ind hvert øjeblik men jeg var så liderlig at jeg ikke havde lyst til at stoppe end ikke for at gå op på kahytten så jeg fortsatte han havde taget fat om mine hofter og førte mig op og ned jeg nød at mærke hans store pik der hårde og hårde gled ud og ind af min våde fisse jeg kunne ikke holde mig tilbage mere og stønnede min orgasme ud det var så lækkert endeligt at mærke ham. Han løftede mig af og satte mig over på min stol igen og begyndte at slikke min fisse jeg kunne se mine safter rundt om hele hans mund da han kiggede op på mig for lige at gøre plads til at han kunne stikke først en og siden 2 finger og i min fisse inden han slikkede videre. Jeg kunne mærke en 3. finger der begyndte og lege med mit bagerste hul og fik fremstammet et ja tak stik den ind lad mig få den i røven den næste orgasme blev skreget ud da jeg kom til mig selv blev jeg igen klar over hvor vi var og selv om biografen lå lidt for sig selv var jeg ikke sikker på om folk ikke kunne høre os udenfor. Tanken blev dog hurtigt revet ud af mit hoved da jeg mærkede hans pik blive banket helt op i min fisse i et langt hårdt stød han kørte pikken frem og tilbage i hurtige hårde stød og jeg kunne mærke på ham at der ikke var lang tid til han ville komme men jeg ville ikke gå glip af at smage ham en gang mere så jeg gav et ryk så hans pik faldt ud af min fisse og skubbede ham væk fra mig. Han så noget forvirret ud indtil jeg satte mig på hug og begyndte at slikke mine egne safter af hans pik han stønnede og støttede sig til sæderne foran os. Jeg lod han vende sig om så han kunne komme ned og side. Jeg begyndte at sutte slikke og lege med hans pik jeg kunne mærke at pikken blev større og stiver i min mund hans krop blev helt stiv og han sprøjtede min mund fuld. Jeg slugte det hele og slikkede hans halv stive pik ren inden vi tog tøj på satte os til at se resten af filmen. Da filmen var færdig gik vi op i min kahyt og der fik min røv lov at mærke mere end hans finger men det er en helt anden historie.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *