Frk. Christensens nedtur

1

Udlev dine fantasier med en af vores medlemmer, det behøver ikke at være med en kæreste.

10%
TOTAL SCORE
Besøg side Besøg side

Klokken var noget over fyraften, da jeg endelig vendte hjem til hovedkontoret efter fredagens arbejde i marken. Jeg var forsikringstaksator i et stort forsikringsselskab, og min kvindelige chef var meget nøjeregnende med, at jeg fik papirarbejdet fra hånden hver dag, ikke noget med at udsætte til i morgen eller anden slendrian. Eftersom jeg de sidste mange år havde levet alene, var det nu også lige meget hvornår jeg kom hjem. Fredag var en af de dage, hvor familiemenneskerne havde travlt med at komme hjem, så jeg troede jeg havde hele bygningen for mig selv. Vores chef var en noget stramtandet kvinde der bestemt ikke forsømte nogen lejlighed til på den mest nedladende måde at irettesætte og bebrejde ved enhver lejlighed. Hun havde vist nok forsøgt at score en af assurandørerne fra provinskontoret, og selv om han havde afvist hendes tilnærmelser, havde hun stadig et blødt punkt for assurandørerne.

Vi ventede alle sammen på, at hun skulle gå på pension. Var hun så bare køn og indbydende at se på, men hun var snart tres, og så nok mindst fyrre kilo for tung til at være tiltrækkende på mig. Det mest indbydende var hendes bryster, der ganske enkelt indbød til at aflevere en god portion sperm lige i kavalergangen, men også de store fyldige baller kunne jeg godt tænke mig at smække godt og grundigt. Hvis ikke der havde været så stor arbejdsløshed i min branche, var jeg nok for længst faldet for fristelsen til at give hende et ordentligt klap bagi.

Jeg skulle dog lige ind på toilettet inden jeg gik op på kontoret, det var nemmest at bruge det store herretoilet i kælderen, når jeg alligevel kom den vej ind. Jeg beholdt jakken på, og gik rask ind på toilettet, den ene dør stod på klem, men den anden var åben, så jeg valgte naturligvis den nemme løsning. Idet jeg gik ind så jeg noget gulvet i kabinen ved siden af. Forsigtigt skubbede jeg døren op, og så til min store overraskelse min kvindelige chef ligge på knæ foran kummen, med nederdelen trukket op om livet og trusserne nede om anklerne så jeg havde helt frit udsyn til hendes store hvide baller. Synet betog mig i den grad, at jeg helt tabte vejret. Ikke alene lå fuldmægtigen halvnøgen på knæ på herretoilettet, hun havde den ene hånd begravet i sin kusse, ivrigt kørende frem og tilbage. Trusserne var drivvåde, og der var en stor sø af urin på gulvet. Der stod et par strit ud af kussen, Frk. Christensen samlede lidt af sit tis i hånden og smagte på det, medens hun gned sine bryster mod kummens kolde porcelæn. Den modne kvinde lå slet og ret og onanerede, medens hun slikkede på toiletkummen. Hun var langt væk i sin perverse liderlighed, hun stønnede højt og havde tilsyneladende slet ikke bemærket min ankomst.

Nærmest som en refleks dykkede min hånd ned i jakkelommen efter det lille digitalkamera, jeg altid har på mig, til dokumentation af de forsikringsskader jeg skal behandle. Jeg nåede at tage adskillige billeder af Frk. Christensens fyldige bagdel, inden hun forfjamsket vendte sig om og forsøgte febrilsk at komme på benene. Jeg havde forlængst opdaget hvad hun var i færd med, og jeg havde bestemt ikke tænkt mig at lade den lejlighed få fra mig uden kamp. Jeg bøjede mig ned og følte på trusserne, der var gennemblødte af koldt tis, og jeg benyttede lejligheden til at lade hånden strejfe hendes store kusse, der til min overraskelse var helt glatbarberet og drivvåd af slimet kussesaft.

Jeg kunne slet ikke dy mig, men gik helt ind og lukkede og låste døren efter mig. Frk. Christensen forsøgte at komme på benene, men jeg skubbede hende blidt ned og trak pikken frem, så jeg først kunne få lettet trykket. Fuldmægtigen sad på knæ og kiggede flovt ned i gulvet, men da jeg begyndte at tisse kunne hun alligevel ikke lade være med at kigge. Jeg var næsten færdig, da jeg drejede mig rundt og afleverede de sidste par strint i ansigtet på den lamslåede kvinde, der stumt åbnede munden og fangede et par dråber der løb ned af overlæben. Igen fløj hendes hånd ned mellem benene, det var tydeligt, at hun nød smagen af mit tis, og hun kunne næsten ikke få øjnene fra min pik, medens hun stimulerede sin perverse liderlighed.

Jeg tilbød, at hun gerne måtte smage den ægte vare, og uden at afvente hendes svar, stak jeg min halvslatne pik i munden på hende. Hun begyndte mekanisk at suge og slikke, og snart gled hendes læber helt ned til pikroden, medens hun sugede og slikkede på mit organ, der hurtigt begyndte at svulme i munden på den ellers så forhadte kvinde.

Jeg stak hænderne ned gennem halsudskæringen i hendes bluse. Til min store overraskelse var brysterne gledet ud af brystholderen, og jeg nød at kramme de store fyldige balloner, men vorter der strittede indbydende og afslørede hendes liderlighed. Det var en himmelsk fornemmelse at ælte og kramme Frk. Christensens store meloner, og mine anstrengelser kostede de øverste knapper i hendes bluse. Jeg var ikke i tvivl om, at hun nød det endnu mere end mig. Hun stønnede højt og slugte pikken medens hun gned sin store bløde krop op af mig. Hun nåede da også to orgasmer, inden jeg måtte overgive mig og aflevere flere dages sammensparet sperm i halsen på den liderlige kvinde. Lige da jeg kom, trak jeg mig af almindelig høflighed lidt tilbage, men det resulterede kun i, at spermen pumpede ud i ansigtet på den knælende kvinde. Det var længe siden, at jeg havde været så liderlig, og hele den ene side af frk. Christensens sminkede ansigt var indsmurt i mine safter.

Hun smilede fortroligt til mig, men jeg havde bestemt ikke tænkt mig at lade hende slippe så let, så jeg kommanderede hende til at følge efter mig op på mit kontor. Hun skulle lige til at protestere, men jeg pegede blot på kameraet medens jeg vaskede hænder og tørrede dem omhyggeligt i et papirhåndklæde. Da hun begyndte at bringe sit tøj i orden kommanderede jeg hende til bare at følge efter mig lige som hun så ud. Andre medarbejdere har godt af at se hvad du er for en liderlig tøjte, sagde jeg og begyndte at gå hen mod trappen. Først tøvede hun, men så samlede hun blusen omkring sig og fulgte efter mig op af trappen. Hun lignede bestemt det hun var, en billig tøjte, der villigt havde dyrket sex med det første det bedste mandfolk der kom forbi og havde lyst til hendes krop.

Da vi kom op på kontoret begyndte hun igen at forklare, men jeg kommanderede hende til at trække kjolen godt op om livet og sætte sig på hug på gulvet. Jeg fik en helt serie gode billeder af den fyldige kvinde, der snart var optaget af at posere på den mest perverse måde. Hun sad med spredte ben og begge bryster hængende ud af den halvåbne bluse, og hun stod foroverbøjet og viste ugenert sine fyldige baller frem til almindelig beskuelse. Jeg fik endda et par billeder, hvor hun trak ballerne helt fra hinanden så man kunne se både tarmåbningen og den store hårløse kusse, der glinsede frækt af kussesaft. Jeg sluttede af med et par gode nærbilleder af hendes tilspermede ansigt, det var virkeligt et ømt syn med sminken der var løbet helt ud, og en stor klat halvt indtørret sperm der hang ned over den ene kind.

Da jeg ikke lige havde lyst til flere billeder kommanderede jeg hende ned på knæ og lod hende vente medens jeg lynhurtigt gjorde min rapportskrivning færdig. Selv om jeg nu havde krammet på chefen, var der jo ikke nogen grund til at sjuske med arbejdet. Frk. Christensen havde haft lidt tid til at sunde sig, så da jeg kommanderede hende til at følge efter mig forsøgte hun igen at få tøjet lidt i orden. Jeg gjorde kort proces, stak en hånd ind til det ene bryst, vred hårdt rundt i vorten, og spurgte, om jeg skulle fortælle kollegerne på kontoret, hvad det var for en liderlig so der var chef i skadesafdelingen.

Vi så kun lige ryggen af en af rengøringskonerne da vi gik gennem den tomme bygning og ud på parkeringspladsen. Frk. Christensen ville gerne hjem til sig selv, men jeg kommanderede hende med mig over i min bil, og tog hende med hjem. Hun sagde ikke et ord hele vejen, og da vi kom hjem til mit beskedne hus, fulgte hun villigt efter mig ind i stuen. Jeg knappede en øl op og gav hende og tog også en selv, hvorefter jeg satte mig i min yndingslænestol og pegede på gulvet ved siden af. Hun forstod straks hvad jeg mente, og satte sig lydigt på gulvet og så op på mig med store bange øjne.

Da jeg havde drukket lidt, begyndte jeg at spørge hvad hun egentlig foretog sig på toilettet. Først forsøgte hun med et par ynkelige tilløb til bortforklaringer, men til sidst indrømmede hun rødmende, at hun følte seksuel ophidselse ved ydmygelser, der normalt ville virke helt modsat. Hun fantaserede om at blive tvunget til at slikke en toiletkumme ren efter at mændene havde brugt den. Hun havde ofte fantaseret om at kravle nøgen rundt og blive tvunget til at forrette sin nødtørft som en anden køter, men hun turde alligevel ikke lade andre mænd bestemme over sin krop, så hun nøjedes med at fantasere om tvang og misbrug, medens hun så onanerede sig til udløsning. Tidligere havde hun også et par gange samlet lidt urin op at tissekummen, men efter at rengøringspersonalet var begyndt at bruge duftblokke duede det ikke mere.

Først var jeg helt paf, men snart forstod jeg, at hun var en af den type kvinder der tændte seksuelt på at blive fornedret og misbrugt. Jeg begyndte at føle mig helt godt tilpas, og tanken om at have en villig og underdanig sexslavetøs til rådighed var bestemt ikke frastødende.

Det var ved at være spisetid, men først skulle jeg lige have et par ting på plads. Jeg kommanderede frk. Christensen til at kravle efter mig ind på kontoret, hvor jeg hurtigt sluttede kameraet til og viste hende hvordan hun så ud bagfra. Der var virkeligt nogle gode billeder imellem. Hendes røv lignede en ladeport der hvor hun lå på knæ foran toiletkummen, man kunne også tydeligt se et par fingerspidser mellem de fyldige baller, så der var ingen der kunne være i tvivl om, at det nok ikke var kontaktlinser hun ledte efter. Jeg var så heldig, at på et af billederne så hun sig tilbage over skulderen, så der var ingen i hele selskabet der ville være i tvivl om hvem det var, der lå halvnøgen og med røven lige i vejret. Man kunne tydeligt se en stor sø på gulvet, og der var et par tørre stedet på trusserne, der hang som en våd klud mellem de tykke knæ. Også et par af dem fra kontoret var ret gode, og hun blev mere og mere bleg, efterhånden som jeg fik billederne frem på skærmen og forstørret op så de virkede endnu mere groteske.

Jeg forklarede frk. Christensen, at jeg ikke ville tøve et sekund med at lade billederne sive i afdelingen, såfremt hun ikke var fuldstændig indforstået med fremover fuldstændig at underkaste sig min vilje. På kontoret kunne alt fortsætte som hidtil, men privat ville hun blive reduceret til et stykke tyende, der blot skulle adlyde og behage. Først tøvede hun, men da jeg begyndte at forfatte en e-mail til en af mine gamle kolleger i afdelingen, kom hun hurtigt på andre tanker. Jeg kunne ikke dy mig for at håne den tidligere så nedladende kvinde, og da jeg betroede hende, at hun nu skulle få lov at smage pis og sperm lidt tiere begyndte hun at snøfte. Jeg begyndte at skrive en kontrakt, og i løbet af en halv times tid var det nøje beskrevet, at frk. Christensen meget gerne, og naturligvis helt frivilligt ville være gratis hushjælp og kokkepige lige så lang tid jeg havde lyst. Når der ikke var husligt arbejde, skulle hun betjene mig seksuelt, naturligvis helt efter min ønsker, og hvis jeg senere fik lyst til at rette i kontrakten, kunne jeg blot gøre det. Hun havde til gengæld overhovedet ingen rettigheder, ud over naturligvis retten til at underkaste sig sin herre fuldstændigt.

Der var også et sæt almindelige husregler:

1. Når vi var alene skulle hun altid titulere mig ”Herre” 2. Hendes slavindenavn var Justin.
3. Hun skulle også lystre betegnelser som ”so”, ”tæve”, ”fede”, ”ludder” og lignede 4. Hun måtte aldrig samle eller krydse benene, eller på anden måde forhindre Herrens adgang til sin krop.
5. Hun måtte kun får udløsning hvis Herren havde givet ordre.
6. Hun skulle altid takke Herren for udvist gavmildhed.
7. Hun skulle altid bære den påklædning Herren gav ordre om, 8. Hun stod selv for den daglige husholdning, herunder indkøb af mad til Herren.
9. Hun skulle tiberede og servere den mad Herren ønskede.
10. Hun måtte først spise når Herren var færdig.
11. Hun skulle altid spise den mad Herren befalede.
12. Alt indkøb af beklædning skulle godkendes af Herren.
13. Hun skulle altid spørge om lov til spise eller gå på toilet.
14. Alle toiletbesøg skulle foretages stående og med brættet slået op.
15. Hun måtte kun tørre sig med hænderne, der derefter skulle slikkes rene.
16. Enhver forseelse skulle straffes efter Herrens valg.
17. Herren kunne også vælge at straffe blot for egen morskabs skyld.
18. Herren kunne altid rette eller tilføje nye regler.

Frk. Christensen var lamslået, og hun nægtede pure at underskrive kontrakten. Endnu en gang måtte jeg finde et par gode billeder, herunder et af de virkeligt gode, hvor hun legede med sine nøgne bryster, medens man godt kunne se spermklatten i hendes ansigt. Der gik da heller ikke lang tid, før hun overgav sig og satte sit navn på kontrakten.

Jeg har aldrig selv brudt mig om at lave mad, så det var dejligt, at kommandere tøsen til at klæde sig af, så jeg kunne nyde synet af hendes nøgne krop, medens hun anstrengte sig for at lave en god middag til sin Herre. Jeg havde svært ved at holde fingrene ved mig selv, så snart stod jeg bag ved tøsen, og lod en hånd glide ned mellem hendes store lækre baller og videre ned mellem benene. Øjeblikkelig samlede hun benene for at holde min hånd væk, men det var der naturligvis råd for. Jeg tog et godt greb om hendes ene brystvorte og vred til, medens jeg klemte så hårdt jeg kunne. Tøsen gav et skrig fra sig, og forsøgte at komme væk, men da jeg mindede hende om bestemmelserne i kontrakten, faldt hun hurtigt ned igen og spredte endda benene så jeg kunne komme til at kærtegne hendes kusse, der til min store overraskelse gabte velsmurt og sultent.

Det var naturligvis ikke godt nok, men der måtte endnu et par solide vrid og en hårdt klask på den ene balle, før hun ydmygt undskyldte, at hun så hurtigt havde glemt bestemmelserne i kontrakten.

Medens hun lavede mad, manglede hun både det ene og det andet. Noget af det gav jeg hende lov til at anskaffe, men jeg gjorde det samtidig helt klart, at jeg ikke ville tolerere nogen form for slankemad. Jeg var bedøvende ligeglad med, om hun tog et par kilo på, så måtte hun bare arbejde lidt mere for at komme af med dem igen. Jeg ville nu heller ikke have det mindste imod, at hun tog nogle kilo på, dels ville det fjerne lidt af hendes selvtillid at gå i tøj der strammede alle de forkerte steder, dels følte jeg næsten seksuel opstemthed ved også at kunne bestemme over hendes vægt.

Det blev til et dejligt måltid. Jeg tog en kæmpeportion, og medens jeg spiste, lod jeg min nyerhvervede slavetøs knæle ved mine fødder. Da jeg ikke kunne få en bid mere ned, var der stadigvæk masser af mad på min tallerken, så jeg satte den ned foran tøsen, der dog pure nægtede at bruge min gaffel. Det måtte hun nu også selv om, ville hun ikke bruge den, kunne hun jo bare æde direkte af tallerknen, det passede sig nok også bedre for sådan en fed so.

Medens hun lå på alle fire og havde ansigtet helt nede i maden, havde jeg rig lejlighed til at ydmyge hende endnu mere. Jeg sparkede til hendes store bryster, og kommenterede hendes brede røv, medens jeg nød at se hvordan hun blev mere og mere rød i hovedet af skam. En par gange stak jeg et par tæer ned i maden, og ydmygede tøsen ved at lade hende slikke maden i sig direkte fra mine tæer. Synet af hende som hun lå der nøgen og forsvarsløs og slikke mine føder, fik pikken til at bevæge sig lidt igen, og jeg kunne slet ikke lade være med at kommentere hendes latterlige udseende.

Medens hun vaskede op, slappede jeg af med de sene aftensnyheder. Jeg lovpriste mit held, og da tøsen kom ind med aftenkaffen og en ren kop til mig, klappede jeg hende kærlig på kinden og lovede, at jeg nok skulle gøre hende til at lydig og artig sexslave, men at det nok ville tage meget lang tid. Medens hun sad på knæ foran mig, lod jeg min nøgne fod gå på opdagelse mellem hendes bløde lår. Kussen nærmet drev af væde, og jeg kunne tydeligt mærke, at hun var ved at være godt liderlig. Jeg væltede hende bagover, og begyndte at kneppe hende med et par tæer. Snart stønnede hun højt, og da medens hun lå med lukkede øjne og nød min behandling, bøjede jeg mig forover og brugte i stedet et par fingre til at tilfredsstille den perverse kvinde. Hun skreg højt, og hun var slet ikke i stand til at styre sin liderlighed. Jeg stak en finger op i hendes bageste hul, og selv om hun forsøgte at klemme ballerne sammen, var der ingen tvivl om, at hun nød min behandling.

Frk. Christensen havde åbenbart langt mere appetit på sex en jeg nogen sinde havde forestillet mig. Hun forsøgte selv at bevæge mig, så hun stimulere sin liderlige kusse endnu mere, og når jeg stak en pegefinger op i hendes bageste hul stønnede hun højt. Jeg stak et par fingre op i hendes kusse, og kneppede hende brutalt, medens jeg med den anden hånd gav hendes ene bryst en ordentlig omgang. Hendes orgasme kom pludselig og uventet, og med sådan en voldsomhed, at jeg bestemt var glad for at jeg boede i hus. Havde jeg boet i lejlighed ville naboerne bestemt have troet at jeg var ved at myrde min elskerinde.

Hun klattede sammen som en klud på gulvet foran mig, og jeg lod hende ligge et stykke tid. Jeg satte mig godt til rette, og brugte hendes store bløde baller som fodskammel for mine nøgne fødder. Tøsen var fuldstændig udmattet, og en tid lå hun helt stille. Da hun begyndte at røre på sig, spurgte jeg om ikke hun havde glemt noget. Da hun ikke svarede tog jeg lige så stille remmen ud af mine bukser, og gav hende et par forsigtige slag hen over ballerne. Hun skulle lige til at skælde ud, da jeg mindede hende om bestemmelserne i regulativet. For at ydmyge hende lidt mere, lod jeg hende slikke min fødder, medens jeg indskærpede, at hun måtte se at lære, at hendes tid som fri kvinde var uigenkaldelig forbi.

Jeg begyndte igen at blive liderlig af at nedgøre og ydmyge min chef, og jeg kommanderede hende til at hjælpe mig med at få tøjet af. Hun adlød villigt, og da mine underbukser gled ned over lårene, kyssede hun helt uopfordret min pik. Det var lækkert at mærke hendes tunge på pikken, og jeg kunne ikke modstå fristelsen til at stikke den ind i munden på hende. Det tog ikke mange minutter, før den var helt kampklar og jeg skubbede hende væk og kommanderede hende ned på alle fire. Synet af hendes lækre brede bagdel gjorde mig endnu mere liderlig, og selv om jeg havde fået en udløsning den dag, skulle jeg virkeligt anstrenge mig for at holde udløsningen tilbage. Kussen var velsmurt og åben, og jeg kom ind og helt i bund uden det mindste besvær. Jeg lænede mig forover og nød vægten af de tunge bryster, der gyngede vildt i takt med mine bevægelser. Tøsen stønnede højt og forsøgte selv at bevæge sig i takt med mig. Det var svært at holde udløsningen tilbage, men ved hele tiden at koncentrere mig om at nedgøre og ydmyge hunslaven, kunne jeg pumpe i hendes velsmurte kusse, til hun havde fået endnu en orgasme.

Medens jeg nærmest voldtog min dejlige sextøs, så jeg en ny mulighed for at demonstrere min magt over hende. Hurtigt trak jeg mig ud og flyttede min slimede pik lidt op, hvorefter jeg begyndte at presse mod hendes store brune tarmåbning. Pikken gled forbavsende let indenfor, og snart kneppede jeg min slavetøs i røven med lange seje tag, medens hun forsøgte at protestere. Jeg kunne dog tydeligt fornemme, at hun nød min behandling. Hun stønnede højt og kroppen sitrede liderligt. Jeg kunne også tydeligt mærke, hvordan hun klemte sin bløde røv ind mod mig og nærmede sig endnu en orgasme. Lige da hun begyndte at skrige af vellyst kunne jeg ikke holde mig længere. Det lykkedes mig dog at trække mig tilbage. Frk. Christensen klagede højt og forsøgte at følge efter mig med bagdelen, men jeg kravlede om til hendes ansigt og uden større dikkedarer stak jeg pikken i munden på tøsen. Hun protesterede vildt, og pikken kunne da også nok have tålt lidt vask efter den lange tur i hendes egen tarm. I stedet fik hun lov at slikke lidt, før jeg trak mig lidt ud og nøjedes med at sperme hende i ansigtet. Hun så ret grotesk ud som hun sad der på knæ med håret i vild uorden og spermen drivende ned af den ene kind. Hun skulle til at tørre det af med hånden, men jeg kommanderede hende til at lade mine rester sidde til de var tørret lidt. Hun fik lov at hvile lidt, medens jeg slappede af med fjernsynet.

Programmet var nu lidt kedeligt, og al den sex havde tappet de sidste kræfter ud af mig, så jeg kommanderede tøsen til at lave kaffe, og da den var drukket fik hun de sidste slatter, hvorefter jeg kommanderede hende til at rydde tilside og følge efter mig på badeværelset. Medens jeg satte mig og lod hende overvære at jeg besørgede mit ærinde og derefter vaskede hænder og børstede tænder. Hun ville naturligvis også gerne vaskes og have børstet tænder, men jeg nøjedes med at lade hende slikke lidt på min pik, hvorefter jeg lod hende besørge det hun skulle, naturligvis under behørigt opsyn. Det var et skønt syn at se den store kraftige kvinde skræve ind over toilettet og lade sit pis plaske ned i kummen. Jeg kunne godt se hun pressede for at komme af med lidt mere, men det var åbenbart for meget at skide stående foran sin hersker. Hun skulle lige til at række ud efter toiletpapiret, men jeg slog hende hårdt over brysterne og mindede hende om kontrakten. Hendes ansigt fortrak sig i væmmelse, da hun tørrede sig med bagsiden af hånden, og derefter slikkede sine egne safter i sig. Jeg var nødt til at kontrollere hendes rengøring, og min hånd blev da også plaskvåd da jeg strøg håndryggen op mod hendes kusse. Dette gentog sig adskillige gange, og jeg kunne godt mærke, at hun blev mere og mere liderlig hver gang jeg nærmest tilfældigt strejfede hendes klitoris.

Jeg havde heldigvis beholdt min gode brede dobbeltseng. Det kom mig til gode nu, ikke sådan at jeg agtede at lade tøsen tilbringe natten ved siden af din hersker, men sengen var så bred, at hun kunne ligge på tværs i benenden, så havde jeg noget blødt og varmt at putte tæerne ind til medens jeg sov. Dagens sidste ydmygelse for den hårdt prøvede fuldmægtig blev at slikke mine uvaskede og svedige fødder, medens jeg hele tiden brugte den ene fod til at stimulere hendes bryster og kusse. Jeg havde aldrig troet, at den stramtandede chef kunne være så konstant liderlig. Bare det, at jeg lod tæerne strejfe brystvorterne, fik det til at sitre i hendes store krop. Hun var lige ved at få orgasme, da jeg skiftevis havde en fod i hendes skridt og i munden, så hen kunne smage sine egne safter.

Jeg sov godt den nat, og da jeg vågnede startede jeg med at puffe til tøsen, så hen kunne komme i gang med morgenmaden. Jeg havde remedier til en god gang Amerikansk morgenmad med bacon og pandekager, der var tid nok, så jeg nød at se frk. Christensen tilberede et lækkert morgenmåltid. Da jeg var mæt, måtte hun æde resterne. Der var nu også rigeligt, og inden hun var færdig tryglede hun om nåde. Jeg lod hende æde lidt mere, og kommanderede hende i tøjet, så vi kunne flytte nogle af hendes personlige ting til mit hjem. Hun måtte tage af sted uden BH og trusser, hun kunne lige så godt vænne sig til sin nye status, og nye påklædningsregler ville hele tiden minde hende om den nye lave status. Jeg nød at gå rundt i hendes lejlighed og kommentere hendes ejendele. Jeg rodede ugenert i alle hendes gemmer, og da jeg kom til natbordet blev jeg overrasket over at finde både en halvstor dildo og nogle brystklemmer. Der var også adskillige halvgrove pornofilm i klædeskabet, så hun var nok ikke så asketisk som jeg havde forestillet mig. Hun protesterede voldsomt, da jeg smed de fleste af hendes trusser i affaldsspanden, og da Bh’erne gik samme vej begyndte hun at tigge om nåde. Jeg lod hende beholde et par stykker, men kun til brug efter direkte ordre. Hun måtte også finde sig i, at jeg gennemrodede hendes personlige papirer, og jeg noterede mig med tilfredshed, at hun var ret velhavende.

Efter at have pakket et par store kufferter med det mest nødvendige tøj og naturligvis hendes sexartikler, gik turen ind til centrum, hvor jeg kommanderede tøsen til at købe adskillige korte nederdele og stramme bluser. Hun fik også højhælede sko og et par push’up bh’er, som hun måtte prøve i både mit og ekspedientens påsyn. Jeg fandt også nogle meget sexede XXXL g strengs trusser. Hun forsøgte at protestere, men et kærligt nap i den ene balle fik hende hurtigt på andre tanker.

Da vi kom tilbage til bilen, kommanderede jeg hende til at klæde om til noget af det nye tøj. Der måtte adskillige hårde nap til, inden hun ildrød i hovedet blottede sine bryster og skiftede til noget mere udfordrende tøj.

Vi kørte ned forbi havnen og aflagde et besøg i en butik der solgte pornofilm og sexlegetøj. Jeg blev i bilen, og kommanderede hende til at indkøbe en tyk dildo på mindst 25 centimeters længde. Desuden anal plugs i lille, mellem og stor størrelse og noget glidecreme. Vi skulle også gerne have et par virkeligt grove pornofilm om slavetøser der stillede sig til rådighed for deres herskere. Hun måtte også købe håndjern og fodmanchetter samt naturligvis mindst fire forskellige piske. Jeg forklarede omhyggeligt, at såfremt ekspedienten spurgte, skulle hun forklare det som det var, at hendes hersker havde beordret hende til at anskaffe alle tingene. Hun var ildrød i hovedet da hun steg ud af bilen og gik ind i butikken. Jeg kunne naturligvis ikke lade være med at følge efter, og nyde synet af tøsen, der måtte ydmyge sig over for den kvindelige ekspedient i butikken.

Det var aften inden vi kom tilbage til mit hus. Jeg var godt sulten, og foreslog, at hun inviterede sin hersker på restaurant. Hun adlød straks, og jeg bestilte bord på et lille intimt spisested jeg kendte. Da vi tog af sted var hun klædt meget udfordrende. Jeg lod hende prøve en af de nye bh’er, men til gengæld måtte hun selv vælge, om hun ville af sted uden trusser, eller i stedet have en anal plug bagi.

Efter nogen betænkningstid valgte hun trusserne, men de var alligevel så stramme, at de helt forsvandt mellem hendes yppige kvindeformer. Middagen blev en succes, men jeg kunne godt se, at tøsen sad lidt uroligt. Til sidst kunne hun ikke holde sig længere, men bad om lov til at komme på toilet. Det måtte hun naturligvis gerne, men jeg kendte jo hendes svaghed for herretoiletter, så hun måtte pænt følge efter mig ud på herretoilettet, og løfte op i nederdelen så hun kunne benytte urinalen.

Hun var ildrød i hovedet, men der kom ikke nogen og afslørede hendes noget særprægede vandladning og efterfølgende aftørring med hånden. Da vi kom tilbage til bordet, mindede jeg hende om, at hun fremover altid skulle benytte herretoilettet. På arbejde var det ikke et problem, da alle toiletrummene kunne låses.

Oven på en god middag skulle vi naturligvis have en god dessert. Hun protesterede spagt, da jeg bestilte en stor portion islagkage med flødeskum, men der skulle kun et blik til, så spiste hun det hele uden at protestere. Vi havde fået lidt rødvin og hun havde også fået tre glas vand, så der måtte endnu et toiletbesøg til, inden vi gik hjemad. Denne gang lod jeg hende gå alene, og jeg nød synet af en forfjamsket mand, der næsten væltede tjeneren da han skyndte sig tilbage til sin kedelige kone efter sit toiletbesøg.

Derhjemme lod jeg frk. Christensen prøve noget af sexlegetøjet medens jeg slappede af med aftenkaffen og en enkelt cognac. Hun klynkede lidt, da jeg gav hende et par rap af pisken, men da jeg lidt senere bandt hende til spisebordet og forsigtigt pressede dildoen op i hendes velsmurte kusse, skulle der alligevel ikke meget stimulering til, før aftenens første orgasme rislede gennem hendes lækre krop.

Det blev sent inden vi kom til ro. Jeg kommanderede tøsen til at knæle ned ved mine fødder og stimulere sine liderlige kusse med et par finger, medens vi sammen så en af de nye pornofilm. Det var virkeligt også en af de grovere, hvor en ung slank slavetøs blev pisket af et ældre ægtepar, hvorefter kvinden satte sig overskrævs på hendes ansigt og holdt hendes ben godt fast, så manden kunne stikke sin helt unaturligt tykke pik op i hendes endetarm. Filmen sluttede med, at parret slæbte tøsen ud på et stort badeværelse og på skift pissede hende i ansigtet. Lige da manden afleverede det sidste strint direkte i munden på tøsen kunne hun ikke holde sig længere. Hun skreg højt, og det var tydeligt, at hun var langt væk i sin orgasmerus.

Jeg lod hende sunde sig lidt, inden det var sengetid. Hun var ved at være godt svedig og trængte til et bad, men endnu en gang måtte hun overvære at jeg vaskede mig hvorefter hun som sædvanligt måtte forrette sin nødtørft i mit påsyn og derefter tørre sig med hånden.

Jeg kunne godt mærke, at hun ikke protesterede så meget mere, og da vi kom i seng, slikkede hun uopfordret mine fødder, og da jeg trak hende lidt op og begravede pikken i munden på hende, slikkede og sugede hun til jeg bare ikke kunne lade være med at aflevere en solid spermklat i halsen på tøsen.

Vi sov længe søndag, og jeg tog et langt bad, medens tøsen hentede rundstykker og gjorde morgenkaffen klar. Hun var et ømt syn med morgenhår og den overdådige krop spændt ned i en stram bluse og en alt for kort nederdel. Når hun bøjede sig, kunne man tydeligt se det nederste af ballerne og alle mærkerne fra pisken. Jeg benyttede lejligheden til at forklare hende, at hvis hun skulle samle noget op fra gulvet, skulle hun altid bøje sig forover, så alle kunne se hendes flotte stribede røv.

Hun måtte spise adskillige rundstykker med et tykt lag smør inden jeg lod hende slippe. Da hun havde ryddet til side efter morgenmaden tog jeg hende med i bad. Hun knælede villigt ned, og da jeg lukkede for vandet, og i stedet benyttede lejligheden til at pisse hende i ansigtet, åbnede hun villigt munden, så hun kunne drikke noget at mit pis.

Jeg nød at vaske min slavetøs og lade hænderne gå på opdagelse overalt på hendes krop. Hun klynkede lidt, da jeg rykkede i hendes skamlæber, men spredte villigt benene, da jeg stak en tommeltot i bund i hendes stramme røvhul. Da vi var færdige benyttede jeg lejligheden til selv at tørre hende. Skamrødmen bredte sig i hendes ansigt, da jeg måtte opgive at få kussen helt tør. Den blev ved med at fugte, og da jeg lod tøsen lugte til safterne blev den endnu mere fugtig.

Hun var ikke helt tilfreds, da jeg lod hendes lægge sig på ryggen og sprede benene. Da jeg så fandt barbergrejer begyndte hun at protestere vildt, men et par solide klask i de fyldige baller stoppede straks protesterne. Jeg kunne mærke hvordan jeg blev mere og mere liderlig af at barbere de store skamlæber, og da jeg var færdig var både kusse og røv så glat som på en nyfødt baby.

Jeg var blevet så liderlig af at lade tøsen udstille sig foran mig, at jeg pressede min godt behårede pik i munden på hende, medens jeg selv nød at smage den nyvaskede og nybarberede kusse. det var dog frk. Christensen der fik orgasme først, men jeg fulgte lige efter, og følte ekstra tilfredsstillelse ved at aflevere min sperm i munden på tøsen.

Det blev i det hele taget en dejlig søndag. Jeg nød at betragt min slavetøs, der kravlede nøgen omkring og villigt efterkom enhver af mine ordrer. Hun var ikke meget for at spise den store portion aftensmad jeg serverede for hende, men et solidt ryk i de nøgne skamlæber bragte hende hurtigt på andre tanker.

Mandag morgen vækkede jeg tøsen tidligt og kommanderede hende med i bad inden hun skulle gøre sig klar til en ny dag på jobbet. Hun spiste villigt en stor portion morgenmad, og jeg havde det største besvær med at lade være med at gramse lidt på hendes fristende velduftende krop.

Hun protesterede til gengæld vildt, da jeg forlangte, at hun skulle gå trusselsøs på arbejde. Det var helt fint med mig, men ville hun gå med trusser, måtte hun også have den mindste but-plug bagi. Da hun blev ved med at protestere, gjorde jeg kort proces. Jeg kunne naturligvis ikke være tjent med en ulydig og vrangvillig slavetøs, men efter en solid røvfuld måtte hun tage på arbejde uden trusser, og med den næstmindste but-plug på plads i sit bageste hul. Hun var et ømt syn som hun vraltede af sted i en halvlang nederdel og en tynd bluse over de nøgne bryster. Hun fik lov selv at vælge, men da jeg havde spændt den mindste af de nye push up bh’er godt ind, var det alligevel for udfordrende for hende. Inden vi gik, mindede jeg hende endnu en gang om reglementet, og lovede at straffe hende hårdt, hvis hun forbrød sig mod mine regler.

På arbejdet studerede jeg straks min kalender, og opdagede til min store tilfredsstillelse, at der skulle være afdelingsmøde sidst på dagen. Det var almindeligvis frk. Christensen der ledede afdelingsmøderne og jeg glædede mig til at se hvordan hun ville klare jobbet uden at kollegerne fattede mistanke.

Lige efter middagspausen sendte jeg en mail til hende med ordre om at møde på mit kontor straks. Da hun lidt efter vraltede ind på mit kontor, startede jeg med at give hende en overhaling fordi hun havde været så lang tid om at gå de få skridt hen til mit kontor, men hun undskyldte sig med, at hun havde været på toilettet. Hun indrømmede nødtvungent, at dels havde hun glemt at spørge om lov, dels havde hun benyttet toiletpapir til at tørre sig med, og det gav mig straks en anledning til at straffe hende. Jeg nøjedes med en gedigen røvfuld på de bare baller, der snart blev højrøde under min behandling. Derefter lod jeg hende sidde med blottet bagdel på min læderbetrukne kontorstol, medens jeg stillede mig lige bag hende og stak begge hænder ned gennem halsudskæringen på blusen, så jeg kunne give hendes nøgne bryster en ordentlig omgang. Der gik da heller ikke lang tid før hun vred sig i vellyst, og da vi lidt senere fulgtes af til afdelingsmødet, kunne jeg tydeligt mærke, at hun var godt liderlig.

Frk. Christensen var god til at skjule sin ophidselse, selv om hun var noget mere rød i ansigtet en sædvanligt. Hun undgik bevidst at se på mig, og da hun et øjeblik glemte sin status og så direkte på mig for at besvare et spørgsmål, tabte hun fuldstændig tråden. Jeg fortsatte uanfægtet med at stille spørgsmål, og til sidst var hun gloende rød i ansigtet, medens hun forfjamsket prøvede at redde situationen.

Da jeg fulgte efter hende ud fra mødelokalet, bemærkede jeg med tilfredshed, hvordan der var en lille mørk plet på nederdelen. Frk. Christensen var nok godt fugtig forneden oven på ydmygelserne på mit kontor og ved mødet. Jeg lod hende gå ind på sit eget kontor, men et øjeblik efter at hun havde lukket og låst døren, ringede jeg og kommanderede hende til omgående at åbne døren. Hun var ildrød i hovedet da jeg trådte ind, og da jeg forlangte at se hendes fingre, kunne jeg tydeligt se, at de var våde og fedtede. Tøsen var så liderlig, at hun allerede havde været i gang med at tilfredsstille sig selv. Jeg låste døren og kommanderede hende til at klæde sig af. Hun forsøgte med et par halvhjertede protester, men da jeg truede med at flå tøjet af hende, skyndte hun sig at få blusen op over hovedet, og nederdelen ned over de brede hofter. Jeg nød at lade hende læne sig ind over skrivebordet, så hendes store hvide røv strittede indbydende. Hun stønnede højt, da jeg stillede mig lig bag hende og begyndte at ælte ballerne med begge hænder. Jeg lagde virkeligt alle kræfter i, og snart stønnede hun højt, medens ballerne blev mere og mere røde. Jeg bebrejdede hende, at hun var blevet liderlig uden tilladelse, og efter yderligere et par hårde slag i de gyngende baller, begyndte hun at trygle mig om nåde. Jeg forklarede hende, at jeg naturligvis var nødt til at straffe hendes kusse for den helt utilstedelige liderlighed, og til sidst var hun så kuet, at hun selv tryglede mig om at blive straffet for sin skamløshed.

Jeg trak min brede læderrem ud af stropperne på bukserne, og lod hende kysse den inden jeg prøvende lod den klaske mod den nøgne baller. Frk. Christensen skreg højt, og jeg skyndte mig at proppe mit lommetørklæde i munden på hende. Hun kom til at nyse af det tørre stof, men det var der naturligvis råd for, jeg tørrede omhyggeligt hendes våde og klistrede kusse med lommetørklædet inden hun igen fik det i munden.

En pervers fryd rislede gennem min krop, da jeg betragtede den hjælpeløse og kneblede kvinde foran mig. De store bryster var klemt næsten helt flade mod skrivebordet, og de ildrøde baller var indbydende spredte at den sorte butplug. Når jeg stod bagved kvinden, kunne jeg se den halvåbne glinsende kusse, og jeg måtte virkeligt beherske mig for ikke at voldtage min slavetøs i den fristende våde lystgrotte. Jeg begyndte at tjatte til hende med remmen, og snart stønnede hun vellystigt, medens hun samtidig forsøgte at bede om nåde. Remmen efterlod højrøde striber hen over de store halvkugler, og hele den store krop gyngede hver gang jeg slog. Et par gange lod jeg forsigtigt remmen klaske direkte op i kussen på tæven, og hver gang afslørede en liderlig stønnen, at hun var på grænsen af at få orgasme. Til sidst kunne jeg ikke holde mig tilbage mere, hurtigt fik jeg bukserne ned om hælene og den halvstive pik begravet i det velsmurte hul under den sorte gummiprop. Frk. Christensen fik orgasme næsten inden jeg var kommet indefor, og hun nåede endnu en, inden jeg trak mig ud og stillede mig ved siden af skrivebordet, så jeg kunne tage fat i håret på tøsen og trække hendes ansigt hen til min savlende våde pik. Hun protesterede ikke det mindste, men slugte omgående min stav lige til roden. Fornemmelsen af hendes våde tunge og læber mod det følsomme hoved var mere end jeg kunne modstå, men det lykkedes at trække mig lidt tilbage, så jeg kunne pumpe min sperm ud i ansigtet på hende. Det var en himmelsk fornemmelse at trække spermklatterne ud med pikhovedet og jeg nød at demonstrere min magt ved at fordele spermen rundt om tævens læber og næsebor, medens jeg forbød hende at røre ved sig selv.

Det var ved at være fyraftenstid. De fleste kontorer var tomme, og det var en meget stille fuldmægtig, der gik foran mig kun iført en kort nederdel og en tynd bluse. Hun havde stadig det bageste hul godt udspilet og min halvt indtørrede sperm i ansigtet. Alligevel lod jeg hende foretage madindkøb på vej hjem, lige som hun måtte på endnu et besøg i sexkiosken for at anskaffe nogle tunge brystklemmer med tilhørende tunge lodder og et par ekstra pornofilm.

Godt hjemme fik hun lov at tage proppen ud af sit efterhånden godt ømme hul. Jeg nød at se hende vralte nøgen rundt og tilberede aftensmaden, og efter spisetid slappede vi af i stuen. Jeg kunne tydeligt fornemme, at hendes endetarm var godt øm oven på dagens anstrengelser, så jeg udsatte min plan om analsex til næste dag. Til gengæld følte jeg stor nydelse ved at klemme og massere hendes store tunge bryster, til vorterne til sidst var højrøde og opsvulmede. Tæven var som sædvanligt godt liderlig, og jeg nød at give hende brystklemmerne på og tvinge hende til at kravle rundt med de tunge lodder gyngende i brysterne. Hun stønnede veltilpas, da jeg besteg hende bagfra og lod pikken glide i bund i hendes gabende kusse, men smertererne fra de tunge lodder, der gyngede i takt med kneppebevægelserne, var alligevel for voldsomme til at hun kunne opnå orgasme. Jeg var helt bevist om, at jeg bare tilfredsstillede mig selv i hendes hul, og jeg undlod ikke at håne tæven, og forklare, at hendes krop fremover tilhørte mig, og at jeg naturligvis betragtede det som min ret og pligt at benytte hendes huller præcist som det passede mig. Hun bekræftede villigt, at hun bare var en liderlig slaveludder, der kun havde til opgave at tilfredsstille sin hersker. Hun nærmest tryglede mig om at lære sig total lydighed og at blive en god og underdanig slavetøs. Tæven stønnede højt, og da jeg lidt senere tog klemmerne af og i stedet pressede en snurrende dildo i bund i hendes spermtilsølede kusse, sitrede hendes liderlige krop igen i vellyst. Nu kendte hun sin plads ved mine fødder, og jeg nød at mærke hendes varme bløde krop hele natten. Jeg stod tidligt op, og brugte god tid til fælles morgenbadning og et overdådigt morgenmåltid, med tæven siddende nøgen og velduftende ved mine fødder. Hun spiste lydigt mine levninger, og indvilgede straks i at gå trusseløs på arbejde. Ikke fordi hun virkede særlig sexet set med almindelige øjne, men jeg kunne næsten ikke holde fingrene fra hendes bløde krop. hun bød sig villigt til og forsøgte på ingen måde at forhindre mig i at pille, hverken ved brysterne eller mellem benene.

Jeg havde kun løse aftaler den formiddag, så jeg besluttede at indkalde til et møde med Frk. Christensen og mig som eneste deltagere. Hun afleverede villigt password til computernetværket og jeg fik også ekstranøglerne til hendes kontor og til de aflåselige skuffer i hedens skrivebord. Jeg havde nu fuld indsigt i alle hendes mails og mødekalender, og jeg bemærkede med tilfredshed, at hun den dag skulle have møde med nogle af assurandørerne fra provinskontoret. Det var en meget spag og forsigtig kvinde, der knælede ned og fandt min pik frem. Jeg lod hende slikke og kysse min pik til den var godt stiv og jeg kunne mærke, hvordan dagens første udløsning begyndte at trænge sig på, lige da jeg var ved at komme, trak jeg mig hurtigt lidt tilbage og kommanderede tæven til at blotte sine bryster. Hun så chokeret til, medens jeg gjorde mig færdig ud over hendes bryster, og hun måtte anstrenge sig for at undertrykke en protest, da jeg stille og roligt fordelte den cremede masse ud over hendes store bryster. Jeg forklarede den målløse tøs, at det var den bedste parfume hun kunne forestille sig, og jeg vidste, at hun nok skulle holde sig på afstand af slipsedyrene fra provinsen. Med sine bryster duftende af frisk sperm, skulle hun nok holde sig for sig selv i pauserne.

Jeg nød at betragte min slavetøs, der stille og fattet knappede blusen og uopfordret kyssede min pik, inden hun ildrød i ansigtet pakkede tasken og gik af sted til mødet. Jeg hørte senere på dagen, at alle det overlegne fyre havde fået en grundig forskrækkelse af den opsang den ellers så sleske frk. Christensen havde givet dem på grund af et lille fald i dækningsgraderne. Hendes gamle flamme havde ellers forsøgt at give hende et farvelknus, men det havde hun også afvist til hans store fortrydelse.

Efter aftensmaden lod jeg tøsen fortælle alt om hvad der var foregået ved mødet. I første omgang forsøgte hun at skjule et par detaljer, men dem havde jeg allerede fået af en af de andre mødedeltagere, så da jeg gik tøsen lidt mere på klingen, indrømmede hun rødmende det hele. Også hvordan hun nærmest måtte flygte for at undgå sin tidligere ven, der absolut ikke skulle opdage hvordan hun lugtede af sperm. Bare det at han helt sikkert havde opdaget, at hun ikke længere brugte BH, var mere en rigeligt.

Jeg nød at lade tøsen vise sin krop frem for mig, og resten af aftenen gennemførte jeg et ret hårdt træningsprogram, med der formål at overbevise tæven om at hun fremover skulle adlyde og behage sin hersker. Jeg opdagede, at hun var helt utroligt følsom bagtil, og hun kunne slet ikke skjule sin liderlighed, da jeg begyndte at træne og stimulere hendes tarmåbning. Jeg benyttede lejligheden til at tage adskillige billeder af hendes liderlige underliv, blandt andet et hvor det var helt tydeligt, at hun var stangliderlig og tilfredsstillede sig selv med en lang gummistav hvor den ene ende pirrede den våde kusse, medens den anden var begravet i det umættelige hul bagtil.

Jeg var træt og mæt, da jeg sent om aftenen gik i seng. Frk. Christensen kendt nu sin plads ved mine fødder, og da jeg kommanderede hende til at bede om lov til at kysse mine fødder godnat, adlød hun omgående, og spurgte ydmygt, om hun godt måtte kysse sin dejlige herskers fødder. Da jeg lidt senere stak en fod ned mellem hendes bløde lår, opdagede jeg, at hun var drivvåd og åben. Den slags utilstedelig liderlighed kunne jeg naturligvis ikke tolerer, men i stedet for at straffe hende, anbragte jeg en lille dildo i hendes kusse, med vibratoren snurrende på lave hastighed, og den lille stav godt holdt på plads af et par trusser, skulle hun nok kunne få styret sin liderlighed. Vi kom hurtigt til ro igen, og da tøsen havde fået mindst en syv otte orgasmer, begyndte hun at trygle mig om at få fjernet den lille uromager mellem hendes ben. Jeg lod mig nu ikke formidle, og gjorde det klart for tæven, at når hun nu var så liderlig, skulle hun da ikke mangle pik hele natten. Batteriet var da også ved at være opbrugt, men fornemmelsen af fremmedlegemet i kussen, skulle nok minde tøsen om hendes nye status.

Næste morgen var hun da også villig. Hun hjalp med badet, anrettede morgenmad og gjorde alt muligt for at behage mig på enhver måde. Hun protesterede ikke det mindste over at gå trusseløs på arbejde, så jeg lod hende slippe for but-pluggen denne dag. Hun måtte selv slikke den lille slimede dildo ren for sine egen safter, og da hun var klar til at tage af sted på arbejde, gned jeg hendes ansigt med de trusser, der hele natten havde opsuget væskerne fra hendes liderlige kusse. Den parfume skulle nok få hende til at holde sig for sig selv hele dagen. For endnu en gang et understrege hendes lave status, forbød jeg hende at gå på toilet, medmindre hun fik lov i hvert enkelt tilfælde. Jeg skulle ud til et par store skader, så jeg kunne ikke holde direkte øje med tøsen, men hun skulle såmænd nok lystre. Der gik da også kun et par timer, før hun ringede og tryglede om lov til at gå på toilettet, jeg afslog naturligvis og kommanderede tæven til at holde sig, til jeg kom hjem.

Medens jeg kørte hjemad, havde jeg god tid til at tænke over situationen. Fornemmelsen af at bestemme helt over Frk. Christensens dejlig krop var absolut behagelig, og jeg havde god tid til at afgøre, og også andre skulle have glæde af hendes seksuelle ydelser. I første omgang ville jeg nok selv tage for mig af retterne, men tanken om at se den ydmyge fuldmægtig blive misbrugt af en anden kvinde, satte også varme følelser i gang i mit underliv.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *