Min tur på værtshuset

1

Udlev dine fantasier med en af vores medlemmer, det behøver ikke at være med en kæreste.

10%
TOTAL SCORE
Besøg side Besøg side

Jeg vil starte med at præsentere mig selv. Jeg er en 37årig pige fra Amager. Jeg sidder tit og læser de historier der er her, og synes nu at jeg ville skrive min egen historie.

Det hele startede en dag på et værtshus hvor jeg kun havde været et par gange før. Jeg kendte tjeneren, som jeg på et tidspunkt har haft et seksuelt forhold til. Men nu er vi bare venner.

Jeg satte mig ved et bord. Der var ikke andre mennesker, de sad ude i gårdhaven, så jeg tog avisen i baren og sad og læste lidt i den. Da jeg havde siddet der i ca. ½ time, kom der to mænd ind, de var sidst i 50`erne vil jeg tro, og satte sig ved bordet ved siden af mig. Der gik ikke længe før vi faldt i snak, og de kom hen og satte sig sammen med mig. Den ene ved siden af mig, på den lange bænk, og den anden satte sig over for mig. Vi sad og snakkede et stykke tid om vind og vejr, da ham over for mig lige skulle på toilettet.

Ham der sad ved siden af mig blev pludselig meget nærgående i sine spørgsmål. Spurgte hvor lang tid der var gået siden jeg havde fået noget ordentlig pik. Da jeg svarede at det var et par måneder siden, spurgte han om jeg så ikke var hamrende liderlig hele tiden. Jeg måtte da indrømme at jeg godt kunne trænge til en god pik. Men syndes nu også at det var lidt underligt at skulle sidde over for en helt fremmed og fortælle om mine lyster og mangler, så jeg svarede bare kort, at det nok skulle ske på et tidspunkt. Jeg havde nederdel på, og en top. Pludselig lagde han sin hånd på mit ene lår, samtidig mens han lænede sig ind mod mit øre og viskede –”Er du våd?” Jeg sagde nej, og kiggede efter tjeneren. Han var ikke til at se. Han var åbenbart gået ud i gårdhaven hos de kunder der sad derude. Og jeg vidste at det kunne tage tid, for det var hans venner.

Ham der var gået på toilettet kom nu tilbage. Jeg blev rimelig lettet, for jeg troede at så ville den anden stoppe med alt det sexsnak. Det havde påvirket mig. Og jeg kunne godt mærke at spændingen gjorde mit liderlig og våd, men jeg var også utryg ved situationen. Ham der sad ved siden af mig, nikkede til den anden, og han satte sig pludselig på den anden side af mig i stedet for. Så sagde ham den første, som stadig havde sin hånd på mit lår. –” Jeg tror at du er våd”. Hans hånd gled længere op af mine lår. ” Jeg vil lige mærke efter”. Den anden havde pludselig også sin hånd på mit andet lår. De spredte mine ben lidt, og jeg mærkede at den første mands hånd gled ind under mine trusser, og ind i min fisse som efterhånden var plask våd. ” Hun er sku godt våd den lille ludder,” sagde han til sin ven, imens han begyndte at køre sin finger ind og ud af min fisse.” Det må vi hellere gøre noget ved”, fortsatte han. Vennen smilede frækt. Han ville også mærke. Han pressede to fingre op i mig, imens den anden stadig havde sin ene finger oppe i min fisse. Det var frækt. To ældre mænd sad og fingerkneppede mig. Min vejrtrækning blev tungere.

Nu var jeg pludselig nervøs for at tjeneren skulle komme ind. Det ville være flovt synes jeg. Den ven der havde to fingre inde i min fisse trak pludselig sine fingre ud og sagde ” Vi tager hendes trusser af”. De trak trusserne af mig. Den ene tog dem i lommen og sagde” Når du skal hjem skal du gå hjem uden trusser, din våde fisse skal luftes”. Jeg prøvede at få fat i dem, men han tog min hånd, imens den anden tog fat i min anden hånd og holdt så fast at det faktisk gjorde ondt. ” Skal du stritte imod. Din lille ludderfisse”. Den anden løftede op i min top så begge mine bryster var blottet, og de nev begge i hver sin brystvorte. Det gjorde ondt, men jeg var så liderlig, at det også var frækt. Mine bryster var ømme og stive.

Den ene af mændene tog fast i min arm og skubbede mig forover ” Lig dig hen over bordet, så vi kan se din fisse rigtigt, og så vi rigtig kan komme til.” Jeg strittede lidt imod, og fik et skub så jeg lå hen over bordet på maven, med numsen lige i mod dem. Den anden gav mig et ordentlig klask på hver balle. ”Det var for at stritte imod,” sagde han. Jeg mærkede noget koldt nede ved min fisse. De hældte deres øl ned mellem mine baller, så det rente ned over min fisse. Da flaskerne åbenbart var tomme blev den ene flaske presset op i min fisse. Hårdt. Jeg blev kneppet med den, imens den anden mand førte først en, så to fingre ind i min røv. Jeg lå og bevægede mig frem og tilbage. Jeg mærkede at ham der kneppede mig med flasken begyndte at massere min klitoris med den anden hånd. Jeg stønnede vildt. Kunne slet ikke ligge stille.

Pludselig stod der en foran mit ansigt. Det var tjeneren. Jeg havde slet ikke bemærket at han var kommet ind. ” Hvad fanden laver du,” sagde han. Jeg kunne næsten ikke svare. ”Jeg må vidst hellere hjælpe til”, han lynede sine bukser op, tog sin pik frem, gik lidt ned i knæ og sagde”Sut”. Han tvang sin pik ind i min mund, og begyndte at bevæge den ud og ind, imens han holdt mit hoved.

Mændene bag ved mig grinte hånligt og den ene sagde ” Godt, gået. Den ludder skal bare have så meget pik at kun ikke kan gå i morgen”. Han kneppede mig et par gange mere med flasken og tog den så ud. Han tog sin pik frem, og pressede den hårdt ind i min fisse, og kneppede mig hård, imens han tog fat i mit hår og sagde ” Kan du mærke det, din ludder. Fra i dag er du min ludder”. Den anden tog sine fingre ud af min røv, og tog flasken og pressede den ind i røven. ”Bare vendt, min pik kommer ind i dig om lidt”. Jeg kunne snart ikke mere. De var hårde ved mig. Jeg var øm i min fisse, men jeg kunne mærke at jeg snart ville komme. De kneppede mig nu alle tre hårdt. Flasken i røven blev drejet samtidig med at han kørte den hårdt ud og ind. Pludselig kunne jeg mærke og høre at ham der kneppede min fisse kom. Han pressede sin pik ekstra hårdt ind i mig nogle gang imens han stønnede højt. ”Jeg kommer!” Derefter trak han sig ud og gik til side så ham med flasken kunne komme til. Han overtog styringen af flasken, som han tog ud og førte den ind i min fisse…den anden kravlede halt op på bænken som vi havde siddet på, og pressede sin pik ind i min røv….Det gjorde ondt. Han havde en kæmpe pik. Jeg var lige ved at bide tjeneren i pikken af forskrækkelse og smerte. Men han blev bare ved med at kneppe mig i røven, selv om jeg klynkede. To minutter efter kom tjeneren lige i min mund. Jeg har aldrig brudt mig ret meget om at få sperm i munden, så jeg spyttede det ud. Han trak sine bukser op imens han sagde ” Det skulle du ikke havde gjort” . Jeg kunne ikke svare, for ham der kneppede mig i røven var meget voldsomt. Den anden havde skiftet flasken i min fisse ud med 3 fingre.

Pludselig kom han i min røv. Han trak sig ud, kom op til min mund og pressede sin halvslappe pik ind og sagde meget kommanderende ” slik den ren”. Jeg kunne ikke gøre andet. Men synes at det var ret så ulækkert. Ham der stod bagved mig og kneppede mig med tre fingre havde puttet to fingre ind i min røv samtidig. Han kneppede mig hårdt, og sagde, ja nærmest råbte ” Kom så din ludder. ” Han tog sine fingre ud af min røv og begyndte at slikke den i stedet, imens han stadig kneppede min fisse med tre fingre. Den anden lod en finger massere klitoris hårdt imens han slog mig på hårdt ballerne. Og så kom jeg. Jeg havde aldrig fået en så vild orgasme før. Jeg rystede over det hele, og safterne løb ud af mig.

De to mænd tog tøj på uden at sige noget, og så gik de. Jeg har set dem igen siden. Men det er en anden historie som i nok skal få på et tidspunkt. Tjeneren kom ind til mig efter at de var gået mens jeg sad og sundede mig og sagde ” Jeg har ikke glemt at du spyttede min sperm ud,” og så gik han grinene igen. Jeg rettede på mit tøj og tog hjem…..uden trusser, dem tog de jo med. Tjenerens hævn har jeg ikke fået endnu. Men hver gang jeg ser ham kan jeg se på ham at han ikke har glemt det…… Noget er i vendte.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *