En fræk tur i parken

1

Udlev dine fantasier med en af vores medlemmer, det behøver ikke at være med en kæreste.

10%
TOTAL SCORE
Besøg side Besøg side

Jeg knapper stille og roligt min skjorte op og tager min nederdel af, jeg åbner min bh og tager den af, jeg beholder min G-streng trusser på, jeg vil ikke ligge helt nøgen.

Jeg breder mit tæppe ud og tager min solcrem og begynder at smøre mig ind. Som altid nyder jeg at starte med at smøre mine ben ind og lade mine hænder stille og roligt arbejde sig op mod mine lår, jeg tager nu mere creme på mine hænder og begynder at smøre min inderlår, langsomt lader jeg mine hænder arbejde sige op mod trussekanten og videre op mod min mave, jeg finder også mine bryster som for en ekstra omgang, og jeg slutter af med at smøre min arme ind.

Jeg er nu klar til at lægge mig, jeg finder min bog, med små frække historier som jeg fandt sidste gang jeg var på bibliotek. Jeg glæde mig til at ligge og læse, jeg har altid godt kunne lide at læse små frække historier.

Jeg ligger på siden, læser og bliver mere varm, af historien i bogen end jeg kunne havde forstillet mig. Jeg kunne mærke en varme der brede sig i min krop samtidig med at jeg levede mig helt ind i historien.

Jeg stryger håret tilbage bag ørene og lander min hånd kærtegne min kind og lader mine finger finde mine læber. Jeg stryger forsigtigt med finger over mine læber, jeg fugter mine læber og lader finger glide ind i min mund, jeg lader min tunge lege med min finger og stille suger jeg fingeren ind i munden.

Jeg lader nu min hånd finde vejen ned over min hals og videre ned til mine bryster.

Jeg lader min hånd kuple sig om mine bryster, som jeg leger lidt med, de reagerer straks bliver hårde og vorterne stive, jeg kan mærke at det straks gør noget ved min mis.

Jeg er hurtigt blevet meget varm af min frække læsning så jeg glemmer hvor jeg er og uden tanke for om der er nogen i nærheden, så jeg lader min hånd stille og roligt glide ned over min mave, som jeg kærtegner lidt og længere ned til min mis, som jeg kæler lidt for uden på trussen.

Jeg kan mærke at mine trusser er blevet fugtige og jeg lader min hånd glide ind under trussekanten og finde min revne, jeg lader en finger lege med mig selv, aaarrh hvor er det dejligt. Jeg lader bogen falde, og koncentrerer mig om min mis.

Jeg finder min klit som jeg leger lidt med. Ligger med lukkede øjne og nyder fornemmelsen at lege med mig selv, så meget at jeg glemmer alt omkring mig

Jeg er meget ophidset af fingeren legende med min klit, jeg lader fingeren finde indgangen til min dejlige hule og lader den stille glide ind, der er dampende fugtigt og jeg mærker, hvordan min hule strammer sig om min finger.

Jeg har bare en sådan lyst, jeg lader fingeren stille og roligt glide ud igen for igen at presse den forsigtig ind og jeg finder min klit med den anden hånd.

Jeg kan ikke ligge stille, nyder at lege med mig selv, er meget tændt. jeg fornemmer der ikke vil gå lang tid, før jeg kommer i en kraftig orgasme.

Pludselig hører jeg en rømme sig, åbner straks øjnene og ser at der ligger en mand meget tæt på mig, han lå her da ikke da jeg kom tænker jeg straks, jeg bliver lidt flov, men han siger, med et smil, ”forsæt endelig, lad ikke mig forstyrre, nyder bare udsigten” smilede og tog min bog igen, for at læse.

Det varer dog ikke længe før min hånd igen finder ned mellem mine lår og jeg lader hånden glide inden for, trussekanten, gensynsglæden var stor, og meget varm

Jeg synes godt nok at det er frækt, at der sidder en helt fremmed herre og kigger på, mens jeg ligger her og leger. Jeg er så tændt at jeg ikke gider tænke og stille og rolig tager jeg mine trusser af, så jeg mere fri og så han bedre kan se.

Det er dejligt at ligge der og lege og vide at en fremmed kigger på. Jeg lader fingeren finde min hule og lader den trænge ind, ind mærke varme og den anden hånd fandt nu min klit som jeg legede med, aiiiijjj jeg er så tændt. At jeg igen glemmer omverden, lige indtil jeg mærker en tunge på mit inder lår. Jeg er ikke i stand til at modsætte mig, jeg kan kun tage i mod og jeg kan fornemme at han er klar over det. Der er noget bekendt over herren, noget udefinerligt, kan ikke sige fra, han tryllebinder mig totalt, lige nu ville han kunne få mig til hvad som helst, bare han dog gør noget.

Åbner munden for at fortælle ham at jeg er hans lydige tøs om ikke andet for i dag, bare lige for en stund.

Han sætter en pegefinger mod mine læber, kysser på mig ,får mig uden et ord til at forstå, at jeg bare skal lade ham føre an i denne dag i det grønne.

Du godeste hvor er det dog dejligt at danse ,når kavaleren er af denne type mine tanker kører videre i novelle form ,er ret omtåget solens bagen og læsningen af den ikke helt stuerene slags.

Mærker en tunge på det frække sted,uhhh, den tunge ,hvor er det dog skønt, den cirkle om min klit, på min klit leger i min revne hvor er det dog svært at ligge og bare tage imod, men alligevel skønt længe siden, hvis overhovedet nogensinde, at jeg har været så tændt.

Han tager fingrene til hjælp med fingre fra begge hænder spreder han min åbning så ha kan få tungen, en del af hagen ind i “varmen”, Aiiiii hvor det er skønt hagen masserer mens tungen slikker.

Som var det en hobby han dyrkede, det føles som om tunger er overalt i min driv våde mis. Jeg kunne ikke holde min orgasme tilbage og mærkede hvordan orgasmen strømmede igennem hele min krop.

Hans tunge forsatte op af min mave op til mine bryster, hans tunge legede med mine vorter, jeg mærkede hvordan hans pirkhoved langsomt presset sig adgang til min dejlig varme hule, hvordan det hele presset sig sammen om hans pik, hvordan han langsom trak sig tilbage for at støde igen, I langsomme bevægelser mærkede jeg hans pik arbejde.

Jeg tog fat om hans nosser og begyndte at lege med den, jeg hev forsigtigt i dem, det var dejligt, for jeg kunne samtidig mærke hvordan hans pik arbejde i mig. Jeg tog nu fat om hans hofter og presset mig helt ind til ham, samtidig med at mine muskler arbejde om han pik og jeg kunne slet ikke ligge stille, han trak sig ud og sprøjte på min mave, det var dejligt at se at hans safter løb stille og rolig ned over min mave. Vi lå sammen et lille stykke tid, inden han rejste sig og forsvandt. Jeg tog mit tøj på og forlod parken med en dejlig mæt fornemmelse.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *