Valentina – en sød Russer

1

Udlev dine fantasier med en af vores medlemmer, det behøver ikke at være med en kæreste.

10%
TOTAL SCORE
Besøg side Besøg side

Jeg havde været skilt i et par år nu, og selv om der havde været enkelte kvinder siden, var jeg sådan lidt seksuelt underernæret,- så jeg tænkte, om det ikke var en god ide, at finde sig en pige på nettet.

Jeg gik ind på google og søgte på ægteskabsbureuer, og fandt på et bureau, en pige der så utrolig godt ud,- hun opholdt sig også i Danmark som au – pair.
Hun hedder Valentina, er 18 år, 170 cm høj, 55 kg, nogle gode patter som man tydeligt kunne se på billedet, hvor hun er iført et par stramme shorts og en gennemsigtig strop tshirt.
Jeg kontaktede bureauet, betalte gebyret på 100,- kr, og fik hendes e-mail adresse.
Hun svarede hurtigt tilbage, og efter et par mails og et par telefon samtaler, inviterede jeg hende på besøg hos mig en lørdag eftermiddag – hvor hun havde fri fra sit job.

Jeg havde fortalt et par af mine venner, om Valentina og de synes også at hun så hammer godt ud, så jeg inviterede dem til at komme,- så vi sammen kunne lege lidt med den dejlige russiske tøs.
Vi mødtes en god time før hun skulle komme og aftalte hvordan vi skulle tage hende.
Så da det ringede på døren gik mine venner ind i soveværelset som aftalt og ventede på at jeg skulle give et signal om at de skulle komme.

Valentina, stod der i al sin ungdommelige skønhed, hun havde en sort frakke på, som jeg hurtigt hængte på knagen, inden under frakken, havde hun et par støvler, en nederdel og et bluse som var fyldt godt ud,- billedet på nettet havde ikke løjet.
Jeg inviterede hende ind i stuen, og da vi kom ind, fik jeg hende hurtigt over til væggen, hvor jeg først fik hendes bluse skubbet op over de dejlige store patter som var i en bh,- så trak jeg hendes nederdel op, så den sad ved maven, trak hendes strømpebukser og trusser ned, – spændte bæltet op, trak mine bukser ned, og placerede min pik ved hendes kusse.
Hun stod der og tårerne begyndte at komme, – men jeg var liderlig og med et enkelt hug placerede jeg min pik dybt oppe i hendes fisse————- åh, det var godt, hun var så stram som en handske og jeg begyndte at kneppe hende, alt imens jeg med en hånd begyndte at få hendes bh trukket af,- så jeg kunne bide og sutte på de dejlige patter som stod og strittede imod mig.

Jeg trak hende ned på gulvet, og sat i hundestilling,- så kaldte jeg på mine to venner, som kom løbende fra soveværelset, de var begge kampklare, den ene tog et godt tag i Valentinas hår, og tvang sin pik ind i hendes mund, mens den anden straks satte sig ved hendes velformede bag, trak hendes ben ud til siden og jog sin pik op i hende og fortsatte hvor jeg lige havde været.
Valentina, stønnede og mine venner nærmest brølede, mens de sagde liderlige ord, om hvor dejlig en kusse hun havde og hvor skøn hun var at kneppe i munden.
Da de havde kneppet hende et stykke tid, byttede de plads og fortsatte så med at kneppe hende, hårdt og lige på,- uden at tage det mindste hensyn til tøsen, som stønnede og græd.
Imellemtiden havde jeg lagt mig så jeg kunne nå hendes dejlige ungpige patter som jeg legede med,- bed i og suttede på.

Vi trak nu resten af Valentinas tøj af, placerede hende oven på mig, nu skulle hun have sit livs sandwich, – jeg fik min pik placeret ved hendes lille brune hul, og ved fælles hjælp fik jeg min pik op i et endnu strammere hul, et jomfru hul, en af mine venner pressede sig endnu engang op i hendes lille fisse og den anden fik igen sin pik op i Valentinas mund, så hun kunne suge på hans kraftige pik.

Hurtigt fandt vi ind i en rytme, og kneppede hende hårdt og længe, indtil vi alle tre spermede hendes krop til.
Vi lod hende ligge lidt, hvorefter hun begyndte at samle sit tøj op, og hun tog det på.
Da hun gik stak vi hende en 1000. – kr seddel.

Efter et par dage, fik jeg en mail fra hende, – hvor hun spørger hvornår vi skal ses igen.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *