Kneppet i alle tre huller

1

Udlev dine fantasier med en af vores medlemmer, det behøver ikke at være med en kæreste.

10%
TOTAL SCORE
Besøg side Besøg side

Jeg førte Q hen til sofaen og beordrede hende at tage tøjet af. Hun kiggede frækt på mig og begyndte. Det tændt mig at hun adlød. Snart lå hun og slangede sig med den lyse hud mod det sorte læder. Spred benene, sagde jeg, så jeg kan se din fisse. Min pik blev hamrende stiv i bukserne da hun skilte lårene ad og trak fisselæberne til side, så jeg kunne se, at min lille leg havde gjort hendes fisse våd.

Den er godt stiv bemærkede hun og strøg hen over mine bukser med hånden. Jeg fik lyst til at smage hendes fugtige skød og lod min kind stryge op langs hendes lår, så skægstubbene pirrende kradsede den fin hud. Hun lå nøgen og åben for mig. Jeg begyndte og slikke hendes fisse og førte en finger op i det fugtige hul. Jeg lod hende nyde behandlingen lidt, men snart blev presse fra den indespærrede pik for meget, den måtte ud. jeg rejste mig og åbnede bukserne – Aåååh det var dejligt befriende at lade det dunkende jern slippe ud.

Q stirrede på pikken, greb ud efter den og tog den i munden – lækkert, men jeg skubbede hende forsigtigt ned på sofaen igen jeg vil kneppe dig i munden samtidigt med at jeg slikker din fisse, sagde jeg – jeg havde forvendte lidt tøven men Q så begejstret ud. Liggende på ryggen greb min pik og lod den glide ind i munden, mens mit hoved forsvandt mellem hendes lår. Wooow det var skønt – hendes bløde læber og fugtige mund om den dunkende stive pik.

Jeg greb om hendes baller og lod min tunge glide ind mellem hendes fisselæber. Animeret af mit arbejde greb Q mig om ballerne og til min overraskelse styrede hun min pik langt ind i munden. Jeg måtte støde i rytmiske bevægelser og opgav at slikke hendes fisse af bare nydelse. Jeg kiggede ned af mig selv og så hvordan min pik kneppede hendes mund – jeg kunne mærke orgasmen var på vej, men holdt igen alt det jeg kunne, hvis jeg kom nu ville hun bare drukne i spermen. Det var slet ikke tid til hæmningsløst bare at sprøjte, jeg havde planer – planer for hvert af Q”s huller!

Det var det første hul….

Ufattelig lækkert bare at slippe min liderlighed løs og bare lade pikken glide ned i halsen på Q igen og igen som om det var den lækreste fisse. Hun stønnede og sukkede – det animerede mig bare til at gribe om hendes baller og igen begynde at slikke hendes fisse, mens jeg kneppede løs i hendes mund. Selv om Q var fantastisk, så blev anstrengelsen med at tage mod min pik på den måde, snart for meget og hun greb om min hofter og stoppede. Jeg steg af og drejede rundt. Min pik glinsede af spyt fra Q”s mund. Jeg lænede mig frem og gave hende et langt tungekys.

Frækt at tænke på at min stive pik lige havde være i hendes mund. Jeg vil kneppe dig bagfra, gispede jeg. Q drejede lydigt rundt og vendte røvee til, mens hun knælede på kanten af sofaen. Jeg stillede mig op bag hende og rettede min pik ind mod de dejlige runde baller – lod den glide ned mellem dem til pikhovedet var ud for hendes fisse. Hun greb bagud for at kærtegne mine nosser, jeg pressede pikhovedet mod det våde og villige hul. Åååååh – skønt!!! -fornemmelsen af Q”s skønne fisse omkring min dunkende pik. Hun sukkede og jeg lod pikken trænge dybere op i hende og begyndte at kneppe løs.

Først roligt, så hårdere og hårdere. Med et solidt greb om hendes hofter, trak hende ned over min pik, mens jeg stødte heftigt så mine nosser svingede frem og klaskede mod hendes følsomme klit. Q stønnede: Knep mig, knep mig hårdt, mens hun greb om sofaens hynder og sank dybere og dybere ned i det sorte læder for hver gang jeg stødte pikken op i hende. Det var lækkert og snart begyndte den brusende fornemmelse af orgasme at nærme sig. Men det var stadigt for tidligt at lade spermen sprøjte. Jeg klemte bækkenbundsmusklerne sammen for at hindre den hvide væske i at skyde ud og lod en orgasmelignende fornemmelse strømme gennem min krop.

Åhhh skønt at nyde Qs fisse – men godt hun vendte røven til, for mine anstrengelser for ikke at sprøjte, plus orgasmen, må ha fået mig til at se vanvittig ud. Du må ikke stoppe, gispede hun, kan du mere? Ja, svarede jeg og lod pikken glide dybt op i fissen igen og kneppede videre. Men kun kort, for orgasmen strømmede endnu engang, mens jeg holdt igen på sprøjtet. Jeg måtte sætte tempoet ned for ikke at komme hele tiden. Jeg ville være en dårlig elsker hvis ikke jeg sørgede for at Q fik et ordentligt knald af en orgasme, efter det strålende mundarbejde. Jeg ved at jeg kan kneppe hende bagfra, sådan at hun kommer i en kraftig g-punkts orgasme.

For at fordrive tiden til den værste spænding havde lagt sig i min pik, lod jeg en stor spytklat falde ned mellem Qs baller og begyndte at lege med pegefingeren rundt omkring hendes røvhul. Hun sukkede og nød det, så jeg fortsatte, mens jeg langsomt begyndt at kneppe hende igen. Liderligt – jeg blev mere dristig med fingeren og lod den forsigtigt trænge forbi den stramme muskel og op i røven på hende. Jeg lod den cirkle rund og pirrede det nervefyldte hul. Vil du kneppe mig i røven hviskede hun. Ja, stønnede jeg, jeg vil gøre din røv klar til min pik. Åhhhh ja, jeg vil mærke din pik oppe i min røv svarede hun, knep mig i røven, kom knep mig i min snævre røv!

Jeg lod fingeren trænge lidt længere op i hendes røv og lavede en cirklende bevægelse med hånden for at blødgøre den stramme musklen. Q sukkede spændt. Jeg trak pikken ud af hendes fisse og lod den kælent glide over hendes baller hed mod det ventende anus. Jeg pressede pikhovedet mod den stramme muskel. Mmmm det er lækkert hviskede hun. Jeg pressede lidt mere og musklen gav lidt efter, så mere endnu – Q gispede og ømmede sig over mine stadigt mere ivrige indtrængnings forsøg – så, ååh pikhovedet trængte forbi musklen og op i røven. Skønt – det klemte lækkert lige bag pikhovedet. At trænge op i Qs røv føltes ubeskriveligt intimt.

Hun førte sin ene hånd bagud og begyndte at kærtegne mine nosser – jeg pressede pikken lidt længere op i hende. Åååh ja, stønnede hun, knep mig, knep mig i røven. Jeg trængte dybere op og Q blev gradvis blødere og blødere – og jeg øgede tempoet så jeg snart kneppede hende heftigt og inderligt. Jeg kunne mærke at hun legede med sin fisse imens. Det var ufatteligt liderligt og jeg ville kneppe hende til hun kom.

Jeg lod pikken støde op i hende igen og igen. Det er skønt at mærke din pik i røven, hviskede hun, men jeg vil også mærke dig i min fisse. Jeg trak pikken ud af hendes røv og trængte op i hendes fisse igen. Åååh bare du kunne være to steder på en gang, fortsatte hun, selv om jeg kneppede hende endnu heftigere end før. Det lød vildt liderligt – jeg måtte tænke hurtigt, så stemningen ikke forduftede – pludseligt kunne jeg se det for mig, læg dig på siden, sagde jeg.

Q smilede frækt og forventningsfuldt. Hun lå nu op af sofaens armlæn og jeg bad hende om at trække benet op mod brystet. Så hun lå med både røv og fisse blottet for mig. Jeg lænede mig frem og kyssede hende inderligt, samtidigt med at jeg igen pressede pikken mod hendes villige røv. Den gav lydigt efter og jeg trængte dybt op i hende. Q gave en langt suk fra sig. Jeg støttede nu med armen på armlænet og tog den anden hånd ned til hendes fisse. Jeg begyndte at kæle for den, mens jeg roligt lod pikken bevæge sig ud og ind i hendes røv. Hun gispede mellem vores kys. Q havde engang vist mig hvordan hun onanerede med tre fingre oppe i fissen og jeg formede nu hånden som et næb og trængte op i hendes fisse. Hun gav et lækkert støn fra sig og jeg begyndte nu at kneppe hende. Kneppe hende i røven med pikken og i fissen med fingrene.

Jeg øgede tempoet, som jeg vidste ville kneppe hende til orgasme. Q greb ud efter min hånd og hendes muskler spændtes da orgasmen brusede igennem hende, musklen i hendes røv strammedes om min pik. Jeg kneppede videre, selv om hun stønnede og gispede, jeg var vild og endelig og lige før. Så ååååååååååh – jeg slap orgasmen løs, min pik dunkede og sprøjtede den hvide sperm op i Qs røv. Et nærmest elektrisk stød sendte den lækre orgasmefornemmelse ud i kroppen og ned gennem benene. Lækkert.

Bagefter indrømmede Q at hun kunne mærke 2 dage efter at jeg havde kneppet hende i røven. Jeg må også indrømme at den heftige omgang kunne mærkes, som var det efter en lidt overdrevet omgang workout.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *