To misbrugte teenagepiger

1

Udlev dine fantasier med en af vores medlemmer, det behøver ikke at være med en kæreste.

10%
TOTAL SCORE
Besøg side Besøg side

Min kammerat, Per og jeg elsker at løbe sammen. Han har to Rottweilere, som plejer at løbe med, så de er meget veltrænede, men også veldresserede, han er hundetræner i sin fritid. En dag, da vi løb langs stranden, hvor vi var på ferie i et sommerhus med hundene, fik vi øje på et par søde piger, en lille rødhåret sag med små bryster og en flot lille røv, og en lyshåret, også lille sød sag, hun havde dog noget større bryster.

De lå begge topløse i en gryde lidt afsides for de andre strandgæster. Vi holdt en lille pause, og pigerne lagde mærke til vores interesse, og ”viste” sig lidt frem, de vidste godt, at de så godt ud. Vi piftede lidt af dem og løb så videre. Vi begyndte at tale om, hvad vi kunne tænke os at gøre ved dem, hvis vi fik fat i dem, og da vi kom hjem, begyndte vi straks at lægge en plan for vores kidnapning af dem begge to, det skulle jo gerne klappe. Jeg har en kælder, som er lydisoleret, fordi jeg før har indspillet musik og lavet reklamejingler dernede, men jeg gik fallit med firmaet. Vi byggede kælderen lidt om, og brugte vores fantasi, mens vi planlagde, vi satte også et par videokameraer op.

Vi løb en tur hver dag ved samme tid i en uges tid, dog uden hundene, og pigerne lå altid alene.

Da det blev fredag, havde vi parkeret en stor varevogn i nærheden af gryden, og løb derefter vores ”normale” tur, denne gang med hundene, indtil vi kom til gryden, her standsede vi og denne gang sikrede vi os, at der ikke var nogen indenfor syns- og hørevidde, og min kammerat forklarede dem, at hans to Rottweilere gerne ville bide lidt i dem, hvis de ikke pakkede deres ting og fulgte frivilligt med, hundene knurrede ad dem og de kiggede skrækslagent på os med vores masker. De fik hurtigt pakket og gik med hundene efter sig op mod vognen. Vi bandt dem inde i vognen, en pige siddende på gulvet til hver side, desuden kneblede vi dem og gav dem bind for øjnene. Hundene sprang ind og lagde sig ved siden af pigerne og snusede lidt til dem. Vi gav også pigerne et bedøvelsesmiddel, opløst i et glas vand.

Så kunne vi tage vores masker af og lykønske hinanden på vej tilbage til mit hus. Vi kørte helt op i indkørslen og bar pigerne i kælderen, uden nogen kunne se det. Hver pige blev lagt i et rum, stadig bundet på hænder og fødder. Vi fik afleveret varevognen, hvor vi havde lånt den, og tog tilbage til kælderen. Vi lod pigerne beholde bindet for øjnene, men tog tøjet af dem. Først klædte vi den rødhårede af, hun hed for øvrigt Lis, hun havde kort rødt hår, også hendes kønshår var kortklippede, hendes små bryster, måske størrelse 70B havde små fine, lyserøde brystvorter, hun havde en flad mave, en dejlig, lille fast røv og korte, måske lidt kraftige ben og små fødder. Hun var ca. 150 cm høj. Hun blev spændt op på det ene af de to kors, vi havde skruet i væggen tidligere, hun fik remme om håndled og ankler, samt om livet.

Den anden pige hed Mette, var på samme alder, men hun var lidt højere, måske 165 cm, og hendes kønshårs farve viste, at det lyse hår var ægte. Hendes fulde bryster, som nemt fyldte en 85C skål var flot rundede og brystvorterne stræbede opad. Hun havde smalle skuldre, en fint svunget ryg fortsatte ned i en flot rundet røv, perfekt skabt til mig. Både Mette og Lis havde smalle hofter og var på samme alder, 16-17 år. Hun blev spændt fast på det andet kors på væggen overfor, og Per fjernede kneblerne, mens de beholdt bindet for øjnene på. Han er 175 cm høj, tætbygget fyr, 36 år gammel med en lille topmave, men sportstrænet med kraftige muskler, det er nødvendigt, da han er udsmider på en natklub i byen.

Jeg er 190 cm høj, høj kraftig bygget mand på 41 år, også sportstrænet. Vi er medlemmer i den samme sportsklub, og træner tit sammen. Vi var nu begge blevet ophidsede og ventede på, at de skulle komme til sig selv. Vi havde sat os i sofaen, og beundrede deres unge, flotte kroppe. Så begyndte Lis at stønne under hætten, og Per begyndte at kærtegne hende over hele kroppen, hun vred sig på korset for at undgå hans hænder, men Per blev ved, og begyndte også at tage på hendes bryster og bevæge en finger frem og tilbage i hendes lille revne, dog uden at trænge ind, det ville han nok gemme. Per forklarede hende næsten hviskende, at hun og Mette nu var vores slavetøser, og at de ville blive brugt på forskellige måder, før vi igen ville slippe dem fri.

Mette var nu også vågnet, og kunne høre, hvad der foregik. Begge pigerne græd og bad om nåde, men Per blev ved med Lis, og jeg kunne næsten ikke holde mig tilbage fra at gå over til Mette, men jeg havde lovet Per at optage ham på video sammen med Lis, selvfølgelig uden at man kunne genkende ham. Han tog en hårtrimmer og fjernede det meste af Lis´ behåring i skridtet, derefter tog han en skraber og fjernede resten. Nu lignede hun for alvor en lille pige. Så, sagde han nu er det din tur, og jeg gik over til Mette og kærtegnede hende over hele kroppen, men holdt mig også tilbage fra at ødelægge hendes jomfruelighed. Hun blev også barberet, så man uhindret kunne se hendes fyldige skamlæber med en lille revne imellem. Efter barberingen løste jeg Mette og tog hende med over på sengen, og lagde på hende på maven og bandt hende, så hun lå som et stort X. Jeg fandt vores glidecreme frem og smurte hendes røvhul og legede med det med en og to fingre, så det langsomt blev udvidet.

Mette græd som pisket imens, men det tog jeg mig ikke af, jeg forklarede hende, at jo mere modstand jo sjovere for mig, og jo værre for hende, så faldt hun lidt til ro, mens jeg fortsatte mine kærtegn. Jeg kunne ikke styre mig mere, nu skulle det være, så jeg smed tøjet og det samme gjorde Per. Han havde filmet, imens jeg legede med Mette, og tog igen kameraet, da jeg kærligt strøg min pik, som måler sine stolte 30 cm og er tyk som en kvindes håndled. Jeg lod Mette røre den, før jeg begyndte at lege med hendes lille fisse, hun skreg af skræk og bad om at slippe fri, så ville hun gøre alt andet for mig. Jeg lo, mens jeg løste hende og vendte hende om på maven, denne gang bandt jeg dog kun hendes arme til hovedgærdet. og lagde en pude under hendes mave, så jeg nemmere kunne komme til.

Jeg løftede hendes bagdel og begyndte at slikke hende rundt om den lille søde fisse og imellem de små skamlæber, rørte hendes klitoris, og mod hendes vilje, blev hun våd. Hun smagte pragtfuldt og hendes hulken gik langsomt over i en sagte stønnen, da hun alligevel blev påvirket af min tunges bevægelser på hendes mest intime sted. Nu kunne jeg ikke styre min pik mere, nu skulle den ind, så jeg begyndte at lege med pikhovedet imellem hendes skamlæber, så det blev lidt smurt, og begyndte at skubbe forsigtigt mod hendes åbning, mens jeg stadig holdt hendes røv løftet. Hun forsøgte at vride sig væk under mig, men jeg havde min arme på hver side af hende, så hun lå fastklemt, min pik vippede op og ned af blodtrykket og da den pegede rigtigt, skubbede jeg den ind mellem hendes skamlæber og videre imod hendes mødom med stadig større pres, indtil min pik gled et lille stykke ind i hende, jeg mærkede mødommen springe og Mette skreg, så jeg tog min pik ud for at se blodet, før jeg langsomt stødte helt ind i hende. Hun var så stram, at jeg var lige ved at komme med det samme, men jeg holdt mig, dette skulle nydes i fulde drag. Hun lå nu stille og græd sagte, hun vidste, at hun nu var helt spiddet på min tykke pik, hun vidste, at hun ikke kunne slippe fri, før hun var blevet voldtaget. Jeg begyndte at bevæge mig i hende, hun var dejlig varm og fugtig og det føltes, som om der stod en og holdt om hele min pik og klemte om den, hendes fisse var bare så dejlig.

Jeg stødte hårdere og hårdere, jeg greb om hendes faste bryster og nulrede brystvorterne, til de voksede og blev hårde, og da hun efterhånden forsøgte at ligge stille, lod jeg min pik komme næsten helt ud af hendes fisse, for så at støde den dybt ind igen. Mette begyndte at stønne højere og højere og hendes fisse blev fugtigere og hendes røv begyndte at bevæge sig, hun var ved at få en orgasme, indså jeg, måske hendes første, få minutter efter kom hun, hun skreg igen, hun forsøgte at skubbe mig af, men jeg holdt fast, hun kom igen og jeg måtte overgive mig og lade min sperm fylde hendes fisse for første gang. Jeg troede aldrig, den ville stoppe igen, og det rendte ud af hende, da jeg trak min pik ud. Mette snøftede og sagde, at det måtte jeg ikke have gjort, nu blev hun måske gravid. Jeg sagde, at det var ingen problem, hun ville bare få en ”Fortrydelses-pille”, og så håbede vi, det var nok. Jeg flyttede Mette ned på gulvet og bandt hendes arme på ryggen, hun havde blod mellem benene, hendes fisse gjorde ondt efter voldtægten.

For at drille hende, lod jeg hendes ben tøjre oppe luften til en pæl, så alt spermen ikke løb ud af hende. Hun lå og snøftede og græd igen ved tanken om, at hun havde mistet sin mødom og måske oven i købet blev gravid med sin voldsmand. Lagenet var rødt af hendes blod og fedtet af vores safter, så jeg rev det af og lagde et rent på til næste forestilling. Per tog Lis ned af korset og lagde hende på maven på sengen. Hun skreg og kæmpede voldsomt imod, men havde ikke en chance mod hans kræfter. Han bandt også hendes arme til hovedgærdet, men skubbede hendes ben op under hende og snørede hvert af hendes underben sammen med hendes lår, så hun ikke kunne strække benene ud. Så legede han med hendes bryster og klemte dem hårdt, man kunne se hans fingre lave mærker, hendes skrig gik over i stønnen og små gisp, da hun følte de voldsomme smerter. Han kælede for hendes fisse, og det lykkedes også ham at få Lis gjort fugtig, han lod hende lugte til sine fingre, og smurte også hendes røvhul med hendes egne safter, så han til sidst kunne få to fingre ind i hendes røv, før han ligesom jeg havde gjort ved Mette, spredte hendes skamlæber og lod sin pik glide ind, først kun lige hovedet på hans pik, som er på størrelse med en golfbold, og selve hans pik er ca. 10 cm længere end min, han så også jomfrublodet fra Lis og han lagde sig ind over hendes ryg, og stødte så sin pik ind i hende med et stød. Lis kastede hovedet tilbage, og rev i sine fastbundne arme, men hun slap heller ikke for en voldsom voldtægt.

Per pumpede ind og ud af hende, uden at tage hensyn til hendes lille krop, som blev krummet helt sammen hver gang, han stødte ind i hende bagfra, fordi hans pik stødte i bund og ramte hendes livmoder hver gang. Der gik ikke mere end et par minutter, så skød han sin ladning af inde i Lis. Også hun talte grådkvalt om, at hun ikke brugte beskyttelse, så han havde måske også gjort hende gravid, Per trak grinende sin store pik ud af det mishandlede pigebarn, løste hendes arme og hendes ben, kun for at spænde dem fast i en krog i loftet, så han kunne hæve hende op under loftet. Hun rørte kun sengen med nakken og hovedet, og fortalte hende, at hendes fisse gabte og nu kunne han se sin sperm indenfor, så det nu rendte ned til hendes livmoder. De hulkede begge to, da vi gik ovenpå, efter at have kneblet dem igen, vi skulle lige have noget at drikke og spise. Vi tog noget vand og mad med til pigerne også, de skulle jo ikke hverken tørste eller sulte. Vi lod dem spise og drikke, men ikke så meget, de skulle jo holde længe endnu.

Vi løste dem og bandt dem til korsene igen, denne gang med front mod væggen. Der var ikke meget modstand i dem nu. Vi havde taget en lang læderpisk hver, og vi begyndte med at lade den kærtegne deres ryg og røv, før de fik det første slag lige hen over deres dejlige lille røv, men kun Mette skreg, Lis gav kun en sagte stønnen fra sig, men begges muskler spændtes under slagets påvirkning, det var et dejligt syn. Jeg nød at se de røde striber komme frem for hvert slag, og efterhånden prøvede hun slet ikke at komme væk fra slagene, hun hang bare i remmene og lod det ske. Per gav Lis to voldsomme slag henover ryggen, og to henover det øverste af lårene, fordi han ikke umiddelbart kunne få hende til at skrige, jeg tror faktisk, hun får ar efter dem. Samtidigt kælede vi for deres fisser og røv og lod vores hænder glide over de røde striber for at fordele hævelsen efter slagene.

Vi havde på forhånd aftalt ikke at voldtage ”hinandens” ofre i fissen uden at bruge beskyttelse, fordi vi ville måske beholde dem, og også lade dem føde vores barn, hvis vores projekt lykkedes. Vi byttede plads og tog et par kondomer på, Per begyndte at kæle for Mettes fisse, og jeg for Lis´, mens vi fortalte dem, at vi nu havde byttet. Pigerne begyndte at give sig i rebene igen, men Lis fik min pik skubbet ind til roden i et langt stød fra mig, og hun var ligeså stram som Mette. Jeg begyndte at støde op i hende og hun begyndte at skubbe imod med røven strittende bagud, hun kunne åbenbart lide det. Min pik ramte måske hendes G-punkt, for hun blev snart helt vild og stønnede og gispede, indtil hun fik en voldsom orgasme med min pik dybt inde i sig. Mens hun kom til sig selv igen, gav det mig lejlighed til at lege med hendes røvhul, jeg begyndte at skubbe mod hendes lille brune ring og fik med stort besvær pikhovedet indenfor, at hun stod bundet til korset, gav hendes røv lige den rette vinkel. Jeg maste videre og begyndte at bevæge mig langsomt ud og ind, til min pik var helt inde.

Lis gav sig i smerte, men pludselig slappede hun af og det gik en del lettere. Hun var besvimet. Jeg var så liderlig, at jeg ville have kondomet af, så jeg tog pikken ud igen og kiggede, der var ikke kommet noget fra hendes røv på den, så jeg rev kondomet af og satte pikken imod hendes røvhul og skubbede den ind i et stød, det fik hende til at komme sig selv igen, det måtte gøre ondt i hendes nu udblokkede røvhul. Jeg spyttede på min pik, da den kørte ud igen og begyndte at kneppe hende i det stramme hul, jeg kunne se, hvordan ringmusklen kørte med ud og ind når min pik kørte frem og tilbage. Jeg stødte hurtigere og hårdere og efter måske ti minutter fyldte jeg hendes røv med en ladning sperm. Lis havde gispet og stønnet højt, og havde også vredet røven rundt og skubbet imod mine stød, så nu var hun også begyndt at nyde det. Hun var rød i hovedet af skam og prøvede at skjule det, men jeg havde set det. Det var det bedste, der kunne ske. Jeg løste hende og lagde hende over på sengen, hvor jeg bandt hendes arme og ben sammen. Per kneppede stadig Mette i fissen, bagfra som hun hang på korset, han stønnede højt, og jeg gik over til dem. Jeg begyndte at tage hende på brysterne og fortælle hende, hvordan jeg og Per glædede sig til at se vores børn, hun stønnede af Per´s hårde stød, hans store pik kunne ikke komme helt ind i hendes fisse, selvom han prøvede ved hvert stød.

Jeg pegede på hendes lille brune ring, og Per nikkede og gik lidt ned i knæ, så jeg kunne komme til, mens jeg begyndte at lege med hendes ringmuskel med en finger. Mette begyndte at græde, jeg fik en idé, da min pik igen blev stiv, så jeg fandt en madras og smed på den på gulvet og viste Per, at vi skulle tage hende derned. Jeg lagde mig på ryggen med min pik strittende op i luften og Per løste Mette, bagbandt hende, og lagde hende ned ved siden af mig og jeg førte hendes mund hen til min pik. Hun protesterede og jeg gav hende et par lussinger, det fik hende til at tage min pik i munden og begynde at sutte. Jeg sagde til hende om at gøre den våd og suge på den, så hun fik den op til maksimumstørrelse, jeg ville kneppe hendes fisse igen. Per spyttede på hendes lille ringmuskel og legede i mellemtiden med den, han pressede sine fingre ind, skiftevis en og to og drejede dem rundt for at skabe plads. Ind i mellem fik hendes fisse også et par fingre for at holde hende ophidset og våd.

Endelig tog han sin pik, stadig med kondomet på og førte den til hendes røvhul og skubbede imod, Mette prøvede at undgå det, men vi holdt hende fast nede på siden med min pik i munden, så hun ikke kunne slippe væk. Per fortsatte med at øge presset og endelig begyndte den at glide ind, det gik meget langsomt, selvom han pressede hårdt og Mette suttede hårdt på min pik og gispede højlydt ud mellem sine læber og pikken. Denne gang trak han den ud igen, da den var halvvejs inde og skubbede den ind igen, helt til roden. Han sad stille et øjeblik, og glædede sig over, at den kunne være i hendes røv. Mette havde også min pik helt nede i halsen og hendes muskler trak sig sammen, fordi hun var ved at blive kvalt. Han begyndte at kneppe hende med lange seje bevægelser, og hun vred sig med sin arme på ryggen uden at kunne komme fri. Jeg rejste mig og trak samtidig min pik ud af hendes mund og han løftede hende op med pikken inde i hende endnu, og lagde sig på ryggen på madrassen. Hvis ikke den var i bund før, så var den det nu.

Hun lå på ryggen på hans mave og han tog fast om begge hendes bryster og kørte sin pik ind og ud, hun kunne mærke den skubbe til sine indvolde, hun hostede, sikkert fordi pikken skubbede til hendes mellemgulv og mave indvendigt. Jeg løftede hendes ben, så han kunne trænge helt i bund ved at løfte hende i hofterne og kunne nu se hendes lille fisse, hvor skamlæberne åbnede sig lidt og viste de små fine indre skamlæber og noget af hendes lyserøde indre. Hendes skamlæber var hævede og dybtrøde, jeg skilte dem med to fingre og stak endnu en indenfor, hun var stadig dejlig varm, våd og stram. Jeg kærtegnede min pik og førte den hen til hendes fisse og begyndte at skubbe den indenfor. Per havde grebet godt fast i hende og jeg ligeså, Mette skreg, da hun opdagede vores plan, men min pik spiddede hende ubønhørligt og et øjeblik efter var den inde til roden, hun lå nu helt stille, jeg kunne se hendes huller fuldstændigt udspilede og begyndte at kneppe hendes fisse. Per behøvede slet ikke at bevæge sig, for det første, fordi Mette vred sig som en ål og for det andet, fordi vi kunne skubbe hendes lille krop frem og tilbage på Per´s mave.

Vi havde nu lavet en sandwich med Mette som fyld og det var bare så fedt, hendes fisse pulserede i kramper og alle hendes muskler spændtes, ligesom da hun fik pisk, det var bare skønt. Per og jeg kom hurtigt ind i en rytme, han skubbede hende nedad og spiddede hende på vores pikke og jeg skubbede imod, så hun næsten røg af dem igen. Hun klynkede og bad om nåde, men nu havde vi hende på plads og så gik det derudaf. I løbet af få minutter skreg hun i sin næste orgasme, både Per og jeg måtte stoppe et øjeblik for at blive i hende, hun ved sig helt vildt, så begyndte vi igen at støde vores pikke ind i hendes spinkle krop og kort tid efter måtte vi også overgive os. Jeg fyldte hendes fisse med frisk sperm og Per sprøjtede i kondomet dybt inde i hendes røvhul, mens hele hendes krop pulserede. Da vi trak os ud af hende, faldt hun slapt ned på madrassen ved siden af os, Per tog kondomet af og lod sin pik glide ind i hendes åbne mund. Han tømte kondomet ud over hendes flotte bryster og smurte dem godt ind, og brystvorterne stivnede under denne behandling. Hun suttede på hans lidt slappe pik, som smagte af hans safter og sperm, næsten som om hun ville suge den helt tom, og Per´s henførte blik viste, at det kunne han lide.

Måske var hun også ved at kunne lide vores behandling. Igen trængte både pigerne og vi til en pause, så vi placerede dem begge på sengen, bundet til hinanden på arme og ben, denne gang uden kneblerne, så de kunne tale sammen, imens vi gik ovenpå og slappede af. Per og jeg gik i bad og fik lidt at spise og drikke, så gik vi ned i kælderen igen. Vi havde hørt dem ligge og snakke, der var sat mikrofon op, så vi kunne høre, hvad der foregik i kælderen. De var næsten knækkede, de havde talt om deres eventuelle graviditet, og om, at de måtte kunne slippe væk, hvis de føjede os, så ville vi nok lade dem slippe snart. Da vi kom ned, blev de stille, de tænkte nok, åh nej nu igen. Per og jeg havde jo endnu ikke haft ordentligt fat i Lis, så jeg løste dem fra hinanden og flyttede Lis ned på madrassen. Per lagde sig ved siden af hende og førte sin pik hen til hendes mund og gav hende ordre til at slikke den. Hun begyndte tøvende at slikke den op og ned af siderne, og efter et øjeblik tog hun den i munden, det sås tydeligt, at hun ikke kunne lide det.

Som Mette før, så lå hun på siden og jeg begyndte at lege med hendes bryster, jeg klemte hendes brystvorter, så de voksede og blev stive, jeg spyttede på hendes lille brune ring og legede med mine fingre, jeg pressede et par fingre ind og udvidede og smurte hullet, så det blev klar til min pik. Imens var hun ved at få Per´s pik godt i gang igen, den stod som en flagstang, så jeg skyndte mig at få min pik i stilling til at trænge ind i hendes stramme røv. Jeg pressede på, og efterhånden lykkedes det at få min pik ind i hendes røv, hun klynkede og sugede sig fast på Per´s pik, indtil jeg var helt inde, så begyndte hun til min overraskelse selv at bevæge sig på min pik. Jeg var lige ved at komme på stedet, men holdt mig, jeg vidste jo, hvad vi skulle denne gang. Jeg løftede hende også op, men denne gang var det henover Per´s pik, så hun skulle sænke sig ned over den, med min pik i røven.

Hun stønnede højt og bad om at slippe, men jeg holdt jo rundt om hendes liv, og pressede hende ned og Per styrede sin pik, så det valg havde hun slet ikke. Det føltes bare så skønt, da hendes lille fisse sank ned over hans pik, og hendes klynken blev til småskrig, efterhånden som den trængte i bund. Da den ikke kunne komme længere, havde jeg godt fat i hendes skuldre og Per holdt om hendes hofter, hendes skrig var blevet en ru stønnen, og så fandt vi igen en rytme, som fik vores pikke til at køre ind og ud skiftevis i starten, men kort efter fandt vi takten, og Lis´ stønnen gik over i småskrig igen, hendes fisse og røv var fuldstændigt fyldt op til grænsen for, hvad de kunne holde til. Alligevel begyndte hun at kunne lide det, først så vi hende kaste hovedet tilbage i smerte, så i nydelse, og hun begyndte selv at arbejde med de to pikke i sig, hendes lille røv gik frem og tilbage automatisk, hun lænede sig frem og næsten trak pikkene helt ud, og så skubbede hun sig tilbage på dem igen. Det fik Per´s hænder fri til at lege med hendes bryster og brystvorter, som han klemte og nulrede, hun forsøgte at komme væk fra de hårde fingre, men fik sig jo bare skubbet længere ned på pikkene igen.

Snart var hun på vej til orgasme med vores to pikke i sig, og de var også snart klar til at aflevere en forsendelse. Hendes krop spændtes og hun lignede en, der havde et spastisk anfald, det var bare lækkert at kunne give en pige så voldsom en orgasme samtidigt med, at vi begge skød vores sperm af. Per fortalte igen, hvordan han virkelig nød endnu en gang at kunne aflevere det direkte i Lis´ fisse, han ville nemlig gerne have lavet et barn på hende, og jeg pumpede løs i hendes røv, indtil min pik var fuldstændig tømt og slap. Igen viste hendes skam sig, og denne gang sagde jeg til hende, at jeg havde set det, men at vi var ligeglade, for vi mente, at de ligeså godt kunne nyde det, fordi de ikke ville slippe før alt, hvad vi havde planlagt, var sket alligevel. Hun lå hulkende på gulvet med Per´s pik i sig endnu, den blev slet ikke slap, og han satte hende på alle fire på madrassen, tog sin store pik og styrede direkte ind i hendes fisse igen. Hun begyndte igen at stønne og gispe, jeg kunne se hans store pik tage de indre skamlæber med ind og ud, hver gang hans pik pumpede i hendes fisse, men hun havde åbenbart vænnet sig til den store pik, for hun lå og skubbede imod med sin lille røv og hendes vejrtrækning blev mere og mere anstrengt, hun var på vej til endnu en orgasme, og da den kom kæmpede hun for at holde sig fast på pikken og Per hjalp hende selvfølgelig.

Han pumpede som et tærskeværk og hun nåede endnu tre orgasmer, før han tog pikken ud og vendte hende rundt, så hun fik det lige i ansigtet, mens han skreg, at hun skulle åbne munden. Han skød direkte ned i hendes hals, noget ramte hendes næsebor, ”Slug det”, råbte han og han tog sin finger og skrabede det ind i hendes mund, hun lod det villigt rende ned i sin hals og blev ved med at synke, indtil der ikke var mere, så slikkede hun hans pikhoved rent og kiggede op på ham, som for at se, om han var tilfreds med hende. Per var helt væk i hende, og kyssede hende på kinden, før han slap hende og lod hende lægge sig tilbage på madrassen. Han kiggede over på mig og smilede lykkeligt, ”Skal vi ikke gøre det nu ?”, sagde han til mig. ”Ok”, sagde jeg og åbnede et skab. Jeg fandt Per´s ting frem, han er uddannet tatovør, nu skulle pigerne mærkes, så de vidste, at de tilhørte os. Imens tog Per pigerne og bandt dem igen på ryggen ved siden hinanden på sengen. Vi var blevet enige om, at der skulle stå ”Slavetøs” henover deres lille fisse, og S´et skulle være formet som en pisk. Senere kunne vi så tilføje vores navne ovenover, men ikke endnu. Vi havde allerede planlagt den næste tatovering, den skulle placeres på det nederste stykke af røven lige over deres revne, og den skulle være et portræt af pigerne selv, klemt imellem to mænd som en sandwich, med en pik i røven og en i fissen. Mette´s skulle være liggende på ryggen ovenpå en mand med en pik i røven og en mand ovenpå hende, som pumpede sin pik ind i hendes fisse. Selvfølgelig skulle Lis´ ligge på knæ ovenpå en mand med en pik i fissen, mens en anden samtidigt pumpede sin pik ind i hendes røv.

Hvis tatoveringen blev placeret rigtigt ville figurerne bevæge sig, når pigerne gik i højhælede sko. I løbet af den næste uge fik vi som sagt pigerne tatoveret de første to gange, og de fik lavet en piercing i begge deres bryster, deri blev placeret en lille ring, som skulle bruges til vores lege. Andre ting kunne også sidde i piercingen, når det nu var helet rigtigt. Samtidig brugte vi enhver lejlighed til at vise vores kærlighed til dem og kneppede dem, hver gang vores pikke kunne stå. Efter 4 dage var deres skamlæberne så røde og ophovnede, deres røvhul punktblødte og stod lidt på klem hele tiden, at selv om de havde villet stikke af, kunne de ikke gå. Det var nu ikke noget problem, vi havde jo også andre idéer at prøve på dem, for de var så villige nu, at hver gang vi kom ned i kælderen, var de klar og begyndte at lege med sig selv og smøre deres huller med glidecreme. De fik dog en pause, hvor vi kun mundkneppede dem, og plejede deres andre indgange, så de kunne hele hurtigt. Vi havde også sagt til dem, at de skulle holde hinandens fisser glatte, de havde deres eget badeværelse i kælderen. Rottweilerne var altid ovenpå og passede på, at de ikke stak af, så de kunne gå frit i hele kælderen, som var uden vinduer. Efter de første 14 dage fik de hver dag taget en graviditetstest, og efter 1 måned var de positive.

Vi skulle nu til næste punkt på programmet, og forklarede pigerne, at vi var medlemmer i en speciel klub, hvor alle hjalp hinanden, og her fandtes alle samfundslag præsenteret, f. eks. præster, som skulle vie os til dem, politi, advokater og læger som skulle lave nye papirer til dem og hjælpe med deres graviditet og lave et kejsersnit, for vi ville ikke have deres lille fisse udblokket mere end højst nødvendigt. Selvfølgelig var der også medlemmer, som bare havde mange penge og kun købte deres ”legetøj” i klubben. Det ville også være billigt for os, for det var kun pigernes krop, der skulle betale for disse ydelser, så det klarede de nok nemt. De skulle ikke hjemme fra os i mere end et døgns tid ad gangen, og når deres graviditet blev for synlig, skulle de jo kun af sted til dem, der havde de lyster. Og til sidst skulle de af sted for at føde barnet hos dem, der havde købt det. Efter fødslen ville de komme tilbage til os, eller hvis vi havde fundet nogen andre, ville vi selvfølgelig finde et godt tilbud til dem alligevel. Derfor havde vi heller ikke tatoveret vores navn på dem endnu.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *