Au pair pigen disciplineres

1

Udlev dine fantasier med en af vores medlemmer, det behøver ikke at være med en kæreste.

10%
TOTAL SCORE
Besøg side Besøg side

Sent fredag eftermiddag sidder jeg på kontoret og kan se at jeg kun med nød og næppe kan blive færdig og komme hjem til tidspunktet hvor mine gæster skal komme, så jeg ringer hjem til dig for at sige at jeg bliver forsinket, men at du skal sørge for at mine gæster har det godt hvis ikke jeg når hjem til tiden. Derefter formaner jeg dig at alt bare har at være i orden til jeg kommer hjem, ellers… siger jeg, og du kan høre det truende i min stemme.

Da jeg kommer hjem, kan jeg se at alle mine gæster allerede er kommet, og jeg forbander langt væk at jeg er blevet opholdt af mine forretninger, og derfor ikke har været i stand til at tage imod mine gæster, men jeg håber og tror på at du har været i stand til at tage ordentligt imod dem, men jeg er ikke andet end lige trådt ind af døren, før jeg kan se at alt ikke er som jeg gerne vil have det. Huset virker rodet efter min smag, hvilket for mig til at kigge på dig med et blik, der siger dig at du ikke har gjort tingene tilfredsstillende i forhold til mine krav, hvilket du straks bemærker og jeg kan se nervøsiteten stige i din krop.

Under middagen kan jeg se at du ikke er blevet mindre nervøs og flere gange er du ved at tabe maden ned i skødet på mine gæster, eller hælde vinen ud på bordet i stedet for glassene, hvilket gør at jeg bliver mere og mere rasende og du bliver mere og mere rød i hovedet, men derudover går resten af middagen nogenlunde, men jeg kan se at da mine gæster er ved at gå så bygger nervøsiteten sig op i din krop, fordi du ved at du skal straffes. Du ved at lige så snart jeg har sagt farvel til den sidste gæst, så vil jeg være vred. Du ved at jeg har truet dig med alverdens ting, og du ved at jeg mener hvad jeg har sagt til dig.

Døren er lige nøjagtig blevet lukket efter den sidste gæst og jeg vender mig om, hvorefter jeg kan se dig gå ned i knæ og tårerne triller lige så stille ned af den ene kind, mens du prøver at sige undskyld for at du har været sjusket, samtidig med at du prøver at overbevise mig om at du aldrig vil være sjusket igen. Jeg siger ingenting men går hen til dig og giver dig en lussing af den anden verden. Rejs dig råber jeg til dig, men du er bange, og siger at du vil gøre hvad som helst bare jeg ikke sender hende tilbage, og derefter lægger armene om mig mens du trykker hovedet ind mod min pik og knuger dig ind til mig, hvilket jeg kan mærke gør mig lidt liderlig. Jeg kan mærke, at jeg nyder at have magten over dig. Det er mig der bestemmer hvad der skal ske med dig her og nu, og i fremtiden. Du har ingenting at skulle sige.

Jeg tager fat i din kjole og rykker til for at rejse dig op, men jeg får i stedet for revet din kjole i stykker og du vælter om på gulvet hvor jeg kan se at du hverken har trusser eller BH på. Det er kun din behåring der dækker for dine skamlæber, hvilket først gør mig mere liderlig, men også rasende, og jeg råber af dig, mens jeg forlanger en forklaring på hvorfor du render rundt uden trusser, men du snøfter bare og svarer at det er dejligt og at du forventede at det var noget jeg kunne lide. Jeg hiver fast i din arm og siger til dig, at du ikke aner noget som helst om hvad jeg kan lide.

Hele dette scenario, med den ulydige lille pige der er helt nøgen under kjolen har gjort mig mere og mere liderlig, og jeg kan mærke min pik presser sig på for at komme ud. Jeg kan igen høre dig sige at du vil gøre hvad som helst for at jeg ikke sender dig tilbage, hvilket giver mig en indskydelse, og jeg siger OK, nu gør du nøjagtigt som jeg siger eller også så bliver du straffet og risikerer at jeg sender dig hjem igen.

Jeg tager fat i din arm og trækker dig med ind i stuen, hvor jeg placerer dig i et hjørne med ansigtet ind mod væggen, og herefter befaler jeg dig at du under ingen omstændigheder må kigge væk. Jeg forlader stuen og stiller mig skjult i døren, så jeg kan betragte dig og danne mig et indtryk af din krop, som jeg ser i et helt nyt lys. Pludselig forekommer du mig at være utrolig smuk og der stråler sex ud af dig. Det er som om jeg kan se liderlige dampe stige op fra din krop, men pludselig kan jeg se at du røre lidt på dig og bevæger dit hoved en anelse ud til siden, hvilket for mig til at vende tilbage til mit forehavende. Ude i køkkenet henter jeg en stor træske, et par stearinlys, en masse snor og en pose med tøjklemmer, hvorefter jeg lydløst vender tilbage til stuen. Da jeg er helt henne ved dig, spørger jeg dig hårdt om du har kigget væk, hvilket du, som jeg havde forventet, benægter, men i og med at jeg har set dig kigge væk, så bliver jeg nødt til at straffe dig, og jeg lader et hårdt slag falde på din venstre balde, hvilket overrasker dig og du hyler højt mens du falder på grund af den uventede smerte. Jeg rejser dig op og trækker dig henover mig mens jeg sætter mig på en stol, så du ligger klar til en god gammeldags røvfuld. Som straf for at du lagde dig ned, uden at jeg har givet dig lov koster det10 strafslag og herefter hæver jeg træskeen og lader den falde hårdt ti gange på din røv, og jeg kan se nogle tydelige røde mærker forme sig efter træskeen, samtidig med at du ømmer højlydt.

HAR DU FÅET LOV TIL AT TALE, råber jeg højt ind i hovedet på dig, hvorefter du hurtigt svarer, nej, undskyld, undskyld jeg har ikke fået lov til at tale. Det hedder, NEJ HERRE, HERREN HAR IKKE GIVET MIG LOV TIL AT TALE, råber jeg igen meget højt, og jeg kan høre at du begynder at hulke lidt, mens din krop ryster svagt af nervøsitet over hvad der skal til at ske.

Du er fandeme uduelig, men jeg skal lære dig, jeg skal nok få banket noget fornuft ind i dig. Rejs dig, kommanderer jeg, og læg dig på bordet på ryggen. Jeg kigger på dig mens du lægger dig på bordet, og jeg rejser mig op og samler snorene op fra gulvet mens jeg går hen til dig og kigger på dig. Du ved ikke rigtig hvor du skal kigge hen og du er nervøs for hvad der skal til at ske, men samtidig virker du opsat på at gøre tingene ordentligt fremover, og jeg kan se mellem dine ben at din fisse begynder at glinse mere og mere, og dine hår fedter sig sammen i små klumper.
Jeg tager fat om hoften på dig og trækker dig ud til bordkanten, således at din røv stritter ud over kanten, hvorefter jeg tager fat i dine ben, der bliver bredt ud til siden så meget som overhovedet er muligt.

Jeg fikserer dine ben i den position og binder dine arme, så du ligger fuldstændig fikserer med røven ud over bordkanten og en fisse der er spredt helt ud. Jeg sørger for at du er helt uden chance for at bevæge dig, og så tager jeg et tørklæde frem, som jeg binder for dine øjne så du ikke er i stand til at se hvad jeg foretager mig. Jeg kan se at hele situationen virker meget stærkt på dig og dine brystvorter står stift ud fra dine bryster, der hæver sig op og ned i takt med en ophidset vejrtrækning. Jeg smider tøjet og stiller mig mellem dine ben mens jeg hårdt fører to fingre op i dig, hvilket for dig til at stønne højt og vride i snorene, som jeg har bundet dig med. Du er jo smækliderlig!! Du elsker jo den behandling jeg giver dig, siger jeg hvorefter du stønnende siger, ja, jeg elsker det, hvilket får mig til at lade et slag med træskeen falde ned på mellemkødet, mens jeg vrisser af dig og siger at det hedder, ja, HERRE! Undskyld Herre, siger du, jeg skal ikke glemme det igen herre. Jeg bliver jo nødt til at straffe dig, så du kan lære det, har jeg ret?? Ja, herre, du skal straffe mig så jeg kan lære at være ordentlig og opføre mig rigtigt overfor herren.

Jeg tænder for stearinlysene, og mens de brænder lidt ned, betragter jeg dig stille, og jeg kan se at du er lidt nervøs over hvad der skal til at ske. Jeg hæver stearinlyset, og lader et par dråber ramme dig på din ene brystvorte, hvilket for dig til at gispe højt, mens du prøver at vride dig væk, men jeg sørger hele tiden for at jeg rammer din brystvorte, indtil den er dækket helt af den røde stearin. Du stønner og piver let, men jeg kan se at du nyder det. Din fisse er nu så våd at der er formet små dråber, som løber ned over dine røvballer, hvilket jeg kommenterer. Herefter tager jeg nogle af klemmerne, som jeg sætter på dine skamlæber, for at lukke fissen på dig, men jeg har svært ved at få dem til at sidde fordi de simpelthen er så våde og fedtede at de er ved at glide af hele tiden, men det lykkedes at få tre klemmer til at sidde fast, og jeg kan se smerten i ansigtet på dig.

Selv er jeg ekstremt liderlig af at se på din fabelagtige krop, og jeg bliver nødt til at gøre et eller andet, så jeg skynder mig op og begynder at kneppe dig i munden, hvor du villigt tager imod, og det er lige før at liderligheden overmander mig helt, men jeg formår alligevel at stoppe inden jeg kommer, hvilket for dig til at udbryde spontant at jeg skal fortsætte. HVAD SAGDE DU??, råber jeg. Undskyld herre, undskyld det er ikke min pligt at bestemme om herren skal fortsætte eller ej. Jeg tager fat i træskeen og giver dig den ene endefuld efter den anden, og klemmerne ryger dine skamlæber. Dine baller er nu helt røde og lettere hævet, så jeg går ud efter nogle isterninger som jeg kører rundt på dine baller for at køle dig ned, mens du gisper over den pludselige temperaturforandring, og uden forberedelse presser jeg en isterning op i fissen på dig, hvilket får dig til krampe sammen, og jeg trækker den hurtigt ud igen og liderligheden overmander mig, så jeg knepper dig hårdt indtil vi begge to kommer i en forrygende orgasme.

Mens orgasmen klinger af, så løsner jeg dine arme og ben, og du rejser dig op, mens du ømmer dig lidt over behandlingen, men det er ikke anderledes end at dine øjne signalerer liderlighed, og jeg ved med mig selv at det bestemt ikke er sidste gang jeg har brugt min au-pair pige på denne måde.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *