Taget til fange

1

Udlev dine fantasier med en af vores medlemmer, det behøver ikke at være med en kæreste.

10%
TOTAL SCORE
Besøg side Besøg side

Det var mørkt, da jeg sneg mig ned til den gamle skole, hvor min ex-kæreste boede. Jeg var meget glad for ham, men han smed mig ud, da jeg opdagede, at han havde kontakt til en anden kvinde. Og jeg skældte ham ud, og sagde, det vil jeg ikke finde mig i. Jeg var nysgerrig efter at se, om han stadig var sammen med hende, eller hvad han foretog sig.

Det holdt en fremmed bil i gården, det var lys på 1. sal. Nu blev der tændt lys i opgangen og der kom nogen ud. Jeg gemte mig bag den båd, der stod i gården. Kunne høre tunge trin over mod garagen. Tænkte, kan jeg snige mig over mod brændestablern, så jeg var mere skjult. Jeg bevægede mig langsomt, bandede mit lyse hår langt væk, men håbede på, at det ikke kunne ses. Jeg gemte mig bag brændestablen, pressede mig lidt ind, så jeg lige var skjult fra gårdspladsen.

Jeg kunne høre skridt, åh nej de kom over mod mig. En kasse blev sat på jorden og nogen begyndte at tage træ. Jeg skrøb sammen. Pludselig var der en hånd, der tog fat i mit hår, og der blev trukket til. Nej se, hvem vi har her, det var ham. Han trak mig op og kiggede på mig. Hvad laver du har, spurgte ham, du må hellere komme med ind.

Han slap ikke mit hår, trak mig over gårdspladsen, op af trapperne og ind i køkkenet. Så råbte han, kom og se, hvad jeg har her. Jeg hørte en komme ind fra stuen, og en kvinde dukkede op i køkkenet. Det var hende, som han bedrog mig med.

Vor kommer hun fra, spurgte hun. Hun stod og lurede nede ved brændestablen. Jeg følte mig flov men ville ikke sige noget. Hun kom hen til mig, tog mig hårdt om kæberne, ja så, interessant.

Smid overtøjet, sagde hun, og bliv lidt, hun grinede på en mærkelig måde. Jeg blev nervøs, men tog jakken af. Hende kan vi godt bruge, sagde kvinden, og jeg kiggede noget uforstående. Jeg begyndte at blive bange, der var noget bizart over situationen.

Kvinden stillede sig hen til mig, han tog fat i mit hår igen og sagde, ja det tror jeg også. Hun begyndte at knappe min bluse og tog den af, og jeg stod i kun BH. Uhm dejlige bryster, hun nev hårdt i dem. Nu var jeg for alvor bange. Jeg vil gerne hjem, undskyld at jeg belurede jer, jeg skal aldrig gøre det mere. Hold kæft sagde kvinden og gav mig en lussing. Den sved, min kind brændte.

Du har selv bedt om det, og nu skal du bruges. Nej skreg jeg, det kan I ikke gøre. Jeg fik en lussing mere, og blev beordret til at tage tøjet af. Jeg græd og sagde, at det var tvang. Jo og hvad så, hvad ville du her, sagde han og trak mig voldsomt i håret og med en bevægelse, havde han flået Bh’en af mig. Jeg forsøgte at dække mig, men han trak mine hænder om bag på ryggen. Jeg tror, du skal hjælpe hende af tøjet, sagde han til kvinden. Hun trak resten af tøjet af mig, så jeg stod nøgen.

Jeg blev trukket ind i det, som vi kaldte mellemgangen, et lille værelse mellem køkken og stue.

Mens han holdt mig, fik jeg spændt manchetter omkring ankler, håndled og hals. Jeg var virkelig bange. Tynde kæder blev sat i manchetterne, og jeg blev spændt ud mellem nogle kroge i væggen, så jeg stod med spredte ben og arme. Kæden til manchetten i halsen blev spændt op i en bjælke over mit hoved. Den havde jeg ikke set før, så den var blevet lavet, siden jeg boede der. De gik ud i køkkenet og lod mig stå. De havde lukket døren, men jeg kunne svagt høre den snakke.

Hørte noget med deres drøm og ønsker, fjerne bilen og ordne rummet. Jeg rystede af skræk, hvad skulle der ske. Jeg kunne høre, at de gik ned ad trappen, de var væk i lang tid, nogle timer, og jeg var træt af at stå der, mine arme og ben gjorde ondt, var bange for at få krampe, hvad skulle jeg gøre. Prøvede at trække hårdt i kæderne, se om jeg kunne trække krogene ud, men de sad for godt fast.

De kom tilbage. De gik ind i soveværelset og jeg kunne høre dem tage tøj af og stønne. Åh tænkte jeg, de er begyndt at kneppe. Pludselig kom de ind i rummet. Hun var klædt i sort lak, hvor brysterne stak ud gennem et hul i blusen, han havde meget stramme cowboybukser på, og jeg kunne se, at han havde rejsning. De stillede sig foran mig, kiggede og sagde, nu skal du være vores slave og legetøj. Vi har altid ønsket os sådan en som dig. Vi har skaffet din bil af vejen og nu skal du bor hos os. Vi har indrettet et specielt rum nede i kælderen, hvor der ingen vinduer er, og der skal du være, når vi er på arbejde. Hvis du skriger eller råber, så får du en plug i munden. Vi vil bruge dig seksuelt, og du skal også bruges af vore venner. Vi er en kreds, der længe har været på udkig efter en kvinde, som vi kan bruge efter behag. Jeg græd og sagde, at det kunne de ikke, jeg ville hurtigt blive savner, og de ville blive straffet. De lo, hvem vil søge efter dig her? Jeg vidste, de havde ret, jeg havde jo ikke fortalt nogen om mit forhold til ham.

Jeg blev løsnet fra kæderne. Jeg faldt sammen på gulvet, var fuldstændig umattet over at have stået spændt ud. De satte kæden i halsmanchetten og trak mig op. Nu skal vi gerne betjenes lidt, sagde kvinden. Han trak bukserne af og hans pik svippede ud i luften. Jeg kunne huske, hvor stor han var, og jeg stirrede betaget på ham. Hun husker nok, sagde kvinden og trak mig hårdt ned på knæ. Nu skal han slikkes godt og grundigt. Han stillede sig hen foran mig, og jeg tog hans pik i hånden. Jeg kunne ikke lade være med at kæle for den, jeg havde jo elsket den pik. AV skreg jeg, pludselig fik jeg et hårdt svirp over ballerne med en pisk. Du skal ikke kæle, du skal slikke, din tæve, skreg kvinden. Hun slog igen, og jeg begyndte at slikke, tog den ind i munden, slikkede pikken og nosserne. Han glinsede af mit spyt. Jeg skal indrømme, at selvom jeg var bange, så nød jeg det, lukkede øjnene og tænkte på, om han ville kneppe mig.

Jeg blev trukket hårdt væk, og nu mig, sagde kvinden. Hun stod skrævende foran mig, hun havde taget sine benklæder af. Hun var helt glat og jeg kunne tydelig se hendes skamlæber, de var ret store. Hun satte sig på kanten af en stol, og jeg begyndte at slikke hende, hun stønnede, jeg kunne mærke hendes klit blive stiv. Hun skubbede mig væk, trak mig med over til et bord, hvor hun lagde sig på ryggen og lod benene falde ud til siden. Nu skal du slikke mig til en orgasme, sagde hun.
Jeg havde aldrig slikket en kvinde før, men det føltes dejligt, jeg kunne lide at se hende vride sig under min tunge. Jeg sugede på hendes klit, skilte hendes skamlæber med fingrene og lod tungen gå på opdragelse i hendes grotte. Jeg kunne høre hendes tunge åndedrag. Jeg blev tændt, ville høre hende skrige orgasmen ud, jeg koncentrerede mig om hendes dejlige fisse, lod forsigtigt en finger glide ned over hendes anus. Ja ja skreg hun. Jeg lod fingeren glide ind, og jeg fingerkneppede hende, mens jeg slikkede og kneppede hende med tungen i fissen.

Jeg kunne mærke, at han stillede sig hen bag mig, tog mig om ballerne og videde dem ud. Jeg var så optaget af at bearbejde hende, at jeg ikke tænkte over, hvad der skulle ske. Jeg var selv blevet ret våd mellem benene, da jeg ubevidst var blevet liderlig af at slikke både ham og hende. Det gav et ryk og mig, da han jog sin våde pik ind i røven på mig. Jeg skreg og slap hende. Ville rette mig op, men hun trak mig ned igen og skreg, bliv ved for fanden. Jeg slikkede hende, kneppede hende med den ene hånd i røven. Han kneppede mig ganske langsomt i røven, åhh jeg nød dig, det var dejligt. Jeg førte den anden hånd bagud og greb af i hans nosser, han stønnede og stødte til. Hun kiggede og så, hvad der skete, hun accepterede det og sagde, ja knep hende sønder og sammen i røven. Hun satte tempoet op, og jeg kunne mærke, at jeg snart fik orgasme. Jeg slikkede fortsat hende, var ved at være træt i kæberne og tungen, men så kunne jeg mærke, at hun rystede. Orgasmen rykkede gennem hende og hun skreg. Han fortsatte med at kneppe mig i røven, hun flyttede sig, så jeg kom til at ligge på maven på bordet. Jeg klamrede mig til bordkanten, jeg stønnede af velvære. Han trak sig ud, jeg blev vendt om, åh ja tænkte jeg, nu skal jeg kneppes i fissen. Jeg blev spændt ud på bordet, mine arme og ben blev spændt fast til bordbenene. Der lå jeg udspændt og meget sårbar, jeg var liderlig og ville have orgasme. Hun kravlede op over mig, lagde sig på knæ, han kravlede op bag inde, og han begyndte at kneppe hende bag fra lige over mit hoved.

Jeg var så liderlig, at jeg nød at se hans pik glide ind og ud af hende, samtidig var jeg helt syg for at få orgasme, så jeg roterede med bagdelen for at få orgasmen til at rulle, arbejdede med min fisse, men nej, orgasmen udeblev. Jeg var smadder liderlig. Pludselig stønnede de begge højt, og han trak sig ud, hans sperm sprøjtede ned i mit ansigt. Hun satte sig ned over mig, slik mig ren, kommanderede hun. Jeg gjorde mit bedste. Jeg kunne pludselig mærke hans fingre inde i mig, han var klar over, at jeg var syg efter orgasme.

Lige før jeg kom, trak han fingrene ud igen, satte sig op på mit bryst og sagde, slik mig ren. Jeg gjorde igen mit bedste.

Jeg havde endnu ikke fået udløsning, og min liderlighed var stor, min krop glødede af liderlighed, og jeg blev løsnet og trukket ind i værelset igen og spændt ud. Nu tror jeg, hun er klar, hent tingene.

Jeg vred og vendte mig, ville have orgasmen til at rulle. Hun stod foran mig, tog mig på brysterne, klemte og trak ud i vorterne. Jeg vidste hverken ud eller ind, jeg vred kroppen, trak fisen sammen og kunne mærke orgasmen ligge tæt på. Hun tog pisken, lod den svirpe ned over min krop, det gjorde ondt, men i min liderlighed, føltes det dejligt, jeg nød det. Jeg havde helt glemt, at jeg var her i mod min vilje. Han kom tilbage, lagde noget på bordet, og hun fortsatte med at lade pisken svirpe på min krop, mine bryster, min fisse, mine baller var rød efter slagene og af ophidselse.

Så din lille tæve sagde han, nu skal du være vores for alvor. Jeg kiggede, han stod med et lille glødende jern. Jeg skreg, blev pludselig meget vågen. Hvor skal hun have den, spurgte han. Hun kiggede på mig og smilte, på røven, sagde hun, der er god plads, og der skader den ikke. Han gik om bag mig, jeg skreg nej nej, han trykkede det glødende jern hurtigt på min høje balle, jeg skreg og sank ned i kræ. Det gjorde afsindigt ondt. Jeg græd og skreg, men de var lige glade. Rejs dig op, sagde kvinden. Jeg rejste mig, græd og bad dem lade mig være. Nu er du vores så lang tid, vi gider have dig, og det bliver i lang tid, mærk dig det.

Vi vil vente med at pierce dig til en dag, vores venner er på besøg, de vil nyde at se dig skrige, når du får sat ringe i. Jeg vil lige vise dig, hvordan de ser ud, så du kan glæde dig. Hun viste mig et udvalg af ringe, der var både store og små. Dem skal din krop mærke. Det er vennerne, der bestemmer, hvor de skal placeres. Glæd dig, de er meget kreative. Jeg rystede af rædsel. Ja sagde han, der er ikke langt mellem at ryste af liderlighed og rædsel, men du har selv bedt om det, ved at liste rundt om vort hus.

Der blev smurt lindrede salve på brændemærket, og så blev jeg slæbt ned i kælderen, ind i et rum, hvor der stod en seng med en stor madras. Der blev sat frugt og vand på et lille bord, og jeg blev spændt fast til nogle kæder, som tillod mig at bevæge mig lidt rundt, lægge mig på sengen. Der var rene lagner, som jeg kunne kravle ned i. Der var varmt i rummet, og der var sat en luftkanal i, som gik ud i et andet rum. I det ene hjørne var der et toilet, som jeg lige kunne nå over til. Jeg havde aldrig set dette rum før, tænkte, om han tidligere havde brugt det til andre kvinder.

Det bliver din bolig, hvor du skal være, når vi ikke har brug for dig. Du kan råbe og skrige alt det du vil, ingen kan høre dig, det har vi forberedt. Vi har netop lavet det med det formål, at vi ville finde en kvinde, som vi kunne installere her, og så dukker du op, herligt.

Læg dig på sengen og gør dig det behageligt, så skal vi give dig en oplevelse, du aldrig glemmer. Du vil komme til at nyde at være hos os, at du slet ikke vil væk, hvis ikke bliver det værst for dig selv. Jeg så kvinden ind i øjnene, hun havde hårde øjne, der var ingen nåde.

Han var gået ud og kom tilbage med en dildo i hånden. Som tak for, at du kom, skal du ikke snydes for den orgasme, som du længtes efter på bordet. Jeg blev beordret til at stille mig med spredte ben. Hun tog pisken og begyndte at kæle min krop med den, trak ud i mine brystvorter og gav slip, lod pisken svirpe på vorterne, det gjorde ondt, men på en behagelig måde. Jeg kunne mærke, at liderligheder steg op i mig. Han stillede sig foran mig, tændte for dildoen og lod den snurre på min klit og ind mellem benene. Hun stillede sig bag mig og svirpede med pisken på mine baller. Det gjorde ondt, når hun ramte brændemærket, men min krop begyndte at ryste af liderlighed. Han stak dildoen op i min skede og kneppede mig med den. Jeg kunne se, at han fik rejsning igen. Hun slog ham på pikken med pisken, den vippede op og ned. Hans blik blev meget intenst og han begyndte at kysse og slikke mig på brysterne. Lad mig tage hende, mumlede han hæst. Hun slog ham hårdt over ballerne med pisken. Ja ja mumlede han. Jeg blev lagt på sengen, han lagde sig over mig og jog pikken hårdt ind i min fisse. Åhhhh, det var skønt, jeg klemte og knugede om pikken med alt det jeg kunne, jeg kunne mærke pisken på mine lår, når hun ramte ham. Hver gang hun slog, stødte han dybt ind i mig. Han fyldte mig ud med sin store pik. Han standsede op, hun slog ham hårdt og han brølede mens han sprøjtede op i mig. Jeg kunne mærke sprøjtet dybt i min fisse, og det gjorde, at min orgasme begyndte at rulle. Jeg rystede og skreg, det var kulminationen af aften og nattens oplevelser, der kom. Han faldt ned over mig, kyssede mig på munden og sagde, tak fordi du kom.

De forlod mig og jeg lå der med bange anelser over, hvad fremtiden ville bringe for mig. Jeg faldt udmattet i søvn.


Jeg har nu været i rummet i kælderen i 5 dage. Jeg kan ikke klage over forplejningen, da jeg får dejlig mad og masser af frugt. Nogle gange bliver der serveret rødvin til maden. En dag spurgte jeg kvinden, hvorfor holder i mig indespærret og så alligevel behandler mig så godt. Hun så på mig med kolde øjne, der er andre, der betaler for dig, og du skal nok komme til at give ydelser tilbage. Hun tog mig hårdt om brysterne og klemte til. Dette er ingenting i forhold til det, du vil blive udsat for. Hun lo hårdt og skubbede mig tilbage på sengen, satte sig på mig og begyndte at nive og ælte mine bryster. Jeg vil også have fornøjelsen, sagde hun, det skal ikke kun være mændene.

Hun tog om vorterne og klemte hårdt til, nu skal du bare gøre, som jeg siger. Jeg kunne ikke lide hende, hun var kold og rå. Jeg var bange for hende, hun virkede underlig.

Nu skal du slikke mig til en orgasme. Hun satte sig over mit hoved på knæene, sænkede sit skød ned, så jeg kunne bearbejde det med tungen. Jeg slikkede alt det, jeg kunne, kneppede hende med tungen, følte på hende anus og stak fingeren ind. Av skreg hun, jeg var kommet til at rive hende. Hun rejste sig, slog mig hårdt i ansigtet. Min mund blødte, hun for ud af rummet og kom lidt efter tilbage med pisken. Hun slog mig hårdt på brysterne og på maven. Jeg skulle rejse mig op og stå med spredte ben. Hun lod pisken svirpe på mine skamlæber, tårerne løb ned af mine kinder, det gjorde meget ondt.

Jeg ved ikke, hvad hun ville have gjort ved mig, hvis han ikke var kommet. Han tog pisken fra hende. Er du rigtig klog, hun skal jo bruges i aften, vi får ballade, hvis hun er skadet. Jeg græd og bad om, at blive sluppet mig fri. Jeg ville ikke melde jer.
Han stillede sig hen foran mig, tog mig hårdt om kæberne. Det kommer du heller ikke til. Du kunne bare have holdt dig væk, nu er du vores, og du skal bruges fuldt ud. Hvad der skal ske med dig, når du ikke mere kan bruges, finder vi ud af til den tid.
Jeg græd og var virkelig bange. Ønskede det var en drøm, som jeg kunne vågne op af.

De gik og lod mig være, jeg faldt sammen på sengen og kunne ikke tro, at jeg var havnet i denne rædsel.

Det var aften, jeg havde mærkelig nok ikke fået bragt mad ned, så jeg spiste noget frugt. Døren gik op, og jeg blev beordret ovenpå. Kvinden tog mig med ind i badeværelset. Jeg blev badet og smurt ind. Det duftede godt. Jeg blev sminket og mit hår blev tørret og sat. Jeg så mig i spejlet, jeg så godt ud, kvinden var god til at lægge makeup og mit hår sad smart. Hvad skal der ske, spurgte jeg. Hun svarede ikke, gav mig manchetterne på ankler og håndled men ikke om halsen. Jeg fik en slags kjortel på af silke. Det strøg behageligt over min krop. Jeg blev ført ned i stueetagen og ud i en sal, som tidligere havde været gymnastiksal. Væggene var draperet med stof og der var dæmpet belysning. Der stod forskellige sofagrupper rund i salen og der var bygget et podie op.

Jeg blev ført op på podiet, der var en stol, som jeg blev sat på. Mine manchetter om anklerne blev spændt fast til stolen. Der blev trukket et forhæng hen foran podiet.
Jeg sad og rystede, hvad skulle der ske. Jeg kunne høre nogle komme ind i salen, der var en mumlen og sagte latter.

Kvinden kom op til mig, gav mig en halvmaske på, løsnede mig og stillede mig midt på podiet. Hun hviskede, hvis du siger noget, vil du fortryde det. Efter nogen tid, blev forhænget trukket til side, og der blev tændt en projektør på mig. Jeg kunne på grund af lyset ikke se ned i salen. Jeg blev bedt om at gå frem og tilbage. Silken strøg om min krop og mine vorter blev stive. Kvinden kom hen og knappede min kjortel op, tog den langsomt af, nøgen stod jeg der i projektørlyset. Der blev klappet og råbt bravo. Kvinden rullede et bord ind, jeg kunne ikke se, hvad der var på, da der var lagt et klæde over. Jeg kom til at tænke på ringene, som de havde vist mig, og jeg begyndte at ryste af skræk. Giv hende en stor cognac før vi begynder, blev der sagt. Jeg fik presset et glas til munden og af bare skræk slugte jeg cognacen i store slurk.

Jeg kunne mærke varmen brede sig i kroppen. Der kom en mand op på podiet, han bar også maske, han kom hen og tog mig på brysterne, klemte hårdt om vorterne. Det gjorde ondt, jeg klynkede og sagde, jeg vil ikke det her. Han tog en pisk og slog mig hårdt på ballerne, du tier stille, du er vores nu. Tårerne randt ned ad kinderne, jeg var bange.

Han begyndte at kæle for min krop, tog mig om brysterne, nev og trak i vorterne, lagde en hånd på min fisse og skilte skamlæberne ad. Stak en finger ind og kælede for mig. Det blev ved i nogen tid, min krop begyndte at gløde af liderlighed, jeg kunne kun føle velvære. Der lød en sagte mumlen nede fra salen, og jeg kunne høre nogen sige, hun er vist klar.

Kvinden kom ind med et stativ der lignede et stort kryds. Manden førte mig hen til stativet, og jeg blev spændt fast, så jeg stod med spredte ben og armene spændt ud. Jeg fik en plug i munden, så jeg ikke kunne skrige. I en mærkelig blanding af virkningen fra cognacen og min liderlighed, stod jeg apatisk og fulgte med i, hvad der foregik.

Der kom flere mænd op på podiet, de befølte mig, trak ud i vorterne, berørte mine skamlæber og min klit. Den var blevet hård og vorterne strittede. Pludselig stod der en mand foran mig, han stod kun iført et par latexbukser, som var åbne fortil. Hans pik stod stift op i luften, den var meget tyk og lang. Jeg har aldrig et sådan en pik før, jeg kom til at tænke på en hest. Jeg stirrede betaget på den. De andre mænd veg til side, og han begyndte af beføle mig, ja han faktisk lirede mig op. Jeg kunne ikke nægte, at jeg glemte alt om at være bange, han stak en finger op i min fisse, jeg var megavåd. Han skilte mine skamlæber, tog fat om pikken og pressede den op. Var jeg ikke spændt fast, var jeg sunket i knæ, det gjorde ondt, han var alt for stor til mig. Han stod lige foran mig, så mig ind i øjnene og smilte, begyndte langsomt at bevæge sig, det var dejligt, min fisse vænnede sig hurtigt til hans størrelse. Det var en nydelse uden lige, jeg kunne mærke, at jeg hurtigt ville få orgasme, jeg trak vejret meget hurtigt og tungt. Jeg lukkede øjnene og lod hovedet falde tilbage, nu. Hurtigt trak han sig ud, åh nej, nu var det lige så dejligt, jeg nåede ikke at få orgasmen til at rulle helt, den ligger lige på kanten, jeg forsøger at knibe fissen sammen, men nej det lykkes ikke.

Han går væk, hun er klar, siger han og en anden mand kommer op og tager mig på brysterne, trækker ud i vorterne, og jeg fokuserer på ham. Han tager noget på bordet, en tang og sætter den fast på den ene brystvorte. En skarp smerte jeg besvimer næsten, så ondt gør det. Jeg kunne ikke skrige på grund af plugsen. Han sætter en ring i vorten og hiver lidt i den. Jeg kan mærke, der løber lidt blod ned at maven. Han tager den næste vorte, en skarp smerte og der bliver sat en ring i. Han træder væk, og der bliver piftet og klappet. Jeg har aldrig troet, at dette skulle overgå mig, men jeg er i deres vold.

Manden med den store pik kommer op til mig igen. Han begynder at kneppe mig, men jeg er på grund af smerten efter piercingen næsten bevidstløs. Han tager pluggen ud, slikker mig om munden, kysser mig, borer tungen ind i munden, hvisker flink pige. Han tager pikken ud, synker ned og begynder at slikke mig på klitten, på min mave, slikker bloddråberne væk. Slikker mig hele vejen op til min mund, fører pikken hen til min klit og gnider den langsomt og pirrende. Jeg glemmer smerten, bliver liderlig og meget varm. Jeg gengælder kysset, kan ikke lade være, stønner og hvisket, ja tag mig. Han knepper mig lidt, pirrer min klit, kæler for mine kinder og pludselig sætter han pluggen fast igen.

Han går væk, jeg står der uforløst og liderlig. En anden mand kommer op, han bærer også maske. Han er noget tyk og har lidt hårde øjne. Han føler mig i skridtet, nulrer min klit, den er meget stor og han trækker ud i den. Så tager han en tang, sætter den fast omkring klitten, klemmer lidt, der gør ikke ondt. Han slikker mig lidt på brysterne, tager en vorte i munden, slikker, den er lidt øm. Han bevæger ringen lidt, bider i den og trækker den lidt ud med munden, slikker på vorten, det er faktisk dejligt, jeg er fokuseret på hans behandling af mine bryster, og så en voldsom smerte, han havde gennemboret min klit med tangen, jeg skreg mod pluggen, det sortnede for mine øjne. Han tog en ring i satte den i klitten. Jeg følte det slet ikke, klitten var nærmest bedøvet af smerte.

Der blev sat en kæde med rhinsten mellem ringene på brysterne og klitten. Jeg blev løsnet. Fik halsmanchet med en kæde sat på. Jeg blev ført ned af podiet, jeg kunne nu se de forskellige mænd, men de bar alle halvmaske. De sad i stolene med strittende pikke. Jeg blev ført rundt, så de kunne beundre min piercing, de trak i kæden, befølte mig. En mand, som sad ved en slags bar på en høj stol, tog fat i mit hår, trak hovedet ned til hans pik, tøm mig sagde han, han pressede pikken ind i min mund, holdt hårdt fast om hovedet, og jeg slikkede og sugede, spillede med tungen om pikken, over glansen og sugede den næsten helt ned i halsen. Jeg blev befølt bagfra, nogen trak i mine skamlæber, en pik blev presset ind og jeg blev kneppet bagfra. Manden på stolen stønnede og sprøjtede i munden på mig, jeg sank, det jeg kunne, og resten løb ud af munden og ned på hans lår. Han flyttede sig, en anden satte sig. Han ville også tømmes. Også bagfra blev jeg kneppet af flere forskellige. Der var forskellige tykkelser på pikkene. Jeg skal indrømme, at jeg blev liderlig, det var dejligt. Jeg fik en dejlig orgasme på et tidspunkt, og manden der mærkede det stønnede og sagde dejlig liderlig tæve. Jeg har ikke tal på, hvor mange pikke jeg tømte eller blev kneppet af, men det var bare skønt. Jeg glemte helt, jeg var deres offer.

Jeg fik tilbudt et glas rødvin. Blev sat på en barstol og mændene stod rundt om og hyggesnakkede, nogle tog i ringene og kælede for mig. En mand stillede sig om bag ved mig, kyssede mig på halsen, tog omkring mine bryster, trak mig lidt tilbage, så jeg hvilede mod ham. Manden i latexbukser og den enorme hestepik stillede sig mellem mine ben. Tog fat om hofterne, og trak mig ned over hans pik. Jeg var så våd af al den sperm, de andre havde tømt i mig, så han gled nemt ind. Det var vildt dejligt. Jeg sukkede og klemte omkring pikken med min fisse, han kneppede mig stille og roligt, jeg lukkede øjnene og lod mig føre med liderligheden ud i en mega orgasme. Han trak sig ud, jeg lænede mig tilfreds tilbage mod manden bag mig. De satte en tang mod mine skamlæber og jeg fik sat 4 ringe i. Jeg registrerede det knap nok, det gjorde ikke særlig ondt.

Da det endelig var slut, blev jeg båret ned i rummet, lagt på sengen og et lagen blev trukket op over mig. Jeg faldt i søvn af udmattelse.


Har nu været i kælderen i 3 uger. Der må da være nogen, der spørger efter mig, men jeg er godt klar over, at de aldrig vil søge efter mig her, da jeg ikke har fortalt nogen om mit forhold til min ex-kæreste.

Kvinden har været hernede nogle gange og jeg skulle slikke hende og givet hende orgasme. Et par gange har hun slået mig med pisken, når hun ikke var tilfreds med det, som jeg gjorde.

Jeg lå og småsov, da jeg blev hentet op i salen. Der r var en lidt kraftig mand. Han følte på mig, trak i ringene og sagde, at det godt kunne bruges. Jeg spurgte til hvad – han sagde, at det skulle jeg ikke tænke på, det ville jeg finde ud af. Hun spurgte ham, om han ville prøve mig nu, men nej han ville vente. De kunne lige aftale, hvornår han kunne hente mig. Jeg blev bange, hvad skulle der ske. Jeg forsøgte at spørge ind til det, men jeg fik bare nogle rap af pisken, og hun grinede og sagde, bare vent. Jeg tænkte, det er løgn, dette kan ikke ske.

Min ex-kæreste kom og de gik ned til baren og fik et øl, mens jeg stod der på podiet og ventede. Den kraftige mand og kvinder gik derefter op i lejligheden for at ordne papirer. Min ex-kæreste kom op til mig, begyndte at tage på mig, trak i ringene slikkede på mine bryster og stak fingeren op i min fisse. Han kyssede mig på halsen, brysterne og på munden. Tungekyssede mig og hviskede, at han havde vældig lyst til mig, det tændte ham, at jeg var i deres magt. Jeg kunne se, at han fik rejsning, da jeg kiggede ned, og han grinede og sagde ja, det gør du ved mig. Han trak pikken frem, trak mig i håret, så jeg lå på knæ, og han pressede pikken ind i min mund. Slik din tæve, kommanderede han. Jeg greb fat om pikken, suttede og slikkede, bevægede hånden op ad pikken og greb fat om nosserne. Han stønnede, jeg kunne mærke han voksede i munden på mig. Han er stor men nu kunne jeg næsten ikke gabe over ham. Jeg blev træt i kæberne og slap pikken. Han greb mig i håret og hvæste luk munden op, og han kneppede mig i munden, pressede den så langt ind, at jeg næsten blev kvalt i den. Jeg gispede efter vejret og pressede læberne hårdt om pikken, håbede på at han fik en hurtig udløsning. Han trak sig lidt ud og så hårdt ind igen, han stønnede og jeg kunne mærke, at han var meget liderlig. Han tog mig hårdt om brysterne og trak i ringene. Pludselig trak han sig ud og greb fat i mit hår og trak mig hen til et bord, hvor han smed mig på maven og skilte mine ben, løftede min bagdel op og med et hårdt tag jog han pikken ind i fissen, det gjorde ondt, da jeg ikke var rigtig våd, men da han havde kneppet mig lidt, kunne jeg mærke, at liderligheden steg op i mig, og jeg blev meget våd, så det føltes dejligt.

Han slog mig på ballerne og sagde, din liderlige tæve, han skilte mine baller, stak en finger ind og knappede mig med den i det lille hul. Jeg begyndte at stønne og arbejde med, jeg var tæt på at få orgasme. Pludselig trak han pikken ud og jog den ind i anus, jeg skreg, det gjorde ondt, da han var meget stor. Men jeg vænnede mig hurtigt til det, og jeg begyndte at kunne lide det. Tog en hånd ned, så jeg kunne gribe om hans nosser, han stønnede.

Jeg blev vendt om på ryggen, og han bøjede mine knæ helt op til maven, så jeg lå fuldstændig åben. Han begyndte at kneppe mig i fissen med langsomme tag, vi var begge meget liderlige og stønnede. Han bøjede sig ned og kyssede mine bryster, bed i vorterne, trak med tænderne ud i ringene og jeg kunne mærke, at ringene i skamlæberne gled op ad hans pik, jeg så ham ind i øjnene, og hans øjne var helt mørke af liderlighed. Vi kneppede og stønnede, det var dejligt. Jeg kunne mærke, at jeg min orgasme begyndte at rulle gennem kroppen, og jeg sagde til ham, ja tag mig, sprøjt op i mig. Han kneppede i et voldsomt tempo, han rejste sig op og stødte pikken hårdt ind i mig, mens han stønnede, ja så tag det, og han sprøjtede op i mig, så jeg kunne mærke, at han ramte min livmoder og min orgasme blandede sig med hans udløsning. Han lagde sig stønnende ned over mig.

Bravo, bravo blev der sagt, manden og kvinden stod i døren og havde set, hvad vi gjorde. Jeg kunne se på hendes øjne, at hun var rasende på mig, tænkte, nu får jeg nok pisk, når vi er alene. Min ex-kæreste sagde, jeg fik bare lyst til den lille tæve. Kvinden sagde ikke noget, men manden stod og kiggede på mig. Jeg tror, det er bedst, at jeg tager hende med nu. Ja gør det, sagde hun, jeg vil godt af med hende.

Jeg fik manchetter på håndled, ankler og hals. Der blev sat kæder i, og jeg fik en plug i munden. Bare så hun ikke skriger på vejen, sagde han. Jeg fik en kjortel på og blev ført ud i en kassevogn, hvor jeg blev lænket fast til den ene side. Bilen var parkeret sådan, at ingen havde mulighed for at se, hvad der skete. Jeg var bange, jeg brød mig ikke om manden. Jeg var bange for, hvad der ventede mig.

Da vi havde kørt omkring en times tid, kunne jeg høre, at en garageport blev åbnet og bilen kørte ind. Jeg blev hentet ud og ført ind i underetagen af et hus. Jeg kunne se, at der var en trappe op og vinduer ud til en have omgivet af træer. Ja kig du bare, sagde han, ingen kan se eller høre os her.

Jeg blev ført ind i noget, der lignede et vaskerum, her blev jeg stillet op og jeg blev klædt af. Nå, din liderlige tæve, nu skal du renses for hans sperm. Han tog en vandslange og jeg blev spulet med koldt vand. Jeg forsøgte at dække mig, men han kommanderede mig til at stå med spredte ben. Det var ubehageligt og meget koldt, jeg rystede af kulde. Du skal nok blive varm igen, grinede han, da han slukkede for vandet. Jeg fik smidt et håndklæde hen til mig, og jeg skyndte at tørre mig. Jeg blev derefter ført ind i et andet rum, og jeg gispede, da jeg så det. Det mindede om et torturrum, og jeg gled ned på knæ og sagde nej nej, det kan du ikke. Jeg besvimede næsten af skræk. Han trak mig hen til en bænk, hvor jeg blev spændt fast. Mine bryster blev trukket ud og der blev spændt nogle remme omkring. Jeg skreg og hylede, det gjorde afsindigt ondt. Jeg fik en plug i munden. Mens jeg sad der, gik han rundt om mig og slog på mig med en pisk. Han slog hårdt, og tårerne løb ned af kinderne på mig. Jeg kunne ikke mærke mine bryster, de var følelsesløse, men når pisken ramte dem, gjorde det afsindigt ondt. Han spændte nogle små ledninger til ringene i brysterne, klitten og skamlæberne.

Nu skal du nok få varmen, grinede han, og jeg kunne mærke, at jeg fik små stød. Han øgede styrken, jeg stønnede højt med pluggen i munden og gled næsten bevidstløs ned på gulvet. Han rejste mig op, du vil kunne lide det, bare vent, sagde han. Han tændte igen, det var små stød, der kom, jeg stod stiv af skræk, men pludselig kunne jeg mærke, at jeg blev varm og det blev behageligt. Jeg begyndte at føle lyst, jeg kunne mærke at liderligheden steg op i mig. Jeg begyndte at stønne og vride mig. Han tog pluggen ud at munden, og jeg kunne kun stønne af liderlighed. Ja, kom du kun sagde han, jeg vil give dig en orgasme, som du aldrig glemmer. Han spændte remmene omkring mine bryster op, og smerten da blodet strømmede ud i dem, gjorde at jeg blev yderlig tændt og orgasmen rystede gennem min krop. Jeg havde aldrig oplevet så intens en orgasme. Jeg skreg og stønnede af liderlighed. Han kom hen til mig, jeg lovede dig en oplevelse, som du aldrig vil glemme, og du vil komme til at føle mere af den slags, når jeg har haft dig under behandling. Du vil opleve en blanding at stærk smerte og den yderste vellyst. Din krop vil komme til at ryste af liderlighed og orgasmer, og jeg vil nyde at se på dig, når du vrider dig i vellyst og smerte.

Jeg har aftalt med kvinden, at du bliver hos mig indtil videre, da hun ikke vil have dig i huset længere. Din ex-kæreste kigger for lysten på dig, synes hun, og hun vil ikke have, at du har sex med ham, derfor aftalte vi, at du skal være her.

Jeg vil behandle dig godt, hvis du lystre mig, og du kan godt glemme alt om at flygte, for jeg har ejendommen hegnet ind, og der løber 3 Doberman uden om ejendommen. De vil flå dig, hvis du forsøger på noget.

Jeg blev taget med op i etagen ovenpå, hvor jeg fik et værelse, som var smagfuldt indrettet med en stor dobbeltseng og et lækkert badeværelse. Han forlod mig, og jeg kiggede mig omkring. Der var skabe med lækkert tøj i flere størrelser. Jeg gik i bad, tog en lækker natkjole på og lagde mig på sengen. Jeg var dødtræt, så jeg faldt omgående i søvn.

Jeg vågnede ved, at det strømmede lys ind i værelset. Der stod en lille ung asiatisk kvinde med en bakke med morgenmad. Du skal spise det og tage det tøj på, som jeg har lagt frem, oplyste hun. Herren vil se dig, når du er færdig.

Jeg spiste og gik hen for at tage tøjet. Jeg har aldrig set sådan noget tøj før, det var meget sexet. Nederdelen var kort, der var ingen trusser. Blusen var meget stram og der var huller, som mine bryster stak ud. Jeg turde ikke tage noget andet på, da jeg tænkte på, hvad jeg havde set i kælderen i går. Tænkte på hvad skal der ske?

Jeg blev ført ned i stueetagen og ind i et bibliotek. Manden fra i går sad ved skrivebordet. Han så ikke op, da jeg kom ind, så jeg blev stående på gulvet lige inden for døren.

Telefonen ringede og han tog den. Mens han talte i telefon så han på mig. Jeg følte, at han nærmest vurderede mig. Jeg kunne høre, at han skulle et eller andet kl. 20 i aften.
Han afsluttede samtalen, han vinkede mig hen til sig. Jeg stillede mig foran skrivebordet. Han rejste sig og gik om til mig. Han tog mig hårdt om det ene bryst, det gjorde ondt, så jeg trak mig lidt tilbage. Jeg skal lære dig at blive stående, sagde han vredt. Læg dig henover skrivebordet, kommanderede han, spred benene og bliv stående. Du kan vove at røre dig. Nederdelen var gledet op over mine baller, så jeg stod fuldstændig bar. Han tog en lineal på bordet, stod og slog ned i hånden og pludselig svirpede den ned på mine baller. Jeg gispede, det sved. Jeg skal lære dig at lystre, sagde han og han slog mig flere gange. Han spredte mine ben yderligere og med flad hånd slog han mig ind mellem benene. Det gjorde ondt og jeg fik tårer i øjnene. Han slog mig flere gange mellem benene og på ballerne, trak mig op at stå ved håret, vendte mig om og lod linealen svirpe på mine bryster. Tårerne løb ned af mine kinder, det gjorde meget ondt. Dette er småting, hvad du bliver udsat for, hvis du ikke lystre, sagde han.

I aften kommer der nogle mænd, som du skal betjene, og du kan prøve på ikke at gøre det, som de forlanger af dig. Men først vil jeg lige bruge dig.

Han satte sig i kontorstolen, træk min pik frem, kommanderede han. Jeg lagde mig på knæ, lynede hans bukser op og trak pikken ud. Den var allerede godt stiv. Slik kommanderede han og trak mig i håret. Jeg begyndte at slikke og sutte på hans pik, han holdt mig stadig i håret og pressede mit hoved ned over pikken. Helt ind sagde han, og jeg slugte den, så jeg næsten blev kvalt. Pikken smagte dejligt, og jeg begyndte at kunne lide det, jeg suttede og slikkede, lod tænderne glide forsigtigt op ad pikken og trak pikken ud, slikkede på spidsen af hovedet og sugede den derefter kraftigt ind. Han stønnede, åbnede sine bukser noget mere, og jeg tog hånden ind og greb om hans nosser. Pressede fingeren ind mellem pungen og anus og gned ham der. Jeg kunne mærke, at han voksede i munden på mig og han gispede efter vejret. Han pressede pikken hårdt ind i munden på mig, holdt hovedet fast og kom i en gevaldig kaskade ned i halsen på mig. Jeg sank og gylpede alt det jeg kunne, jeg fortsatte med at slikke ham til hans pik var helt blød og lille.

Han sad tilfreds og afslappet i stolen. Det er du god til, sagde han, og jeg tror, du kunne lide det. Rejs dig op. Jeg rejste mig, og han tog en hånd ind mellem mine ben. Jeg var meget våd, kunne mærke safterne næsten løbe ned af benene. Du vil blive glad for i aften, at du kan blive så våd, det vil nok hjælpe dig igennem det, de vil bruge dig til.

Jeg stod bare og kiggede på ham med åben mund, jeg kunne slet ikke sige noget af bare skræk for, hvad det var, jeg skulle bruges til. Gå op på værelset, sagde han, du bliver kaldt ned, når tid er.


Da jeg kom op på værelset, tog jeg tøjet af og iklædte mig en natkjole, så gik jeg hen til vinduet. Der var en stor have uden for, og der var en del høje træer. Jeg kunne ikke se nogen andre huse fra vinduet. Jeg åbnede vinduet, lænede mig ud for at se, om jeg kunne få øje på hundene. Jeg så ned ad muren, var der en flugtvej. Jeg ville ud af dette hus

Døren gik op, jeg kiggede, det var ham. Jeg blev stående med hænderne på karmen. Han stillede sig hen bag mig, tog mig om brysterne og slikkede mig på halsen. Nyder du udsigten, eller planlægger du at flygte, grinede han. Jeg trængte til frisk luft, sagde jeg. Han vendte mig om og begyndte at slikke mig på brysterne gennem natkjolen. Jeg stod passiv, pludselig flåede han natkjolen i stykker foran smed den på gulvet og stod og betragtede mig. Han tog mig i håret, trak hovedet tilbage og slikkede og bed i min blottede hals, nev mig i brysterne og følte mig i skridtet.

Han tog mig i armen og førte mig ud i badeværelset, Læn dig op ad bordet og spred benene sagde han, du trænger til at blive barberet i skridtet. Jeg stod tilbagelænet med spredte ben, han trykkede på en klokke og straks efter kom den unge asiatiske pige. Hun skal barberes, sagde han, og sørg for, at det bliver ordentlig gjort, og så gik han. Hun begyndte at sæbe mig ind og skrabe hårene af. Jeg begyndte at blive stakåndet af at føle hendes små hænder i skridtet. Hun gav sig god tid følte meget grundigt efter, om alle hårene var fjernet. Jeg åndede nu meget tungt, spredte benene lidt mere, og hun blev mere dristig i hendes massage. Jeg så ned, hun smilede til mig. Tak mig hen i brusekabinen, tog bruseren og skyllede mig ren. Det var skønt at føle strålerne falde på min klit, som var blevet hård af hendes massage. Jeg spredte benene, så hun kunne komme bedre til, og hun bevægede bruseren op og ned. Åh ja gispede jeg, jeg var blevet liderlig af hendes behandling. Hun slukkede for vandet. Hendes kjole var blevet våd, og jeg kunne se hendes små bryster klæbe sig til det våde stof. Hun tog et håndklæde og begyndte at frottere mig. Jeg kiggede på hende, hun smilede. Jeg følte hende på brysterne uden på det våde stof, jeg fik pludselig lyst ville også gøre det dejligt for hende. Jeg begyndte at knappe hendes kjole op, krængede den ned over hende. Hun havde kun et par trusser på neden under. Vi smilede til hinanden, og gik over til sengen.

Jeg lagde hende ned, trak hendes trusser af og begyndte at slikke hende. Hun smagte godt, jeg åbnede hendes skamlæber med fingrene og kneppede hende med tungen, hun gispede og sukkede af fryd. Jeg stak 2 fingre ind i hendes lille fisse, mens jeg slikkede på hendes klit. Hun bevægede sig, ville have mig op i sengen. Vi lagde hos ved siden af hinanden, kælede og kyssede, vi var begge meget tændte, gispede og sukkede. Vi skiftes til at slikke hinandens klit og fisse og kneppe hinanden med fingrene. Vi kom begge i en voldsom orgasme. Vi lagde os på sengen i hinandens arme og lå bare og hvilede os. Jeg forsøgte at tale med hende, men hun rystede på hovedet. Hun gjorde mig forståeligt, at hun ikke kunne tale. Hun græd lidt, jeg forsøgte at trøste hende. Vi faldt i søvn i hinandens arme.

Da jeg vågnede, var pigen væk, og det var ved at være mørkt uden for. Der stod en bakke med sandwich på en bakke på bordet og en flaske hvidvin. Jeg var lidt sulten, så jeg spiste nogle sandwich, men rørte ikke hvidvinen. Jeg begyndte at tænke på, om jeg måske kunne flygte, da der jo skulle komme gæster, og så var hundene måske lukket inde. Jeg så mig om efter noget mørkt tøj, som jeg kunne flygte i. Jeg kunne bruge lagnet til at fire mig ned med. Når bilerne begyndte at komme, ville jeg forsøge, om jeg kunne komme væk.

Jeg slukkede lyser, sad ved vinduet og holdt øje med, hvad der skete uden for. Jeg kunne ikke se nogen hunde, jeg smed noget ned på græsset, men ingenting skete. Det skal være nu, tænkte jeg. Jeg bandt lagnet fast til midtersprossen, det nåede ikke helt ned, men jeg kunne godt lade mig falde det sidste stykke. Jeg gled ud over karmen, ned af lagnet og lod mig falde ned på jorden. Stod og lyttede og begyndte at snige mig ned i haven. Der måtte være en udgang. Jeg kom ned mellem nogle træer og buske, der var et højt hegn, som jeg ikke kunne komme op over. Jeg fulgte hegnet, der måtte være et sted, hvor jeg via et træ kunne komme over. Jeg var nu kommet op nær huset, så udgangen måtte være på den anden side af huset. Jeg sneg mig rundt, og pludselig blev jeg fanget af en lyskegle. Jeg blev grebet og slæbt ind i huset. Inde i hallen stod der flere smokingklædte herrer, og de så alle hen mod mig, da jeg blev slæbt ind. Se se sagde manden, der ejede huset, du har nok været en tur ude i haven for at få frisk luft, for du forsøgte vel ikke at flygte. De andre herrer lo. Middagen er færdig om 15 minutter, gå op og klæd dig om i det tøj, som ligger fremme og kom ned igen. Jeg blev ført op ad trappen og skubbet ind på værelset.

Vinduet var lukket og lagnet fjernet fra vinduet. De havde altså vidst, hvad jeg havde forsøgt mig på. Der lå en meget flot lang kjole på sengen, selvsiddende strømper, sko og intet andet. Jeg klædte mig om, tog lidt makeup på og gik ned. Jeg bevægede mig næsten som i chok, ville ikke tænke på, hvad der nu skulle ske.

Da jeg kom ned i hallen begyndte mændene at gå ind i spisesalen. Jeg fik besked på at følge med. Vi blev placeret ved runde borde, og jeg skulle sidde ved det bord, som værten sad. Der blev serveret dejlig mad, men på min tallerken blev der kun serveret nogle få grøntsager. Jeg spiste lidt, men var ikke sulten. Sad og betragtede mændene ved bordet, men de talte sammen. Det var åbenbart forretningsmænd, da der blev talt meget økonomi og markedskræfter. Da kaffen blev serveret, blev lyset dæmpet, og et stort lærred blev sænket ned, så alle kunne se. En film begyndte at køre, jeg kiggede med åben mund, det var mig og den asiatiske pige i sengen, hvor vi slikkede og kælede for hinanden. Vi var altså blevet optaget. Mon pigen havde vidst det, og var det derfor, at hun ikke ville sige noget til mig, lod mig tro, at hun var stum.
Jeg følte mig lidt flov. Mændene klappede og lo, da filmen sluttede. Lyset blev tændt, og jeg blev bedt om at rejse mig op. Se mine herre nu er det jeres tur, men jeg tror vi skal trække lod om, hvem der skal have hende, og vedkommende får fuld rådighed i 1 time, hvorefter vi igen trækker lod. Vi kan nok ikke alle nå at bruge hende i aften, men der kommer andre dage, så I skal nok komme til alle sammen. Hvad der sker med hende vil blive optaget, så vi alle kan få fornøjelsen og måske få gode ideer.

Jeg var så chokeret, at jeg slet ikke kunne tænke, stod bare paralyseret og stirrede på mændene. Der blev sendt kort rundt, og på et af kortede var der en dame. Den herre, som fik kortet, ville have rådighed over mig i en time. Jeg blev ført ind i et værelse, hvor der var forskellige redskaber af meget seksuel art, kors, hvor jeg kunne spændes fast og meget andet. Jeg stod bare og kiggede, vidste slet ikke, hvad jeg skulle mere. Tænkte på det, som måske skulle komme, hvor megen smerte skulle jeg stå model til.

En mand kom ind, nå min lille due, nu skal vi se, hvad du kan. Han lynede min kjole ned, så jeg kun stod i strømper og højhælede sko. Han følte på mig, spredte mine ben trak ud i ringene og smilede. De kan vist godt holde til lidt. Jeg blev ført hen til et bord, han tog nogle kugler, som han spændte fast til ringene i mine bryster. Det gjorde ondt, da ringene trak ned i mine bryster. Jeg fik tårer i øjnene, men ville ikke sige noget, da jeg efterhånden havde lært, at det kunne udløse tæv. Jeg blev ført over til nogle stolper, hvor jeg blev spændt ud imellem. Han åbnede en kuffert. I den lå der dildoer i forskellige størrelser, nogle af den var på størrelse med en hestepik, og jeg kom til at tænke på ham, som havde taget mig, da jeg blev piercet. Jeg tænkte på, hvo dejligt det havde været, og jeg kunne mærke, at jeg blev lidt våd. Manden gik hen til mig, følte mig i skridtet, smilede og sagde, du er en lille liderlig tæve, og nu skal du have pik i alle dine huller. Han stillede et statik foran mit hoved, hvorpå han spændte en dildo på størrelse med en almindelig pik. Den bliver du kneppet med i munden, sagde han, derefter fik jeg en større dildo i fissen og endelig en i det lille hus, de blev spændt fast, så de ikke kunne falde ud. Han satte vibratoren i begge pikke og den i munden begyndte at bevæge sig ud og ind af munden på mig. Han havde klædt sig af og stod i latexbukser, hvor pikken var fri, han havde ikke rejsning.

Han tog en pisk og han gik rundt om mig og tegnede streger ned af mig med pisken. Pludselig lod han den svirpe på mine bryster. Jeg kunne ikke skrige, på grund af pikken i munden, men det gjorde meget ondt. Han gjorde det flere gange på brysterne, derefter på mine baller. Jeg kunne se hans pik havde fået rejsning. Hver gang jeg stønnede gav det et ryk i pikken, og han begyndte at slå hårdere. Han tog en pisk med en masse læderstrimler og begyndte at piske mig på kroppen. Det sved, når han slog hårdt. Jeg begyndte at koncentrere mig om dildoerne i fissen og anus, det var dejligt, jeg begyndte at blive liderlig, anede at jeg ville få en mega orgasme, piskeslagene øgede næsten min liderlighed. Han stoppede dildoerne, jeg blev løsnet og blev bedt om at lægge mig hen over et lille bord. Han tog en meget stor dildo og den blev ført ind i min fisse, det stativ, som havde mundkneppet mig, blev sat til, og jeg blev mekanisk kneppet at en meget stor dildo, det gjorde lidt ondt, da jeg var meget udvidet, men jeg vænnede mig hurtigt til den, og det var dejligt, jeg var meget liderlig. Han stillede sig hen foran bordet, og jeg skulle nu kneppes i munden af ham. Jeg smagte på hans pik, den smagte godt, slikke og sugede på den. Bed let i pikken og han sagde pas på ikke for hårdt. Han slog mig med pisken på ballerne mens jeg slikkede ham, han begyndte at stønne og slog hårdere.

Han smed pisken greb fat om mit hovedet og stødte pikken helt i mund. Jeg var ved at blive kvalt, han trak den ud og stødte ind igen, satte tempoet op, jeg kneb læberne sammen om piggen, og pludselig brølede han, han sendte en strøm af sperm ned gennem min hals. Jeg slugte og svælgede og slikkede på hans pik. Han beholdt den inde i min mund, til den var slap. Han trak den ud, jeg blev liggende på bordet, og jeg kunne mærke, han trak i ringen på min klit. Han hængte noget tungt i, og den blev trukket ned. Han begyndte at svirpe med pisken på min klit. De første slag gjorde ondt, men så begyndte det at være dejligt, og jeg kunne mærke, at min orgasme ikke var langt væk. Jeg stønnede og sagde åh ja. Han slog hårdt og min orgasme rullede ind over mig. Han blev ved med at slå, og trak dildoen ud af mig. Safterne løb ned over mine lår, og jeg lå næsten bedøvet på bordet. Han begyndte at slikke safterne af mine lår, tog kuglen af klitten og slikkede den. Jeg lå bare der og nød det i al min liderlighed.

Pludselig ringede en klokke. Timen var gået.

One comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *