Besøg af veninden

1

Udlev dine fantasier med en af vores medlemmer, det behøver ikke at være med en kæreste.

10%
TOTAL SCORE
Besøg side Besøg side

Hejsa, råbte jeg ude fra gange.
Jeg var lige kommet hjem fra en omgang hygge-fodbold med kammeraterne. Klokken var henad ca. 21.00, og du havde som sædvanligt tændt stearinlys i hele lejligheden. Jeg kunne høre en anden stemme inde i stuen, og jeg blev forbavset, da jeg så din veninde, Louise, sidde i sofaen. I var ikke så tit sammen, efter at hun havde fået en ny kæreste for et halvt års tid siden.

Du rejste dig og gav mig et kys og spurgte mig, om jeg ville have en kop kaffe. Det ville jeg naturligvis gerne, men jeg ville lige have et bad, inden jeg satte mig for godt til rette.

Louise smilede sødt til mig, da du var ude efter en kop til mig. Jeg lagde ikke noget i det men gik blot ind i soveværelset og tog mit tøj af, så jeg kunne få det bad overstået. Da jeg var på vej ud i badet, stoppede du mig i gangen og hviskede til mig, at du havde en overraskelse, når jeg havde været i bad. Jeg kunne for min dyd ikke komme på, hvad det skulle være – og da slet ikke, når vi havde gæster, men spændt det var jeg…

Det var dejligt at komme under den varme bruser, selvom det endnu var lunt i vejret her sidst i august. Jeg sæbede mig grundigt ind og kunne “naturligvis” ikke lade være med at lege med mig selv, mens jeg spekulerede på, hvad det var for en overraskelse, du havde til mig. Jeg lod stille og roligt forhuden trække frem og tilbage, mens min pik bare blev mere og mere stiv. Jeg ville ikke gøre mere ud af det, da jeg havde i tankerne at hygge med dig senere i aften. Jeg stoppede og skyllede alt sæben af min krop, hvorefter jeg steg ud på gulvet og tørrede mig.

Da jeg kom ud fra badeværelset og gik igennem gangen, kunne jeg ikke længere høre jeres stemmer inde fra stuen. Inde i soveværelset kunne jeg så se hvorfor…

– Sæt dig ned på stolen i hjørnet, sagde du blidt men bestemt.
Jeg gjorde “selvfølgelig” som beordret, mens du låste mine hænder sammen med stolen på ryggen, så jeg ikke kunne bevæge mig væk fra stolen.
– Louise og jeg vil lege lidt, men du må ikke være med.
I smilede begge udspekuleret, som om I var igang med at gennemføre en nøje udtænkt plan. Jeg kunne selvfølgelig godt regne ud, hvad der blandt andet skulle til at ske nu. Min pik var ikke stiv, men den var absolut heller ikke slap. Tankerne om, hvad I kunne finde på, påvirkede mit underliv.

Du kravlede tilbage i sengen til Louise og lagde dig ned ved siden af hende. Fra stolen kunne jeg følge hver en bevægelse, I lavede. Jeg kunne se, hvordan I blidt kærtegnede hinandens bryster. Du klemte forsigtigt hendes brystvorter mellem fingene og lod din tunge glide ned at hendes hals. Du slikkede blidt på de strittende vorter og nappede blidt i dem med tænderne. Louise smilede “liderligt” til mig. Hun kunne se, hvor tændt jeg blev af at se jer lege med hinanden, mens jeg sad hjælpeløs og handlingslammet på en stol. Åh gud, hvor havde jeg dog lyst til at komme over i sengen til jer og lege med, men nej!

Louise kravlede om på alle fire – henover dig – så I nu lå i en 69′er. Jeg kunne se lige ind i hendes efterhånden våde kusse. Se hvordan du slikkede hende – først blidt og så lidt heftigere – mens du lod en finger komme indenfor i hendes våde hule. Din egen vejrtrækning var nu heller ikke upåvirket af situationen. Jeg nød at se på, hvordan du elskede at blive slikket af en, som kender kvindekroppen bedre end jeg. Èn der ved, hvordan det “skal gøres”. Du gav nogle små støn fra dig, og jeg kunne se, at du kunne komme i en lille orgasme, hvornår det skulle være. Jeres tunger og fingres bevægelser blev nu mere og mere heftige. Jeg kunne høre, hvordan det nærmest “svuppede”, når I kørte fingrene ind og ud. “Ååååh….”, stønnede I næsten på samme tid, og Louise faldt småkrampende ned over dig.

Da du drejede hovedet, kunne du se, at min pik var blevet godt stiv. Du rejste dig og satte dig på huk foran mig. Uden et ord tog du min pik i munden og kneppede mig i et fandens voldsomt tempo med munden. Louise kiggede interesseret på ovre fra sengen. Det var mere, end jeg kunne holde ud. Jeg sagde, at du endelig ikke måtte stoppe… så det gjorde du! Få stød og sekunder inden jeg ville være kommet, stoppede du…

– Nu er det os, der leger, sagde Louise og smillede drillende til mig.
Min vejrtrækning var ikke faldet helt til ro efter din behandling. Jeg ville gerne have været kommet, men det tændte mig ikke så lidt, at det var DIG, der bestemte.

Da du gik over og åbnede skuffen i natbordet, fik fantasien igen frit løb. I posen lå der nemlig 3 dildoer; en lille og tynd, en stor og tyk og en medium påspændningsdildo. Louise var ikke sen til at tage den lille til sig. Hun lagde sig på maven med hovedet i retning af mig, hvorefter hun begyndte at sutte på dildoen, som om det var en pik. Lange seje suttende bevægelser helt ned til roden. Hendes spyt rendte ned ad dildoen, mens hun fortsatte de dybe bevægelser. Tanker, om at det var min pik, strejfede mig, men jeg følte det på en måde forbudt at tænke på det, da jeg følte, at det måske ville værre en form for utroskab. Men jeg fortsatte nu alligevel. Det var vel ikke mere utroskab, end når min kæreste var sammen med hende i virkeligheden.

Du kiggede skiftevis på Louise og mig, og der var ingen tvivl om, at du kunne se, hvad jeg tænkte. Du smilede til mig med et “Det-er-i-orden”-glimt i øjet. Min stive pik strittede heftigt i retning af Louise i sengen, men der var ikke noget, jeg kunne gøre.

I mellemtiden havde du taget påspændingsdildoen på. Du trak Louise op imod dig, så hun stod på alle fire, mens du forsigtig satte “din pik” mod hendes våde fisse. Louise gav et lille suk, da du trængte ind i hende. Hun skød selv røven mod dig, som for at sætte tempoet selv.

I mine tanker kunne jeg se mig selv i mange situationer sammen med jer. Jeg kunne levende forstille mig på knæ foran Louise, som kunne sutte min pik, mens du kneppede hende hårdere og hårdere bagfra. Tanken, om at jeg lå under hende, mens du kneppede hende i røven, var mig heller ikke fjern. Eller jeg kunne kneppe dig bagfra, mens du kneppede Louise. Der var så mange frække muligheder, men intet kunne jeg gøre herfra. Jeg kunne bare sidde lænket til en stol og se min “sultne” pik pege lige frem mod jer.

Louise’s vejrtrækning var blevet noget mere heftig, og dit tempo var sat en hel del op. Da du trak dig forsigtig ud, bad Louise om at få dildoen på. Hun lagde sig ned på sengen med hovedet i den anden ende, end hvor jeg sad, og gjorde tegn til dig om at ride hende. Det var frækt at se dig bagfra. Se hvordan du stille lod dig glide ned over hendes pik. Mens du sad der og red Louise, kunne jeg se, at Louise legede med hendes stive brystvorter. Hun tog sin ene hånd og “tvang” dit hoved ned til hendes struttende brystvorter. Nej, hvor ville jeg gerne have været med. Jeg kunne se hvordan den våde dildo gled ind og ud af din savlende fisse. Hvis det bare havde været min pik. Jeg ønskede brændende, at det var mig, du red sådan lige nu. Jeg havde en enorm lyst til at gennekneppe dig.

Pludselig steg du af Louise, og kravlede forsigtigt hen til mig.
– Vil du lege med?, spurgte du smilende på en fræk måde.
– Ja, meget gerne, skat. – Jeg kan snart ikke holde det ud længere.
Louise smågrinede

Da du løsnede håndjernene, var jeg ikke lang tid om at kravle over i sengen. Fuld af forventning, afventede jeg “besked” fra dig. Du skubbede mig ned på ryggen og stillede dig på knæ lige over mit ansigt. Jeg begyndte at slikke din dejlige våde mis. Min pik blev ikke mindre stiv af det her, og jeg kunne mærke et par hænder tage kærligt fat i den. Det måtte være Louise’s, da du stadigvæk stod opret på knæ. Hendes læber omsluttede mit blodfyldte pikhoved, og jeg satte uden at tænke over det mit slikke-tempo op. Dine støn blev højere og højere, mens dit skød bevægede sig taktfuldt frem og tilbage over min mund og tunge.

Med ét kravlede du væk og sagde til Louise, at I skulle bytte plads. Hendes fugtige fisse blev hurtigt endnu mere våd, da jeg begyndte at slikke, mens hun skubbede underlivet frem og tilbage over min mund. Jeg kunne så regne ud, at det var dine læber, der gled ned over min pik. Den var blevet meget våd af alt dit spyt, og den fyldte din mund godt ud, når du slugte den helt ned til roden. Jeg kunne mærke, at du pludselig stoppede, men jeg kunne ikk se, hvad der så skulle ske. Men jeg kunne mærke det…

Jeg kunen mærke, hvordan din våde fisse gled ned over min stive pik i ét langt sejt træk. Helt i bund, hvorefter du i afdæmpet tempo red mig – nøjagtigt som jeg havde fantaseret om tidligere, da jeg sad i stolen. Mens jeg fortsat slikkede Louise, bukkede hun sig fremad og kyssede dine dejlige bryster. Det her var mere, end jeg havde turde drømme om. De fleste fyre har formenligt fantaseret om at være sammen med to piger på en gang, men når det rent faktisk sker, er det som at være i himlen (tror jeg!).

Louise’s ridende bevægelser over min mund var sat til i tempo. Jeg kunne næsten ikke følge med til at slikke. Jeg var våd i hele ansigtet. Pludselig hoppede du af min eksplosions-modne stive pik, næsten samtidg med at Louise kravlede væk fra mit hoved. Igen lagde i jer i en 69′er, men denne gang med dig øverst. Der var ikke meget snak, så uden at være helt klar over, hvad du ville, stillede jeg mig bag dig. Jeg stak min pik ned til Louise, som allerede var igang med at slikke din savlende grotte. Hun tog villigt min pik i munden og fugtede den med sit varme spyt. Gjorde den klar til at trænge ind i dig.

Jeg satte pikken mod din fisse og jog den hårdt i bund. Du gispede lidt, og det blev hurtigt afløst af heftige støn. Jeg lod min stødte min pik helt i bund i hurtige lange træk – helt i bund hver gang. Louise slikkede løs, mens hun stille og roligt kørte den store tykke dildo ind og ud af sin fisse, og netop som jeg kunne fornemme, at du var ved at komme, trak jeg mig ud. Nu var det min tur til at drille, tænkte jeg.

– Nej nej, bliv ved! Knep mig!, sagde du bedende.
Louise tog igen min pik i munden, og vi lod dig vente. Jeg lod en flad hånd smælde hårdt ind på din ene balde. Du gav et ordentligt gisp fra dig, som om du ikke helt havde ventet det. Et smæld til fyldte hele soveværelset.

Jeg tog igen min pik og kørte den helt i bund. Denne gang i lange seje træk. Du skød røven bagud, som for at sætte tempoet op, men jeg trak mig tilsvarende tilbage. Jeg lod igen en flad hånd falde hårdt på din ene balde. Langsom satte jeg tempoet op, og jeg kunne høre på din vejrtrækning, at du var tæt på at komme. Jeg fortsatte i et vanvittigt tempo, da du pludselig “slugt” puden og skreg en kæmpe orgasme ned i den. Hele din krop skælvede, og jeg kunne mærke din fisse gjorde krampende bevægelser. Med ét jog jeg min dunkende pik helt i bund og sprøjtede min varme sæd langt op i dig.

Jeg blev stående bagved dig – stadigvæk med min pik helt i bund – mens min krop begyndte at ryste helt afsindigt. Louise var holdt op med at slikke. Hun lå endnu og kneppede sig selv med dildoen. Jeg syntes, det var synd, at hun skule ligge der “alene”, hvorefter jeg kravlede ned mellem hende ben og slikkede, mens jeg greb fat i dildoen og styrrede den hårdere og hårdere ud og ind af hendes sjaskende våde fisse. Hendes ene hånd holdt mit hoved begravet i hendes grotte, mens jeg kneppede hende med dildoen, mere og mere heftigt.

Hendes krop rystede og hun pressede mit hoved – om muligt – endnu hårdere ned i hendes skød, mens hendes ryg stod op fra sengene som bue. Hun gispede kun ganske lidt, men der var ikke noget at tage fejl af, som hendes krop “opførte sig”.

Slapt lagde hun sig ned og sukkede dybt og tilfreds, mens vi alle tre kravlede op i sengen, så vi lå ved siden af hinanden. Vi lå og kærtegnede hinanden en smule, mens vi sundede os. Vi var udmattede, efter denne pirrende trekant.

Vi har siden snakket om denne aften, og alle var vi enige om, at det var en engangs-forestilling….. men, man kan jo aldrig vide det med 100% sikkerhed….. Jeg kunne heller ikke lade være med at spørge til Jan (Louise’s fyr), men det viste sig, at de var gået fra hinanden igen. Så behøver jeg jo ikke at have dårlig samvittighed i den retning *SF*

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *