Bustur på landet

1

Udlev dine fantasier med en af vores medlemmer, det behøver ikke at være med en kæreste.

10%
TOTAL SCORE
Besøg side Besøg side

Efter at jeg var gået ind i bussen, havde jeg sat mig på det bagerste sæde, mest fordi at jeg er et par og tyve år gammel og er først nu ved at tage kørekort, så jeg foretrækker at folk ikke ser at jeg læser teori.

Bussen er en af de her lidt ældre oplandsbusser som altid triller af sted i alt for lav fart, jeg har dem mistænkt for ikke at kunne køre hurtigere. Her sad jeg så og skulle spendere næsten to timer i en bus med en kedelig teoribog, det var ikke lige den måde jeg havde tænkt mig at jeg skulle spendere en fredag aften eller nat som det næsten var, men jeg skulle hjem og det var den sidste bus der gik her ude fra bøhlandet.

Der var gået små tre kvarter lage jeg mærke til at der var en eller anden duft i nærheden af mig, det var en parfume, men da jeg kiggede op kunne jeg ikke få øje på nogen i bussen ud over chaufføren og den pensionist der sad forrest i bussen. Jeg sad og undrede mig lidt, men begyndte at læse videre i bogen. Denne duft blev dog ved med at være der, den var på en måde pirrende og på samme tid var den utroligt irriterende, da jeg ikke kunne finde ud af hvor den kom fra. Til sidst måtte jeg bare finde ud af hvor den kom fra så jeg rettede mig op og kiggede igen rundt i bussen, men det var først da der kom en underlig lyd fra sædet foran mig at jeg lagde mærke til at der lå en pige og halv sov.

Der var kilden til den irriterende duft, og hvilken kilde må man sige. Jeg troede at jeg var ved at blive kvalt, pigen var simpelt hen en sild uden lige, hun var en af de her solbrændte strandpiger med langt lyst hår. Hendes ben var ikke specielt lange, men faste og utroligt lækre at se på, det gjorde det heller ikke være at hun var i ført shorts. Hendes arme lod ikke noget stå tilbage for benene og hendes krop så heller ikke værst ud, det jeg kunne se af den og det var egentlig en del for hendes hvide skjorte der var bundet op under hendes bryster var næsten gennemsigtig.

Og så var der hendes flotte, men trætte ansigt, hun så egentligt ret sød ud som hun lå der krøllet op på sædet. Mit hjerte stod næsten stille da hun vendte sig en lille smule og lå nu næsten helt på ryggen, det mest behagelige ved dette var at knapperne i hendes skjorte var gået op og som hun lå der kunne man næsten se hendes utrolige bryster, de var også solbrune, hun var en af den der tog solbad topløs det var der absolut igen tvivl om.

Her sad jeg i en bus midt om natten og overbegloede en køn ung piges bryster mens hun lå og sov uskyldig, det var utrolig pirrende at side der og kigge på hende og disse bryster som kun var en halv meter væk. Efter et stykke tid syntes jeg at det begynde at føles lidt underligt at stirre på hende, hvad ville hun ikke sige vis hun opdagede det. Jeg skulle lige til at læne mig tilbage i sædet igen for at læse videre, da hun begyndte at bevæge sig igen. Jeg ved ikke hvad det var hun drømte men hendes bevægelser tydede på at det ikke var helt stuerent, for hun begyndte i søvne at tage på sit ene bryst, jeg kunne simpelt hen ikke løsrive mig nu.

Hun lå der og masserede sit ene bryst, efter et stykke tid lagde hun sin anden hånd ned mellem sine ben og desværre lagde hun den kun hårdt mod sit skød, man kunne jo havde håbet på at hun også var begyndt med den hånd, men nej. Der kom også nogle små lyde fra hende en gang imellem, hvilket kun gjorde hele situationen endnu mere ophidsende.

Jeg blev hurtigt løsrevet fra alle mine tanker da der stod fire fulde og larmende fyre på bussen. Hvad fanden skulle jeg gøre her sad jeg og var sikkert helt rød i hovedet af ophidselse og hun lå bare der og var i gang med sig selv, jeg fik hurtigt samlet tankerne og vendte mig rundt og greb min jakke og lagde den forsigtigt hen over pigen, så den dækkede det meste af hende, dernæst satte jeg mig helt ret op og ned og begynde at kigge ud af vinduet.

De fulde fyre satte sig ned i nærheden af mig og pigen og begynde straks og diskutere lavmælt hvad de kunne tænke sig at gøre ved hende, jeg kunne ikke lade vær med at være en smule jaloux, men skød hurtig de tanker fra mig.

Efter et stykke tid var de blevet så højrøstet at pigen vågnede af det, hun satte sig op uden at vide hvad der var sket og helt automatisk faldt min jakke af hende og hendes bryster stod nu til fuld beskuelse af de fire fulde fyre, der satte i et skrig af grin og der sad hun så, mens hun befippet fik hevet min jakke op over sig igen. Hun sad helt stille i resten af den tid de fulde fyre var med, mens de bare sad og gloede på hende og blinkede og var generelt ubehagelige over for hende. Efter en halvtime var det heldigvis overstået, for de fire fyre stod af og forsvandt ud i natten.

Da bussen kørte igen vendte hun sig om og kigge de på mig med hende strålende blå øjne og spurgte mig om det var min jakke hun nu havde på. Hvis jeg ikke allerede var smeltet over synet af hende så smeltede jeg totalt nu over hendes fløjls bløde stemme. Jeg fik dog fremstammet et svagt ja, hun smilede lidt anstrengt og sagde tak. Der gik et minuts tid før hun igen vendte sig rundt og spurgte mig så hvorfor jeg ikke havde vækket hende i stedet for bare at ligge en jakke hen over hende, jeg viste ikke hvad jeg skulle svare, men til sidst sagde jeg spædt at jeg syntes at de ville være synd at vække hende, da det så ud som om hun sov godt. Hun nikkede stille og vendte sig om igen, jeg kunne se på hendes arme at hun var ved at spænde knapperne i skjorten igen, men med et fløj hun op fra sædet og plantede sig lige ved siden af mig, jeg kunne ikke få øjnene væk fra

hendes halvt lukkede skjorte, der næsten ikke skjulte noget. Hun stirrede på mig og spurgte så forsigtigt om hvad jeg havde set. Jeg kunne mærke at jeg blev helt rød i hovedet og kunne ikke svare, hun satte en finger i siden på mig og spurgte igen. Jeg svarede at jeg øhhh havde set at hendes skjorte var gået en lille smule op så man kunne ane hendes bryst. Hun kiggede vantro på mig og knappede skjorten helt op og kiggede mig igen ind i øjnene og et lille smil bredte sig på hendes læber. Hun kiggede et stykke tid på mig og så spurgte hun: “Du sagde at min skjorte var gået en
smule op, hvor meget??” Hun knappede to knapper op i sin skjorte igen “så meget??” Jeg kom med et underligt udtryk i ansigtet og hun knappede lidt mere op og spurgte igen.

Jeg blev enig med mig selv, på millisekunder, at nu var det nok smart at sige at det var der til, så det gjorde jeg. Hun kiggede på mig og sagde at det kunne ikke passe hun troede mere på at det var så meget her, lige efter hun havde sagt det knappede hun skjorten helt op og kiggede på mig igen, med denne gang kiggede hun mig ikke ind i øjnene for mine øjne sad klistret til hende velskabte bryster. “Var det så meget her?” og uden at tænke over det kom jeg til at svare ja. Der blev stille mellem os og jeg fjernede øjnene fra hendes bryster og kiggede op på hende og smilede undskyldende til hende, men hun gav ikke op. Hvad lavede jeg mens du kiggede på mig, jeg prøvede med det samme at sige at jeg ikke havde kigget ret meget på hende, men hun afbrød mig og spurgte om hun havde taget på sig selv sådan her og så begyndte hun at tage sig på det ene bryst igen.

Hun masserede det lige så stille og roligt mens hun stadigvæk kiggede på mig. Jeg blev enig om at hvis jeg skulle prøve at få noget ud af situationen så skulle det være nu. Jeg kiggede lidt på hende og fortalte hende at det var nu det andet bryst hun havde rørt ved, hun begyndte og smile og det var nu tydeligt at vi var gået i gang med en eller anden form for en leg. Hun skiftede hånd og bryst og masserede videre, efter et lidt tid sagde jeg til hende at hun havde også, en gang imellem klamt sin brystvorte og slikket sig omkring munden, som sagt så gjort, hun begyndte at klemme og slikke sine læber, hendes øjne begyndte også at blive blanke og hun trak vejret lidt tungere. Hun spurgte om hvad hun havde lavet med den anden hånd, og jeg tøvede kun et øjeblik før jeg sagde at den havde hun lagt mellem hendes ben, hun begyndte at gnide sig mellem benene, hendes vejrtrækning blev tungere og tungere og det varede ikke længe før end hun knappede sine shorts op og stak en hånd ind i shortsene og begyndte at onanere, hun fjernede sin hånd fra brystet og begyndte at sutte på en af hendes fingre, slikke og lod sin tunge spille på spidsen af fingeren, for igen at vende tilbage til hendes ellers ikke forsømte bryst.

Hun tog sin hånd op af shortsene og begyndte at krænge sig ud af dem, mens jeg bare sad og kiggede på, og tænkte at hun kunne ikke undgå at lægge mærke til at min stenhårde pik var ved at sprænge mine bukser. Hun havde nogle af de frækkeste g- strengs trusser på jeg længe havde set. Hun stak hånden ned i trusserne og legede videre med sig selv, hun tog hånden op igen og strakte en finger hen til mig og lagde den på mine læber, jeg åbnede min mund en lille smule og hun puttede fingeren ind i munden på mig og lod mig smage hende safter og det var en himmelsk smag der bredte sig i min mund.

Nu skulle det være legen skulle bringes videre så da hun igen tog hånden til sig og nu masserede begge sine bryster spurgte jeg hende om hvad det var hun havde drømt. Hun stoppede med at massere sine bryster og kiggede smilende på mig og sagde at det hun var startet med at drømme om at var at der i en bus, bag hende havde siddet en fyr, kun iført sine shorts og med bar overkrop. Jeg gjorde som hun indirekte havde sagt, jeg tog min T-shirt af og sad der og kiggede på hende og hun forklarede videre at han havde siddet så den at hans pik næsten var på vej neden ud af shortsene, jeg rakte ned i mine shorts og med lidt besvær, fordi at den var så stiv fik jeg vent pikken ned af i bukserne så det nu var helt tydeligt at den var hård som et bræt, hun rakte frem med den ene hånd og tog nu blidt fat omkring den, uden på shortsene og begynde med blide bevægelser langsomt at bevæge sin hånd op og ned.

Mens hun stadig væk havde sin hånd lukket omkring mit lem ændrede hun stilling på sædet så hun nu sad på knæ ved siden af mig, hun hev lidt op i mine shorts så min pik nu blev frigjort neden ud at dem og hun lagde blidt sine fingre omkrig den og begyndte at gnide på den. Jeg lagde forsigtigt min ene hånd på hendes lår, det sitrede i hele hendes krop da jeg gjorde det og jeg var klar over at det ikke kun var mig der var klar til at gøre alt hvad jeg blev bedt om. Jeg lod min hånd glide op til hendes trussekant hvorefter at hun spredte sine ben lidt mere og jeg lod en af mine fingre ind i varmen.

Hun var plaskvåd og dejlig varm og blød. Jeg begyndte lige så stille at bevæge min finger ind og ud af hende, hun begyndte at klynke svagt og hun stoppede med at bearbejde mit lem. Hun sad bare der på knæ og nød det hele, jeg lagde min anden hånd op på hendes bryst og gav hendes ene brystvorte et hårdt klem, hun gav et lille hvin fra sig og begyndte at rotere med sit underliv omkring min finger. Hun lod sig falde for over og uden tøven puttede hun min pik i munden og suttede og slikkede som om det var det sidste i verdenen hun kunne nå.

Hun stoppede efter et kort stykke tid og greb desperat ud efter min T-shirt som proppede ind i munden på sig selv og så kom hun sammenklemt i en næsten lydløs orgasme. Jeg førte min finger ind i hende et par gange mere før jeg stoppede. Her lå hun så den mystiske ukendte skønhed og pustede ud over mig. Da hun kom til hægterne igen kravlede hun ned på gulvet foran mig og smilede op til mig og gjorde opmærksom på at nu var der ikke meget tilbage af drømmen kun en lille smule mere. Hun tog fat omkring mit lem, ved roden og så begyndte hun ellers at onanere og slikke og på alle mulige måder at tage den under behageligere, det var skønt.

Da jeg næsten ikke kunne klare mere tog jeg fat i hendes hoved får at bevæge det hurtigere, men nej sådan skulle det ikke være for hun åbnede munden helt og lod være med at lave mere. Jeg kiggede fortvivlet ned på hende og hun smilede lumskt op på mig, hvorefter hun begynde at puste lige så stille på pikhovedet, det føltes skønt og dejligt, da min orgasme ikke længere pressede på begyndte hun at onanere mig med sine bryster, hvilken følelse det var. Sådan sad hun lidt mens hun kiggede op på mig.

Hun rejste sig op og vendte sin røv hen mod mig og gjorde tegn til at hun ville tages bagfra, jeg skulle ikke klage. Han satte sig ned over mit lem og begyndte stille og roligt at ride mig. Det varede dog ikke længe før at hun satte tempoet op og endnu mere op for til sidst at ride mig som en gal. Jeg kunne ikke holde til det her et sekund længere og uden at kunne gøre noget så væltede sæden ud at pikken på mig og ind i hende.

Efter to sprøjt tog hun fat omkring min pik, mellem hendes egne ben og fortsatte med at ride, alt begynde at flyde ud for øjnene af mig og jeg viste ikke om vi bed vores støn i os eller om vi bare vrælede dem ud i bussen, men så kom hun også igen og hun slap lemmet så jeg kunne fyre det sidste sæd af.

Efter vi var blevet klædt på igen sad vi lidt og kiggede forlegent ud i natten, ingen af os anede hvad vi skulle sige eller gøre. Problemet blev løst helt naturligt ved at hun skulle af bussen, hun bøjede sig ind over mig og kyssede min næse sagde tak og rejste sig. Da hun begyndte at gå ned igennem bussen råbe jeg og spurgte hvad hun hed, hun vendte sig rundt og svarede at det var bedst vi ikke viste hinandens navne og så var hun væk.

Der sad jeg og kiggede ud af bussen for at få øje på hende og den eneste tanke der for igennem mit hoved var at jeg virkeligt gerne ville have kysset hende rigtigt. Men der var håb endnu for jeg skal med den samme bus næste fredag.

Jeg må havde været faldet I søvn, for pludseligt stod der en kvinde og ruskede I mig og sagde at nu kørte bussen altså ikke længere og at jeg skulle havde været stået af på rutebilstationen. Jeg kiggede op og fandt ud af at bussen var parkeret I en vaskehal. Jeg spurgte hende om hvor jeg var og svaret lød at jeg var kommet helt ind til byen og nu holdt I bussernes vaskehal. Jeg spurte hende fortvivlet om hvad klokken og om der kørte andre busser ud af byen igen. Hun svarede at klokken var halv tre om natten og at der ikke kørte andre busser, at hun var træt og bare ville hjem så om jeg ikke nok gad og gå ud af bussen så hun kunne gøre sit arbejde færdigt så hun I det mindste kunne komme hjem.

Jeg tog mine ting og gik ud af bussen og kiggede mig rundt I hallen for at finde en dør ud, det var her jeg egentligt først lagde mærke til at buschaufføren var en ganske køn kvinde på en tredve år og så ganske nydelig ud I hendes uniform. Jeg stod lidt og trippede før jeg spurte hende om hvor hun skulle hen efter hun havde gjort bussen ren. Hun svarede henkastet at hun skulle nord ud af byen ca. En tyve kilometer, jeg smilede glad og spurte om vis jeg nu hjalp hende med bussen om så jeg ikke kunne komme med ud af for det lå på vejen hjem.

Hun kiggede lidt op og ned af mig og så kastede hun en klud hen til mig og bad mig om at vaske baglygterne. Jeg greb kluden og min bagage faldt med et brag til jorden, hun grinede og begyndte at spule forenden af bussen. Jeg tog kluden og gik ned og vaskede lygterne. I samme sekund som jeg var færdig med lygterne fik jeg et chok, da jeg fik en skylle af koldt vand ned over mig, jeg stak hovedet omkring bussen og kaldte for at spørge hende om hun ikke kunne havde brugt varmt vand for så kunne jeg da havde nydt badet, hun skrald grinede af mig, jeg må også havde set komisk ud med mit våde tøj og ansigt. Hun kaldte på mig og da jeg kom ned til hende rakte hun mig et håndklæde og sagde at jeg kunne kalde hende Hanne.

Hun tog fat I min arm og trak af sted med mig mens hun fortalte at der var et omklædningsrum her henne og at jeg kunne tørre mig derinde, hun spurgte også om jeg havde noget tørt tøj I mine tasker, jeg rystede på hovedet og sagde at det havde jeg ikke. Hun kiggede på mig og sagde at hun nok havde en skjorte jeg kunne låne.

Vi gik ind I omklædningsrummet og hun låste et skab op og tog en skjorte ud og kastede den hen til mig og sagde at jeg skulle prøve den. Jeg tog min våde T-shirt af og begyndte at tørre mig. Hun stod lidt og kiggede på mig før hun sagde at nu måtte jeg altså havde hende undskyldt hun gad ikke at vente på mig, der var kun det her ene omklædningsrum og at hun skulle altså have et bad inden hun skulle hjem, uden tøven begyndte hun at tage sin chauffør uniform af. Jeg var lammet af forbavselse, det varede ikke længe før end hun stod nøgen foran mig og spurgte mig om jeg aldrig havde set en nøgen kvinde før, jeg svarede at det havde jeg da men jeg havde ikke forestillet mig at hun havde været så køn uden tøj på. Hun smilede glad og sagde tak, mens hun vente sig og gik ud I badet.

Efter et stykke tid hvor jeg intet havde foretaget mig hørte jeg hendes stemme ude fra badet, hun råbte om jeg ikke gad at komme ud til hende med et håndklæde og kiggede rundt, tog hendes håndklæde og vadede ud I badet til hende. Der stod hun så og ventede, jeg rakte hende håndklædet og var ved at gå igen, da hun foreslog at jeg kunne gøre mig selv til gavn ved at tørre hende på ryggen. Jeg ville aldrig sige nej til køn kvinde der spørger om sådan noget så jeg tog håndklædet igen og begyndte at tørre hende. Hun stod stille og det så ud som om hun nød det, og da jeg var færdig med hendes ryg lagde jeg håndklædet omkrig hendes skuldre og sagde sådan, hun vendte sig hurtigt rundt og kiggede mig dybt I øjnene og sagde, bedende, at jeg kunne blive kørt helt hjem vis jeg gerne ville, hun begyndte at kærtegne min kind mens hun fortsatte med at sige at hun var fraskilt og ikke havde været sammen med nogen I lang tid og at hvis jeg ikke havde noget imod det ville hun gerne, mens hun sagde det lagde hun forsigtigt sin hånd på min bule I bukserne og smilede til mig og konstaterede højlydt at det ikke virkede som om jeg havde noget imod det.

Hun satte sig ned foran mig og lynede mine bukser ned, tog min pik frem og begyndte at kærtegne den stille, hun lukkede sine læber omkring hovedet og lod sin tunge gøre arbejdet, samtidigt tog hun mine bukser af. Hun stoppede med at slikke og lagde sig ned på ryggen og spurgte om jeg ikke nok ville slikke hende, jeg lagde mig ned mellem hendes ben og begyndte første at kysse og slikke hendes lår og knæ og først da hun begyndte at blive urolig satte jeg min mund op til hendes skød, jeg skilte hendes skamlæber med den ene hån så hendes køn nu lå helt åben for mig og så begyndte jeg at slikke hende lige så stille, hun roterede vildt med underlivet og bad inderligt om at jeg ikke drillede hende men ville gøre noget ved det, jeg slikkede hurtigere og hun stoppede med at snakke og gav sig helt hen til min tunge. Det varede ikke længe før hun begyndte at stønne og hulke og jeg havde problemer med at holde min tunge på hendes skød da det farede op og ned og alle veje rundt, idet hun var ved at komme for en djævel I mig og jeg stak en finger op I hendes anus og så kom hun for fulde gardiner, hun kastede sig rundt og hulkede og hendes krop spændte sig op I en stram bue for der næst at blive helt slap og falde ned på gulvet igen.

Da hun havde kommet sig lidt kravlede jeg op og lagde mig ved siden af hende. Hun kiggede smilende på mig og lænede sig ind over mig, sagde tak og begyndte at kysse mig. Hun var yderst tilfreds for hendes x-mand havde aldrig villet slikke fisse på hende. Hun tag fat om mit lem og onanerede mig, mens hun kyssede mig, efter hun havde gjort det I et stykke tid kiggede hun op på mig og spurgte mig undrende om jeg altid stak en finger op I de piger jeg slikkede, jeg vidste ikke hvad jeg skulle svare, så jeg sagde at det gjorde jeg kun en gang imellem, alt efter pigen, hun nikkede og slikkede videre. Hun kravlede op over mig og førte så min pik op I sig, hun var skøn, ikke for stram, men absolut heller ikke slap, hun hævede og sænkede sig og jeg tog fat om hendes bryster og klemte vorterne. Jeg satte mig op mens hun stadigvæk red mig og jeg slikkede og bed hende I brysterne. Jeg vippede hende af mig og hun lagde sig på alle fire foran mig, jeg rykkede tættere på og førte pikken hen og stille lod jeg den glide frem og tilbage på hendes fisse uden at stikke den ind, hun begyndte igen at blive vild, og så stak jeg den ind og førte den I bund med det samme, jeg kunne mærke at det overraskede hende og at hun var lige ved at vælte.

Jeg trak mig næsten ud af hende igen og så startede jeg langsom og roligt at elske med hende. Efter et stykke tid begyndte vi at stønne og tempoet steg stødt og roligt, da jeg var lige ved at komme trak jeg mig ud af hende og satte mig stille ned, hun kiggede skuffet på mig og med hendes velskabte røv stadigt vendt mod mig startede hun med at tilfredsstille sig selv mens hun spurgte om jeg ikke ville havde mere. Jeg satte mig op bag hende og den berømte djævel var der igen, hvis jeg skulle prøve at kneppe en pige I røven så kunne det jo lige så godt være hende her,

Jeg fugtede et par af mine fingere og førte dem ned til hendes røvhul. Jeg lod lige så stille fingrene glide rundt om hullet, hun protesterede ikke så jeg prøvede at stikke en af fingrene ind I røven på hende, det var stramt men jeg pressede lige så stille, hun gav sig, men hun flyttede sig ikke og lidt efter lidt gav modstanden efter og min finger var inde, jeg førte fingeren frem og tilbage, for dernæst at trække den ud, jeg puttede lidt spyt på mit pikhoved og lagde så pikken ned til hendes anus åbning, tog fat I hendes baller og skilte dem så meget som jeg kunne og så pressede jeg pikken mod åbningen, den trængte langsomt ind og efter lidt tid så gav hendes røv efter eller også vænnede hullet sig til at blive åbnet, det var en lidt underlig fornemmelse, både dejlig og på samme tid føltes det lidt forkert.

Hun stønnede nu vildt og ubehersket. Det varede ikke længe før end jeg blev enig med mig selv om at nu havde jeg prøvet at kneppe en pige I røven og at nu måtte det være nok, så jeg trak mig ud af hende og lige så snart jeg havde gjort det, næsten skreg hun op og sagde at jeg ikke måtte stoppe nu, jeg stak pikken ind I fissen på hende og hun blev helt vild I varmen og stønnede og klynkede mens hun forlangte at jeg skulle tage hende hårdt og hurtigt, jeg kneppede alt hvad jeg havde lært og det varede ikke længe før end vi begge kom samtidigt.

Vi lå lidt, på gulvet og kyssede og kælede, for dernæst at blive enige om at vi nok hellere måtte begive os af sted.

Vi kørte ud af byen og hjem til mig, det var svært for os at holde fingrene fra hinanden I bilen så da vi kom hjem til mig, besluttede vi os til at udforske hinanden lidt mere under behageligere forhold end et badeværelses gulv så vi fandt hurtigt mit soveværelse og gik i gang igen.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *