Den submisive ejendomsmægler

1

Udlev dine fantasier med en af vores medlemmer, det behøver ikke at være med en kæreste.

10%
TOTAL SCORE
Besøg side Besøg side

Det var en ganske almindelig varm eftermiddag, hvor jeg gik og lugede ukrudt i forhaven og du kom gående hen ad fortovet. Du er ejendomsmægler og havde vist en af naboernes huse frem. Vi kom i snak om hushandler generelt i området. Du fortalte at i manglede huse i dette område, fordi der var mange inteserede og du spurgte om du måtte komme med et salgsforslag for mit hus. Jeg havde ikke planer om at sælge huset men da jeg godt kunne bruge en pause, sagde jeg ‘ja tak’.

Vi gik indenfor, så du kunne se på huset. Jeg satte en kande kaffe over som blev lavet mens vi gik rundt og så på værelserne. Du havde et digitalt kamera med, som du brugte til at tage billeder. Du fortalte mig at de skulle bruges når du skulle prissætte huset sammen med en kollega.

Vi startede med at se på stuen, hvor du generelt så på stuen. I køkkenet og på badeværelset så åbnede du skabene for at se på kvaliteten af skabene. Da vi kom til soveværelset fik jeg et lille chok da du åbnede klædeskabene og et par af skufferne. I den ene af skufferne lå en dildo og to stykker reb. Du bemærkede det med sætningen ‘Nå dette er nok legetøjet’ men sagde ellers ikke mere om det og jeg var lidt for overrasket til at svare.

Efter at vi havde set på haven, huset og alle værelserne så satte vi os ned i stuen og drak en kop kaffe. Du fik øje på min computer i hjørnet og spurgte om jeg ville ha en kopi af billederne. Det ville jeg gerne og du fandt disketter og kabel frem fra tasken. Du satte dig på stolen ved siden af computeren og jeg skulle ned på alle fire for at tilslutte kablet til computeren og dernedefra kiggede jeg pludselig op under din nederdel. Det var en udsigt som jeg godt kunne li og det gjorde at jeg var lidt (læs meget) længere tid om at sætte kablet på. Jeg fik sat kablet på og kom på benene igen og så skulle du ellers installere programmet. Du lænede dig ind over tastaturet og man kunne tydeligt se trussekanten igennem nederdelen. Du var et godt stykke tid om at overføre billederne til computeren men det gjorde ikke noget; jeg havde alle tiders udsigt mens det foregik.

Da billederne var overført, så snakkede vi om de forskellige billeder. Jeg syntes at de var for upersonlige og man kunne ikke se at der boede mennesker i huset. Jeg synes at det ville pynte hvis der var personer med på nogle af billederne. Dette gav du mig ret i og vi blev enige om at tage nogle flere billeder, hvor jeg var med på billedet. Vi startede i stuen og køkkenet og sluttede oppe i soveværelset, hvor vi tog nogle billeder med mig på sengen, både hvor jeg sad op men også nogle hvor jeg lå og slangede mig. Du synes også at det var nogle meget bedre billeder og vi gik igen ned til computeren for at overføre billederne.

Da vi igen sad og snakkede om billederne, så sagde jeg at jeg godt kunne tænke mig at tage nogle flere billeder, hvor jeg havde en flot pige, som dig som model. Jeg spurgte om du havde noget imod at blive fotograferet, hvor jeg bestemte hvordan du skulle sidde. Du svarede at du aldrig havde prøvet at sidde model men du ville da godt prøve. Jeg fortalte at jeg lige skulle hente noget, hvorefter jeg gik ud i køkkenet og hentede noget stærk tape. Da jeg kom ind i stuen igen så nærmede jeg mig dig bagfra og fik hurtigt dine arme om på ryggen og tapet sammen. Du spurgte overrasket, hvad dette var for noget og jeg beroligede dig med at så var jeg sikker på at du sad stille. Jeg drejede stolen, så lyset faldt bedre og jeg holdt øje med dit ansigt da jeg arrangerede dine ben, så du sad med spredte ben. Jeg tog nederdelen en lille smule op og tog et billede, hvor man nogenlunde fik det syn, som jeg havde, da jeg lå på gulvet for at sætte kablet i.

Du havde en pæn bluse på med firma logo og jeg ville have nogle bedre billeder af dine bryster. Jeg tog op under blusen og lænsede spændet på din bh bagpå men kunne ikke få bh’en af, så længe du havde tapet armene sammen. Jeg hentede en saks og klippede stropperne over og kunne tage bh’en af. Jeg tog om dine bryster og lavede en mellemting imellem at kæle og klemme dem. Jeg tog saksen og klippede to små huller i blusen, så jeg kunne se brystvorterne. Jeg havde egentlig lyst til at klippe huller, så brysterne kom helt ud men jeg nøjes med to små huller, fordi så kunne man også se firma logoet. Du fik besked på at sidde så vorterne hele tiden var synlige. Jeg tog et billede men du vendte smilende ansigtet væk. Jeg gik over på den anden side og du vendte igen ansigtet væk. Jeg fortalte at nu havde jeg begge profil billeder men ville godt ha et af dit ansigt. For at understrege at du ikke skulle dreje ansigtet væk, så klemte jeg lidt om dit ene bryst samtidig med. Jeg fik taget et billede af dine bryster og dit ansigt.

Jeg knappede din nederdel op og tog den af dig. Jeg ville ikke ha problemer med trusserne, så dem klippede jeg over i siden. Jeg arrangerede dine ben igen, så jeg kunne få taget et pænt billede og du blev pænt siddende mens jeg fotograferede. Jeg hjalp dig op af stolen og fulgte dig ud i køkkenet. Jeg ville ha et billede, hvor du sad på køkkenbordet. Da jeg skulle løfte dig op på bordet ville du gi mig et knæ i nosserne men fordi du var tungere end jeg regnede med så fik jeg kun løftet dig halvvejs og knæet ramte mig på låret. Jeg løftede dig helt op på bordet og med den ene hånd så klemte jeg om det ene bryst og med den anden hånd kælede jeg for den anden brystvorte. Jeg klemte til og sagde, at hvis du gjorde det igen, så ville det gøre mere ondt. Jeg holdt øje med dit ansigt og gav slip, da jeg synes at du havde fået nok. Jeg lagde mærke til at der var forskel i farven på de to bryst vorter. Jeg arrangerede blusen og benene, tog billedet og løftede dig ned.

Jeg førte dig op ad trappen til sove værelset og på vej op, så sparkede du pludselig bagud. Da jeg regnede med at det kunne komme, så var det let at undgå. Jeg tog dig om armene og førte dig lidt mere håndfast ind i soveværelset, satte mig på sengen og lagde dig ned over mine knæ. Jeg kælede for dine balder et kort øjeblik, hvorefter jeg slog med flad hånd på den ene balde. Av for dælen hvor det sved i hånden. Jeg dulmede smerten i hånden ved at køre den op og ned på dit lår. Da hånden var frisk igen, så fik den anden balde et slag og jeg måtte igen dulme smerten i hånden ved at køre op og ned på inder låret. Når jeg kom op, så legede pegefingeren med skamlæberne. Dette fortsatte indtil hver balde havde fået fem slag og da jeg var færdig, så kælede jeg for balderne og skamlæberne i et lille stykke tid og spurgte om du var færdig med at gøre modstand. Du sagde at du var færdig og jeg lagde dig ned på sengen.

Jeg satte dig ned på sengen og bandt dine ben i en passende vinkel. Du fik besked på at sidde pænt med brystet og jeg tog et enkelt billede til samlingen. Jeg lagde dig ned på sengen, arrangerede blusen, så den nåede ned til navlen og tog et nyt billede. Jeg tog blusen op over hovedet på dig, løsnede dine arme, tog blusen af dig og bandt hænderne til sengehjørnerne. Jeg satte mig på sengekanten og kælede for dine bryster og mave. Jeg kælede med bryst vorterne, for at gøre dem rigtig hårde og da jeg var tilfreds, så tog jeg et nærbillede af dem. Jeg tog også et billede, hvor man kunne se hele kroppen ligge bundet til sengen. Da jeg nu syntes at jeg havde taget tilstrækkeligt med billeder, så satte jeg mig igen på sengekanten og kælede for dit ansigt, hals, skuldre og bryst. Jeg kørte hånden ned over maveskindet, ned forbi kussen og kælede for dine lår og især inderlårene. Jeg kørte hånden op og legede med kønsbehåringen, hvorefter jeg med flad hånd kælede for kussen. Den var efterhånden blevet godt våd og jeg førte fingrene rundt, hvor du var våd.

Jeg begyndte at tage mit tøj af og da jeg tog t-shirten af, så lagde jeg mærke til at jeg var ret svedig. Jeg vidste ikke om det skyldtes ophidselse, det at jeg havde knoklet med dig eller arbejdet i forhaven men det var også ligegyldigt. Jeg kontrollerede knuderne, hvorefter jeg gik ud på badeværelset og tog et brusebad. Der stod jeg med en ordentlig rejsning og vaskede kroppen og var da også grundig med at vaske pikken. Jeg tørrede mig hurtigt og gik ind til dig igen. Der kom jeg ind og så dig ligge der. Det var et fantastisk syn. Du var en flot voksen kvinde. Jeg var efterhånden meget ´tændt´ og lagde mig imellem dine ben og førte pikken ind i kussen. Jeg stødte helt i bund og trak den langsomt tilbage. Jeg kunne godt mærke at du syntes tempoet var for langsomt men jeg kørte på i et stille og roligt tempo for ikke at komme for tidligt. Med den ene hånd, så legede jeg med dit bryst imens jeg stille og roligt satte tempoet op.

Din fisse arbejdede også med og snart var jeg ved at komme. Jeg satte tempoet op og der gik ikke lang tid før jeg ikke kunne holde mig længere. Jeg huggede pikken helt op nogle gange og kunne mærke at du også kom. Din fisse trak sig sammen om min pik og det var utroligt lækkert. Jeg satte tempoet lidt ned men fortsatte med at elske med dig. Jeg kunne mærke at du fik nogle mindre orgasmer imens jeg fortsatte i et minuts tid. Jeg trak pikken ud og lagde mig ved siden af dig. Jeg kælede lidt for skamlæberne imens jeg så på dit ansigt. Du trak vejret stødvis med lukkede øjne.

Jeg synes at det var tid til en lille pause og rejste mig op. Jeg gik over til skabet og i en skuffe fandt jeg en dildo. Det var en af normal størrelse og jeg kontrollerede at den stadig virkede ved at bruge den til at lege imellem dine bryster. Jeg satte den op i fissen på dig og du fik besked på at du ikke måtte ligge stille med underlivet. Jeg satte mig på sengekanten og nød synet imens du lå og vred dig. Jeg slikkede lidt på den ene af mine fingre og lagde den forsigtigt ned imellem skamlæberne og lod dig bevæge underlivet. Jeg rejste mig op, tog dit kamera og tog endnu et billede.

Jeg satte mig på sengekanten og spurgte om du lå godt. Du svarede ja men det var lidt utydeligt, så jeg spurgte igen. Denne gang svarede du lidt mere tydeligt. Jeg fortalte dig at jeg troede at jeg havde fået nogle rigtig pæne billeder. Jeg spurgte om du ville have en kopi og efter lidt, så sagde du ja. Jeg spurgte om jeg skulle sende dem til kontoret eller hjem til dig selv og du svarede at jeg skulle sende dem hjem til dig. Jeg fik din privat adresse og lovede at jeg ville sende en kopi. Jeg var blevet tørstig og synes at vi havde brug for lidt at drikke. Jeg kælede lidt for dine skam læber og sagde at du endelig ikke måtte ligge stille. Jeg stod lidt og så på at du lå og vred dig, hvorefter jeg gik ned i køkkenet for at hente noget at drikke.


Jeg gik ned i køkkenet, for at hente noget at drikke. Jeg havde lyst til noget koldt, så jeg henter en flaske hvidvin, som jeg har stående i køleskabet. Jeg går op igen med to glas men skænker kun i det ene. Jeg sætter mig på sengekanten og nipper af glasset imens jeg ser på at du ligger og kører rundt med underlivet men den tændte dildo i kussen. Jeg hælder en lille smule hvidvin ud på din brystvorte og ser at det giver et gisp i dig, da du mærker den kolde vin løbe ned ad brystet. Jeg slikker hvidvinen op igen og laver det samme med det andet bryst. Jeg hælder også en lille smule imellem brysterne, ser det løbe ned ad kroppen og jeg slikker hvidvinen i mig igen. Jeg spørger om du også vil ha en tår.

Jeg løfter dit hovede og hjælper dig med at drikke lidt af glasset. Jeg sidder og kører fingrene igennem håret og kæler for dit ansigt imens du drikker. Jeg spørger om du vil ha en mundfuld til, som du svarer ja til. Jeg tager en slurk hvidvin i munden og lader dig drikke fra min mund. Jeg sætter mig op og tager den kolde flaske, som jeg lader hvile mod dit bryst. Efter nogle sekunder, fjerner jeg den igen og bruger hånden til at varme brystet igen, imens flasken kommer over og ligge ved det andet bryst. Jeg tager dildoen ud af din kusse og lægger flasken imellem dine ben, så du kan ‘køle’ lidt ned. Jeg leger lidt med dine bryster, imens flasken ligger op ad din kusse. Jeg fjerner flasken igen og begynder at kæle med din kusse imens jeg ser på dit ansigt. Jeg bruger hånden til at skifte imellem at klemme og ae din kusse og ser på dit ansigt, at du kan li det jeg laver. Jeg bruger den anden hånd til at kæle for din nakke og lader fingrene løbe igennem håret. Du begynder at trække vejret mere dybt og har lukkede øjne og jeg sidder og nyder dit ansigt imens jeg fortsætter med at bearbejde din kusse.

Jeg tager begge hænder til mig, så jeg kan skænke endnu et glas hvidvin. Jeg spørger om du også vil ha noget og du svarer ja. Jeg hælder lidt hvidvin på min pik og lægger mig, så du kan komme til at slikke det af. Du får besked på at du skal slikke det hele af og du går igang. Jeg har også hældt lidt på, der sidder, så du har svært ved at komme til og jeg ser at du gør dit bedste for at komme til over det hele. Jeg hælder lidt af den kolde hvidvin på spidsen af pikken og holder den, så du kan komme til. Du starter forsigtigt med at sutte men jeg får dig til at tage mere af pikken i munden. Det er virkeligt lækkert at se dig ligge bundet og sutte på min pik. Jeg får dig til at stoppe og sætter mig på sengekanten og bare nyder synet af dig.

Jeg henter en transportabel radio med cd-afspiller, for jeg har lyst til at høre lidt musik, imens du ligger der. Jeg sætter en cd på, der spiller lidt rytmisk musik og sidder og følger takten med fingrene på din krop. Jeg bruger dit inderlår som tromme men jeg holder mig fra brysterne og kussen for jeg synes du skal slappe lidt af. Jeg bliver nødt til at slå lidt halvhårdt, for at få en lyd fra dine lår men jeg skifter imellem at slå på og kæle for dine inderlår.

Jeg får lige pludselig en god ide. Jeg tager telefonen og spørger efter nummeret til dit arbejde. Du får besked på at snakke med en af dine kollegaer og du skal dels fortælle om fremvisningen af naboens hus men du skal også spørge til 2 andre sager. Det er noget, som du ikke er glad for og spørger, hvordan du skal kunne snakke med en kollega, når du ligger bundet sådan. Jeg fortæller dig at det skal nok gå og du skal bare koncentrere dig om samtalen. Jeg giver dig 1 minut til at tænke over hvad du vil sige, imens jeg sidder og kæler for dit maveskind. Jeg løsner din ene hånd, giver dig telefon røret i hånden, sætter telefonen på medhør og trykker nummeret. Da jeg kan høre telefonen i den anden ende begynder at ringe, bøjer jeg mig ned over dig og begynder at slikke din fisse. Du kommer med et gisp, som må kunne høres af hende, der tager telefonen. Du spørger efter din kollega og jeg fortsætter med at slikke dig. Jeg bruger fingrene til at holde dine skamlæber, imens jeg slikker dem forsigtigt. Jeg er lidt ond og slikker forsigtigt, når din kollega snakker men jeg trykker hårdere til og slikker dig på klitoris, når du skal sige noget. Du snakker med nogen meget korte sætninger og bruger pauserne, når din kollega snakker til at få kontrollen over din stemme med nogle dybe åndedrag. Din kollega er lidt i snakkehjørnet og spørger hvad du laver.

Du siger at du er inde og se på et hus, som du skal lave tilbud på. Han siger at det er godt og det må du endelig komme ind på kontoret, hvis du har brug for hjælp. Du fortæller at du tager lige hjem, når du er færdig her, for du har brug for slappe af og løsne op. Jeg kan ikke undgå at smile af den sætning og du får en lille pause imens jeg ser på dit ansigt og smiler. I afslutter samtalen og jeg lægger telefon røret på plads. Jeg begynder igen at slikke din kusse og koncentrer mig om kanten til din grotte. Jeg slikker på to fingre, som jeg tager op og begynder at finger kneppe dig. Du er rigtig godt våd af dels dine egne safter og dels af min tunge, som jeg sørger for at komme rundt omkring på skamlæberne. Du tager din frie hånd og holder mit ansigt ned mod din fisse. Du siger at jeg skal blive ved og det havde jeg så sandelig også tænkt mig. Der går ikke ret længe, før du begynder at få orgasme. Jeg fortsætter med at slikke din dejlige fisse imens din krop ryster og du får flere små orgasmer. Jeg stopper med at slikke og ligger mig imellem dine ben. Du har ikke helt fået vejret, da jeg stille og roligt leder pikken op i din grotte.

Jeg begynder at kneppe dig med dybe bevægelser og du reagerer ved at trykke dit underliv kraftigt op imod mit. Du begynder at rotere med dit underliv i små cirkler og jeg sætter tempoet lidt op. Du følger pænt tempoet og jeg kan mærke at jeg begynder at komme. Jeg tænker på at tage pikken ud og sprøjte op på din mave men det er så lækkert at jeg fortsætter med at kneppe din kusse. Jeg kan ikke holde mig længere og begynder at komme. Jeg sætter tempoet ned imens jeg kommer oppe i din grotte. Da jeg er færdig, så lægger jeg mig ned ved siden af dig, så vi begge kan få vejret og slappe lidt af. Jeg skænker to glas hvidvin og rækker dig det ene. Du er stadig bundet på den ene hånd, så du lægger dig lidt på siden for at drikke. Vi er begge glade for at få lidt at drikke og nyder bare vinen i nogle minutter.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *