Det er MIG, der bestemmer

1

Udlev dine fantasier med en af vores medlemmer, det behøver ikke at være med en kæreste.

10%
TOTAL SCORE
Besøg side Besøg side

Vi mødes midt på stuegulvet. Jeg har lige været på toilet, og du kommer ude fra køkkenet. Du kommer hen til mig og vil kysse mig, men resolut tager jeg hårdt fat i dit hår og tvinger dit hovede væk fra mit. Vi skal ikke kysse nu… For det er MIG, der bestemmer!

Jeg “slæber” dig med ind i soveværelset, lægger mig på sengen og siger, du skal klæde dig af – langsomt. Derefter skal du klæde mig af, men du får ikke lov at komme over til mig i sengen. Jeg rejser mig op, og du SKAL sidde på knæ på gulvet imens…

Min pik er allerede begyndt at vokse, for JEG ved, hvad der skal ske – men du gør ikke…

Jeg bukker mig forover, så du kan komme til at trække min t-shirt over hovedet på mig. Da den er taget af, og din mund er lige ud for mine brystvorter, tager jeg igen hårdt fat i dit nakkehår og tvinger din mund ind til mine brystvorter. Jeg forlanger, at du slikker dem, napper i dem med tænderne, sutter på dem….

Jeg kan mærke, at din vejrtrækning er blevet lidt kraftigere. Du er ophidset. Du er lidt nervøs, men på en afslappet måde. Du er spændt. Du er liderlig. Du tager den ene hånd ned i skridtet og begynder at lege med dig selv. Jeg trækker dit hovede væk fra mig. Trækker hårdt og med én bevægelse viser, at du skal op i sengen…

Jeg kommanderer dig om på ryggen med hovedet let ud over kanten. Jeg stiller mig med spredte ben hen over dit ansigt og sænker mit underliv. Din begærlige tunge er allerede ude af din mund, og jeg lader mine nosser glide frem og tilbage hen over din mund. Du slikker. Prøver at få dem ind i munden, men jeg trækker mig hver gang. Jeg glider lidt tilbage og fører på tilbagevejen pikken glide langsomt ind i din mund. Stopper min bevægelse, da den er næsten helt i bund og lader den blive dér…

Imens tager jeg et fast greb om dine bryster. Jeg napper blidt i dine brystvorter. Jeg kan høre, at du gisper lidt efter vejret, men kan høre, at du kan trække det gennem næsen, så jeg lader min pik blive langt inde i munden og halsen på dig.

Stille trækker jeg min pik ud og lader igen mine klunker glide hen over din mund – denne gang så tæt på din mund, at du rigtigt kan komme til at slikke dem og tage dem i munden. Du masserer dem blidt inde i munden med din tunge. Jeg skubber underlivet længere frem endnu og lægger pikken mellem dine dejlige bryster. Jeg knepper dine bryster – stille og roligt – frem og tilbage, imens mine klunker og mit røvhul bevæger sig frem og tilbage over dit ansigt. Du slikker grådigt på mine klunker, hver gang de kommer i nærheden af din tunge. Din liderlige og begærlige tunge strejfer til tider også mit hul i kampen for at få fat i mine nosser, men jeg er fuldstændig ligeglad. Det tænder mig bare endnu mere…

Jeg trækker mig tilbage og bukker mig ned og kysser dig heftigt. Dit åndedræt viser tydeligt, at du er vanvittig ophidset – over det der er ved at ske – og over at du slet ikke ved, hvad der venter dig…

Jeg siger, du skal blive liggende og giver dig en dildo på ca. samme størrelse som min pik. Du skal sutte på den, som om det var min pik. Du skal øve dig på at tage den langt langt ind i munden, for du kan lige så godt komme igang med at øve dig. En dag vil det være MIN pik, der kommer helt ind…

Mens du sutter grundigt på dildoen, lægger jeg mig mellem dine ben og slikker blidt dine lår. Starter ved knæene og lader roligt tungen løbe hele vejen op til din sjask-våde mis. Jeg har sjældent set dig SÅ våd SÅ hurtigt. Men min tunge rammer ikke din våde fisse. Jeg lader den køre i cirkler rundt om. Kysser din mave blidt. Slikker den hele vejen op til dine bryster. Sutter hårdere og hårdere på dine stive brystvorter. Napper med tænderne.

Du stønder. Jeg slikker din mave hele vejen ned til den våde revne. Løfter dine ben op og holder dem, så jeg har fri adgang til alle herlighederne. Jeg napper nu blidt din klitoris med tænder og læber. Slikker på den. Slikker hele vejen fra klitten og ned til dit bageste hul. Du klynker. Da jeg fortsætter at lege med tungen ved dit røvhul, forsøger du at tage benene ned. Men jeg kan sagtens holde dem. Du siger “stop”, men det er ikke det rigtige ord. Det er ikke dét ord, der er stop-ord, så jeg fortsætter med at slikke skiftevis dit “forbudte” hul og din våde kusse – hele vejen op til klitoris, som jeg igen og igen og hårdere og hårdere napper med mine tænder og læber…

Jeg trækker dig ind på sengen, og lægger mig klar til at kneppe dig. Du beder mig kneppe dig, men det bestemmer du jo ikke. Jeg lader kun mit pikhovede snuse til din våde revne. Stikker kun lige hovedet ind og trækker mig igen. Jeg læner mig ned over dig og tvinger et kys ud af dig. Jeg tager dildoen fra dig og tager den ned til din tiggende og bedene fisse, som bare vil have pik. Mens vi kysser inderligt og intenst, lader jeg dildoen glide op i dig…

Du stønner stadig mere og mere heftigt. Jeg ved godt, du hellere vil have MIN pik, men den får du ikke endnu…

Jeg siger forlanger dig om på alle 4, så jeg kan kneppe dig bagfra. Jeg lader igen dildoen glide op i dig. Lader en finger lege omkring dit bageste hul. Du siger stille “nej”, men jeg er ligeglad. For det er MIG, der bestemmer…

Jeg giver dig igen dildoen og siger, du skal sutte og slikke den, som om det var sidste gang i dit liv. Jeg stikker min pik ind i din meget våde kusse – stille og roligt, men helt i bund. jeg griber hårdt fat i dit hår og trækker dit hovede skråt tilbage. Jeg vil se, mens du sutter dildoen, så jeg holder godt fast i dit hår, så du ikke kan flytte hovedet. Dildoen skal længere ind i din begærlige mund….

KLASK!!! Jeg lader min ene hånd ramme din ene balde hårdt. Du giver et lille klynk og prøver at sutte og “sluge” dildoen, men det er ikke godt nok… KLASK!!! igen….

Jeg tager dildoen fra dig og stikker den op i den våde revne, hvor min pik lige har været. Dér lader jeg den blive. Du skal overhovedet ikke bryde dig om at få den til at glide ud…

Jeg tager flasken med glidecreme og presser en stor klat ud ved dit “forbudte” hul. Det giver et lille gisp i dig, og du taber dildoen… KLASK!!! En håndflade rammer igen din ene balde, men denne gang noget hårdere end før…

Jeg griber igen hårdt fat i dit hår og skubber dit hovede ned mod madrassen. Du skal selv tage dildoen og komme ind i din våde grotte igen, og du tør ikke andet…

En pegefinger leger omkring dit røvhul, og stille og roligt presser den sig indenfor. Det giver et lille gip i dig, men denne gang holder du dildoen inde i dig. Du knepper dig selv med dildoen. Min finger knepper din røv – stille og roligt…

Jeg tager fingeren ud og sætter et kondom på pikken og presser mit dunkende pikhovede mod dit røvhul. Du rykker kroppen lidt frem, som om du ikke vil have det. Men jeg VED, du vil have det. Du SKAL have det…

Jeg tager fat i dit hår og trækker dig tilbage mod mig. Denne gang sætter jeg ikke kun pikken mod hullet, jeg lader den glide indenfor…

Du klynker lidt og stønner endnu mere stakåndet…

Med en dildo i din våde kuse og min pik i røven, skubber du nu kroppen tilbage mod mig. Jeg vidste, du kunne lide det. Du sætter selv tempoet i vejret og lader min pik glide helt i bund…

Jeg er ved at eksplodere af bare liderlighed. Jeg kan høre, at du nærmere dig en orgasme, så jeg trækker mig ud. Ikke endnu…

Mens du ligger og kalder på mere pik, går jeg om foran dig og stiller mig på knæ. Jeg tager kondomet af, og du når ikke at sige noget, før jeg tager et fast greb om din ene hånd og tvinger den hen under mit pikhovede. Jeg spiller min pik stille og roligt. Jeg lader den første pre-sperm ramme ned i din hånd og stopper så med at kærtegne den. Den når ikke at komme med resten af ladningen, der ellers bare venter på at komme ud…

Jeg siger, du skal smage min tynde pre-sperm. Du ryster bare på hovedet. Jeg tvinger din håndflade op til din mund, og tager hårdt fat i dit nakkehår, og presser ligeledes dit ansigt mod hånden. Du har ikke andre muligheder, end at lade din tunge glide hen over håndfladen og slikke det hele i dig…

Da du har slikket det hele op, bukker jeg mig ned og kysser dig i et langt vådt kys. Kærtegner din nakke blidt, som var den en lille skrøbelig vase…

Jeg rejser mig nu halvt op og tvinger min halvstive pik ind i munden på dig. den skal gøres stiv igen. Der er nu noget frækt og “forbudt” over dét, at få suttet pik, når man lige har bollet hende i røven – også selvom det var med kondom…

Jeg vender dig om på ryggen og lægger mig mellem dine ben. Jeg lader stille min pik glide ind i din meget våde kusse. Du lader underlivet komme mig imøde, og jeg sætter tempoet i vejret. Samtidig bukker jeg mig ned over dine bryster og slikker og sutter dem blidt…

Med ét kommer du i en kæmpe orgasme. Hele din krop skælver og det er lige så du vender det hvide ud af øjnene…

Jeg fortsætter i nedsat fart, hvad jeg har gang i. Du skal ikke have pause. Da jeg får øjenkontakt, ved jeg at du er kar til en tur igen…

Jeg løfter dine ben lidt mere og tager pikken ud af dig. Inden du når at sige noget, er jeg igang med at kneppe dig i røven. Denne gang starter jeg ikke så blidt som før, Jeg kører mit dunkende lem helt i bund fra start og næsten helt ud – og helt i bund igen. Det giver nogle store ryk i din krop i rytme til mine lange seje træk. Du kan lide det. Du griber hårdt fat i mine skuldre og ryg og sætter neglene i for at holde fast…

Jeg kan se på dig, at du ikke kan holde til så meget anden gang. Min dunkende pik er ved at eksplodere. Din krop begynder igen så småt at skælve….

Jeg trækker mig ikke ud. Jeg pumper min varme sæd langt op i din dejlige røv. I lange seje træk og med store ryk i min pik, fylder jeg dig. Dine kramper bliver kraftigere og kraftigere og dine negle er boret helt ind i min hud. En kæmpe orgasme vælter ind over os begge. Dine ben omslutter min ryg, så jeg ikke kan og må komme fri. Vores kroppe ryster…

Jeg lader mig falde ned over dig, og sammen ligger vi og kysser blidt og nusser, mens vores slappe kroppe ligger helt ubevægelige…

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *