En ny følelse

1

Udlev dine fantasier med en af vores medlemmer, det behøver ikke at være med en kæreste.

10%
TOTAL SCORE
Besøg side Besøg side

Du har hele aftenen ophidset mig. Jeg har forsøgt at virke upåvirket, men mine fugtige trusser er ikke til at tage fejl af. Da vi kommer hjem, smider du dig på sengen og beder mig om at tage mit tøj af for dig. Langsomt og sensuelt. Jeg rødmer lidt ved tanken om dit blik på hver centimeter af min krop, men gør som du siger. Dine øjne gnistrer underfundigt og jeg kigger ind i dem med store blanke øjne. ”Synes du ikke du skulle gå ud i bad skat, jeg elsker når din hud er helt blød efter badet. Og vask dig nu godt over det hele, også håret og sæt det op i en fletning. Når jeg hører bruseren blive slukket kommer jeg ind til dig”. Din bløde stemme gør mig åndeløs, så jeg kigger bare på dig med store øjne og kan ikke rigtigt finde ud af hvad jeg skal gøre.

Forventer ligesom der kommer mere, men du vinker mig bare af sted henkastet med hånden, tager en pude under hovedet og tænder for fjernsynet. Jeg står et øjeblik helt lammet, over at du snakker til mig på den måde, men får mig taget sammen og går ud på badeværelset mens jeg tænker at det skal han komme til at fortryde. Bestemmer mig for at gøre alt for at forføre dig til du slet ikke kan tænke. Jeg smiler med et skummelt glimt i øjnene da jeg tænder for vandet og går ind under bruseren.

Jeg vasker mig grundigt, over det hele også bag i for jeg håber at du vil bruge mig. Tænker en smule bedrøvet at du jo nok har fået for meget at drikke, selv om jeg ved du ikke har fået ret meget. Du har ligesom holdt dig lidt tilbage hele aftenen, og det har jeg egentligt været lidt glad for, fordi jeg jo ikke kender nogen ud over dig. Et stik at du måske bliver træt mens jeg bader farer også forbi, men så siger jeg til mig selv at så må jeg jo bare vække dig. Jeg smiler ved tanken om de nye sorte tørklæder jeg har købt, og taget med. Du kan bare vente dig hvis du sover. Mens jeg vasker hår står jeg og kommer til mig selv efter lidt at have mistet kontrollen over din måde at være på, og din kontrollerede mørke stemme før. Smiler ved mig selv og planlægger hvad jeg skal gøre ved dig.

Smiler da jeg slukker bruseren og går ud af badet og begynder at tørre mig. Tørrer mit hår, og er lige færdig med at flette det da jeg mærker dig bag ved mig. “Skat, du forskrækkede mig”, når jeg lige at få sagt og vil til at vende mig om mod dig, men du holder mig fast , tager om min hals med den ene hånd, og jeg mærker du giver mig et halsbånd på. Det er tyndere end det andet som jeg ikke har haft med mærker jeg. Jeg skal til at sige noget. Men du hvisker i mit øre at jeg ikke skal sige noget. “Schhhh…glem dine protester, nu er det mig der bestemmer”, spinder din stemme i mit øre, og jeg gisper efter vejret. Du tager et sort bredt tørklæde, jeg ikke genkender, af noget tykt stof og det får jeg for øjnene. Der slipper slet ikke noget lys igennem og fornemmelsen fornægter sig ikke.

Jeg kan mærke at jeg bliver våd, selv om der normalt skal mere til lige efter et bad, hvor alle safter jo er blevet skyllet væk. Det gibber i mig, da jeg hører en klikkende lyd, og mærker et let træk i halsbåndet om min hals Du har sat en snor i mit halsbånd – tanken kører rundt i min hjerne jeg kan slet ikke fatte det. Du kan jo slet ikke gøre sådan noget. Du kan jo ikke lide det. Jeg forsøger at protestere, men det bliver ikke til andet end at jeg skiller læberne let og fugter dem. Jeg forsøger at tage min hånd om for at fjerne bindet, men du fanger den let, og tager den om op min egen ryg, og presser op ad. Jeg står nu mast ind mod dig, mine bryster mod din skjorte, og reaktionen på den berøring fornægter sig ikke. Det gør næsten ondt i brystvorterne så stive er de. Mit åndedræt er hurtigt og min hjerne fornægter stadigt den temmelig ydmyge situation jeg befinder mig i. Jeg kan mærke du ikke har taget skoene af, og er lidt højere end mig på mine bare fødder.

Jeg står med den ene arm låst fast af på ryggen og mærker dine stærke fingre om mit håndled. Den anden hænger slapt ned til siden. Fornemmer dig komme nærmere med hovedet og lægger hovedet lidt tilbage for at blive kysset. Længes forfærdeligt efter dine læber mod mine. Prøver at virke lidt uberørt mens mit indre er i oprør, da du kysser drillende mine læber blidt. Prøver at undgå at kysse igen, men der er umuligt for mig at modstå dig. Stønner og overgiver mig da jeg mærker dine læber nappe drillende i mine. Jeg besvarer dit kys med hele min længsel. Lader min anden hånd, den frie glide op til din nakke og prøver at presse dig ind mod mig, du lader mig gøre det lidt, og venter indtil mine arme slapper helt af, henført over dine dejlige læber og din drilagtige tunge. Pludselig tager du også min anden arm om på ryggen og jeg mærker noget koldt på mine håndled, og hører først et hult klik af metal der slår sammen, og så et mere. Håndjern, tænker jeg. Stønner voldsomt og trækker min mund væk fra din.

Du slipper mig helt og træder lidt væk fra mig. ”Nej, nej bliv ved mig ”, hører jeg min stemme sige. Jeg holder forbløffet min mund, og mærker dig tage fast om mine arme, og føre mig foran dig ind i værelset. Jeg går langsomt og er lidt bange for at støde ind i noget. ”Bare rolig skat, jeg skal nok passe på dig ” hvisker du ind i mit øre. De ord beroliger mig helt utroligt og jeg lader mig føre over til sengen. ”Stå stille ” lyder den spindende stemme igen i mit øre, ganske blidt. Jeg står stille og tænker på hvad du nu vil gøre. Jeg mærker håndjernene blive taget af, og jeg gnider let mine håndled, selv om de slet ikke gør ondt. Du vender mig om og skubber mig ned og sidde på sengen, derefter ned at ligge. Jeg ligger nu midt på sengen, og tænker på hvad du vil gøre. Mærker et brændende ønske om at blive bundet på armene, men presser læberne sammen om de små tiggende ord.

Som om du havde hørt hvad jeg sagde lægger du begge mine arme op over mit hoved og binder dem sammen med et tørklæde af blødt stof. Jeg kan ikke genkende om det er et af mine eller et andet. Jeg rykker lidt i det, for det føles ikke meget stramt, selv om jeg godt kan mærke det, men jeg kan ikke komme fri. Jeg hører en lille latter fra dig, der viser at du har set at jeg rykkede i båndene. ” Du skal bare nyde skat, og yde det jeg vil have dig til. Som f.eks. nu…” Jeg ligger afventende og mærker noget presse mod mine læber og dig der drejer mit hoved ud til den ene side. Du presser din allerede stive pik langt ind i munden på mig, mens du holder bag på mit hoved og jeg bliver lidt nervøs for om du vil blive for voldsom, men da du trækker dig tilbage falder min nervøsitet helt væk, og jeg skubber hovedet frem, for igen at tage din pik ind mellem mine læber.

Jeg vrider mig lidt mens jeg nyder fornemmelsen af at blive kneppet i munden, helt i bund hver gang. Skyder underlivet opad og stønner ud af mundvigen. Klynker indvendigt af længsel efter dig. Mærker dine fingre finde min klitoris, og kører op og ned mellem mine skamlæber. Du presser to fingre op i mig, og de glider let derop. Jeg stønner og din pik ryger ud af min mund da jeg vrider mig for at komme tættere på dig.

Straks er du væk fra mig, du rører mig overhovedet ikke. Jeg klynker og udstøder et ” Neeeeeej …bliv ved ” Jeg fornemmer at du smiler af mit udbrud, og der er smil i din stemme da du siger ” Hvad vil du have, fortæl mig hvad du vil !. Din spindende stemme sender så stød igennem mig, og jeg mærker hårene rejse sig på mine arme. Jeg fugter læberne og siger ganske stille som en hvisken ” Vil du ikke nok tage mig, bruge mig ….?. Din bløde stemme lyder igen ” Ikke godt nok søde, jeg kan ikke høre hvad du siger. Snak noget højere !” Min mave vender en omgang og min hjerne siger at det kan du da ikke mene. Du vil da ikke have mig til at….” Vil du ikke nok bruge mig. Jeg er din. ” Hører jeg min stemme sige. Jeg lukker munden fast i, og hører en latter tæt ved mit hoved. ” Godt men ikke godt nok….men jo du skal tages af mig nu. Vend dig om og læg dig på knæ jeg vil tage dig bagfra. ” Jeg vender mig om og strutter godt med røven og mærker dig på sengen bag mig. Stønner ved tanken om endelig at mærke dig oppe i min sjaskvåde fisse.

Du har ikke rørt ved mig endnu, og jeg vrikker irriteret og længselsfuldt med enden. Det gibber i mig da jeg mærker noget koldt og klistret mod mit følsomme røvhul. ” Neeeeeej….” jeg prøver at komme væk. ” Åhh jo” , kommer det fra den spindende stemme, ”du skal da ikke komme endnu, og jeg vil mærke dit stramme røvhul om min pik, så lig nu stille og nyd at jeg knepper dit stramme hul.” Din rolige bestemte stemme gør mig helt åndeløs, og jeg trykker mig længere ned mod madrassen med overkroppen, og skyder derved røven op mod dig. Du masserer mit stramme røvhul med først en, og så to fingre.

Jeg stønner og glæder mig til at mærke din pik. ” Åh ja …vil du ikke nok kneppe mig?.” Jeg registrerer ikke selv at jeg tigger om at blive røvpulet, men det gør du åbenbart, for du sætter pikhovedet mod min ringmuskel og presser den ind. Lader den blive der i åbningen, for ligesom at vænne mig til følelsen. Jeg presser mig tilbage mod dig, til jeg mærker dine lår mod mine balder. Nyder følelsen af at være fyldt ud på den måde. Ved at jeg ikke må komme, du har åbenbart bestemt at jeg skal tigge om orgasmen. Bider tænderne sammen og lover mig selv at det kommer jeg ikke til. Jeg vil ikke tigge om at få udløsningen.

Du knepper mig hårdt nu, og det er simpelthen så ophidsende at mærke din pik glide ind og ud af min røv. Jeg klynker og stønner højt over din relative voldtægt af min røv, mens jeg ligger bundet og forsvarsløs og ikke kan gøre andet end at nyde din indtagen af min røv. Jeg tager mine bundne arme om over mit hoved, og holder fat i mine nakkehår. Presser hovedet ned i puden for at skjule mine nydende lyde. Mærker du er tæt på at komme nu, og tror du vil stoppe og holde dig selv igen. Men du fortsætter og trækker dig ude lige inden og sprøjter ud over mine balder. Jeg kan mærke den varme sperm løbe ned over mine skamlæber og ned af mine lår.

Du kravler ud af sengen kan jeg mærke og hører lyden af en blitz. ” Neeej det gør du ikke ” protesterer jeg med lidt skinger stemme. Men jeg får ikke andet svar end en lille latter der fortæller at du da egentligt er lidt ligeglad med hvad jeg siger. Du skubber mig om på siden og ned på ryggen. Hele min krop ryster indvendig af ønsket om udløsning.

”Nu går jeg ud og bliver vasket så kan du ligge her og vente på mig. Det er dejligt at vide at din dejlige krop ligger herinde til fri afbenyttelse. Tænk nu hvis der kom en anden mens jeg var i bad. Så kunne du ikke gøre andet end at tilfredsstille ham også. Er det ikke ophidsende at tænke på? ” ”Så ville jeg skrige højt, hvis jeg kunne mærke det var en anden.” (trodsig stemme) ”Se det må vi jo hellere gøre noget ved, så jeg putter lige det her tørklæde med en knude på ind i din mund og binder den bag dit hoved. Så kan du slet ikke sige noget. ” ” Neeejjj …jeg skal nok lade være med at skrige. ” siger jeg med en temmelig desperat stemme. Men du tror åbenbart ikke på mig for du putter den i munden på mig, og binder den fast bag min nakke. Samtidig putter du også en dildo op i min fisse, og jeg prøver at stønne højt over at der endeligt kommer noget op i mig, men lyden bliver dæmpet af tørklædet. Da du tænder for den ved jeg at det ikke er en jeg har prøvet før, den vibrerer og roteret. Det er helt vildt dejligt og jeg bevæger underlivet op og ned, og den smutter ud af min sjask våde fisse.

”Hold den oppe i dig. Eller nej det kan du jo nok ikke. Jeg må hellere binde dine ben sammen så den ikke kan smutte ud uanset hvor meget du vrider dig. ” Du binder mig som du har sagt. Jeg klynker sagte men der kommer ikke en lyd frem. Tårerne er ved at komme frem i mine øjne mærker jeg, og det bliver ikke bedre af at du kysser mig blidt på kinden og hvisker at jeg skal stole på dig. Jeg er langt ude kan jeg mærke. Hører dig gå ud, og koncentrere mig nu om den nye følelse i min fisse. Det er så godt, og jeg kommer langt i min ophidselse, men jeg kan ikke komme ved det. Jeg bider irriteret tænderne sammen om gag’en, og prøver febrilsk at komme fri af tørklæderne, men det er umuligt. Jeg giver op. Mærker tårerne presse på og jeg prøver at bekæmpe dem.

Det lykkes ikke helt.

Ligger og vrider mig og klynker stille over min totale ophidselse, kan slet ikke tænke klart. Kun tænke på den ydmygende situation jeg befinder mig i. Jeg bliver meget forskrækket da jeg pludselig hører en lyd ved siden af mit øre ganske tæt på. Jeg prøver at dreje mig, men en hånd tager fat ved mine arme som jo er bundet og strakte over mit hoved. Jeg kan ikke røre mig. Gag’en bliver fjernet og jeg prøver at skrige, men mærker en hånd for min mund. Og en stemme i mit øre hvisker at jeg skal være stille. Ellers får jeg ikke lov til at få den udløsning jeg sådan længes efter. Jeg genkender din stemme og ånder lettet ud, og lukker derefter læberne om de små tiggende ord der allerede står på spring. Jeg mærker dig løse rebet om mine ben, og spreder dem villigt langt ud til siden og presser mit underliv opad. Jeg gisper højt, og vrider mig lidt, da dine fingre spreder mine skamlæber, og jeg mærker din tunge direkte på min allerede meget følsomme og hævede klit. ” åhhh jaaa…giv mig den udløsning !” Min stemme er åbenbart for kommanderende, for du slipper min klit med dine læber og trækker dildoen ud af mig. ”Neeeejjjj kom nuu…vil du ikke nok, jeg trænger sådan til det…” jeg græder næsten og tigger om udløsningen. Du trækker tørklædet væk fra mine øjne, og jeg misser mod lyset.

”Sig det igen, og kig mig ind i øjnene.” ”Men det kan jeg da ikke.” Prøver at lukke øjnene og koncentrerer mig. Mærker pludselig dine fingre mod min klit igen, de bringer mig meget tæt på, lige til det øjeblik jeg løfter hofterne for at tage imod udløsningen jeg længes sådan efter. Da du stopper i sidste øjeblik kan jeg ikke holde det ud mere. Tårerne kommer op i mine øjne, og jeg tigger og beder dig om at give mig udløsningen. Du må åbenbart have forbarmet dig over mig, for dine fingre begynder igen at lege med mig, og mit hoved føles pludseligt tungt, jeg lader det falde tilbage i puderne med en tung stønnen. Jeg er tæt på og da jeg denne gang løfter underlivet stopper du ikke op, men fortsætter og sender mig derved ud over kanten. Jeg giver et lille skrig fra mig, og mærker de velkendte kramper rase gennem min krop med en intensitet jeg ikke mindes at have oplevet før. Du fortsætter med at gnide lidt på min klit, indtil jeg gisper med sagte næsten uhørlig stemme. ” Nej hold op, jeg kan ikke holde det ud. ” og prøver at vride mig væk fra dig.

Du lægger dig op ved siden af mig, og holder om mig, mens kramperne stadigt er ved at forlade min krop, og mit åndedræt langsomt bliver normalt. Du binder mine arme op, og jeg slår dem om halsen på dig, og putter hovedet ind til din skulder.

Tak min Herre ” hvisker jeg stille mod din hals.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *