En hel søndag

1

Udlev dine fantasier med en af vores medlemmer, det behøver ikke at være med en kæreste.

10%
TOTAL SCORE
Besøg side Besøg side

Det er søndag. Børnene er ikke hjemme og vi nyder det. Jeg ser frem til en hel dag, kun os to. Du har serveret morgenmad på sengen og nu ligger vi og nusser. Jeg nyder din nøgne krop mens jeg fortælle dig hvor jeg kunne tænke mig at holde ferie. Du kaster et blik på uret, og midt i en sætning sætter du dig overskrævs på min mave. ”Fortsæt endelig”, siger du, da jeg går i stå med et spørgende udtryk i ansigtet. Da jeg fortsætter, fisker du manchetterne frem, som har ligget under din hovedpude. Uden et ord får jeg dem på og karabinhagerne bliver gjort fast til kæder under sengen. Da jeg er tøjret, så jeg ligger som et stort X, begynder du at flytte karabinhagerne på kæden. Du strammer dem kun et enkelt hul af gangen. Kravler over min krop fra hjørne til hjørne og strammer. Og strammer. Du bliver ved til jeg begynder at stønne. Min krop er spændt ud til bristepunktet, og jeg skal lige til at protestere. Så får alle 4 karabinhager et enkelt hul mere… og det ringer på døren.

Du går ud og lukker op, og jeg kan høre stemmerne – ikke hvem det er, men der er to eller tre stemmer ud over din. ”Kom indenfor,” siger du, Gud hjælpe mig. Jeg klemmer øjnene hårdt i og tænker: Ind i stuen med dem og kom så herind og befri mig i en fart. I det samme hører jeg dig lige uden for døren til soveværelset. ”Hun er herinde, vær så god.” Det er løgn, tænker jeg. ”Hvor gemmer du hende ?” og ”Sover hun endnu ?” Åh Gud, jeg kender de stemmer ? Sig det er løgn, nu træder de alle sammen ind i soveværelset, jeg åbner øjnene og ser, at det er nogle af dem, jeg blev præsenteret for, da jeg var med til træf første gang. 2 mænd og 1 kvinde. Jeg husker ikke deres navne, jeg er på panikkens rand.

Hvordan kan du dog gøre det mod mig? Jeg ligger her totalt blottet, og kan ikke engang finde ud af at sige noget. Du MÅ da kunne se panikken i mine øjne, men du smiler bare til mig og lader fingrene løbe ned over min krop. ”Her er hun så,” siger du roligt. ”Og hun løber ingen steder foreløbigt, så hvad med en kop kaffe ?” Du taler til dem, som om det var en helt almindelig søndag, hvor naboen dukker op til formiddagskaffe.

Kun enkelte ord trænger igennem til soveværelset. Snakken går vist om træf og fester. Jeg er tilsyneladende helt glemt, indtil en dyb mandsstemme pludselig siger højt – ”Hvad var det nu lige, du ville have os til ?” Så bliver der hvisket og lidt efter står I alle 4 i døråbningen.

“Uhmm – jeg glæder mig,” siger kvinden mens de 2 mænd bare smiler frækt. Kvinden tager langsomt sit tøj af mens hun hele tiden ser mig i øjnene. Mit blik kan ikke fastholdes, for mine øjne søger hele tiden dine.

“Se på hende,” siger du skarpt. Jeg følger din ordre og ser på hende. Hun har en smuk krop, slank med bryster der ikke er for store. Hendes hud er solbrun og lækker. Hun er helt glatbarberet og har en ring i skamlæben.

Kvinden kravler langsomt op i sengen fra benenden, til hun når op i samme højde som mig. Hun smiler sødt og bukker sig så ned over mine bryster. Hendes berøringer føles så lette som sommerfuglevinger. Jeg kan mærke hendes tunge på den ene brystvorte, som vokser ved berøringen. Hendes fingre leger med den anden vorte, og jeg kan ikke ligge stille. Hun glider langsomt nedad, mens begge hendes hænder nu har travlt ved brysterne. Jeg kan mærke tungen glide ned over min mave til den når min vidt åbne fisse. Den kører drillende rundt. Ned ad låret og tilbage igen. Nu berører tungen forsigtigt og drillende min klit og det giver et gib i mig. At jeg nu bliver slikket af en kvinde, er for mig så frækt, at hele min krop spænder. Imens tungen har leger mellem mine ben, kan jeg mærke en finger glide op i fissen. Den efterfølges hurtigt af 2 – så 3 fingre. Jeg er så våd, at safterne driver ned mellem balderne.

Nu kan jeg mærke, at hele hånden gør forsøg på at komme ind. Der går ikke ret lang tid før det lykkes for hende, og med en hånd i fissen, en tunge på klitten og en hånd der leger med min ene brystvorte, kan jeg mærke at en orgasme trækker op. Det er som en kildrende fornemmelse i inderlårene, der breder sig til hele mit skød og eksploderer i en kæmpe orgasme, hvor jeg ser alle regnbuens farver. Mine skrig kunne snildt vække naboen, men det tænker jeg ikke på. Langsomt ebber den ud og hun lader tungen lege rundt om klitten, mens hun passer på ikke at røre den meget følsomme knop.

Da jeg er kommet op til overfladen igen, løsnes mine hænder og fødder. “Smut ud i bad,” siger du kærligt men bestemt. Da jeg kommer ud i badeværelset, står de 2 mænd uden tøj på, de er lige kommet ud fra bruseren. Du skubber mig blidt ind under den varme stråle og vasker mig over hele kroppen. Det føles dejligt og jeg glemmer helt de 2 andre mænd.

Da jeg er skyllet, bukker du mig ned, så jeg står fremoverbøjet, og den ene af mændene skruer brusehovedet af og lader slangen forsigtigt glide op i røven på mig. Da jeg er fyldt med vand, trækker han den ud igen. ”Gå ud og tøm dig,” siger han, ”og kom så herind igen”. Det var lidt pinligt, men protester var en by i Rusland. Jeg lusker ud og gør som der blev sagt. Det gentager sig i alt 3 gange, og nu er jeg vist så ren og tømt, som jeg kan blive.

Jeg føler mig mæt oven på orgasmen, og har lyst til en cigaret. Jeg går ud i køkkenet og tænder en, men du står lige bag mig, tager cigaretten og slukker den. ”Har du fået lov til at ryge?” spørger du. Øhh næh, det har jeg vist ikke. En hånd farer gennem luften og rammer min kind med en syngende lussing. Den trækker tårer, men der hjælper ingen kære mor.

De 2 mænd griber fat i mig og lægger mig på maven på spisebordet. Jeg bliver blindfolded og får høretelefoner på med musik i, så jeg ikke kan høre hvad de taler om. Til gengæld får jeg lov at høre Shania Twain for fuld udblæsning.
Bordet bliver skilt ad på midten, så mine bryster hænger ned mellem bordpladerne. Mine arme bliver spændt fast i den ene ende af bordet og mine ben bliver spredt og spændt fast i den anden ende. Jeg mærker kærtegnende hænder glide ned over min ryg – ned til balderne. En tunge følger efter – nej, der er vist 2 ! Den ene finder vej mellem mine balder og kører henover det lille hul. Det føles lækkert, og jeg kan mærke at jeg omgående bliver våd igen. Så griber 2 hænder fat om mine brystvorter og klemmer dem blidt. Det giver et gib i mig og jeg kan ikke ligge stille. Det medfører 3 slag på hver balle, så hårde, at jeg skriger.

Tungen mellem mine balder afløses nu af en finger, der glider op i hullet. Uhmm – lækkert. Noget vådt og koldt løber ned mellem mine balder, jeg regner med, at det er babyolie. En finger smører det ud, og kort efter mærker jeg en pik glide lidt rundt. Den finder hurtigt vej ind. Først forsigtigt indtil den er forbi ringmusklen – derefter ryger den helt i bund. Det giver en blandet følelse af både smerte og fryd.
I det samme bliver der grebet fat i mit hår og mit hoved krænges tilbage. En stor, stiv pik bliver brutalt presset mod mine læber. Da jeg ikke åbner dem frivilligt, bryder helvede løs. Pikken i min røv bliver trukket ud og en skærende smerte rammer mine røvbalder. Det føles som noget, der skærer sig ned i min sarte hud. Kun spanskrøret kan fremkalde netop den smerte. Jeg vil stoppe det for enhver pris, hvorfor jeg rejser hovedet op og åbner munden på vid gab. Det hjælper ikke. Den skærende smerte på balderne igen. “Stop” råber jeg “jeg skal nok sutte.” Det hjælper ikke. Med jævne mellemrum rammes røv og lår igen og igen af spanskrøret. Tårerne presser sig på, og mine kinder blusser af skam. “Jeg beder dig, Master” hulker jeg “Lad mig slippe. Jeg lover at være sød.” Mine bønner bliver overhørt. Jeg indser, at det er for sent, og prøver i stedet at gå ind i smerten.

Jeg forsøger at lukke alt andet ude og koncentrere mig om rytmen i slagene. Slapper helt af. Det er svært, men jeg tvinger mig selv til det. Jeg sidder under et halvtag. Nej, jeg sidder i et telt. Slagene lyder som regn mod teltdugen. Teltet beskytter mig. Hver gang der er pause i slagene, linder jeg på teltdøren og ser, at det er solskin udenfor. Jeg lægger mig ned inde i teltet og svæver. Langsomt glider jeg ind i mig selv og mærker slagene på huden, men i min hjerne omdannes de til en form for kærtegn. De breder sig fra røv og lår, og kan føles i hele kroppen som stråler der strækker sig ud til alle nervebaner. Derfra vender de tilbage til skeden og samler sig som små jag af vellyst. Jeg hører ikke slagene, hører kun musikken og mit eget åndedræt, der bliver tungere og tungere. Og alligevel omsættes slagene til en velkendt lyd, en dump banken, som fra en stor maskine i kælderen. En bankemaskine, som rytmisk støder et stort stempel op i mellemgulvet.
Hvor længe det står på ved jeg ikke, men på et tidspunkt går det op for mig, at spanskrøret er blevet lagt væk og at jeg igen har en pik i røven, som banker videre i samme rytme som før spanskrøret.

Og at jeg sutter lystigt på en meget stiv pik. Og at uendeligt mange hænder er i fuld gang med at kærtegne min krop. Hvor mange hænder ved jeg ikke, de er bare overalt hele tiden.

Det føles som om kroppen skiftevis flyder ud som en stor plamage af gelé for derefter at trække sig sammen, så alle muskler spændes. Jeg gør et ihærdigt forsøg på at slappe af… med det resultat, at alle følelser samles i og omkring klitoris, der svulmer op og bliver kæmpestor. Derfra breder vellysten sig igen til lårene og ruller tilbage. Kroppen spændes og en orgasme flyder ud i kroppen og vil ingen ende tage. Den bliver ved og ved, til jeg klasker totalt sammen.
Jeg begynder at hulke, og kan næsten ikke stoppe igen, så intenst føles det. Aldrig har jeg oplevet noget lignende.

Høretelefonerne bliver taget af og mine arme og ben bliver løsnet. Bindet for øjnene fjernes, men jeg kan intet se – på grund af tårerne og det skarpe lys. Master løfter mig op og bærer min slappe krop ind på sengen. Efter at have drukket et stort glas juice – åh, hvor jeg elsker min Master – falder jeg i en dyb søvn.

Master vækker mig blidt med et kys og beder mig om at komme ned og spise aftensmad sammen med vores gæster. Jeg tager et hurtigt bad, klæder mig let på og går ind til de andre. Dér står de og smiler til mig, og jeg giver hver enkelt et stort knus og siger tak for oplevelsen. Da jeg ser hen på Master, smiler han og nikker. Han er tilfreds med mig.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *