Et møde med en ukendt mand

1

Udlev dine fantasier med en af vores medlemmer, det behøver ikke at være med en kæreste.

10%
TOTAL SCORE
Besøg side Besøg side

Jeg stod foran din dør, nervøs og pustende pga. alle de trapper. Hvordan har jeg dog båret mig ad med at komme i denne situation? Hvis jeg først ringede på døren, ville der ingen vej være tilbage. Men hvis jeg bakkede ud og gik min vej, ville jeg fortryde det resten af mit liv, det vidste jeg.

Jeg tog mod til mig og ringede på, skyndte mig at rette på mit vindblæste hår. Døren gik op og der stod du. Du var lige så flot som på billederne, du havde sendt til mig. Du sagde ikke noget, men gjorde tegn til, at jeg skulle komme indenfor. Du tog min frakke og min taske og stillede det i gangen.

Du kiggede på mig og sagde stadig ingenting. Jeg blev helt usikker og var parat til at løbe min vej. Du måtte have læst mine tanker, for lige da jeg skulle til at sige noget, sagde du i en meget bestemt stemme, at jeg skulle se at få mit tøj af.

Jeg turde ikke sige dig imod og begyndte at tage mine sko af. Jeg fumlede mig videre til mine bukser. Mine hænder rystede af bare nervøsitet. Du smilede og tog mig i dine arme og gav mig et knus, så jeg troede jeg skulle dø. Hvor duftede du dog dejligt og dine stærke hænder om mig, gjorde mig mere rolig. Du slap mig dog hurtigt igen, for at hjælpe mig med tøjet. Dine hænder fik tøjet til nærmest at glide af mig. Jeg måtte støtte mig til dig, for ikke at falde sammen i knæene, i bare ophidselse.

Du førte mig hen i døren til dit soveværelse, åbnede den og jeg stirrede forbløffet på alle de ting, som lå på bordet ved siden af sengen. Der var flere forskellige dildoer, piske, klemmer i både sølv og guld, manchetter til både ben og arme og nogle håndjern i metal med puder om, så de ikke giver mærker. Der var tændte sorte stearinlys omkring legetøjet og i vindueskarmen. Hvad havde jeg dog rodet mig selv ind i? Du vente mig om mod dig og tog fat om mit ansigt, så mig ind i øjnene. Jeg slog blikket ned og rødmede. Du tog hårdere fat og tvang mig til at se dig i øjnene. Du rykkede tættere ind til mig og tog min mund i din besiddelse. Du kyssede mig længe og mere og mere lidenskabeligt, så jeg helt mistede pusten. Da du igen slap mig protesterede jeg og prøvede at finde tilbage til dine læber, men du tog fat i mig og nærmest slæbte mig med over til sengen, hvor du tog manchetterne og lagde dem om mine ankler og håndled. Jeg kiggede nysgerrigt på uden at sige et ord. Du satte håndledene sammen i en ring der var på og låste den fast til en kæde, som hang ned fra loftet. Du rykkede i den, så mine hænder kom op over mit hoved og bene låste du fast til nogle ringe i gulvet. Jeg stod nu helt nøgen, kun med manchetterne på, i et X med benene fra hinanden og armene højt hævet. Du gav mig et blødt bind for øjnene og sikrede dig, at jeg ingenting kunne se.

Jeg mærkede dine hænder på min krop, følende og lidt hårde. Du nærmede dig mit skridt og jeg rykkede lidt væk fra dine hænder, men en hånd på ryggen fik mig til at møde hånden igen. Du tog mig i skridtet og stak en finger op. Dine fingre var blevet meget våde og du tog dine fingre op til min mund, så jeg selv kunne smage, men jeg ville ikke og drejede hovedet væk, men du tog hårdt fat i mit lange hår og tvang min mund op. Jeg overgav mig hurtigt og slikkede dine fingre helt rene for mine safter.

Du bøjede dig ned og tog mit ene bryst under kærlig behandling. Din tunge på min ene brystvorte var ved at drive mig til vanvid. Langt om længe gik din tunge videre ned mod navlen og videre ned mod skridtet. Jeg stønnede og svajede hen mod dig, for at du skulle slikke mig i fissen, men du undveg den drillende. Dine hænder tog fat i mig og du åbnede mig så du kunne komme ordentligt til og endelig fandt din tunge min våde musling. Du slikkede og sugede til jeg var lige ved at komme, så stoppede du og forlod mig. Jeg råbte på dig og bandede dig langt væk. Det var nok til at du kom ind til mig igen. Du aede mig ned over ryggen og ballerne og jeg nød dine kærtegn.

Men jeg nåede ikke en gang at tænke, før en sviende smerte ramte mine baller. Jeg stønnede højt af forundring, men smerten forplantede sig meget snart i underlivet og allerede inden det næste slag ramte mig, drev safterne ud af mig. Det næste slag var knap så hårdt som det første, jeg klynkede og stønnede. Slagene kom med små mellemrum, ikke for hårde, men som hårde og dejlige kærtegn.

Han stoppede efter femte slag med pisken og mærkede efter om min røv var blevet varm. Da hans hånd rørte mig i skridtet, stønnede jeg højt og bad ham blive ved. Men han flyttede hånden og skældte mig ud, fordi jeg nød min afstraffelse. Han gik over til bordet og fandt en anden pisk. Da det første slag ramte gav det et sæt i mig og jeg fortrød med det samme, at jeg havde været ulydig. Han gav mig fem hårde slag på hver balle og det var lige før jeg havde skreget, så ondt gjorde det, men alligevel af en eller anden årsag nød jeg behandlingen.

Nu er din røv ved at blive dejlig rød min tøs sagde han med et smil i stemmen. Men det er længe ikke nok endnu. Du har været meget ulydig og du ankom fem minutter for sent, det skal du have en passende straf for. Hvad synes du selv er rimeligt? Men inden du svarer skal du vide, at hvis du siger for lidt, fordobler vi det du siger. Jeg stod tavs og ventende uden at sige noget. Hvad skulle jeg sige, hvad ville være en passende straf. Jeg blev helt forvirret og usikker igen. Nå, bliver det til noget tøs, ellers må jeg jo bestemme og så bliver det bare meget værre end du kan forestille dig.

Jeg var ikke sikker, ville ti slag på hver balle være for lidt? Jeg havde ingen anelse. Men et eller andet måtte jeg jo sige. Så jeg foreslog ti på hver balle. desværre tøs det var for lidt, nu bliver det tyve i stedet for. Jeg vil nyde at give dig dem og du vil elske det, fordi jeg nyder det. Du må gerne skrige, der er alligevel ikke nogen der kan høre dig, tøs.

Jeg var nervøs og tør i munden og kunne umulig have svaret på noget. Jeg nikkede bare samtykkende. Han hentede en anden pisk og aede mine baller inden han startede. De første fem slag ramte den samme balle det samme sted og hvis jeg ikke havde bidt tænderne sammen ville jeg med garanti have skreget. Han skiftede stilling, så han kunne komme til den anden balle. Denne gang holdt jeg med nød og næppe munden, kun små støn kom ud. Han rørte ved mine baller og jeg kunne mærke at hans hænder var dejlig kølige mod dem. Han tog fat igen og fem hurtige slag røg på den første balle igen. Jeg kunne snart ikke mere det gjorde så ondt, men jeg tog mig sammen og tænkte at det jo snart var overstået. Endnu fem på anden balle. Jeg stønnede bedende om en lille pause på bare et minut, men han grinede bare lumsk og sagde, du har jo stadig ti endnu på hver balle. Du må lære at adlyde og tie og jeg tror dette er den eneste vej.

Jeg tog en stor indånding og holdt vejret til det første slag ramte, så kunne jeg ikke holde min mund længere og stønnede et av meget højt. Jeg følte mellem slagene at mine baller blev mere og mere følelsesløse og smerten blev til lyst. Ti endnu tøs, så er det overstået.

Jeg fik tårer i øjnene, ikke fordi det var så frygtelig, for jeg kunne selv stoppe legen med det kodeord, vi havde aftalt, men pga. den store lyst jeg følte, ved at blive behandlet på denne måde. Så er det overstået tøs, jeg er meget stolt af dig, du er en god tøs. Jeg fik kun fremstammet et lille taknemmeligt tak Herre.

Han aede mine baller i meget lang tid og jeg glemte alt om smerten, der få minutter før havde været der og nød hans kærtegn. Han gik om foran mig og tog mit bind fra øjnene. Da jeg havde fået lov til at vænne mig til igen at kunne se, tog han mig kærligt om hagen og førte min mund til hans. Han kyssede mig i meget lang tid og jeg var kun glad for at jeg var hægtet fast til noget, ellers havde jeg mistet balancen og ville være faldet sammen. Aldrig havde jeg oplevet nogen der kunne kysse mig på denne måde. Jeg ville opgive alt for disse kys. Men alt for tidligt slap han min mund og gik ind i stuen, hvor jeg kunne høre han tændte for radioen.

Der gik fem minutter, der gik ti minutter, måske mere. Jeg mistede alt tidsfornemmelsen. Jeg tænkte tilbage på, hvordan denne situation var opstået.

Det havde været en onsdag aften på nettet. Vi havde chattet længe og var kommet ind på sex. Jeg havde tit chattet om sex på nettet, det var blevet til dejlig lir og nogle gange telefon sex, men jeg havde aldrig turde møde en i virkeligheden. Men denne specielle aften havde jeg chattet med ham og vi kom ind på s/m. Han tændte på en pige, som ville underkaste sig hans ønsker og drømme. Hun ville miste sin egen mening og sit jeg, når han var sammen med hende. Det havde jeg tændt meget på. Jeg havde fortalt ham, om min drøm om at blive udnyttet og underkastet. Vi skrev tit til hinanden efter den aften og talte meget i telefon. En dag sagde han, at han ville mødes med mig, om jeg ville eller ej. Jeg havde tændt på idéen, og efter en uge indvilligede jeg endeligt.

Han havde givet mig adressen og tidspunktet og fortalt, at når jeg først var inden for døren, ville jeg ikke kunne bakke ud igen, kun ved brugen af et kodeord, som skulle være ballon. Hvis jeg sagde dette ord var skulle han stoppe lidt, men hvis jeg sagde rød ballon, ville han stoppe helt. Ja, og nu stod jeg her i hans soveværelse med brændende røv og driv våd og liderlig og tænkte på, hvad der ellers ville ske i løbet af aftenen og natten.

Jeg hørte at han skruede op for musikken, det var country musik. Jeg hørte at han gik rundt og puslede med et eller andet, men jeg kunne ikke fastslå med hvad. Da han endelig kom ind til mig, var jeg sikker på at et eller andet ville overraske mig, så jeg stod helt stiv. Ganske rigtigt, få sekunder efter at han kom ind i værelset bagfra, lod han en isterning smelte på min stadig røde og varme røv. Jeg gispede og prøvede at undgå den, men forgæves. Da den var helt smeltet, gik han om foran mig og begyndte at kysse mig helt vildt og uhæmmet. Jeg blev noget overrasket, men nød at mærke ham igen. Jeg forsøgte at komme tættere på ham, bukkede underlivet frem mod ham, men han gik bare længere tilbage hver gang. Han pirrede mig med tungen over hele kroppen, så jeg var parat til at tude. Jeg ville have ham nu, men jeg turde ikke kræve noget som helst af ham, da jeg vidste at det ville resultere i en omgang til med pisken og det var jeg ikke i stand til at klare allerede igen, så jeg tav, men gjorde opmærksom på min lyst, ved at stønne ekstra højt og mumle usammenhængende ord.

Endelig efter hvad der føltes som en evighed, låste han mig fri fra kæden i loftet og ringene ved benene. Han tog mig under armen og hjalp mig hen på sengen, hvor jeg fik lov til at ligge ned. Han satte sig ved siden af mig og tog sine bukser af, så jeg kunne komme til hans pik. Jeg blev bedt om at åbne munden og modtage min Herres pik. Jeg var nær blevet kvalt, da han trængte ind i min mund. Han holdte om mit hoved og pressede pikken så langt ind i min mund, som han kunne. Jeg tog hænderne op på hans mave og skubbede ham væk, så jeg kunne få luft. Men for ikke at gøre ham vred, tog jeg hans pik i hånden og førte den hen til min mund. Jeg slikkede først på skaftet, op og ned langs det. Pirrede ham med tungen på og omkring hovedet. Jeg kunne høre ham stønne og det gav mig mere mod og jeg slugte ham, så meget jeg kunne og sugede så hårdt jeg kunne. Jeg brugte tungen til at masere ham på hovedet og stangen, imens jeg sugede og slikkede ham. Jeg kunne mærke at han var ved at komme, og jeg holdte inde. Han sagde ikke noget, smilede bare ned til mig. Da jeg ville tage ham i munden igen, trak han sig væk og kyssede mig på munden.

Du er dejlig min tøs sagde han smilende. For en gangs skyld vil du få lov til at bestemme en ting. Hvor vil du have min ladning? I munden, inde i dig eller ud over dig? Jeg kiggede forundret på ham og mumlede kælent og lidt genert, inde i mig. Han lagde sig ned mellem mine ben og lagde en pude ind under mig, så jeg blev løftet lidt fra sengen. Han kyssede mig først blidt ved navlen og gik ufattelig langsomt nedad mod mit nu åbne og igen våde skridt. Han cirklede rundt på venusbjerget uden at røre ved klitten eller min indgang. Jeg følte det som om jeg skulle eksplodere af lyst og tag hans hoved og førte hen til klitten, men han trak hovedet til sig og vendte mig hurtig om og gav mig et slag med flad hånd på begge baller. Så vendte han mig om igen og fortsatte. Han gik langsomt ned mod mine glatte nybarberede skamlæber og stak langsomt tungen ind mellem dem. Jeg stønnede og klynkede, men turde ikke rykke mig op mod ham. Han stak tungen ind i min grotte og jeg nærmest skreg af lyst. Han kørte op og ned ad min klit og jeg troede jeg skulle besvime, så dejligt var det. Alt imens han slikkede mig, stak han en finger op i min grotte og jeg troede ikke det kunne blive dejligere, indtil han også stak en finger op i mit allerhelligste hul. Jeg trak mig først tilbage, men han holdt mig fast og fortsatte og jeg bemærkede at det rent faktisk bare var vidunderligt. Jeg kom i den største orgasme man kan forestille sig. Jeg nærmest sprøjtede.

Aldrig havde jeg oplevet noget lignede. Han vendte mig om, så jeg stod på alle fire og trængte forsigtigt ind i min grotte. Han pumpede løs, så jeg helt mistede vejret. Han kom med et langt suk. For pokker tøs, du gør mig jo helt vild. Jeg havde en hel masse planer for, hvad jeg skulle udsætte dig for. Jeg smilede til ham og nussede hans hår. Inde i mig selv tænkte jeg, at det nok var den bedste oplevelse, jeg nogensinde havde haft, men at det var en skam det allerede var slut nu. Men inden jeg nåede at tænke tanken til ende, sagde han, men så må du jo bare blive her en dag mere. Jeg blev helt paf og virkelig glad.

Han lagde mig ned på ryggen og kyssede mig grundigt. Først veg jeg lidt væk, fordi han smagte af mig selv, men han ville ikke lade sig flytte, så jeg blev ikke spurgt om jeg ville smage mig selv, det skulle jeg bare. Det var heller ikke så slemt, da jeg først havde vænnet mig til det. Jeg blev hurtig ophidset igen af hans intense kys.

Han bandt mine hænder og fødder fast til sengen, så jeg lå helt strakt ud i et x. Han gav mig igen bind for øjnene og fortsatte med at undersøge min krop med hans tunge. Jeg stønnede og klynkede så meget, at han gav mig en klud i munden og bandt et tørklæde over, så jeg ikke kunne sige noget som helst. Han fortsatte sine kærtegn, men pludselig stoppede han og forlod mig. Han kom dog hurtigt igen. Jeg hørte ham rasle med noget ved siden af sengen på bordet. Han kom hen til mig igen og satte sig overskrævs på mig. Han tog mit ene bryst i hånden og begyndte at ælte det. Han tog fat i brystvorten og satte en klemme på. Jeg forsøgte at undgå den, men forgæves. Mit andet bryst fik samme tur. Jeg ville protestere, men kunne ikke få et ord frem gennem klædet. Da han endelig tog klemmerne af, gav det en ekstra smerte, som ville være uudholdelig i længere tid, men på grund af den korte tid den varede, blev den til lyst i stedet. Han masserede og kyssede mine bryster og jeg nød hans behandling og ønskede, at denne aften og nat aldrig ville ende…

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *