Første gang med min veninde

1

Udlev dine fantasier med en af vores medlemmer, det behøver ikke at være med en kæreste.

10%
TOTAL SCORE
Besøg side Besøg side

Min bedste veninde og jeg er begge 35 år. Vi er nøjagtigt lige høje, 165 cm, Louise er meget slank og jeg er let buttet. Vi har begge langt hår og ser godt ud af kvinder i vores alder. På dette tidspunkt boede vintæt på hinanden med hver vores kæreste. Livet var blevet utrolig rutineplaget. Stå op, gå i bad, arbejde, handle, hjem, lave mad, glo tv, sove. I mit hjem var der for længst lukket af for erotikken. Jeg havde ofte lyst, men min kæreste gad ikke. Han havde meget om ørerne på jobbet, så han var helt mast, når han kom hjem.

Jeg prøvede at forføre ham nogle gange, men det blev aldrig vellykket, så jeg opgav. Det gik mig på, for jeg trængte både til den fysiske del men også til den mere psykiske bekræftelse.

En lørdag eftermiddag sidder Louise og jeg og taler om løst og fast mens vi drikker hvidvin og pludselig kommer talen ind på sex. Vi griner begge, men Louise bliver alvorlig lidt efter. Jeg kan se hun er ked af det og bliver bekymret. Langsomt får jeg hende til at fortælle hvad der er i vejen. Samme historie som hjemme hos os. Vi taler længe om hvad det gør ved os, når vi bliver afvist i sengen.

Inden vi har set os om, har vi åbnet endnu en flaske vin, og samtalen er blevet mere intens. Vi fortæller hinanden hvad vi savner og hvad vi godt kan lide. På et tidspunkt siger jeg at “hvor er det ærgeligt at vi ikke bare kan gøre det ved hinanden”. Først griner vi, men så spørger Louise “hvorfor kan vi i grunden ikke det?” Jeg har faktisk ikke noget reelt svar, så jeg ser hende dybt i øjnene og med et er vi fanget i et langt, inderligt og fantastisk kys. Vores tungespidser leger med hinaden, udforsker hinanden og kysset bliver mere og mere intenst. Pr refleks ryger mine hænder om på hendes ryg og jeg trækker hende ind til mig. Jeg mærker hvordan hendes ene hånd finder mit bryst og blist kører hen over en brystvorte uden på tøjet.

Vi slipper hinanden et øjeblik. Griner lidt og jeg spørger om hun vil med i bad. Vi rejser os og mens Louise går ud på badeværelset for at tænde bruseren, tænder jeg stearinlys i soveværelset og sætter noget helt blødt blues på, som vi begge kan lide. Jeg tager mit tøj af. Kan mærke jeg er våd og lader en finger glide gennem mine læber. Får nærmest stød da den rammer klitten. Det er så længe siden at et eneste kys, gjorde mig så optændt at det næsten gjorde ondt. Bagerst i min kommode fandt jeg den dildo og den vibrator Daniel og jeg havde brugt da vi var nyforelskede. Jeg lagde dem under hovedpuden og gik så ud på badeværelset.

Der var allerede dampet og varmt derude. Louise stod under bruseren med lukkede øjne. Hun var utrolig smuk. Jeg har aldrig før i mit liv følt sådan et begær, som da jeg så hende der. Jeg gik hen til hende og kyssede hende på skulderen. Hun åbnede øjnene og trak mig ind til sig. Jeg kunne mærke hendes små faste a-skåls bryster mod mine egne store D – skåls.

Mens vandet skyllede ned over os, tog jeg hænderne om på hendes numse. Ballerne var faste og jeg begravede hænderne i dem. Æltede dem og mærkede igen hvordan begæret jog gennem mig. Jeg havde lyst til at begrave hovedet mellem hendes ben og slikke, sutte og suge til jeg ikke kunne mere. I stedet mærkede jeg hendes hånd mellem mine ben. Ingen af os har nogle kønshår, så det var nemt for hende at finde vej. Jeg stønnede højt da hun fandt ind mellem læberne og jeg mærkede hendes finger glide op og ned. Hun kyssede mig ned af halsen mens hendes ringfinger gled op i mig. Det var en fantastisk følelse. Hun kørte den langsomt ind og ud og satte sin tommel på min klit i mens.

Det var så intenst, at jeg kom allerede inden hun var kommet rigtigt i gang. Min klit bliver lidt øm lige efter en orgasme, men mit begær havde på ingen måde lagt sig og jeg ville have hende nu!. Jeg slukkede vandet, tog et stort håndklæde og tørrede hende hurtigt. Selv tog jeg en badekåbe på og så førte jeg hende ind i soveværelset. Jeg lagde hende på sengen og lagde mig ovenpå hende. Jeg kyssede hende sultent og begærligt. Bed hende blidt i øreflippen og kyssede mig vej til hendes bryster. Vorterne var store og helt stive. Jeg tog det ene bryst i hånden, mens jeg lod munden glide ned over det andet. Louise stønnede svagt og hendes vejrtrækning var dybt og langsom.

Jeg kunne høre at hun var mindst ligeså ophidset som jeg selv. Jeg fortsatte med at kysse hende ned af den bløde mave. Slikkede hende i navlen og rykkede længere og længere ned. Endelig var jeg havnet i hendes varme skød. Jeg havde aldrig før prøvet at elske med en kvinde, men mit begær efter at slikke hende, var voldsomt. Jeg så ned på hende. Læberne var let adskilte og i midten stod en spændt og smuk klit. Jeg kyssede læberne og helt stille og roligt satte jeg tungespidsen nederst i revnen og lod den glide hele vejen op. Følelsen var ubeskrivelig. Jeg mærkede hvordan jeg blev plaskvåd. Jeg lagde mig godt til rette, tog hænderne om på hendes numse og trak hende helt ned til mit ansigt.

Jeg satte tungen direkte på hendes klit og måtte holde fast i hende, da hele hendes krop sitrede. Så tog jeg hele klitten i munden. Suttede på den og kørte læberne op og ned. Louise stønnede højt og vred sig af vellyst og ophidselse og der gik ikke mange sekunder før den første orgasme tog hende. Jeg vidste ikke om hun blev øm, så jeg lod tungen glide ned på puntet mellem hullet og klitten. Gjorde tungen hård og slikkede intenst på det samme sted. Igen kom Louise lynhurtigt. Så gled jeg længere ned. Fandt hullet og slikkede rundt om det. Gjorde tungen bred og slikkede hele vejen fra hul til klit igen og igen. Stødte tungen op i hende mens min finger fandt hendes klit. Kørte i små cirkler på klitten mens min tunge kørte ind og ud af hende. Den tredie orgasme rasede gennem hendes krop. Det var fantastisk.

Jeg satte mig op mellem hendes ben og hun var så åben at jeg uden problemer kunne lade tre fingre glide op i hende. Jeg fandt hendes g-punt og med venstre hånd på klitten og højre hånd oppe i hende, blev den 4. orgasme en sprøjteorgasme. Det sprøjtede ud overalt. Jeg blev lidt forskrækket, men blev ved med at køre hånden ind og ud af hende, mens vandet pumpede ud. Da der ikke var mere vand, lå hun helt stille og hev efter vejret. Jeg lagde mig op til hende og vi kyssede stille. Jeg var stadig tændt men troede hun skulle have en pause. Der tog jeg fejl. Jeg lagde mig på siden, men kunne ikke holde fingrene fra hendes underliv. Mine fingre fandt igen hendes klit og selvom vandet havde skyllet de lidt tykkere vædsker væk, begyndte de hurtigt at komme igen. Hendes læber var stadig hævede og hun var helt åben.

Så jeg greb dildoen, 23 cm lang og meget tyk, og kørte den hen over hendes klit. Hun trykkede underlivet op mod den, så jeg lod den hurtigt glide ned til hullet. Jeg drillede hende lidt først og lod kun hovedet glide indenfor inden jeg trak det ud igen. Hun greb fat i min arm, så jeg tog godt fat i dildoen og i et langt stød, trængte den op i hende. Hun stønnede højt og synet var så fantastisk og jeg så ophidset at jeg for første gang i mit liv, fik en orgasme uden at blive rørt ved. Det krampede gennem min krop og jeg skreg af velvære. Da jeg kom til mig selv igen, sekundet efter, begyndte jeg at køre dildoen hårdt ind og ud af Louise. Ikke hurtigt i starten.

Langsomt og hårdt, så hun kunne mærke hver eneste centimeter oppe i sig. Jeg fandt den lille vibrator og satte på hendes klit, mens jeg med begge hænder lod dildoen køre ind og ud. Hurtigere og hurtigere. Til sidst kunne min arm næsten ikke følge med og hun red på dildoen. Den var presset så langt op i hende at jeg kun havde fat i den sidste centimer. Jeg stødte den så langt op i hende jeg kunne og så lod jeg den blive der og trak den kun 1 cm ud inden den kom tilbage helt op. Det blev for meget for hende og hun pludselig rystede hele hendes krop af den vildeste orgasme. Hun holdt vejret i mens og spændte så meget at alle blodårer stod ud af huden.

Orgasmen varede mindst halvandet minut og jeg holdt krampagtigt fast i hende i mens. Endnu engang havde hun givet slip, så vandet sprøjtede ud mens hun krampede og krampede. Der gik lang tid før hun lå helt stille.

Louise var fuldstændig udmattet da jeg lagde mig op ved siden af hende. Hun havde øjnene lukket og hev lidt efter vejret, men hun smilede stort og prøvede at blinke til mig, men hendes øjne blev ved at falde i.

Jeg hentede et stort glas vand og noget frugt til hende. Tænkte at når man har smidt 2 liter vand, må man blive dehydreret og få hovedpine, og med den energiudladning som kom, skulle hun have noget sukker. Så jeg gav hende vandet som hun grådigt drak og så kastede hun sig over frugten. Jeg lagde mig i sengen ved siden af hende. Vi var stadig nøgne, men ingen af os var det mindste generte længere. Jeg lå på ryggen og Louise lagde sit hoved på min skulder. Så lå vi og talte lidt om hvad der lige var sket, hvor fantastisk det havde været og om vores respektive kærester “bare skulle vide”.

Mens vi talte fandt Louises hånd ned til mit ene bryst som hun krammede blidt. Vi lå længe, mens vi bare snakkede og hyggede os og kom lidt til kræfter igen. Hendes hånd om mit bryst, føltes som den mest naturlige ting i verden og jeg nød det blide kærtegn. På er tidspunkt døde snakken lidt ud, og jeg troede at Louise måske ville sove. Men hun havde helt andre planer.

Hun rejste sig halvt op og så på mig. Vi fik øjenkontakt og selvom jeg aldrig før har set vildt begær i øjnene på andre, vidste jeg at det var det, jeg så i Louises øjne nu. Uden er ord lagde hun sig ned over mig og kyssede mig dybt og grådigt. Hun lagde sine arme under mine, så hun kunne gribe fat i mine skuldre og jeg var “låst” fast af hendes nøgne, varme krop.

Jeg lukkede øjnene og hun kyssede blidt mine øjenlåg. Så gled hendes mund ned på min hals. Hun kyssede den hele vejen ned og ind i mellem, kunne jeg mærke hvordan hun helt blidt, satte tænderne i mig. Jeg fik gåsehud over det hele af de fantastiske berøringer og besluttede at holde øjnene lukkede og blot tage i mod, hvad der nu kom. Hun nåede ned til mine bryster vorterne stod spændt helt op. Forsigtigt satte hun tænderne i den ene og jeg fik omgående stød helt ned i skødet.

Hun kravlede lidt længere ned, så hun nu havde begg hænder fri og så fik mine bryster en skøn tur. Hun masserede dem først blidt, mens hun skiftevis suttede på vorterne, men hurtigt blev hendes massage mere krævende og hun tog godt fast i mine bryster. Klemte dem, æltede dem, bed i dem, kyssede dem og slikkede dem. Det var utrolig dejligt og mit åndedræt var allerede blevet tungt. Uhyre langsomt slap hun mine bryster, for at bevæge sig længere ned. Hun kyssede mig ned over maven, stak drillende tungen i min navle og nåede mit venusbjerg. Jeg var meget tændt og kunne mærke at jeg åbnede mig, selvom jeg ikke var blevet rørt der endnu. Louise trak sig endnu engang længere ned og jeg tænkte NU!

Men i stedet for at sætte tungen på min klit, sprang hun over og begyndte i stedet at kysse mig ned af benene. Igen fik jeg gåsehud over det hele. Det var så intenst og ophidsende at jeg flere gange glemte at trække vejret. Da hun var nået helt ned, begyndte hun at arbejde sig op igen, ved at kysse, slikke og kilde mine inderlår. Hun pirrede mig, til jeg nærmest ikke kunne holde det ud længere. Men endelig mærkede jeg det. Hun lå med hovedet mellem mine ben.

Hun gjorde sin tunge spids og satte den helt nede ved mellemkødet. Så kørte hun den helt langsomt op mellem mine læber og åbnede mig for hende. Hun tog hænderne ind under mine lår, spredte mine ben helt og så gik hun i gang. Igen og igen lod hun sin tunge glide fra mellemkødet og helt op til klitten. For hver gang gjorde hun tungen lidt bredere, så jeg til sidst var helt åben. Så fandt hendes tunge min klit. Hun lavede små cirkler med tungen på min klit og kørte rundt og rundt og rundt. Med et gjorde hun tungen hård og satte den direkte på klitten. Det gav stød gennem hele min krop og hun tog hele klitten ind i munden. Med læberne masserede hun udenpå den og med tungespidsen direkte ovenpå. Så kom jeg. Hele mit underliv rystede og jeg stønnede højt.

Louise holdt bare bedre fast i mig og blev ved med sin massage, til orgasmen klingede af. Hun vidste at jeg bliver lidt øm lige efter en orgasme, så hun gled lidt længere ned og begyndte i stedet at slikke mine læber. Først de yderste og så de inderste, som hun sugede ind i munden og slikkede til hver milimeter var udforsket. Det var så dejligt. Det varede ikke længe, så mærkede jeg hendes tunge cirkle rundt i åbningen. Hun stak ikke tungen ind og igen pirrede hun mig, til jeg næsten ikke kunne holde det ud længere. Mit underliv skreg på at blive fyldt ud og jeg var så våd som aldrig før. Heldigvis kunne jeg mærke hun skiftede stilling og så skete det endelig. Hun lod to fingre lege med min åbning, inden hun helt langsomt lod dem glide så langt op i mig, hun kunne. Det var så forløsende at jeg var lige ved at komme.

Men det fik jeg ikke tid til, for hun begyndte at massere min klit mens hendes fingre gled hårdt og dybt ind og ud af mig. Det gjorde så godt og jeg udvidede mig så hurtigt at hun hurtigt lod en finger mere komme op. Hun satte farten op og inden jeg vidste af det, var det mig som sprøjtede. Jeg næsten skreg, mens orgasmen fuldstændigt overtog min krop, det plaskede ud af mig og kramperne blev ved og ved. Jeg var fuldstændig udmattet da orgasmen forlod mig, men samtidig var jeg så seksuelt spændt, at det føltes som om at jeg ville kunne komme igen og igen, ved bare at blive rørt.

Mens jeg fik vejret igen, havde Louise fundet dildoen. Jeg var stadig helt åben, så den gled nemt op i mig. Det var fantastisk at blive fyldt helt ud igen og jeg lukkede øjnene igen og nød at mærke hvordan dildoens store hoved, masserede mine skedevægge og ramte alle de rigtige punkter. Louise vendte sig, så hun sad på min mave med med ansigtet vendt mod mit underliv. På den måde kunne hun tage mig, så hver gang dildoen gled ud af mig, lod hun den glide hen over min klit inden hun igen stødte den dybt op i mig.

I starten udførte hun hver bevægelse helt langsomt, men mit underliv krævede hurtigt mere og mere, så hun satte farten op og tog mig nu hårdt og hurtigt. Dildoen kørte ind og ud i et rasende tempo, og ved hvert stød fik min klit en tur. Jeg troede jeg skulle eksplodere, da jeg mærkede orgasmen komme rullende. Den var så voldsom og intens at jeg glemte alt om at trække vejret, mens kramperne igen og igen og igen jog gennem mig. Det var min til dato vildeste orgasme, og jeg troede aldrig jeg skulle opleve noget lignende igen. Men jeg tog fejl…

Så snart jeg kom til mig selv igen, hoppede Louise ned fra min mave og rullede mig rundt, så jeg lå på maven. Hun spredte mine ben og lod dildoen glide gennem mine baller inden den igen indtog mit sultne underliv. Jeg var aldrig før blevet taget bagfra på den måde, hvor jeg lå fladt på maven og det var fantastisk at mærke hvor langt dildoen kom op i mig på denne måde. Louise lod dildoen blive oppe i mig, mens hun fandt vibratoren. Den lagde hun under mig, så den lå i spænd lige under klitten.

Så gik hun i gang med at køre ind og ud af mig. Jeg kunne slet ikke ligge stille, men trykkede mig mod dildoen hver gang den blev stødt i bund. Jeg blev ved og ved med at få små orgasmer i denne stilling og kunne mærke hvordan de byggede op til den helt store finale. Louise satte igen farten op og dildoen kørte som et stempel ind og ud, ind og ud, ind og ud, indtil jeg simpelthen ikke kunne holde det længere og jeg skreg ned i puden.

Orgasmen blev ved at rulle, Louise blev ved at støde og vibratoren blev ved under min klit. Det føltes som flere minutter, før jeg kom til mig selv. Jeg var fuldstændigt drænet for energi, seksuelt mæt som jeg aldrig havde været før og lykkelig.

Louise trak stille dildoen ud af mig, slukke vibratoren og nu var det hendes tur til at hente vand. Da hun kom tilbage med vandet, fik jeg vendt og rejst mig, og grinede da jeg så den kæmpe våde plet på lagnet, hvor Louise havde siddet.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *