Jeg misbrugte tre unge piger

1

Udlev dine fantasier med en af vores medlemmer, det behøver ikke at være med en kæreste.

10%
TOTAL SCORE
Besøg side Besøg side

For at starte med at fortælle lidt om mig selv så er jeg lige blevet 30 år. Jeg synes jeg er ganske pæn. I den sidste tid havde jeg ikke været sammen med nogle på grund af arbejde, men nu skulle det være. Jeg var taget i byen sammen med et par venner. Lad os kalde dem Niels og Thomas.

Vi havde først været på diskotek, men her gad jeg ikke at være, for her var der kun små møg tøser på 17-19 år, der var ude at fejre deres eksamen. Jeg sagde til Thomas, at jeg ikke gad at være her længere. Thomas sagde, at ham og Niels vil blive der, for de var lige kommet i snak med et par piger, så jeg forlod stedet. Da jeg kommer udenfor ser jeg en lille tyk pige sidde sammen med sin veninde, der sad i kørestol. Jeg gik hen til dem og spurgte om hvor de skulle hen.

Den lille tykke pige sagde, at de ville hjem, men de kunne ikke få en taxa, og nu sad de og ventede på, at den lille tykke piges storesøster skulle komme efter dem. Jeg kunne ikke lade vær med at kigge på hende i kørestolen. Hun var ganske pæn men med et par store bryster. Jeg fortalte at jeg hed Jesper, og de fortalte, at den lille tykke pige hed Mia og den anden hed Lisa.

Jeg skulle lige til at gå, da en bil kørte hen i mod os og stoppede. Mias storesøster sprang ud af bilen. Hun måtte højst være 20 år, men så ud som sin søster Mia. Lille og tyk. Hun spurgte om ikke jeg lige ville hjælpe med at få Lisa ind i bilen. Jeg nikkede og sagde at det kunne jeg da godt, men så skulle jeg også køres hjem. Den var de med på. Jeg løftede Lisa op og satte hende ind på bagsædet og satte mig ind på forsædet.

Mia hoppede ind og lidt efter kørte vi. Da vi havde kørt lidt kunne jeg høre at pigerne sov. Mias storesøster spurgte om ikke jeg ville med hjem til dem og få en øl, da vi kun boede ca. 1 km. fra hinanden. Den var jeg med på, og da vi kom hjem kunne vi ikke vække pigerne, så jeg måtte bære dem ind. Først Lisa og imens jeg hentede Mia begyndte Mias storesøster (som hed Gitte) at trække Lisa af tøjet. Da jeg kom ind med Mia lå Lisa kun med BH og trusser på og nu var det Mias tur. Lidt efter lå de begge 2 næsten uden tøj på. Vi gik ind i stuen og drak et par øl, og vi begyndte meget hurtig at snakke om sex.

Gitte sagde, at hun da godt kunne tænke sig et hurtig knald lige her og nu. Jeg blev lidt rød i hovedet og sagde så, hvad nu hvis de vågner op og ser os. Hun grinede og sagde, at vi skulle da meget gerne have dem med i vores lille leg. Jeg kiggede på hun rejste sig op og smed sin bluse og bukser derefter sin BH, og sagde kom med og se. Jeg fulgte med hende, og vi gik ind til de 2 sovende piger. Hun trak dynen af dem. Lisas BH blev knappet op og det samme blev Mias BH.

Jeg kunne ikke lade være med at kigge på Lisas dejlige bryster. Gitte sagde om jeg ikke kunne tænke mig at kneppe Lisa. Jeg nikkede Gitte sagde at det måtte jeg også gerne, men først når jeg havde kneppet hende og Mia først. Jeg sagde at den var jeg med på. Gitte begyndte at knappe mine bukser op og jeg kiggede på Gitte, der nu stod med mit lem i sin hånd. Lidt efter tog hun den i munden, og jeg kunne mærke, at der ikke gik meget tid før jeg kom, så jeg stoppede Gitte og bad hende om at tage sine trusser af for nu skulle hun få tur.

Jeg pressede min pik langsomt op i hende jeg kunne mærke, at hun var meget snæver, men lidt efter var jeg i bund, og jeg begyndte at kneppe hende lidt hårdt og hun begyndte at skrige, men jeg fattede ingenting og med et kom vi begge 2 i en kæmpe orgasme. Jeg synker sammen over Gitte, og lidt efter imens jeg ligger der med min pik oppe i Gittes fisse, kan jeg høre nogen snakke. Jeg kigger op og ser at Mia og Lisa kigger på os. Jeg bliver lidt rød i hovedet, og jeg kigger ned på Gitte, som ligger med et smil men sover.

Jeg vil prøve på at rejse mig på en måde uden at de kan se min pik. Lisa siger at jeg bare skal rejse mig op for de har set hele showet. Jeg kan se, at de har små våde pletter i deres trusser, og jeg får mig rejst mig op og begynder at tage mine underbukser på. Lisa siger om jeg da ikke ville kneppe dem også. Jeg kan mærke, at der begynder at komme liv i den. Mia tager fat i Lisas trusser og trækker dem af. Lisas fisse er helt fri for hår.

Jeg spørger om hvor gamle de er og Lisa siger at hun er 16 og Mia er 17 år. Mia spreder Lisas ben lidt og kører derefter en finger henover Lisas fisse. Det giver et stød igennem Lisa, og jeg kan mærke at min pik ikke kan klare presset længere. Mia smider sine trusser og jeg smider mine underbukser. Jeg lægger mig ned imellem Lisas ben og begynder at slikke hendes fisse.

Efter et par slik kommer hun i nogle små orgasmer. Mia vender sig om så hun kan følge med i hvad der sker. Lisa ligger lidt og leger med Mias fisse og jeg holder en lille pause med mit slikkeri og spørger Mia om de tit leger med hinanden. Mia siger at hende og Lisa gør det en gang imellem, men de kunne godt lide at lege med hinanden. Dog havde de aldrig slikket hinanden. Jeg kunne nu næsten ikke klare det længere, så jeg løftede Lisas ben op og pressede min pik op i hende.

Jeg kunne høre, at det ikke ville gå lang tid før Lisa vil komme, så jeg bad Mia om at stikke en finger op i Lisas røv. I det samme øjeblik kom Lisa i en kæmpe orgasme. Jeg var endnu ikke kommet, men bad Mia om at stille sig på alle fire så jeg kunne tage hende bagfra, men hun skulle gøre det på gulvet henover sin søster. Jeg kneppede hende hårdt og brutalt lige fra starten. Så hårdt at hun sank sammen og lå nu med hovedet nede imellem Gittes ben. Gitte vågnede op og råbte hvad fanden har i gang i.

Jeg bad Mia om at slikke Gittes fisse og lidt efter faldt Gitte til ro igen. Mia kom nu i en kæmpe orgasme hvor alt hendes safter væltede ud af hende. Jeg kunne nu mærke, at jeg var ved at komme. Jeg rejste mig op og satte mig op på Lisas bryst med pikken rettet imod hendes mund. Først ville hun ikke åbne sin mund, men da jeg tog fat i hendes mund og fik den åbnet med magt kom den ind og i det samme kom jeg med et brag af en orgasme.

Jeg sprøjtede alt min sæd ned i Lisas mund og bad hende om at sluge det, hvorefter jeg faldt i søvn. Jeg vågnede ved at Mia lagde sig op til os. Nu lå vi i en stor dobbelt seng, så der var plads nok. Gitte rejste sig op og gik, og vi faldt alle i søvn Jeg vågnede ved at der ved et eller andet der legede med min pik. Jeg kiggede ned og så at det var Lisa men jeg kunne høre at hun sov, så jeg faldt bare i søvn. Næste morgen vågnede jeg ved at Gitte stod og ruskede i mig og sagde at jeg skulle gå hjem nu inden deres mor og far kom hjem. Jeg sagde at jeg lige ville kneppe Lisa en gang til inden jeg gik, men hvor var Lisa og Mia.

Jeg rejste mig op og gik ud i køkkenet uden noget tøj på. Her fandt jeg Lisa og Mia i gang med at spise morgen mad. Jeg gik hen til Lisa og sagde at hun skulle tage min pik i munden. Hun rystede på hovedet og Mia og Gitte sagde, at jeg skulle gå hjem nu og lade Lisa være i fred. Ok sagde jeg og gik ind på værelset. Jeg fandt Lisas nøgler til der hvor hun boede og hendes adresse. Jeg tog mit tøj og gik hjem. Da jeg kom hjem fandt jeg ud af, hvor hun boede og tog derhen. Hun boede der helt alene.

Jeg gik ind og satte mig ned i en stol og begyndte at vente på hende. Da der var gået en time begynde jeg at se mig lidt om i hendes lille lejlighed. Jeg fandt et par frække små trusser, men hvad var det et lille video kamera. Jeg tog båndet ud af kameraet og satte det i video maskinen, men i det samme kunne jeg høre en nøgle blev sat i låsen. Jeg kunne høre at det var Mia og Lisa, der kom men jeg ville vente til de var kommet ind. Jeg kunne høre at de talte om mig om hvor dejligt det var, at jeg havde kneppet dem i nat, men at jeg var et svin når jeg bare kom og ville have sex med dem om morgen imens de sad og spiste morgenmad.

Jeg kunne høre at Mia lukkede døren men så blev der helt stille. Jeg kiggede frem og kunne nu se at de kyssede hinanden. Jeg tog en kniv der lå på et bord og gik med hurtige skrid hen til dem og satte den mod Mias hals, og sagde at nu skulle de være helt rolig og ikke sige et ord men bare tage deres tøj af. Mia og Lisa nikkede og jeg sparkede til Lisa kørestol så den rullede over til sengen, der stod midt i det lille værelse. Jeg sagde at hun skulle hoppe op i sengen og tage sit tøj af der.

Mia begynde at græde lidt, og jeg sagde til Mia, der nu stod nøgen, at hun skulle finde noget snor eller andet jeg kunne binde dem med. Lidt efter kom hun tilbage med nogle bælter og noget snor. Jeg tog fat i Mia og skubbede til hende, så hun faldt jeg kunne se hvordan hendes bryster hoppede op og ned det var et smukt syn.

Jeg sagde at Mia skulle lægge sig modsat Lisa også begyndte jeg at binde dem fast til sengen. Lisa lå bare og kiggede på mig imens jeg tog mine bukser af. Jeg var ligeglad med om de var klar til at modtage mig i deres fisser, men måtte de se at blive. Jeg tog min pik og kørte den mod Lisas fisse og i et hug bankede jeg pikken op i hende. Hun sagde ikke en lyd efter et par stød trak jeg mig ud af hende og vendte hende om så hendes fisse lå ovenpå Mias mund så Lisas røvhul var lige i mod mig.

Jeg satte pikken mod hendes røvhul og pressede til. Hun gav sig nu til at skrige og græde, men ind kom jeg. Jeg kunne nu mærke at det var lige før at jeg kom, så jeg trak mig ud og min pik var helt smurt ind i Lisas lort. Jeg kørte den ned mod Mias mund og sagde, at hvis ikke hun åbnede sin mund ville det gå ud over Lisa. Mia begyndte at græde, men åbnede sin mund langsomt og jeg pressede min pik så langt ind i hendes mund som jeg kunne.

Jeg kunne høre på Mia at det var lige før at hun var ved at brække sig ,så jeg begynde at trække mig ud og i det samme jeg kom ud af hendes mund, kom jeg med i en kæmpe orgasme. Hele Mias hoved var fyldt med min sæd og Lisa lå bare helt stille uden at sige noget. Jeg rejste mig op og tog video kameraet og begyndte at filme dem. Jeg vendte Lisa om og jeg løste pigerne fra deres bånd og sagde, at nu skulle de finde alle deres trusser og Bh’er og komme dem i en pose og komme med dem til mig.

Mia skulle køre hjem efter sine Trusser og Bh`er og hvis ikke hun var tilbage inden 30 minutter ville det gå ud over Lisa, men for at hun kunne skynde sig lidt skulle hun lige mærke, hvad der ville ske med Lisa hvis ikke hun kom til tiden. Jeg tog fat i hendes arm og træk hende ind over sengen og tog en læder rem og gav hende 2 slag. Hun gav et lille hyl fra sig ved hver et slag, da jeg var færdig rejste hun sig op og begyndte at tage tøj på. Jeg kunne se 2 sorte rande under hendes øjne og lidt efter forlod hun stedet uden at sige en lyd.

Lisa lå bare på sengen jeg satte mig op i sengen til hende hun spurgte om, hvorfor jeg gjorde det her mod dem. Jeg sagde, at hvis hun havde slikket min pik her til morgen, ville det her ikke havde sket. Hun spurgte om hvorfor jeg skulle have deres undertøj, hvortil jeg sagde at hvis jeg mødte dem et eller andet sted i byen eller kom på besøg hos dem var der ikke så meget tøj, der skulle af hvor til Lisa sagde at jeg var et dumt svin. Jeg grinede bare .

Da der var gået 25 min. Satte jeg mig over i sengen til Lisa hun kiggede på mig og på min halv stive pik, men i det samme hørte jeg døren gå op og ind kom Mia med en pose og gik hen til mig og gav mig posen. Jeg kiggede ned i den og tog et par trusser op. Det var et par trusser med et lille ben og jeg kom dem ned i posen igen. Lisa spurgte om hvornår de måtte få deres tøj igen. Jeg sagde at hvis jeg så dem en dag ude i byen skulle de blotte enten deres bryster eller deres fisser for mig, men de skulle sørge for at der var andre der så dem, men for at de kunne vænne sig til at blive kneppet, når jeg havde lyst ville jeg lige have en omgang her og nu.

Jeg tog fat i Mia åbnede hendes bukser og lod dem falde til gulvet imens jeg hev min pik frem. Mia stod helt stift og kiggede lige ud jeg bukkede hende ind over bordet og førte min pik mod hendes røvhul. Uden de store problemer gled jeg op i hende og hun hylede og skreg men jeg kunne mærke at jeg var ved at komme så jeg satte tempoet op og lidt efter kom jeg. Jeg sprøjtede alt min sæd op i hendes røvhul. I det samme ringede det på døren og jeg sagde til Mia at hun skulle smide sine bukser og gå ud og se hvem det er.

Hun åbnede døren lidt og jeg kunne se en meget smuk lille pige. Jeg ville tro at hun måske var i familie med Lisa. Mia råbte til Lisa, at det var Mette. Lisa skulle lige til at sige noget, da jeg sagde, at hun bare skulle komme ind. Lisa rystede på hovedet, men da var Mette allerede inde hun sagde hvad er det i har gang i, da hun så Lisa nøgen på sengen sammen med mig.

Min pik var begyndt at vokse hun kiggede hen på Mia og så at hun var bukseløs. Mia og Lisa sagde ingenting men var nu helt mørkerøde i deres hoveder. Jeg sagde at vi bare havde gang i en trekant, og om hun ville være med. Hun smilede og sagde, at hun da ikke vidste at Mia og Lisa gik i seng sammen, men hun kunne da godt tænke sig at prøve at blive slikket af en pige og kiggede over på Lisa og sagde, hvad med dig søs vil du ikke gerne slikke din lillesøster.

Mette begynde at smide sit tøj og jeg kunne se at hendes bryster ikke var helt så store, men de var meget mere faste, og så havde hun ingen hår på fissen. Lisa lagde sig sådan at Mette kunne side ovenpå hendes hoved. Mia sad bare og kiggede på og jeg spredte Lisas ben og pressede min pik op i hende. Mette sagde at nu skulle jeg gemme lidt til hende, for hun ville også gerne mærke min pik. Mette sad med lukkede øjne og nød at blive slikket, men nu kunne jeg ikke holde mig længere. Jeg tog fat omkring Mettes hofter og trak hende ned til mig og pressede min pik op i hende.

Hun var meget stram, men dejlig våd men efter et par stød var der plads nok. Lige pludselig råbte hun jeg kommer så jeg stak en finger langt op i hendes røvhul og i det samme kom jeg. Jeg blev ved med at sprøjte så jeg troede at jeg ikke kunne holde op igen. Mette faldt sammen over Lisa og jeg fik mig væltet over på den anden side af Lisa, der lå og græd. Jeg fik mig rejst op og tog mine bukser på. Jeg tog de 2 poser med Bh’er og trusser og gik. I min lomme lå der en nøgle til Mias hjem og en til Lisas hjem. Da jeg kom hjem faldt jeg i søvn og vågnede ved at der var en der stod og bankede på min dør. Det var Peter ham jeg kører sammen med om morgen på arbejde. Jeg sagde at jeg var bleven syg og vil blive hjemme i dag.

Han kiggede på mig og jeg stod der i mit fine festtøj, som jeg havde haft på i lørdags, da jeg var i byen. Han rystede på hovedet og kørte videre på arbejde.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *