Glædespige fra gaden

1

Udlev dine fantasier med en af vores medlemmer, det behøver ikke at være med en kæreste.

10%
TOTAL SCORE
Besøg side Besøg side

Efter en lang og tung skilsmisse, og med selvtilliden hængende helt ned i sokkerne når jeg blev trukket med gutterne i byen havde måndederne efterhånden trukket ud, og trykket i nosserne blev større og større Det var nærmest udholdeligt med ture på Nyhavn og de dejlige danske strande.

Siden de stille stunder i med læsning på mor-mor’s badeværelse med lydløs ornani til 70’er pronoblade “lånt” i min onkels samling under hans seng, da jeg var teenager har det ikke rigtigt været en førnøjelse at “tage en spiller” – “Jeg er bedre vant” sagde jeg altid… Når mine venner begrejstret sagde at den kunne “gå i buksnerne på mig, eller at jeg skulle “nøjes” med mindre eller piger ikke af helt samme standard. Min smag for piger er enorm, men ikke for enhver pris! – Lækker og feminin skal hun være… BASTA…

Min onkel ejede en natklub i det indre københavn, det var Inn-stedet, for slutningen af firsrenes Jubii’er og derfor var der mange lækre piger, og ofte nogle der osse kunne købes. Det var stedet for mig, gratis adgang, kendte alle, og masser af drinks jeg kunne dele ud uden det kostede en skid! Shit hvor kunne man godt få uro i nosserne når man stod og så ud på dansegulvet og bemærkede pigerne… En aften kom en pige op og stillede sig tæt op af mig i baren. Jeg kunne mærke hendes temmelig store bryster imod min overarm og hendes duft af dyr parfyme forførte mine næsebor. Det var næsten for meget! – Når jeg så på hende forførte mine øjne mig og jeg blev tryllebundet til at kikke ned af hendes krop…. “3000 viskede hun” og jeg er din!!!

RIDS I LAKKEN…. EN LUDER!!
– Jeg bestilte et par “Grå” og lod mine nosser tænke sig om et par gange eller 3… Efter en 8-10 minutter’s overvindelse og en tur på toilettet hvor tankerne susede rundt i mit hoved og pik! (hvor det var svært at tisse fordi min pik var stiv, og UMULIG at få ind i bukserne igen) gik jeg direkte ud imod baren med en beslutning om at NU skulle den FANDME ha’ hvad enten det kostede eller ej! – Hva fan’ Vil man have kvalitet så kan man osse betale for det, ihvertfald når det galt; biler, stereoanlæg, mad, og rejser..! – Med en pige så skulle man heller ikke komme med dumme undskyldninger og påskud om morgenbrød for at komme ud af døren næste morgen… Business er business! – Jeg havde et behov, og hun havde en vare at sælge! – Hvorfor dog have så mange skrupler? – Da jeg kom ud i baren blev jeg kold af sved… Jeg så hendes ryg med en anden ældre herre omkring den og da han i det samme lagde pengene på boret forlod de natklubben… FUCK! – Hun havde fået en anden kunde… Nu var gode råd dyre, Jeg havde stået og pisset og sagt til ynglekæppen, “ja nu skal du nok få fisse, – bare rolig jeg svigter dig ikke idag” … – Og så var hun sku gået med en anden stodder! – ØV…

Så gik jagten ind, Jeg kikkede mig omkring, gik rundt om baren og pludselig!! -BANG!!! Sikke et syn, Brunette, Skulderlangt hår, Tynd, bare arme så slanke at man tydeligt kunne se de dejlige konturer af hendes kvindelige træk, og det bare hendes arme, skuldre og hænder. Hun havde en tynd silkebluse på og på de Spidse aftegninger af brystvorterne, endda lidt mørkere hvor de rørte blusen… Ingen BH! var min første tanke… Hun var høj, store øjne, sødt smil, dejlig talje og hendes bluse hang lige ned fra brysterne og afslørede en slank solbrun mave og en dejlig navle med en diamant i… – Sædsællerne stod i KØ af jubel ved synet! – En pige der kunne gøre Julia Roberts kedelig at se på!! Jeg gik hen til hende, spurgte hende om hun var frisk, og sagde: “Har du lyst til at slutte aftenen af med lidt hyggeligt selvskab?” – Det var ikke for direkte, men alligel… det vrimlede jo med købepiger. “JO -DA” sagde hun sødt, og lagde hovedet lidt på skrå… Jeg glemte alt om prisforhandlinger mv. nu var det “kunden der bestemte” besluttde min fornuft.

“BINGO” tænkte jeg, og afsted hånd i hånd imod udgangen… Ved udgangen blinkede min kammerart som var dørmand til mig med et lille “nik” – (jeg læste i hans øjne: “Øhøj en høst du har med der” og da jeg gik forbi ham sagde han stille: “Jeg har ikke set hende her før” Da vi kom ud så jeg hendes hvide bukser var gennemsigtige nok til at aftegne i skæret af gadelyset hendes tanga trusser, og hendes brystvorter blev endnu mere spidse i nattekulden.

Ind i en taxa, og? – Jaaee hvorhen sagde jeg? – “Øhhee jeg har en veninde’s lejlighed jeg kan låne tæt på hun er i Sydeuropa på forretning…” sagde hun. Fint, og afsted vi kørte. Med hinanden i hånden, og let snakken om hvor flot byen var om natten, og anden løs snak glædede jeg mig immervæk til taxa’en stansede. Jeg betalte galant, og vi gik op af trappen i en pæn og nydelig ejendom. Jeg troede ikke at sådan piger havde SÅ flotte steder at tage “kunder” med hen til…

Da hun satte nøglen i døren spurgte jeg lige sådan lidt høfligt! – øhe og dit navn er?? – “Natalie” sagde hun sødt. “Hej Natalie, jeg hedder Lucifer… (cencur)” Hendes brune hår, hendes kvindelige teint, søde stemme og smil forførte mig til vanvid! – “THE”? Spurgte hun. – øhe næ… svarede jeg… “NOGET AF DRIKKE?” – Øhe NEJ DA… svarede jeg igen… Jeg gik hen imod hende, kom så tæt på at jeg kunne tydeligt se hvor fint hendes makeup var lagt, og jeg gjorde tiltag til at kysse hende. (Normalt kysser sådan piger jo ikke tænkte jeg…)! Men Natalie svarede mit kys igen med spændende at lade sin tunge lege omkring min mund, og være både inden i, uden om og alle vegne i langsomme følsomme bevægelser… Da jeg fik luft sagde jeg: “Soveværelse hvor?” – “Du er nok direkte og ved hvad du vil ha’ hva” svarede Natalie. “Du skal få mig i himlen med din smukke krop” sagde jeg. –

“Gerne” svarede hun, samtidig med at hun begyndte at knappe min skjorte op og løsne mit bælte. Hendes hænder dyrkede hele min brystkasse, mine skuldre, og hofter følsomt samtidig med at jeg gik baglæns imod det uvisse… Da mine ben ramte sengen skubbede hun mig ned på den og jeg lod mig falde tillidsfuldt bagover på en dejlig stor seng Der var blød som bare fanden… “VUPS” og mine bukser var væk… Mine boksershorts stod som et camping telt til 12 personer… “NÅ DA”… “Vi har nok jern på hvad?” Hørte jeg hendes stemme sige samtidig med at hendes lange fingre med lækre negle gled op af mine lår og fandt ind under buksebenet. Det gippede i mig da jeg mærkede hendes fingres første berøring af mine nosser. Langsomt indtog hun “teltet’s” indre, og lod forsigt sine hænder gå på opdagelse. Nu mærkede jeg hendes kys på mine lår, og de fortsatte op imod mine nosser. Tungen gled ind og strejfede mine spændte kugler men hun drillede mig ved at begynde at kysse mine shorts udenpå indtil de var helt våde. Forsigtigt gav hun spidsen af min pik et lille bid igennem stoffet. Mine ånde var nu hurtig og min begrejstring var på bristepunktet. Aldrig havde jeg følt min pik SÅ hård!!

– Da rejste hun sig op, og lod sin bluse trække op over hovedet. Hendes små, faste, skønne kvindebryst stod foran mig idet hun satte sig over skrevs på min bare mave. Min pik (stadig i mine shorts) vippede op langs hendes baller og rørte det nederste af hendes bare ryg.

Jeg lagde mine hænder på hendes bryster, “perfekt håndfuld” tænkte jeg. Hendes hårde vorter lod jeg kilde mine håndflader, og jeg kunne mærke at hun virkelig kunne li’ det idet hendes negle blev skarpere imod min hud. Jeg satte mig op og tog den ene vorte i munden kyssede den, suttede, og lappede i mig hendes ungdoms vidunderlige kvindesymbol. Hun tog hænderne om bag ryggen og begyndte at røre min pik og nosser nu inden under mine shorts. Forsigtigt vendte hun sig om på knæ med benene på hver side af mit ansigt, jeg fik øje på den sødeste fisse gemt bag hendes trusser, et par få dun kunne antydes igennem det hvide stof og en flot kontur af en velplejet fisse. Hun var våd igennem trussen. Stadig liggende på ryggen med hende omvendt oven på mig lod jeg mit hoved løfte op så jeg kunne snuse til fissen og den våde plet…. “Uhm” Lækker fisse duft, Krydret men ikke kvalm. Konturerne af hendes venus bjerg og rille var tydelig med hendes brystvorter som horisont når jeg kikkede op af hendes krop fra den vinkel jeg havde liggende imellem hendes dejlige slanke lår.

Samtidig havde hun ladet mine shorts trække ned og nu stod min pik Direkte op i luften og pegede på hendes ansigt og fyldige læber. Hun kyssede pikhovedet og lod langsomt pikken glide ind i munden… HELT IND.! – og ud igen… Fuck hvor kunne hun slikke pik. SHIT hvor føltes det dejligt… Hun gjorde med sit spyt pikken total våd ved at lade safterne ivrigt komme ud af munden når hun gav slip på min pik – så meget at det løb ned på mine nosser. Med den ene hånd masserede hun mine kugler og med lillefingeren legede hun med min stjerne. Jeg bed i hendes trusser og fik dem trukket tilside over på hendes ene balde.

Den dejligste lille elskovsrevne stod foran mit ansigt, omrammet af små bløde dun der kun gjorde hendes kvindelighed endnu mere total. Skamlæberne var brune, fugtige så man kunne se hendes liderlige slim næsten dryppe ud, og fisselæberne var let foldede uden at være store. Hendes klitoris var tydelig spændt og indrammet i en perfekt omgivelse af dun, blodholdigt kvindekød og slim…. Nu Jeg lod min tunge slikke hele fissen, langsomt og grundigt lappede jeg den i mig.I det samme stønnede hun og peb lidt på samme tid. Vi slikkede hinanden til den store guldmedalje, gensidigt, gængældende, og med grynt og støn så enhver nabo ville blive vanvittig. Min tunge fandt om til hendes stjerne og jeg lod den spille lidt rundt om den inden jeg stak tungen lige i røven på hende… “Ahhh” sagde hun og i det samme mærkede jeg at hun gjorde det samme på mig. Nu slikkede vi hinanden i røven. To mennesker røvslikkede hinanden og vi kendte slet ikke hinanden.

Liderligheden tog gensidigt til, og vi slikkede, jeg legede skiftevis med hendes klitoris, skamlæber og røvhul. Hun slugte hele min pik i lange bløde men samtidig faste tag med sin mund og tunge… vådt, kyndigt, og i dejlige rytmer. Mine nosser trak sig sammen ved hendes hænders bløde massering og lange negles kildren på nosser og røvhul… og. – og. – og. – Normalt kunne jeg godt holde kanonen tilbage.Når jeg var ved at komme kunne hun let mærke at det nærmede sig, og slap så min pik for at kysse mine nosser eller navle…Sådan en gang professionel BLOWJOB var bedre end noget i hele mit liv. Til sidst gav hun mig lov..! – Endelig øgede hun tempo’et til jeg var i 7. himmel og følte mig vægtløs.. Jeg sprøjtede det første sprøjt! – hun gav bare et grynt, og suttede hurtigere.. Det var lige hvad min pik kunne li’ og nu begyndte en brandsprøjte af sperm af orgasme i hendes mund… Jeg brølede lige op i fissen på hende med min ånde i et skrig så jeg føltes hæs bagefter. Det var en længere og kraftigere orgasme end jeg nogensinde havde haft før- i hele mit liv… Frækt slugte hun hele ladningen og sagde fnisende at hun måtte synke 2-3 gange inden det hele var spist!! 3-4 minutter senere tror jeg faldt lidt i søvn.

Uden at vide hvor længe jeg havde sovet vågnede jeg op og så at jeg lå i hendes arme, at hun var vågen og stille gav hun mig et kys på hagen. “Du er vågen igen” sagde hun. (Jeg tænkte jeg må nok snart komme op – taxameteret er vist temmelig dyrt her!) men søvnigt hørte jeg mig selv sige “Jaaaa sådan da…” “Du har stadig flere steder at bolle mig endnu” sagde hun!! (flere steder tænkte jeg… hvad mener hun?) Med kyndig hånd, tunge, og små fnis fik hun let min pik op i kampstilling igen. Jeg mærkede slet ikke at der blev rullet gummi på før jeg blev sat i stilling og min pik blev placeret imellem hendes skamlæber så jeg kunne mærke varmen igennem “regnfrakken” Langsomt og igen følsomt hun lod sin vægt synke ned over mig…. Hold da helt kæft hun var stram… en dejligere fisse findes ikke nord for sydpolen! – Hun red mig som hvis hun var datter af John Wayne… Først langsomt, så foroverbøjet så hendes stive brystvorter gyngede let forbi mine hænder, ansigt og bryst, så bagoverbøjet med sine ben oppe om mine ører – Igen foroverbøjet, så siddende, hun tog tig til ansigtet lod sine hænder køre på sin egen krop og fandt mine så hun kunne styre hvor hun ville mærkes… På brysterne, hofterne, i munden, med flettede fingre…!- SHIT hvor kunne hun kneppe…! GULDMEDALJE ANYTIME… – Da min pik blev mere og mere klar til 2. levering stoppede hun, hoppede af og vendte hun sig om, og sagde: “Du kildede min stjerne med tungen før – den er liderlig min lille røv – må jeg ?” sagde hun. “Må hvad?” svarede jeg. “Du skal røvpule min numse” svarde hun drillende som hun var en mellemting mellem min skolelærer og storesøster! Jeg havde aldrig røvpulet en pige før, og nu blev jeg tikket om st stikke min pik op i hendes lille bagdør! – Mig op på knæ, om bag ved pigen, klar til ægte sport i 2’eren. Da jeg så hendes smukke hjerteformede numse med spredte baller som hun lå og skilte ad med hænderne så røvhullet åbnede sig lidt. måtte jeg igen sande: “Drømmer jeg eller er jeg bare ude at køre Aston Martin!!” – Hun gentog:”røvpul mig nu din hingst” sagde hun… (Samtidig tænkte jeg: “Natalie eller hvad fanden hendes rigtige navn er nu skal du sku nok blive pulet til du ikke kan sidde på en stolden næste uge LIGE NU”)

Pikken, stadig med kondom på, og stiv som en frossen mørbrad, blev ført hen til røven, og med hendes hænders kyndige, og allerede godt indsmurte fingre gjorde hun det hele vådt nok til at komme indenfor. “Nej ikke fissen du” sagde hun… og flyttede min pik i stilling ud for hendes dejlige tøsestjerne “Knep mig nu i røven søde” tikkede hun. Røven var lidt strammere end hendes fisse men på en anden måde. Hold kæft hvor var det frækt! Hendes ringmuskel slappede af men HOLD da op hvor var den stram… Da ringmusklen nåede roden af min pik blev nydelsen nærmest total… At have en pik i røven på en tøs var jo himmelsk, frækkere end noget, følelsen kraftigere, og tydeligt kunne jeg mærke min ophisselse og blodet pumpe 120% ud i min pik… – Nu røvpulede jeg hende, og jeg kunne se hendes ryg krumme sig med gåsehun helt op til nakken…. Efter et øjeblik hørte jeg: “JA-JA-JA-MERE” Skreg hun… “Hurtigere”…. “DYBERE”…. “KOM NU SKAT”… “DIN VIRILE HANHUND” foresatte hun… og blev ved sådan…og med ca. 145 km/t (kørende på en gågade) kneppede jeg hendes røv og pludselig “Bang” så sprang kondomet…SHIT HVAD NU?? Min begrejstring var så stor at jeg var pisseligeglad med noget andet… Jeg kunne ikke stoppe!!! – Nu skulle hun bare have min sæd i røven ! Helt op i mavesækken… Efter nogen tid strammede mine nosser sig igen som advarsel til afgang og jeg hørte englene synge samtidig med at jeg så for mig apollo 11 lette i Cape Kenedy spacecenter… Sædsællerne stod i kø for at vælte op i hendes endetarm…. AHHH hvor var det godt… Jeg sprøjtede og sprøjtede sperm op i hendes brune indre.

Sammen sank vi sammen på sengen, og efter et par minutter gik hun ud af soveværelset og kom tilbage med en vaskeklud og et håndklæde og gjorde min pik ren og anstændig igen… “Dejligt lort på pikken er jo lidt sådan…” tænkte jeg, men den sag var let iorden…

Jeg gjorde nu klar til at stå op, og klæde mig på spurgte hvad prisen egentlig var! – “PRIS” sagde hun? “Ha-Ha” – “ÅHH NEJ DA – HI HI” troede du jeg var luder?? – “ÅHH NEJ – HI-HI” foresatte hun sødt og drillende… “Nej da, jeg syntes bare du var sød….” hørte jeg hendes drømmepige stemme sige… “Kommer du ikke og putter, fordi nu skal vi da vist sove lidt ikk?” –

Hvad tror i jeg gjorde? – Inden jeg faldt i søvn viskede hun… Skide være med det lorte gummi det behøver vi ikke mere vel – Nu er det jo “OS TO – IKK” sagde hun… Aldrig har jeg sovet bedre i en fremmed seng!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *