Heteroseksuel mand får homosex på rastepladsen

1

Udlev dine fantasier med en af vores medlemmer, det behøver ikke at være med en kæreste.

10%
TOTAL SCORE
Besøg side Besøg side

Det var sent aften, jeg var på vej hjem fra jobbet, og klokken var vel 22 da jeg kom til rastepladsen, sidste afkørsel før jeg skulle af motorvejen.

Jeg stoppede, dels for at holde en pause, dels fordi jeg skulle benytte toilettet. Så jeg gik ind på toilettet, og fandt mig en bås, satte mig og tændte en cigaret. Jeg hørte døren gå og døren til båsen ved siden af, og der opdagede jeg at der var lavet huller i væggen.

Jeg gjorde mig færdig, men blev siddende, for at få en lille pause, så at et øje holdt øje med mig. Ved ikke hvorfor men det tændte mig på en eller anden måde, jeg blev nysgerrig, og da han forsvandt fra hullet, bøjede jeg mig og kiggede, han sad og onanerede, jeg mærkede til min skræk, at jeg blev ophidset af at se det, min hånd fandt ned til min pik, som bankende voksede i min hånd, mens jeg gned på den, jeg rettede mig op, og lænede mig lidt tilbage, mens jeg spillede.

Rigtig nok, nu kiggede han igen, jeg greb fat nede om roden, pressede lige som for at præsentere min pik for ham, spyttede i hånden og gned på hovedet, mens jeg holdt øje med ham. Så forsvand han igen, og jeg kiggede ind til ham, hans pik var stor og så meget stiv ud, han gned den og holdt den frem for at vise mig den. Alt min homofobi var forsvundet, nu var jeg bare liderlig, og ville have sex, koste hvad det ville.

Jeg havde opdaget at der var et større hul, nærmere døren. Jeg satte mig derover, og han pressede sin pik gennem hullet. Jeg tog forsigtig om den, den var varm og både blød og hård. Jeg gned lidt på den, og guderne må vide hvor jeg fik det fra, lod tungen smage på den.

Det var ikke nogen slem smag som jeg havde forestillet mig, jeg tog den i munden og suttede, jeg kunne have svoret for en time siden, at jeg aldrig ville blive fundet med en mands pik i min mund, men nu sad jeg lystigt og gned min pik mens jeg suttede en anden mand.

Hans pik pulsede i munden på mig, og han begyndte at lave samlejebevægelser på den anden side af væggen. Jeg stoppede, tænkte som gal, på om jeg turde bede ham komme ind. Jeg nærmest hviskede at han skulle komme ind. Han åbnede sin dør, og kom til min dør, jeg låste op, og ind kom han. Han var vel i 50erne, jeg selv i slutningen af 30erne.

Han låste døren efter sig, og stillede sig foran mig, med sin pik hængende ud af bukserne. Han klemte og gned på den, og jeg åbnede munden. Han pressede sin pik ind i munden på mig, lagde sine hænder på mit hoved, og jeg begyndte at sutte og kneppe hans pik med min mund.
Det var tydeligt at han nød det, greb fat om mit hoved, og begyndte at presse sig længere og længere ind i munden på mig. Det var længe siden at jeg havde haft sådan en rejsning, jeg var så liderlig at jeg efterhånden var ligeglad med alt, jeg ville bare sutte den af på ham, men han stoppede mig, vores øjne mødtes, og han trak mig op til sig, ville kramme og forsøgte at kysse mig, men det følte jeg ikke for, dette var sex, beskidt mandesex, på et offentligt toilet. Han bad mig sætte mig på toilettet, jeg steg ud af mine bukser, som havde ligget omkring mine fødder, og satte mig. Han satte sig foran mig, og tog min pik i munden, for fanden det var godt, her sad jeg og fik suttet pikken af, han var god, det kildede alle de rigtige steder.

Pludselig mærkede jeg hans finger mellem mine ben, han legede med mit hul, og til min overraskelse føltes det godt. Jo selvfølgelig har jeg prøvet selv, men dette var noget andet, han slikkede på sine finger, og igen fandt den vej op i mig, det gjorde mig mere liderlig, jeg bare nød at sidde her, og få slikket pikken og mærke ham lege med mit røvhul, han begyndte at bruge 2 fingere. Jeg bare sad og nød det. Pludselig så jeg at der var nogen som holdt øje med os fra den anden side af væggen, jeg pegede i retningen og min pikslikker så det også, men han fortsatte ufortrødent. Jeg ved ikke hvor lang tid, men fanden jeg nød det, et par gange var jeg ved at komme, men han var åbenbart erfaren, og stoppede mig hver gang. Så stoppede han, sagde til vores kigger at han skulle komme ind. Nu stod vi alle tre i vores lille bås, den nye en lidt yngre mand, stod med sin pik klar, og gned lystig på den, min pikslikker bad ham sætte sig på toilettet, og fortalte at jeg skulle slikke ham.

Jeg tog hans pik i munden, den var større end min pikslikkers, og smagte lidt salt. Imens jeg slikkede pikken på ham, satte den første sig bag mig, og begyndte at kæle for min pik og nosser. Min pik bankede af ophidselse, og jeg satte mig på knæ med spredte ben for at lade ham får mere plads til at lege med min pik. Igen begyndte han at lege med mit røvhul, med fingrene, men de forsvandt ofte. Jeg regnede ud at han smurte mig med sit spyt. Pludselig fik jeg et klask på ballerne, det føltes godt, selv om det gjorde lidt ondt, en gang til og igen, så skete det, jeg havde egentligt ikke overvejet den mulighed, fordi jeg bare var liderlig, men pludselig mærkede jeg noget stort og varmt ved mit røvhul, der forsigtigt pressede sig op. For fanden hvor gjorde det ondt, men samtidig var jeg så liderlig at jeg bare ville prøve det. Han pressede sin pik op i mig langsomt, følelsen var ubeskrivelig, en liderlig smerte, der gjorde ond og godt på samme tid, men for fanden det var frækt, her sad jeg på alle fire, med en pik i ansigtet og en som pressede sig op i røven på mig, liderligheden var total, jeg suttede på livet løs, mens jeg blev røv pulet.

Der eksisterede ikke mere tid eller sted, jeg ville bare have så meget jeg kunne få. Vi fortsatte sådan et stykke tid, så stoppede han med at pule mig, fortalte mig at han var ved at komme og han ville komme i munden på mig, så de byttede plads, og jeg tog ham i munden, tænkte slet ikke på hvor han lige havde været. Den anden pressede sig op i mit gennemkneppede røvhul, nu var jeg ”åben” så selv om jeg kunne mærke at han var større føltes det ikke som først gang, dog kunne jeg pludselig mærke at han var længer også, for fanden der var jeg ikke ”tilkørt”, men jeg slikkede og pludselig pressede han sig helt ned i halsen på mig, mens hans salte sprøjt fyldte min mund. De sidste sprøjt fik jeg omkring munden, da han trak sig ud. Jeg slikkede ham ren, mens min hånd gned løs på min egen pik, jeg var tæt på at komme, da ham bag mig pressede sig kraftigt ind i mig, jeg kunne høre at han kom, og i det samme sprøjtede min pik ud over gulvet.

Fanden hvor jeg sprøjtede, troede ikke jeg skulle holde op igen, men da det var overstået, var det som om det gik op for mig hvad jeg havde lavet, jeg blev flov, trak bukserne på kunne ikke kigge dem i øjet, jeg vidste ikke hvordan man sluttede, så jeg sagde tak, og forlod toilettet. Gik til min bil og satte mig. Tændte en smøg, men da jeg kom den i munden, mærkede jeg sæden i mit ansigt. Jeg fandt noget papir, som jeg har liggende til at tørre ruden og tørrede mig i ansigtet, smed papiret ud af vinduet, og startede bilen. Da jeg kørte så jeg dem luske ud til deres biler. Jeg kørte hjem til konen, hun var gået i seng, så jeg klædte mig af, og krøb ned i sengen til hende. Hun kyssede mig, og krøb tæt ind til mig, lagde hendes hånd på min pik, og kyssede mig igen.

Jeg mumlede noget om at jeg var træt, det havde været en lang dag, hun mumlede at hun godt kunne forstå det, jeg var kørt hjemme fra på mit først job klokken 7 om morgenen, og så videre til det andet. Hun hviskede god nat og lagde sig med sin røv mod mig, tror nok hun et par gange provokerede mig, men jeg tænkte mere på den følelse af at noget sev ud af røven på mig, da jeg ville klø, gjorde røven ondt og jeg var fugtig.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *