Hun og han – en voldsom historie

1

Udlev dine fantasier med en af vores medlemmer, det behøver ikke at være med en kæreste.

10%
TOTAL SCORE
Besøg side Besøg side

Hun:
Det er mandag morgen. Jeg vågner en halv times tid før vækkeuret ringer og jeg føler mig frisk, glad og en smule nervøs. Lykkefølelsen vælder ind over mig. Jeg har endelig fået job. Jeg er endelig kommet ud af taber-rollen, så der er ingen problemer med at komme ud af sengen. Jeg sætter kaffe over og er i rigtig god tid, så jeg fylder badekarret, åbner vinduet og sænker mig langsomt ned i det meget varme vand. Jeg lukker mine øjne og lader mine hænder glide ned over mine bryster. Uhmmm. jeg føler varmen sprede sig fra mine brystvorter og varmen fører mine hænder videre nede over min mave og kærtegner mine inderlår for at ende i det dejlige center for min liderlighed. Min finger vibrerer snart på min klitoris og hurtigt overvælder orgasmen mig og jeg stønner den ud i den friske morgenluft.

Jeg har en fantastisk følelse i kroppen på vej til ARBEJDE. Jeg er også klædt på til lejligheden. Jeg har et par lange pæne bukser på, som fremhæver mine lange ben og mine smalle hofter, en hvid skjorte, som giver mit et business look, men som alligevel fremhæver min c-skål, høje korte støvler og en perfekt diskret make-up.
Dagen går fantastisk. Mine nye kolleger er imødekommende og hjælpsomme. og så er der min chef. Han er lækker! Jeg bliver helt svedt af at tænke på ham.

Han er i 40″erne altså ca. dobbelt så gammel som jeg selv. Han er høj, slank og veltrænet, yderst velklædt, mørkt hår med grå stænk og de mest fascinerende brune øjne. Mit hjerte banker hurtigere ved tanken om ham og om aftenen i min seng kan jeg ikke lade være med at tænke på ham, mens jeg lader dildoen danse i mit våde skød.
Dagene flyver af sted. Jeg bliver mere og mere vant til rutinerne på arbejdet og falder godt til med mine kolleger. Det er kun min chef – Rune hedder han. Jeg bliver altid rundt på gulvet, når han træder ind i rummet og er ved at falde over mig selv. Kan dårligt nok tale rent og rødmer som en lille skolepige og så en eftermiddag, spørger han, om jeg kan blive senere, fordi vi har en deadline. Jeg nikker og vil sige ja, men det kommer vist bare ud som et par små pip. Vi arbejder til langt ud på aftenen og da vi endelig er færdige, kigger han på mig med sine dejlige øjne og foreslår, at vi bestiller en pizza og en flaske god vin. Vi sidder på hans kontor og bliver efterhånden meget fortrolige og taler om vores privatliv. Han er gift. Satans, tænker jeg, som er single på 2 år. Men samtalen bliver mere og mere personlig, som vinen ryger ned og snart fortæller jeg om mine forskellige kærester, som udvikler sig til en samtale om sex. Jeg kan ikke lade være med at fortælle ham alt, mens jeg sidder og kigger beundrende på den fantastiske mand, som er afsindigt let at tale med.

Han:
Min kone har som altid lavet morgenmad og jeg kommer ned i køkkenet. Børnene er allerede i skole og jeg skal skynde mig på arbejde, fordi vi har en deadline, men som mine kone står der i hendes morgenkåbe, bliver jeg liderlig. Jeg går hen til hende og lægger mine arme om hende og tager fat i hendes bryster. Jeg kan høre, at hun sukker og det irriterer mig af helvede til. Kan hun ikke bare forstå, at jeg er mand med visse behov? Der er sgu altid ungerne, parmiddage, rengøring… Der været lukket for det varme siden den gang, at hun opdagede at jeg surfede på internettet efter lidt ekstrem hård sex. Jeg må tilstå, at jeg tænder på at være voldsom over for kvinder, at have dem i min magt, at få dem til at gøre noget, som de ikke har lyst og tvinge dem til at gøre, det som jeg ikke kan lokke dem til. For frækt!

Hun havde været inde på min personlige computer. og havde grædt i flere dage. Satans. Kan hun ikke bare lade mig have min ting? Vi skilles som uvenner og jeg smækker med døren og ender med at køre alt for stærkt på arbejde. Heldigt at jeg ikke blev snuppet og fik et klip i kørekortet.Dagen forløber ganske normalt. I kantinen får jeg så øje på Rikke, den nye HR-assistent. Hun ser fandeme fræk ud. Hun ser lidt tilknappet ud, men man kan se, at hun har en lækker velskabt kneppe-parat krop og så kigger hun på mig på den der hundehvalpeagtige måde. Min pik bliver stiv ved tanken og jeg får det tilrettelagt, så hun bliver og arbejder over. Hele dagen kan jeg ikke få mine tanker væk fra hende. Jeg forestiller mig hende med benene vidt spredte – blottet kusse og røvhul. Flere gange går jeg ud på toilettet og gnider lidt på pikken, mens jeg kan mærke mine nosser trække sig sammen til hårde sten.

Vi ender med at sidde og spise pizza og deler nogle af de flasker vin, som jeg har skaffet til lejligheden. Hun virker hurtigt fuld og jeg får drejet samtalen ind på personlige, private og til sidst meget intime detaljer. Fuck, hvor har jeg lyst til at kaste mig over hende og forestiller mig hende i alle mulige og umulige stillinger. Efter at have hældt jeg ved ikke, hvor meget vin i hende og også sjusser fra mit barskab, er jeg træt af at lege den rare chef. Jeg smiler og begynder at hælde vand ud af ørene vedrørende mit ægteskab. Min kone forstår mig ikke, det er jo ikke engang løgn, jeg vil forlade hende, det er løgn.

Nu. jeg kysser hende og til at starte med, kysser hun ikke tilbage, men protesterer heller ikke. Den dumme tøs. Hvad fanden tror hun, at hun er? Jeg trækker hende ind til mig, ganske blidt og faderligt og snart gengælder hun kyssene. Jeg aer hende over hendes lange hår, kysser hende ned af halsen, mens der i mit hoved er billeder af hende bundet til bordet, mens hun skriger af smerte, fordi jeg knepper hendes lille stramme røvhul for hårdt.

Jeg tager tøjet af hende og kysser hendes patter. Hun har sgu nogle gode patter og jeg sutter brystvorterne godt stive. Og min pik er ved at sprænges ved tankerne om at bide godt og grundigt i de lækre patter og mishandle hendes lille kusse.

Hun:
Jeg nyder den gode vin og Rune, som er uimodståelig. Jeg er sikker på, at han snart vil forlade sin kone og vinen har gjort sit og jeg er rundtosset. Og så kysser han mig. Han kysser godt og dufter dejligt. Kysset kom ikke helt bag på mig, men han er jo min chef, så til at starte med lader jeg ham bare kysse mig. Jeg kan ikke lade være. Min krop sitrer og min forelskelse forvandler sig til en dejlig varm følelse i hele kroppen. Jeg føler mig helt forsvarsløs og han tager tøjet af mig. Jeg tænker på, hvor vi skal bo. Han har nok et stort hus. Uhmm. det er dejligt. Hans varme mund mod min, mod mine bryster, hans tunge mod mine brystvorter. Han siger, at jeg er smuk og dejlig, og jeg læner mig tilbage i den bløde sofa og nyder hans kærtegn. Men pludselig tager han hårdt fat i mit hår. Din lille luder, hvæser han og holder den anden hånd stramt om min hals, men hans øjne har forvandlet sig fra blide og varme til hårde og kolde. Jeg skriger af forskrækkelse og hans hånd giver mig et voldsomt slag på siden af hovedet. Jeg tier. Græder. Mens han vælter mig om på sofaen, mens hans hænder er over hele min krop. Hans negle presser sig om mit ene brystvorte og et par fingre bliver presset op i min skede, som stadig er våd fra før.

Det er for meget. Jeg forsøger at vride mig løs, men som svar får jeg endnu et slag i hovedet, som får mig til at ryge ind i væggen. Jeg græder, men siger ikke noget og før jeg ved af det, har han presset sit lem ind i min mund og med hænderne i mit hår.Han slår mig igen og igen.

Han:
Hun er en liderlig lille tøs, mine fingre smutter let ind i hendes kusse og jeg fingerknepper hende hårdt, mens jeg niver hende i hendes bryst. Jeg er fuldstændig ligeglad med hendes modstand og langer hende et par flade. Hun skal slikke min pik og jeg knepper hende langt ned i halsen. Følesen af ludermund – Skønt. Hun tuder og det gør mig mere liderlig. Jeg kan mærke hendes drøbel mod mit pikhoved. Tårerne strømmer ned af hendes kinder og hendes frække mund, får mig næsten til at sperme med det samme. Hun græder stadigvæk og jeg kaster hende om på ryggen og stikker min pik hårdt ind i hendes kusse. Hun føles stram og jeg holder lidt tilbage. Jeg vil ikke komme endnu! Jeg smækker hendes røv, mens hendes kusse bliver tørrere og
strammere. Jeg hælder lidt vin ned over hendes røv og stikker pikhovedet indenfor hendes for stramme røvhul. Hun hylder som en stukket gris, fedt.

Jeg smækker hende stadig, imens jeg knepper hendes røvhul. Hendes røv bliver rødglødende, men hun er blevet irriterende stille, så hun ryger om på ryggen og angsten i hendes øjne får min pik til at blive hårdere end nogen sinde.
Jeg spytter hendes ansigt og kalder hende en dum luder, bider hende i patterne, vold-knepper hende i den nu tørre kusse. Kusse! Din liderlige kusse! Argh. jeg spermer langt op i hende og mine nosser bliver dejligt befriet for presset. Jeg trækker pikken ud og tvinger hende til at sutte den ren, skubber til hende, så hun falder ned på gulvet. Jeg tænker lidt over det. “Du er klar over, at du er på prøve – så du bestemmer selv, om du vil fortsætte her hos os, hvis du ikke vil ende i arbejdsløshedskøen” Jeg griner indvendigt og ret sikker på, at jeg har fundet mig en perfekt kneppedukke.

Hun:
Han voldtager mig. Jeg kan ikke lade være med at græde, jeg var så vild med ham og så er han en led sadist. Jeg vil ikke miste jobbet. Jeg havde jo også lyst til at have sex med ham – bare ikke sådan.

Det gør ondt over det hele og jeg har det som om, jeg er blevet flækket. Fortumlet rejser jeg mig op fra gulvet og tager mit tøj på uden at sige noget. Jeg kan høre ham grine, idet jeg går ud af døren. “Du skal nok komme til elske det”, råber han og jeg løber ud i den kolde natteluft – og måske får han ret?

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *