Jeg var utro med barnepigen

1

Udlev dine fantasier med en af vores medlemmer, det behøver ikke at være med en kæreste.

10%
TOTAL SCORE
Besøg side Besøg side

Det var en rigtig skøn sommeraften. Jeg var kommet sent hjem fra arbejdet, havde badet, og sad nu på terrassen i min badekåbe og nød et glas rødvin. Dejlig fred i huset. Konen og børnene var rejst til Bornholm i 2 uger, og boede i lejet sommerhus. På grund af mit arbejde kunne jeg ikke holde ferie, da det var vore højsæson. Derfor var jeg nu alene, og havde 2 fridage foran mig. Det ringede på døren… Jeg rejste mig lidt irriteret, klokken var snart 22, og lidt sent til besøg. Trissede dog ud og åbnede døren. Udenfor stod vore barnepige – Anne – som vi ofte havde haft glæde af når vi skulle ud om aftenen. Til daglig havde hun også sin gang hos os, og var som en stor datter af huset.

Hej – sagde hun og smuttede ind i gangen. Jeg lukkede døren og kikkede på hende – Du vidste da godt, at de er rejst til Bornholm ? Hun så lidt forbavset ud – Nååe, det havde jeg nu helt glemt, hvad laver du ? Jeg bød hende på et glas rødvin, og vi satte os ud på terressen. Jeg studerede hende i smug: Hun vidste udmærket jeg var alene hjemme, og havde måske en hensigt med sit besøg ! Jeg lod mine øjne hvile på hende, medens hun snakkede løs. Hun var en høj pige på 15 år, kortklippet og helt lyshåret. Hendes blå jeans havde lav talje, og sommertoppen sluttede lige under brysterne, som var store og velformede. Det var jeg sikker på, da jeg tit har set hende i trusser når hun har overnattet her.

Nu afslørede hun en smal talje, og en dejlig solbrændt flad mave… Jeg skålede med hende og mindede hende om det lidt sene tidspunkt. Hendes forældre så gerne, at hun ikke kom alt for sent hjem. Hun blev stille og kikkede på mig – Svend, jeg har sagt, at jeg ikke sover hjemme i nat, fordi jeg skal være barnepige for jer !!! Jeg var målløs og – solgt. Jeg smilede til hende, og min pik under badekåben begyndte at røre på sig. Det var som smilet fik hendes nervøsitet til at forsvinde. Hun rejste sig, og kom hen til mig. Jeg lod mine hænder glide op under sommertoppen, og fattede om hendes faste bryster. Vorterne var helt sammenkrympede og stive. Hun stod stille med lukkede øjne og nød berøringen.

Min pik havde nu rejst sig med fuld styrke, og strittede op af samlingen i badekåben. Kom – sagde jeg, lad os gå ind i huset, og forsøgte at gemme pikken under kåben. I stuen var der ved at blive halvmørkt. Vi tændte nogle stearinlys, og Anne satte sig i sofaen. Jeg stillede mig foran hende, og hjalp hende toppen af. Hun løsnede bæltet på morgenkåben, og pikken stod lige ud i hovedet på hende. Hendes læber lukkede sig om den, og medens hun mundkneppede mig forsigtigt, åbnede hun sine bukser, og gled behændigt ud af dem. Hun rejste sig op, og stod hel nøgen foran mig. Hun havde en flot krop, med lidt brede hofter. Hendes behåring på missen var kruset og barberet i hjerteform på samme måde som min kones. Hun kørte min morgenkåbe ned over skuldrene og lod den falde på gulvet. Vi mødtes i en heftig omfavnelse, og hun kyssede mig grådig og lidenskabelig. Jeg mærkede hendes faste bryster mod min krop, og hun trykkede min pik fast mellem vore maver.

Åh, Svend – jeg vil have dig nu, du skal knippe mig hele natten med din dejlige pik – sagde Anne medens hun trak mig hen til trappen, som førte op til soveværelset på 1ste. sal. Hun lagde sig i midten af dobbeltsengen, og jeg stod lidt for enden og nød hendes dejlige og villige krop. Jeg var ophidset, og glædede mig meget til at knippe Anne, der med sine 15 år, var halv så gammel som mig. Jeg lagde mig mellem hendes ben, og løftede med hænderne under hendes balder, fissen lidt i vejret. Den var varm og fugtig, og sitrede da jeg slikkede den for første gang. Jeg begyndte forsigtigt, og nød hver et

lille hvin fra hende. Hun smagte pragtfuldt af utugt og lidenskab. Hun stønnede højlydt, da jeg slog tungeslag på hendes krillert, og skød underkroppen hårdt med min mund, medens hun kørte underlivet op og ned. Jeg stak tungen så langt ind i hende som jeg kunne, og mærkede at fissen var smallere end min kones. Denne opdagelse gjorde mig hel vild, og jeg spredte missen med tommelfingrene, medens jeg slikkede alt hvad jeg havde lært. Nu ville jeg have hende til at gå… Hun skreg sin lidenskab ud i værelset og bad næsten grædende: Knip mig, knip mig Svend !! Jeg vendte hende om på maven, og rejste hende på alle fire i sengen. Hun sænkede hovedet ned på armene, så enden stak i vejret og fissen glimtede våd og indbydende. Jeg kravlede hen til hende, og holdt min stive pik ud for hendes herlige indgang. Jeg glædede mig til at glide ind i hende, og ville nyde hver cm. af hendes skede. Jeg holdt om hendes hofter, medens pikken langsom gled ind. Hun hylede af lidenskab medens hun

skreg: Mere – mere – mere !! Fissen var utrolig smal og fast, og jeg var lige ved at gå, da jeg kunne mærke bunden i hendes skede. Jeg trykkede pikken dybt i hende, og ventede hun ville få en udløsning, men hun holdt stand. Jeg trak mig langsomt tilbage, og begyndte stille at knippe hende. Tempoet blev hurtigere og hurtigere, og min pik som var hård og tyk, bankede nu i bund hver gang, medens mine kugler slog taktfast mod hendes krillert. Jeg var på randen af en udløsning – jeg trak mig ud og lagde Anne på ryggen. I misionær-stillingen måtte hun komme. Da jeg kravlede ind over hende, slog hun benene om mig, og hævede sit underliv op, medens hun med hånden styrede pikken ind og knippede løs.

Hvor er det pragtfuldt, hviskede hun i mit øre, du fylder mig så dejligt ud med din hårde pik. Om lidt vil jeg ride dig – det er min favorit stilling, betroede hun. Hun sank atter ned på dynen og vi kyssede hinanden lidenskabelig. Min pik oppe i hendes fisse dunkede så det næsten gjorde o ndt. Vi lå stille lidt, medens jeg forsøgte at falde lidt til ro. Dejligt at ligge på sådan en velskabt ung pige med pikken oppe i hende. Jeg kælede for hendes bryst og nappede forsigtig i vorten, medens jeg igen begyndte at køre pikken frem og tilbage i den varme hule. Jeg tog hendes ben og lagde dem op på skulderen. Jeg løftede mig, så jeg kun hvilede på håndflader og tåspidser, medens jeg knippede hende som en spændt fjeder. Hun blev helt vild – Åhh, jeg kan se pikken glide frem og tilbage, stønnede hun og klemte med to finger omkring roden. Jeg mistede helt kontrollen over mig selv, og bankede pikken helt i bund på hende.

Jeg mærkede min udløsning var på vej, og nu kunne jeg ikke holde den tilbage længere. Hun mærkede min ophidselse og klemte benene hårdt omkring mig, medens hun råbte – Åhh, jeg kan mærke den bliver tyk og hård, sprøjt oppe i mig, sprøjt ! Pikken eksploderede med sin ladning dybt i hende og jeg næsten besvimede af lidenskab, så pragtfuld var udløsningen.

Aldrig havde jeg prøvet noget lignende, noget som var så godt ! Jeg sank sammen over hende og hun kyssede mig kærligt på munden. – Ja, det var vidunderligt, hvor du dog knipper dejligt. Hun rejste sig og hentede et håndklæde som hun tørrede min pik tør med. Så begyndte hun atter at kæle, kysse og sutte den, og det resulterede snart i at pikken igen rejste sig næsten i fuld styrke. Hun bad mig ligge på ryggen, hun satte sig overskrævs på mine ben, og begyndte at sutte på pikken. Når man tænker på hun kun er 15 år, er hun fantastik i sengen, og så hun sutter også pik helt himmelsk. Holder med hånden om jernet medens hun skubber al skindet op i munden. Så laver hun et undertryk i munden og fører atter hånden ned til roden. Det kan få alle til at gispe! Eller når hun knepper mit pikhoved med læberne i et hastigt tempo! Hun kravlede længere op, og førte den nu helt stive pik op mod sin fisse. Hun holdt om den, medens hun sænkede sig ned og slap, så hun kunne få den helt i bund.

Hun sad nu helt stille, og hendes hjerteklippede hår filtrede sammen med mit. Jeg nulrede hendes ene bryst, og den anden hånd fandt hendes kriller i alt håret. Hun begyndte at skubbe sit underliv frem og tilbage, og jeg kunne mærke pikken pressede imod bunden af skeden. Hun bevægede sig hurtigere, og den våde krillert gned på min finger. Hun var ved at blive stakåndet, og begyndte at knippe. Hun satte begge hænder på min brystkasse og og førte underlivet i et hastigt tempo op og ned. Hver gang stødte hun helt i bund. Hun klynkede medens hun arbejde vildt. Jeg kunne mærke min udløsning atter var på vej og skød underlivet i vejret, så hun fik pikken optimalt. Hun lagde sig ind over mig og jeg mærkede sammentrækningerne i hendes fisse. Åhh, stønnede hun – Nu kommer jeg. Nu kommer jeg ! Hendes skedebund trykkede mod mit pikhoved. Hendes fisse klemte om pikken medens den ligesom sugede spermen ud af mig. Vi kom begge i en svimlende orgasme, lyn og stjerner ligesom knitrede i s oveværelset.

Vi lå længe stille, uden et ord mellem os. Jeg kælede for hendes pragtfulde krop, som et øjeblik havde været min, og glædede mig over, at det skulle overgå mig, at knippe med så ung og skøn pige, som nu lå ved min side – udmattet og fuldt tilfredsstillet.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *