Hej jeg hedder line

1

Udlev dine fantasier med en af vores medlemmer, det behøver ikke at være med en kæreste.

10%
TOTAL SCORE
Besøg side Besøg side

Hej jeg hedder Line, jeg er en ung pige på 20 år, nu vil jeg fortælle om første gang jeg havde sex med en anden pige.

Det startede med at min storebror skulle holde fest da vores forældre ikke var hjemme. Jeg fik lov til at være med til festen, da han ellers ikke måtte holde fest for vores forældre. Da alle min storebrors venner var kommet, begyndte humøret at stige, vi var vel omkring 20 mennesker. Der blev danset og drukket så det halve kunne have været nok, jeg havde ikke selv drukket specielt meget da jeg kun var 15 og ikke havde været fuld ret mange gange, og det er jo en ting der er sikkert jeg skulle ikke ligge og brække mig mens min storebrors venner var der for det ville jo aldrig blive glemt. Men da kl. var omkring 23.30 besluttede de sig for at gå i byen, men jeg skulle ikke med da jeg ikke rigtigt havde lyst. Der var også en af min storebrors veninder der skulle sove hos os, hun tog heller ikke med. Men da de alle sammen var gået gik mig og Charlotte og ryddede lidt op så det ikke var så slemt når vi stod op. Jeg besluttede mig for at gå i seng, men viste først Charlotte hvor hun skulle sove. Så gik jeg op og lagde mig og der gik ikke to minutter før Charlotte stod i døren og spurgte efter et eller andet, jeg fortalte hende hvor det lå og hun gik igen. Så begyndte jeg at ligge og lege lidt med min lille fisse, og lå og drømte om en af min brors venner jeg havde danset med. Jeg fjernede dynen for bedre at kunne komme til. Sådan lå jeg lidt da døren pludseligt gik op og Charlotte stod og smilede i døren “undskyld forstyrrer jeg” sagde hun og jeg blev helt rød i hovedet. Hun spurgte om ikke hun måtte være med jeg viste ikke rigtigt hvad jeg skulle sige men så sagde hun bare bliv liggende jeg er tilbage lige om lidt, jeg tog dynen over mig og lå og ventede, så kom Charlotte tilbage hun havde hentet sin taske fra hendes værelse, den stilde hun ved siden af sengen og lagde sig op. Så kyssede hun mig på munden, men til at starte med var jeg lidt bange for at kysse tilbage, men den bange fornemmelse blev hurtigt afløst af liderlighed, vi lå og kyssede lidt da hun rejste sig og lagde sig mellem mine ben, hun kyssede mig lidt på lårene før hun gav min kusse et kys det gav et sæt i mig. Så begyndte hun at slikke og det var den bedste fornemmelse jeg nogen sinde havde haft, og hun blev bare ved med at slikke min fisse så stak hun to fingre op i min lille snævre fisse. Og det var mere end jeg kunne klare og jeg kom i min første orgasme nogen sinde og hun forsatte med at slikke lidt efter, og så lagde hun sig op og gav mig et kys det var frækt at kunne smage min egen kusse saft. Charlotte sagde at nu var det min tur til at slikke hende, hun lagde sig til rette og jeg lagde mig mellem hendes ben og begyndte at slikke hendes kusse. Sådan lå vi lidt da Charlotte bad mig om at stoppe hvilket jeg gjorde. Hun steg ud af sengen og bad mig om at lægge mig til rette med lukket øjne. Jeg hørte at hun lynede tasken op og at hun begyndte at stå og rode med et eller andet og jeg lå spændt på hvad det mon var. Da hun var færdig satte hun sig oven på mig og sagde at nu kunne jeg godt åbne øjnene, jeg fik lidt af et chok hun havde en påspændingsdildo på og den var helt enorm ca. 25 cm. hun bad mig om at sutte lidt på den som var det en rigtig pik, hun satte sig så den var lige ud for min mund og jeg begyndte at sutte men den var jo for stor til at jeg kunne have det hele i munden selv om jeg gjorde et forsøg, så begyndte hun at lave samleje bevægelser og den kom lidt længere ned i halsen. Hun stoppede og satte sig ned mellem mine ben og stak to fingre ind i min fisse, så sagde hun at jeg måtte være klar til at få lidt pik og hun førte stille og roligt sin store dildo ind i min lille stramme fisse. Hun fortsatte med at presse stille og roligt, så nåede hun “bunden” jeg tror der var 18 cm stor dildo oppe i min lille fisse, hun begyndte at køre dildoen stille og roligt ud af min fisse og jeg begyndte at stønne højlydt, hun satte tempoet mere og mere op og hun begyndte også at stønne, der gik ikke lang tid før jeg fik min anden orgasme men Charlotte fortsatte med at bolle mig med den store dildo. Hun fortsatte så længe at det var lige før jeg fik min tredje orgasme men så stoppede hun og lagde sig oven på mig og kyssede mig på munden. Hun sagde at nu var det min tur til at bolle hende hun rejste sig og tog dildoen af, jeg rejste mig også, men fik et lille chok da jeg så at der var en mindre dildo som sad på den anden side den var vel ca.10 cm. så kunne jeg bedre forstå hvorfor hun havde stønnet så meget. Charlotte hjalp mig med at få påspændingsdildoen på plads så den sad ordentligt, så lagde hun sig på sengen, og spredte benene så jeg kunne komme til at sidde imellem, jeg satte mig og førte dildoen mod hendes våde kusse jeg begyndte stille at føre dildoen ind i hendes kusse og Charlotte stønnede da den kom længere op i hende, den var næsten helt i bund da hun bad mig stoppe jeg lagde mig på hende og begyndte at køre dildoen ind og ud, hun begyndte at stønne mere og mere og er gik ikke lang tid før hun fik den første orgasme og jeg fik en lige efter så lå vi lidt sådan med den store dildo oppe i hendes fisse. Vi kyssede lidt da hun pludseligt begyndte at rulle rundt så hun sad oven på mig, hun sank helt ned over dildoen og sad sådan lidt også begyndte hun at køre underlivet frem og tilbage og hvor var det ophidsende, så begyndte hun at ride den store dildo, da pludseligt døren gik op og Henrik stod med et stort smil på læberne. Han sagde at han lige havde glemt et eller andet og da han var kommet ind i huset havde han kunne høre os. Han spurgte om ikke han måtte være med, og vi kiggede på hinanden, da Charlotte sagde at det måtte han da. Han kom over til sengen og tog tøjet af han havde en dejlig stor pik Charlotte forsatte med at ride dildoen og Henrik stillede sig så han havde pikken ud for Charlottes mund og hun åbnede munden og han begyndte at mund kneppe hende, da pikken var helt stiv satte han sig bag Charlotte og bad hende lægge sig ned oven på mig, da hun lå der med den store dildo i fissen begyndte at han at presse sin storepik op i hendes røv og hun begyndte at stønne rigtigt meget og Henrik pressede stille og roligt på da den pludseligt gled helt i bund, Henrik begyndte at køre pikken stille og roligt frem og tilbage, det var mere end Charlotte kunne tage og hun kom i en kæmpe orgasme, Men Henrik fortsatte med at kneppe hende i røven og jeg begyndte også at kneppe hende så godt som jeg nu kunne, så havde Charlotte fået nok og hun kom igen, Henrik trak sig ud og Charlotte rejste sig. Og tog dildoen af mig Henrik lagde sig på sengen og jeg satte mig oven på ham han store pik gled uden problemer helt op i min kusse, jeg begyndte at ride ham og Charlotte satte sig over skrævs over Henriks hoved og han begyndte at slikke den driv våde kusse mens jeg red hans store pik. Charlotte gav mig et kys mens jeg fortsatte med sætte tempoet op, det var mere end Henrik kunne klare og jeg steg ned og begyndte at sutte hans pik og han kom i munden på mig men jeg kunne ikke havde det hele så der løb lidt ned af min kind jeg rejste hovedet og gav Charlotte et kys og hun slikkede mit ansigt rent så lage både mig og Charlotte os ned og begyndte at slikke Henriks store pik. Og der gik ikke lang tid før den stod stolt og stiv. Charlotte lagde sig i sengen og jeg lagde mig så jeg kunne slikke hendes fisse på alle fire Henrik stilte sig bag senge og pressede sin pik op i mit lille røvhul det gjorde lidt ondt i starten, men det glemte jeg hurtigt, Henrik begyndte at kneppe mig i røven og der gik ikke lang tid før han træk sig ud og spermede ud over min ryg så sanke jeg sammen og Charlotte rejste sig og slikkede spermen af min ryk og gav mit et kys. Charlotte pakkede sin taske og gik ned til sit værelse og Henrik tog sit tøj på og gik hjem(troede jeg). Der gik ikke lang tid før jeg lå i mine sødeste drømme. Næste morgen kom Charlotte ind og vækkede mig og fortalte så at det der skete aften før havde hun længe drømt om, og det var derfor hun havde haft dildoen med, hun fortalte også at Henrik var kommet ind på hendes værelse og at de havde bollet en gang så kunne han ikke mere. Hun gav mig et kys og gik ned i stuen.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *