Min egen discotyr

1

Udlev dine fantasier med en af vores medlemmer, det behøver ikke at være med en kæreste.

10%
TOTAL SCORE
Besøg side Besøg side

Min kæreste og jeg havde aftalt med nogle venner at komme til en privat fest en fredag aften, men inden vi gik til festen blev vi enige om at spise ude i byen. Middagen var pragtfuldt, vi snakkede om hvorledes aftenen ville blive. Min kæreste spurgte, hvad jeg havde på under min nederdel, jeg svarede sexet undertøj, som jeg havde købt til denne lejlighed, et sort silkekorset hvor mine bryster var fri og med hofteholder. Han spurgte om han måtte se op under min nederdel, hvortil jeg svarede senere i aften min skat, derefter snakkede vi om hvordan vi kunne gøre forskellige seksuelle ting ved hinanden, og hvad vi hver især kan lide at den anden part gør ved en, denne snak havde gjorde mig helt liderlig, så jeg havde mere lyst til at gå hjem end til festen.

Tiden var løbe fra os, så vi måtte hellere få betalt for vores middag, og se at komme af sted til festen. Vi var de sidste der ankom, de andre troede vi havde glemt at vi skulle mødes, men vi undskyldte os med, at vores bord ikke var ledigt, da vi ankom til restauranten.
Der var godt gang i festen, vi faldt hurtigt ind blandt vennerne. Som aftenen skred frem, havde ingen af os lyst til at gå hjem, så vi var nogle stykker, der blev enige om, at gå i byen, så vi fandt et diskotek, hvor der var mange mennesker og en god stemning.

Vi fik os mast igennem menneskemængden, og fik et hjørnebord hvor vi alle kunne sidde. Vi fik nogle drinks, og der blev dansede til de vilde melodier. Snakken gik lystigt ved bordet, og emnet sex kom da også på tale, ja snakken gik lystigt derudaf.

Min kæreste spurgte om vi skulle danse, jeg sagde ja, og ud på dansegulvet gik det, det var ved at være sent på natten, så der blev spillet de stille melodier, så vi dansede tæt sammen. Jeg kunne mærke, at min kæreste var blevet opstemt af al den snak om sex der havde kørt hele aftenen, han holdt mig tæt til sig, så jeg kunne mærke bulen i hans bukser, som kørte mod mit underliv og hans hænder kærtegnede min ryg og mine røvballer blev godt masserede, jeg nød det i fulde drag.

Han slikkede mig lidt på min øreflip, og hviskede stille i mit øre om jeg havde trusser på, tanken om han ikke vidste om jeg var trusseløs gjorde mig liderlig, jeg svarede, at det måtte han selv finde ud af, hans hvisken fortsatte i mit øre, da ikke her på dansegulvet. Jeg svarede tilbage: Hvor ellers? Derefter trak han mig hen i et mørkt hjørne af diskoteket, hvor han træk min lange nederdel op, så han kunne få bekræftet, om jeg havde trusser på eller ej. Hans finger rørte min bare fisse, han så på mig og sagde din liderlige tøs, du er jo helt glatbarberet, hvorefter han stak to fingre op i min våde varme fisse og sagde jeg er ikke vist ikke den eneste der har lyst til et knald. Han kyssede mig blidt og masserede mine bryster, så mine vorter blev helt hårde og stive.

Vi gik tilbage til de andre hvor vi drak vores drinks, og sagde at vi lige ville have lidt frisk luft hvorefter vi fik os mast igennem menneskemængden og ud i den friske luft. Vi gik lidt væk fra diskoteket, hvor vi fandt en bænk og satte os ned. Vi kyssede hinanden blidt og liderligt, jeg trak op min nederdel, så jeg kunne sætte mig overskrævs på min kæreste, jeg slikkede hans øreflip, det gør ham helt liderlig, hans hænder fandt hurtigt op under min nederdel, hvor han kærtegnede mine lår, og hans finger fandt min klitoris som han masserede blidt, mens vi kyssede hinanden mere og mere vildt, der gik ikke lang tid, før jeg kunne mærke en varm strøm af spændinger igennem min krop, en orgasme var på vej mit ansigtsudtryk afslørede mig, så min kæreste begyndte at masere min klitoris hurtigere, og der gik ikke lang tid inden jeg kom i en skøn orgasme.

Jeg rejste mig og faldt på knæ, lynede hans bukser ned og frem sprang hans store stive pik, jeg slikkede den klare væske af hans pikhoved med stor fornøjelse, og tog derefter hans pik i munden suttede og slikkede hans store dunkende pik. Da jeg begyndte at mundkneppe ham, tog han begge sine hænder om mit hoved og fjernede det fra hans pik, jeg så op, mens han sagde, der kommer nogen hen mod os, det gjorde os ikke mindre liderlige, så jeg rejste mig, og trak igen op i men nederdel, for at sætte mig overskrævs på ham.

Mens de uønskede personer gik fnisende forbi os, kunne jeg mærkede hans pik på min glatbarberede fisse, jeg løftede røven lidt, så jeg kunne få hans pik op i min våde ventende og liderlige fisse. Den kunne selv finde vej til min åbne grotte, stille og rolig gled den ind i min stramme våde fisse, jeg mærkede hvordan pikken gled længere og længere ind, til den var helt i bund, hvor jeg nød hver en centimeter, og den fyldte hele min fisse ud.

Vi sad lidt, til vi igen var alene, og jeg begyndte at ride ham stille og roligt, hans ene hånd fandt vejen til min klitoris, som han masserede i takt med min rytme, mens den anden hånd var under min bluse og nulrede mine brystvorter helt stive. Der gik ikke lang tid, før min kæreste selv begyndte at bevæge sit underliv, så vi sammen kunne finde rytmen, hans pik kørte frem og tilbage i min nok så stramme fisse, og vores vejrtrækning blev mere og mere ens, jo nærmere vi nåede vores fælles mål. Jeg mærkede en svag fornemmelse, en orgasme var på vej, og mine bevægelser blev hurtigere og hurtigere, jeg småstønnede, og for hvert stød hans store stive pik gjorde i min fisse, jo mere kunne jeg mærke hvordan orgasmen rullede igennem min krop. Jeg kom i en kæmpe orgasme, og samtidig kunne jeg mærke, at han sprøjtede hele sin ladning sperm i min fisse.

Da vi havde sundet os lidt og fik rettet på vores tøj, gik vi tilbage til diskoteket, jeg kunne mærke hans sperm løb ud af min fisse og ned af mine lår, det var en herlig fornemmelse efter sådan et godt knald i den fri luft. Vi mødte vennerne i døren til diskoteket, de var på vej hjem, vi tog os en sidste godnatdrink og gik hjem.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *