Min første gang med tankbestyreren

1

Udlev dine fantasier med en af vores medlemmer, det behøver ikke at være med en kæreste.

10%
TOTAL SCORE
Besøg side Besøg side

Jeg var 18 år og ca. 1.70 cm høj og havde en slank figur. Jeg var ikke ‘model-tynd’, men var tilfreds. Mine bryster var en d skål, måske lidt større end jeg egentligt gerne ville ha’ dem, men sådan var de nu en gang og de sad godt og tiltrak da også nogle sultne blikke engang imellem, så det var faktisk okay. Mit hår var mørkebrunt, krøllet og gik lige ned over skuldrene. Jeg elskede at klæde mig i smart og stilet tøj og lange støvler, men på tanken var det lidt upraktisk, så der blev det til afslappet normalt tøj. Lavtaljede bukser og bluser der fremhævede min pæne barm, sådan ku’ jeg li’ det.

Det var en fredag eftermiddag. En kold, kedelig og mørk januardag. Jeg var i gang med at sætte nogle varer på plads på hylderne på den benzintank, jeg arbejdede på. Kedede mig bravt, men arbejdet skulle jo gøres.

Jeg var alene på tanken, men senere ville bestyreren dukke op for at ‘tjekke’ mig. Han var altid sur, eller også virkede han bare sådan. Han kunne altid finde nogle fejl ved mit arbejde og hele tiden skulle jeg gøre noget om igen.

Han sad for det meste alene inde på sit kontor og arbejde, heldigvis, men af og til var han ude og se om jeg gjorde tingene godt nok. Jeg skulle også gøre rent på hans kontor og på resten af tanken, så tit var der lige et bord eller noget som skulle tørres af en ekstra gang, ret irriterende syntes jeg, men altså sådan var det jo og havde brug for jobbet. Bestyreren hed Thomas og var egentligt ikk’ så gammel. Han var nok i midten eller sidst i tyverne og han så faktisk ret godt ud. Men det tænkte jeg ikke så meget over, det var mere hans underlige humør, der overskyggede alt andet. Han var høj, ikke meget muskuløs, men pæn og veltrænet. Han havde lyst hår og udstrålede en form for autoritet, men måske mente jeg kun det, fordi han var min chef.

Jeg vidste egentligt ikke rigtig noget om ham og havde aldrig snakket med ham, bortset fra arbejde-snak og når han gav ‘ordrer’ og sådan.
Klokken blev efterhånden hen af den tid hvor Thomas plejede at komme på og lidt efter kom han også ind af døren. Han hilste kort og gik lige ind på hans kontor. Jeg tænkte ikke mere på ham og fordybede mig i noget arbejde og ville bare ha’ tiden til at gå hurtigt, så jeg kunne få fri.

Tiden gik da også og det var efterhånden blevet sent, da Thomas pludselig åbnede døren og gik ud af sit kontor. Han ordnede et par småting og sagde så at han ville lukke tidligt, så jeg kunne få styr på nogle ting på lageret og lige tørre nogle ting af inde på kontoret. Okay, tænkte jeg, det passede mig fint og jeg nikkede bare og gik ud på lageret. Gik i mine gene tanker og ryddede op, da jeg ser en kasse med kondomer. Smilte lidt og kom til at tænke på min egen situation.

Jeg var jomfru. Ikke fordi det generede mig så meget, for faktisk var det ikke noget jeg tænkte over som en dårlig ting, men alligevel var det noget som lå i mine tanker. Men jeg var jo 18 år og at være jomfru i den alder, var ikk’ så normalt. Men jeg havde det bare sådan at det skete når det var tid og så gik det nok af sig selv. Jeg var ikke uerfaren med hensyn til min egen seksualitet. Vidste lige præcis hvad jeg kunne li’ og hvad jeg ville ha’.

Elskede at onanere og havde gjort det i mange år. I starten var det bare med fingrene, men senere blev jeg klar over hvor dejligt det var at få noget op i mig. Lige pludselig var det ikke nok for mig at gnide min klit, jeg skulle også have noget op i mig, helt op. Når jeg var liderlig og våd kunne jeg nærmest bruge hvad som helst, bare for at få orgasme. Bedst var det tykke stearinlys, men jeg havde fundet ud af hvor dejligt det var at fylde fissen helt ud med noget større. Jeg havde prøvet med en stor agurk engang og det gjorde meget ondt, men på samme tid var det enormt dejligt.

Havde også prøvet at stikke noget op i numsen og det kunne jeg også godt li’, men havde ikke prøvet det så tit. Efterhånden var det blevet en nødvendighed for mig at onanere, for at kunne slappe af. Jeg blev let våd og liderlig og der var ikke andet ned noget tykt og langt, som kunne klare ‘problemet’.

Efter alt den tid hvor jeg havde onaneret kun, var jeg blevet nysgerrig efter at prøve den ægte vare, men havde ikke gjort noget specielt, for at det skulle ske. Kunne selvfølgelig godt tage en tilfældig fyr med hjem og kneppe, men det var bare alligevel ikke rigtig mig, at gøre sådan. Var en lidt for sød og pæn pige til det.

Nå men der stod jeg så og så på kassen med kondomerne, da jeg hørte en dør smække og jeg blev hevet ud af mine tanker. Kom til at tænke på jeg også skulle tørre af på kontoret, så måtte hellere komme derind og i gang. Det var blevet sent og jeg havde faktisk fri, men ville ikke gå før jeg var færdig med arbejdet. Lidt respekt havde jeg da for chefen. Jeg gik ind på kontoret og så at Thomas ikke var der. Han var nok på wc tænkte jeg. Gik hen til skrivebordet og ville lægge nogle ting på plads, men stoppede brat, da jeg så hen på computerskærmen. Kom allerførst til at fnise fjollet, af det jeg så, men blev ret nysgerrig. Var det mon det som Thomas sad og kiggede på i alt den tid han sad herinde’ Der kørte en film med en und pige og en mand som begge var nøgne. Manden stod bag pigen og holdt hende fast. Han klemte hende ind over et bord og ragede på hende. Hans hænder var alle vegne og pludselig var de nede ved hendes fisse. Hun var glatbarberet, ligesom mig og man kunne nærmest se hvor våd og klistret hun var. Mandens pik stod stor og stiv ud i luften og pikhovedet glinsede. Det var virkelig ret ophidsende og jeg kunne ikke la’ vær’ med at blive helt opslugt af det og helt automatisk var min hånd nede ved min fisse, uden på mine bukser. Jeg gned hårdt dernede og med den anden hånd nulrede jeg brystvorterne igennem bh’en og blusen.

Tænkte ikke over hvor skør situationen egentligt var, men var bare helt optaget af min egen ophidselse. Stirrede intenst på filmen, hvor manden havde ført sin store pik ind i pigens fisse og nu stod han og kneppede hende i en fast rytme. Jeg var våd og kunne næsten mærke det igennem bukserne. Jeg knappede dem op og førte hånden ned i min g-strengs trusse og begyndte at gnide min klit hårdt, skiftevis med at jeg førte to fingre op i mig og fingerkneppede mig selv. Var helt væk og stønnede lavt, da jeg pludselig mærkede en arm der tog omkring mig og en hånd der lagde sig på min egen hånd som var begravet i min fisse. Jeg fik et chok og blev straks helt flov og nervøs for hvad der skulle ske. Jeg havde aldrig været så tæt på Thomas og var ikke helt tryg ved situationen. Han stod først lidt stille og holdt godt fast om mig.

Jeg turde ikke sige noget og hvis jeg havde turdet, havde jeg ikke anet hvad jeg skulle sige, var bare helt stille og følte mig ret hjælpeløs og klemt i hans favn.

Så pludselig spørger han stille ind i mit øre om jeg kunne li’ filmen. Han holder stadig fast om mig men bevæger hånden oven på min egen hånd og min fisse bliver endnu mere våd og varm af det. Han bliver ved med at køre sin egen og min hånd rundt i min fisse og visker så i mit øre, at han kan mærke at jeg var vild med filmen, og ja det havde han jo ret i. Jeg sukker dybt og stønner svagt, da han fører et par fingre op i mig og begynder at fingerkneppe mig. Jeg har svært ved at stå stille, men er alligevel så usikker på situationen at jeg står som frosset fast i hans arme.

Han bevæger sit hoved rundt og nusser og kysser min nakke, imens han presser sit underliv imod min røv, så jeg tydeligt kan mærke at han har en ordentlig stor bule i bukserne. Efterhånden er mine bukser og trusser gledet helt ned og pludselig løfter han lidt i mig og sparker bukserne væk og skubber mig hen til skrivebordet. Han bukker mig henover det lidt imens han står bagved og har igen en hånd i min fisse.

Pludselig holder han op og tager fast om mig og siger stille, men hårdt, at jeg vist igen har sjusket lidt med arbejdet og at jeg ikke skal snage i hans ting og glo på hvad han har på sin computer. Han holder hårdt i min ene arm og begynder at knappe sine bukser op og jeg hører lyden af hans bælte ramme gulvet og så begynder han ret voldsomt at stikke flere fingre op i mig og jeg bliver lidt bange og usikker på hvad der skal ske og hvad han vil gøre ved mig.

Giver slip i mig og hiver fingrene ud af min fisse og fører dem op til min mund og stikker dem ind. Han kommanderer mig til at sutte dem rene og jeg gør hvad han siger. Han skræmmer mig lidt, så jeg tør ikke at gøre andet, men jeg kan faktisk også godt li det. Nyder smagen af mig selv og sutter grådigt på hans store fingre. Det tænder mig egentligt ret meget at jeg er fuldstændig i hans magt og i takt med at jeg bliver mere og mere våd og liderlig, så glemmer jeg min usikkerhed og frygt. Han tager fingrene ud og hiver hurtigt min bluse op over mit hoved og smider dem på gulvet.

Nu står jeg kun i min sorte blonde bh, med lukkede øjne og min egen hånd har fundet hen til min fisse igen og jeg gnider klitten flittigt. Hans hænder glider forsigtigt rundt på min krop og snart har han fat om begge mine bryster og han masserer dem grundigt, uden på bh’en. Jeg stønner og kan ikke skjule min liderlighed mere og han opdager min hånd som er i min fisse og hjælper igen med hans højre hånd, mig med at gnide klitten. Igen holder han pludseligt op med at holde om mig og han hiver sin egen bluse af og smider den hen på gulvet, hvor alt vores tøj ligger.

Han tager fat ved min bh og lukker den op og lader den glide af mig og nu står vi der helt nøgne begge to. Jeg kan ikke se ham, ser kun ud i det mørke rum og ned på skrivebordet, men jeg kan mærke hans nøgne krop imod min og hans pik støder imod min røv, når han holder om mig. Nu lader han sine hænder glide op og ned over min krop og især brysterne kæler han meget for.

Mine vorter er helt stive og hårde og utrolig følsomme. Han niver i dem, så det gibber i mig og samtidig presser han mig hårdt imod skrivebordskanten, så min fisse mærker den kolde bordoverflade. Han hvisker i mit øre, hvor dejlig jeg er og hvor vild han er med mig. Han kalder mig for en liderlig tøs og det er som om ordene, frembringer mere og mere saft i min fisse. I mit hoved er der nu kun en eneste tanke. Det eneste som betyder noget nu, er min liderlighed.

Jeg vil ha’ pik og er lige ved at tigge ham om det, så ophidset er jeg. Jeg længes efter af føle noget stort og varmt i min fisse og jeg vrider mig lidt rundt, men han har et fast greb om mig. Pludselig mærker jeg hans hånd i min fisse igen og det gyser i hele min krop da jeg mærker følelsen af hans store pikhoved som baner sig vej ind i min varme grotte. Men han pirrer mig.

Han holder pikken hvor den er og jeg må bide mig i læben, for ikke at tigge og be’ ham om at kneppe mig hårdt, jeg vrider mig om skyder underlivet bagud for at få pikken længere op, men han står stille og holder mig fast og gør ikke andet, end at gnide min klit blødt og kysse min nakke. Nu kan jeg ikke holde til mere og jeg stønner højt, imens jeg tigger ham om at stikke pikken helt op i mig og kneppe mig hårdt og voldsomt.

Jeg vil ha’ hans pik nu, jeg vil føle ham helt oppe i mig. Han stopper brat med at nusse mig og bøjer mig ind over bordet og siger hårdt at hvis jeg vil ha’ pik, så skal jeg sq også få det. Med et kæmpe stød, skyder han pikken helt op i min varme og efterhånden utrolig våde fisse. Jeg giver et lille skrig fra mig og stønner og så begynder han at kneppe mig hårdt, i en dejlig fast og tung rytme.

Bordet giver efter for de hårde stød og jeg ligger helt ind over det, imens han bare står der og knepper mig hårdere og hårdere og holder mig helt fast.

Pikken glider ind og ud og laver smaskelyde af alt min fissesaft, imens han stønner højt og fortæller mig at han vil gennemkneppe mig, til jeg ikke kan gå ellers stå igen. Jeg er ligeglad med alt andet, vil bare ha mere og mere pik, længere og længere op i mig.

Jeg kan mærke min fisse stramme hårdt om pikken, alt bliver tåget og mine ben bliver som gele under mig. Orgasmen ruller ind over mig og jeg gør nu selv ikke noget for at føle med i rytmen, jeg lader mig bare blive skubbet frem og tilbage i takt med pikken borer sig op i mig. Føler mig udmattet, men bliver straks hevet ud af den tilstand, da jeg igen føler min fisse strammer sig sammen.

Thomas bliver hensynsløst ved med at bore pikken op i mig, han stønner højt og jeg kan mærke sveden hagler af ham, da han pludselig spænder i hele kroppen, skyder pikken hårdt op i mig og jeg mærker ham skyde alt sin sperm ud, imens han udstøder et halvkvalt brøl og et kæmpe støn. Han hænger dovent ind over mig og hans arme holder omkring mig og begge hans hænder kæler kærligt for mine bryster.

Jeg drejer hovedet og vores læber mødes i et varmt og lidenskabeligt kys, som bliver dybere og dybere og for første gang kigger jeg ham lige ind i øjnene og ser et helt nyt blik, jeg aldrig før har set hos ham. Et varmt og kærligt blik og det giver mig gåsehud over hele kroppen og genertheden får mine kinder til at blusse op og blive helt røde. Jeg vender mig om, så jeg står med front imod ham, han kigger ned af mig og smiler og jeg rødmer endnu mere, sådan føltes det i hvert fald og jeg står bare og ser ned i gulvet.

Hans hænder glider op og ned af mig og ender i mit hår, han løfter mit hoved, ser mig i øjnene og kysser mig forsigtigt igen og jeg smelter nærmest helt hen og overgiver mig helt til hans bløde og varme læber. Han hiver mig med hen i en sofa, som står tæt ved os og han sætter sig og tager mig på skødet og vi sidder længe der og kysser og kæler.

Efter noget tid får jeg set på klokken og opdager at det er blevet meget sent og skal lige til at rejse mig, da Thomas holder mig fast og ser bedende ind i mine øjne og spørger sødt om jeg vil med ham hjem og sove. Tænker hurtigt over det, men takker nej og siger ikke mere, tager bare mit tøj på imens vi kigger på hinanden og så går jeg ud af kontoret og går hjem. Mit hjerte hamrer og jeg tænker over hvad der er sket og kan slet ikke forstå mig selv.

Det ligner bestemt ikke mig at gøre sådan noget, men jeg smiler og bliver bare spændt ved tanken om at skulle på arbejde igen den næste dag…*S*

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *