Sådan blev jeg slave

1

Udlev dine fantasier med en af vores medlemmer, det behøver ikke at være med en kæreste.

10%
TOTAL SCORE
Besøg side Besøg side

Jeg er en mand og er håndværker. Historien handler om, at jeg har været ud ved den samme kunde flere gange, fordi kunden mener at fladet på gulvet i brusekabinen er forkert. Kunden er en single kvinde, høj og slank, meget smuk. Men også enormt irriterende.

Efter aftale på telefon skulle jeg komme derud en torsdag, og selvfølgelig var trafikken sådan at jeg kom 10 min. for sent. Jeg bankede på og efter noget tid, blev døren åbnet, i døren stod hun i lange lakstøvler til over knæet, stramme læderbukser og kort kaninpels jakke. Og inden jeg fik sagt goddag, spurgte hun om jeg ikke kunne klokken. Forklarede det med trafikken, men tror ikke hun hørte efter. For hun var allerede på vej ud mod badeværelset.
jeg gik bag hende, og hun havde en fantastisk røv. Men inden jeg nåede at tænke tanken færdig, begyndte hun med den samme historie om at vandet løb ud af brusekabinen. Jeg gik hen mod brusekabinen, og bemærkede godt at hun bukkede sig, og hendes røv så så fantastisk ud i de stramme læderbukser, jeg stoppede og et kort øjeblik og kiggede på dette dejlige syn, i samme øjeblik, kiggede hun frækt på mig, og sagde, ser du noget du kan li.

Lidt flov over at blive taget i at glo på kundens røv var ikke det bedste, der kunne ske.

Hun rejste sig op, med ryggen til mig, og kiggede ind i det spejl, som var foran hende, så hun kunne kigge mig i øjnene, og sagde, kom herover tag mig hårdt på røven med den ene hånd og tag så kvælertag på min hals og klem til, jeg vil have det hårdt.

Uden og tænke mig om, gik jeg til hende og tog kvælertag bag fra og pressede mit underliv ind mod hendes røv, mens jeg tog hårdt fat i hendes hofte. Hun stod og vrider sig, mens hun stønner og siger, bliv ved, bliv ved. Efter nogle 5 10 sekunder, råbte hun, slip mig, da jeg slap grebet, vrid hun sig fri og nærmest løb ud af badeværelset og smækkede døren efter sig.

Jeg stod et par sekunder og tænkte, hvad sker der her. Gik hen mod døren og åbnede den og gik ud i den tilstødende gang og lukkede døren. Bag døren stod hun med let spredte ben og med et meget bestemmende blik. Hun sagde roligt men meget bestemt, Hold din kæft og lyt godt efter, du har 2 muligheder, 1. jeg går til politiet med de video optagelser, som jeg har med dig hvor du prøver at kvæle mig. Der er video på badeværelset og da der ingen lyd er på, får du svært ved at bevise du ikke angreb mig. Eller du kan vælge mulighed nummer 2. At du indvilliger i at være min sexslave og gør som jeg befaler. Gør du ikke vil du blive straffet og meldt til politiet. Hvad vælger du?

Nu gik det op for mig jeg var lokket i en fælde, hun stod der og så røv fræk ud, men der var noget anderledes ved hendes blik, hendes øjne stirrede direkte ind i mine. Hun så dominerende ud når hun stod sådan.

Jeg valgte at svare kort, var ikke så interesseret i at blive meldt til politiet. Så jeg svarede, jeg tager valgmulighed nummer 2. Kunne se hendes øjne lyst op og et frækt smil kom på hendes læber. Hun gik nu hen mod mig med langsomme skridt, i sin ene hånd havde hun en kæde hvori der var en halsbånd. Hun gav mig halsbåndet på og tog nogle læderhansker på.

Hun tog godt ved kæde, kiggede mig i øjnene og befalede mig ned på alle fire. Da jeg lå på alle fire, trak hun mig ind i stuen, hvor der stod en stol midt i rummet. Hun satte sig på stolen, tog fat med sin læderhanske omkring min hals og klemte til, kiggede mig endnu engang dybt i øjnene og sagde, Du er nu min slave og jeg kan gøre hvad jeg har lyst til, og fra nu af tiltaler du mig som din Mistress. Hun tog nu en pisk i hånden som lå ved siden af stolen.

Jeg nikke, og i samme øjeblik mærkede jeg pisken smælde på min røv. Hun kigge vredt på mig og sagde, det hedder forstået mistress. Og endnu et slag med pisken ramte min røv. Jeg skyndte mig at sige, jeg har forstået mistress. I frygt for at få flere slag.

Jeg blev nu befalet at sidde min på knæ med spredte, med front ind mod hende. Hun førte sin ene støvle ind i skridt på mig og kørte den langsomt rundt uden på mine arbejdsbukser. Det var ufatteligt ophidsende, og hun nød magten, det var der slet ingen tvivl om. Da hun havde fået givet mig en ordentlig fed på, befalede hun mig til at ligge mig ned på ryggen.

Da jeg lå der på gulvet på ryggen, rejst hun sig op og satte den ene støvle op på mit bryst og lænede sig forover, og sagde, at hun glædede sig til at bruge og udnytte mig som straf for at hendes badeværelse endnu ikke var i orden. Derefter befalede hun mig til at røre hendes støvler og lade mine hænder glider op af skafterne på de lange støvler.

Det var utrolig frækt at røre disse lange lakstøvler, som føltes glatte. Hun befalede at jeg skulle fjerne mine hænder. Hun fjernede nu støvlen fra brystet, og sagde at jeg skulle sutte på hendes hæl. Som hun trak op ned i min mund.

Hun fjernede støvlen og befalede mig at smide alt mit tøj og igen sætte mig på knæ foran hende. Da jeg sad på knæ foran hende, kørte hun igen sin støvle rundt i mit skridt, kunne mærke at blodet løb til pikken og den blev stiv. Hun så straks at den var ved at blive stiv og sagde ”nyder du det, dit lille svin” og pisken smældte hen over min ryg igen. Hun befalede mig nu til at slikke hendes støvler fra spids og op af skaftet.

Det var utrolig ophidsende at slikke på hendes støvler og hun til tider pressede min ansigt ind imod dem. Hun befalede at de skulle slikkes helt rene.

Lige pludselig skubbede hun mig væk fra støvlerne, og sagde ”du skal spille din pik af og komme på mine støvler”. Der gik ikke længe før jeg kom ud over hende støvler, da den sidste dråbe forlod min pik, trak hun i halsbåndet, så mit ansigt var lige ud for mit sæd på støvlerne. Hun sagde ”slik dem rene igen, du har griset min støvler med dit ynkelige slave sæd”. Da jeg havde slikket et par gange, tog hun igen fast i halsbåndet og trak mig op mod hendes ansigt, og stak sin tunge ind i min mund, sådan kørte hun mit hoved frem og tilbage indtil hendes støvler var helt rene igen.

Hun rejste sig og kigge på mig og sagde ” tag dit tøj og forsvind” Jeg rejste mig, tog mit tøj og kørte hjem.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *