Om at kunne give sig hen til en mand

1

Udlev dine fantasier med en af vores medlemmer, det behøver ikke at være med en kæreste.

10%
TOTAL SCORE
Besøg side Besøg side

Jeg har brudt en aftale, som vi havde. Jeg er kommet alt for sent til dit hotel og endnu værre: Jeg har bollet med en anden mand, som jeg lod mig friste af, en som har presset og presset mig. Og som jeg til sidst ikke kunne modstå. Jeg har tilmed været så dum at sige det til dig.

Dine øjne er sorte af vrede. Ingen kys og kroppen siger alt. Stiv, du ryster nærmest af vrede og vil næsten ikke se på mig. Jeg har sort, sort samvittighed og ved godt, at jeg er en skid og meget ked af det. Den fyr var bestemt ikke noget at råbe hurra for, dårlig sex i stedet for den gode sex, du altid leverer. Hvor har jeg været dum, men du er ikke formildet af mine ord. Jeg venter kun på, du siger, at jeg skal skride ad helvede til. Men så tændes et lille håb i min hjerne, som arbejder på højtryk for at finde de formildende ord.

Vi har tit talt om at give os hen i den andens vold og ikke kunne gøre noget, kun med et lille stopord, som alene må bruges i et nødstilfælde. Jeg har ikke turde, er lidt bange for konsekvenserne, fordi du er så hæmningsløs, mens jeg måske er lidt mere forsigtig. Du må formildes, og jeg spørger, om du kan huske de gange, vi har talt om at give os hen uden forbehold, at underkaste sig den anden fuldkomment?

Der tændes et lille glimt i dine øjne, og din kropsholdning bliver mindre fjendsk. Du har taget de korslagte arme ned, og de hænger nu forholdsvis afslappet langs kroppen. Du ser brandgodt ud i tætte cowboybukser og lyseblå skjorte med løsthængende slips. Jeg har taget en lilla stor skjorte på, som går ned til midt på lårene med et par sorte bukser indenunder. Jeg skal lige til at knappe op, for jeg ved, at du nogle gange bliver utålmodig og ikke kan vente.

Du siger, at hvis jeg underkaster mig fuldstændigt, vil du overveje det. Jeg spørger forsigtigt, om vi stadig har en aftale med et lille stopord. Du tager højre hånd op til hagen og ser meget granskende på mig. ”Måske”, smiler du. Jeg må tro på, at du virkelig vil stoppe, hvis jeg beder om det.

Kort efter står vi der overfor hinanden, og jeg er dirrende spændt på, hvad du vil gøre, men du beordrer mig i bad. Du vil ikke have den andens mands dufte og safter lige i synet. Jeg adlyder. Overvejer om jeg skal tage de sidste hår på kussen væk, men undlader, da jeg egentlig gerne vil have dig til det. Jeg har blot ikke turdet spørge om det endnu.

Efter badet ser jeg, at du har løsnet dit bælte og fjernet alt sengetøj fra den brede seng.

”Læg dig op på alle fire,” beordrer du.

Jeg gør lydigt, som du siger, men jeg skal rykke mig helt hen til kanten. Du siger, jeg skal trække mine strømper og trusser ned. Derefter er jeg hurtigt helt åben for dig. Og før jeg ved af det, trænger

du voldsomt op i mig, og jeg må bruge alle kræfter på at holde mig oppe. Du er uden nåde og pumper løs, så hårdt som jeg stort set nogensinde er blevet taget. Du har et raseri, som skal ud, og selvom det faktisk gør lidt ondt, siger jeg intet. Du straffer mig, og vi ved det begge to.

Du kommer hurtigt, og sæden løber ned af mine ben i små dryp. Du lader mig blive liggende med en hård kommando, mens du går i bad. Jeg føler mig virkelig straffet og ydmyget, men alligevel med en sitrende fornemmelse i kroppen, for jeg ved, du ikke er færdig. Jeg føler mig en smule nervøs for, hvad der nu skal ske, men jeg tror, du aldrig vil gå over mine grænser – og alligevel tvivler jeg.

Du kommer fra badet med tøj på og siger, jeg skal vaske mit underliv. Ordren efterkommes, men jeg undlader at tage trusser på, der er våde af elskovssaft og sæd. Vi står igen overfor hinanden, og den eneste lyd, jeg kan høre, kommer fra emhætten, der står på laveste trin i køkkenet. Du siger, at du har tænkt dig at binde mig til sengen og gøre, hvad du har lyst til at gøre med mig. Jeg nikker forsigtigt.

Du rækker hånden frem og hiver skjorten op uden at tage den af, men siger, jeg skal tage mine bukser af. Derefter skal jeg lægge mig på maven i sengen med hovedet helt oppe ved sengegærdet. Du sætter dig overskrævs på mig, holder mine hænder stramt ind på sengetremmerne og binder dem fast, ikke for stramt men alligevel – nu kan jeg intet gøre. Du forlader mig, og til min store forundring sætter du dig ind i et rum ved siden af, hvorfra jeg kan høre fjernsynet. Hvad nu? Du ser tv-avis og optakten til det næste program. Jeg er lidt betænkelig: Vil du bare lade mig ligge her?

Men du afbryder tv´et kort tid efter, og jeg kan se, at lyset slukkes i det andet rum. Jeg fornemmer din tilstedeværelse i rummet, som også henlægger i tyst mørke. Her er kun det lys fra gaden, som trænger ind gennem de blomstrede bomuldsgardiner. Stilheden hersker. Du trækker pinen ud, og jeg ved, at jeg ikke skal sige noget, men jeg ved også, at din lyst er meget stor, så der er vel begrænset, hvor længe du vil lade mig ligge der? Jeg kan høre dig ganske svagt, mærke vægten på sengen og føle din kropsvarme komme tættere på.

Du lægger dig nær mig, og dit åndedrag fortæller, at du er let ophidset. Du trækker vejret i små stød og påvirker min vejrtrækning, som bliver hurtigere. Mine bryster er lidt ømme, de er ikke vant til at blive mast ned i en madras. Men da dine hænder begynder at spille på ryggen, glemmer jeg de ømme bryster.

Dine hænder danser rundt, og du lægger et lår op på mit højre lår. Jeg kan mærke, du er tændt. Din pik strutter af lyst. Du spreder mine lår, beder mig om at hæve røven og lægger en pude ind

under. Dine hænder masserer blidt og kærligt mine fyldige baller, lidt senere kører hænderne ned af benene og tilbage tæt på inderlåret. Fingrene leger med kønslæberne, og du skiller dem forsigtigt ad. Det er utroligt pirrende at være så åben for dig. Dine fingre er blide, du begynder at pirre både anus og venusbjerget og stikker et par fingre op i den åbne kusse. Du leger længe og overhører min jamren. Pludselig stopper du, og jeg kan mærke du bevæger dig.

Mine ben spredes endnu mere, og du kommer op med et stort ryk, ind og ud mange gange, ned til anus og op igen. Din vejrtrækning er hurtig, og jeg regner med, du kommer, men i stedet trækker du dig ud og tilbage. Der ligger jeg med min våde, lystne kusse og venter på dit næste træk. Jeg kan høre, du går hen over gulvet, der er stille igen i rummet. Jeg jamrer og beder dig komme op igen – mange gange. Du foretager dig intet.

Pludseligt kommer du igen tæt på mig. Jeg kan skimte, at du står og ser på mig, længe og intenst. Du siger, du vil løsne mig, for nu skal jeg arbejde. Jeg løsnes og vrider mine ømme håndled. Du sætter dig nu på sengen med en pude i ryggen og siger, at jeg skal lege med din pik. Jeg lægger mig på knæ og begynder den skønne leg. Sutter og slikker over alt på hovedet, ned langs pikken, på pungen, ned mod anus. Jeg er en dygtig pige, siger du, men jeg ved ikke, om du vil komme. Du er ganske liderlig nu og nyder, at jeg arbejder for din vellyst. Det kan jeg høre på din hastigt stigende vejrtrækning og dybe brummende stønnelyde.

Jeg tager pikken ind i munden og med små langsomme bevægelser kører jeg den op og ned, mens du holder mit hoved. Det er stor nydelse for os begge to. Men lige før du rykker, presser du mit hoved op.

”Ikke nu”, siger du bestemt. Jeg adlyder, sidder stille på knæ i den bløde seng og afventer dit næste træk.

Jeg beordres til at lægge mig på ryggen, og denne gang presser du også mine arme op til tremmerne og binder dem fast. Jeg ved, du elsker at tage mine bryster i din mund. Du sætter dig over mig med hele din vægt og begynder at massere mine bryster både hårdt og blidt. Du presser dem ud over kanten på bh’en, så de hænger løst ud som vandballoner i lystig leg. Jeg kan høre, det ophidser dig yderligere at mærke mine bryster på denne nye måde.

Dine hænder leger, spiller med begge bryster og de stive vorter. Du fører hånden ned til kussen, henter lidt elskovssaft frem og masserer vorterne med den. Det er uhyre ophidsende, og jeg kan ikke lade være med at vride min krop. Du slikker også armhulerne, armene, tungekysser mig vildt og inderlig. Presser tungen dybt ind i min mund og slikker mig i begge ører. Vi er begge vildt

ophidsede nu. Jeg fornemmer, du næsten ikke kan vente. Du vil tage mig i munden. Jeg prøver at undgå pikken, men mit hoved holdes stramt. Du tager pikken ud og ind mange gange, indtil jeg mærker den varme sæd i munden, på halsen og et par dryp på brysterne. Du stønner vildt, og jeg er også ekstremt ophidset.

Du falder sammen på sengen, men presser igen din pik op mod min mund.

”Slik mig ren,” beordrer du, og jeg gør naturligvis, som du siger.

Selvom pikken på det tidspunkt er følsom, kommer den snart en smule op igen. Den bliver langsomt stiv, og jeg er lidt stolt over mit gode arbejde og venter på min belønning. Men du forlader mig igen, og der bliver stille. Der ligger jeg med en lysten kusse og sæd i munden, ansigtet og på brysterne ventende på, at du igen har lyst til mig.

Ventetiden er uhyre ophidsende grænsende til smertefuld. Men endelig kommer du igen, og denne gang vil du slikke kusse. Du gør det langsomt, blidt og trækker min pine ud. Du ved præcist, hvornår jeg næsten er på toppen, før du stopper. Jeg kan mærke forløsningen hele tiden. En stor lystfølelse nærmest lammer min krop, og endelig giver du mig lov til at klatre helt op. Mens jeg er på toppen, presser du mine ben i vejret, så de støtter sig til din krop. Du buldrer op i mig og pumper løs som allerførste gang i aften, hvor du var vred. Men nu er jeg mere parat til de voldsomme stød. Du brøler din udløsning ud og falder tungt ned over mig. Du siger:

”Næste gang er det min tur.”

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *