Overlægen voldtog min røv

1

Udlev dine fantasier med en af vores medlemmer, det behøver ikke at være med en kæreste.

10%
TOTAL SCORE
Besøg side Besøg side

Uhhhh – strækker mig på kontorstolen…var længe vågen igår. Han er rejst og jeg kan mærke at mit behov for tilfredsstillelse tager til i styrke. Legede med min dildo hele aftenen og noget af natten med. Min fisse er våd og dunkende, vil hele tiden have mere. Jeg gik tidligt i seng – tog min pc med. Gik i bad og lagde mig nøgen under dynen. Jeg var på jagt efter tilfredsstillelse, en god historie – noget der kunne dulme uroen i mit underliv. Derude i cyberland fandt jeg hurtigt en, der ville det samme som mig. Vi klikkede straks, til trods for en aldersforskel på 20 år. Han var velformuleret, fantasifuld og meget meget fræk.

Fortalte mig, hvordan han ville opdrage mig til at tilfredsstille sin store pik. Hvordan jeg skulle lære at tage den i alle huller, hvordan jeg skulle lære at betjene alle de mænd, der havde lyst til at prøve mig. Først ville han tage mig i skole. Ved at være hård og straffe mig ville han lære mig, at jeg aldrig må sige nej til ham. Eller nogen anden, som han har godkendt. Han ville lære mig at lægge røv til hans brutale lyster….under hans frække fortælling oplevede jeg to bragende orgasmer. Han fortalte mig, hvordan jeg skulle bruge min dildo, gav mig tilladelse til at give slip og bare blive gennemkneppet af den store gummipik. ——- Nu sidder jeg her på kontoret. Min fisse er stadig varm og våd ovenpå hans frække fortælling. Har ikke taget trusser på – selvsiddende strømper og min stramme sorte kjole. Håber at mændene her kan se, at jeg er liderlig, at jeg trænger til at blive fyldt ud af en dejlig stor pik. Beslutter mig for at gå en tur gennem hospitalet og mærke den kølige luft på min hede fisse – måske det kan lægge en dæmper på dens vedholdende og voldsomme krav på tilfredsstillelse.

Jeg skal aflevere et notat hos en overlæge og svanser afsted på de høje hæle…vrikker med min numse og får mange blikke fra de passerende mænd. Jeg banker på døren til hans kontor. Han er en flot mand på omkring de 50. Med gråt hår og en dyb beroligende stemme. Jeg tænker, at patienterne må føle sig trygge, når han er i nærheden. Han lukker døren bag mig og beder mig tage plads ved skrivebordet. Jeg sætter mig ned og lægger benene over kors. Diskret trækker jeg kjolen lidt længere op ad lårene og håber han lægger mærke til mig. Han har læsebriller på og studerer mit notat indgående. Indimellem stiller han et spørgsmål, og jeg læner mig frem, så han får et godt udsyn lige ned i den dybe udskæring. Da han er færdig med at læse tager han sig god tid til at tage brillerne af, læne sig tilbage i stolen og betragte mig vurderende. Hans dybe mørke stemme fylder rummet, da han konstaterende bemærker “du sidder rigtig og byder dig til min kære pige – er der noget jeg kan gøre for dig? Han bevæger sig ikke, men jeg kan se hans blik glider anerkendende over min krop.

Jeg siger ikke noget, tør ikke rigtigt, men min fisse reagerer straks ved at blive mere våd “træk op i kjolen” siger han stilfærdigt – men myndigt. Jeg trækker kjolen op over mine ben, så den kun nødtørftigt dækker min fisse. Jeg er nu lidt flov over at jeg alligevel ikke har taget trusser på. “Længere op” siger han – og tåler ikke modsigelse. Jeg trækker tøvende kjolen op om taljen, og reagerer prompte da hen beder mig sprede benene. Han har nu frit udsyn til min våde, trængende fisse. Du er jo liderlig siger han tørt konstaterende – “rejs dig op og tag kjolen af”. Jeg gør som der bliver sagt og står nu kun iført strømper og høje hæle foran ham. Jeg kan se bulen der vokser i hans bukser. Den er imponerende. Han rækker ud efter min hånd og trækker mig hen imod sig. Starter med at betragte min nøgne krop, og kæler lidt for min fisse.

Jeg gisper da han stikker en finger op i mig og kører den ind og ud af mig. “slik min pik” siger han. Han gør ikke selv mine til at bevæge sig, så jeg sætter mig på knæ foran ham og fumler med hans bukser. Jeg kan mærke, at hans pik er halvstiv. Jeg får den endelig frem og er imponeret over den størrelse. Tager den i munden og smager på ham – han smager frækt. Han har fat i mit hår og begynder at køre mit hoved ned over pikken i faste bevægelser. Han får den lige langt nok ind – det er ikke behageligt men frækt. Jeg smasker og stønner i forsøget på at følge hans hurtige bevægelser. Hans pik vokser i min mund – der er næsten ikke plads til den, men han er ligeglad og tager et fastere greb om mit hoved. Han knepper mig hårdt i munden, og jeg kan høre, at han trækker vejret lidt tungere. Hans pik er helt stiv nu.

Kæmpestor og meget tyk. Jeg er lidt bekymret for, om der er plads til den i min fisse – men glæder mig til at mærke den. “vend dig om” ublidt skubber han mig ind over bordet og lægger min overkrop fladt ned. Han beordrer mig til at stritte godt med røven. Da jeg ikke straks parerer ordrer klasker hans store hånd hårdt ned på min balle. Jeg kommer med et forskrækket udbrud, men skynder mig at stramme alle muskler så min røv tager sig bedst muligt ud. Han tildeler mig et slag mere og beder mig holde min mund, da jeg igen gisper af smerte. Jeg forventede at skulle mærke den store pik. Istedet bøjer han sig ned, og begynder at slikke mine balder. Finder vej indimellem dem og giver sig til at bearbejde det lille hul med sin faste tunge. I starten er det frækt, men da han stikker sin store finger ind bag i mig beder jeg ham stoppe. “leg med din fisse, luder” siger han afdæmpet og fortsætter med at fingerkneppe mig brutalt i røven. Det er ikke rart mere, men jeg kan holde det ud, når jeg masserer min klit hårdt og vedholdende. Så kan jeg mærke, at han tager noget olie han har stående på sit bord, og hælder det ned imellem mine balder, imens han stadig fingerknepper mig med den anden hånd. han bearbejder olien ind i mig og kører det rundt langs kanten. Jeg ved hvad han pønser på og protesterer – nej, nej, nej – jeg klynker højlydt, men han er stærkere end mig – og jeg ved heller ikke helt om jeg har lyst til at han stopper.

Jeg bliver meget bange, da jeg mærker det store pikhoved imod mit numsehul. Du må ikke stønner jeg, imens jeg alligevel står stille og leger hårdt med min fisse. Jeg er meget liderlig – safterne driver ned ad mine lår, og jeg er på grænsen til at komme i en kæmpe orgasme, da han uden videre lader den store pik glide det første stykke ind i min røv. Jeg skriger højt af smerte. Det gør så forfærdeligt ondt. Jeg græder og er ikke liderlig mere. Overhovedet. Leg med din fisse skat siger han. Nu kan jeg høre på hans stemme at han også er tændt og påvirket af situationen. Jeg protesterer og græder højt da han baner sig vej ind i min numse. Jeg leger vildt med min fisse for at holde smerten ud, og fordi han beordrer mig til det.

Først kører han den langsomt ind og ud. Det holder ikke op med at gøre ondt, men hans rolige bevægelser betyder at jeg kan følge med. Kan mærke, at jeg til trods for smerten alligevel igen er ved at komme. Jeg stønner højt “jeg kommer, jeg kommer” og han besvarer med et “kom så skat” Idet en kæmpe orgasme ruller igennem min våde, opsvulmede fisse tager han fat i mit hår og banker hårdt sin pik ind i mig. Jeg skriger igen af chok og smerte. Han bliver ved og ved imens jeg bare står stille og håber det snart er overstået. Tårerne triller ned ad mine kinder, men uvist hvorfor bliver jeg alligevel stående, føler mig magtesløst og brugt. Hans store hånd finder ned imellem mine ben, og han begynder at kærtegne min klit hårdt imens hans pik kører ind og ud ad min røv som et stempel. Det gør ondt – også i fissen – men det er som om smerten alligevel går over i en underlig lystbetonet følelse. Mine støn er en blanding af lyst og smerte, og jeg møder pikkens bevægelser med min røv, lader ham pule mig med alt hvad han har i sig, jeg føler et stort behov for at tilfredsstille ham bedst muligt.

Pludselig brøler han højt. Smerten bliver uudholdelig da jeg mærker den store pik vokse yderligere i mig. Han trækker sig ud i en hurtig, smertefuld bevægelse – tager hårdt fat i mig, tvinger mig i knæ med den ene hånd og spiller sin imponerende pik med den anden. Han tager fat i mit hår og får mig til at kigge ind i sine øjne. Spermen vælter ud af hans pik ud over mit ansigt. Jeg mærker de varme sprøjt og mærker min fisse dunke ubønhørligt. Jeg er så liderlig. Da han er færdig tvinger han den store pik ind i min mund “slik den ren”. Jeg slikker det bedste jeg har lært og gør den fin ren for ham. Han retter på sit tøj og sætter sig i sin stol. “Leg med din fisse til du kommer” siger han roligt. Jeg vil ikke – og tøver.

Han giver mig en lussing så det synger. Sæt dig siger han ildevarslende, og jeg sætter mig i hans gæstestol med benene ud over armlænene. Jeg er flov, men masserer min fisse, der er afsindigt liderlig. Kan stadig mærke smerten i mit bagerste hul. Han sidder roligt, påklædt og betragter mig uden at fortrække en mine. Jeg kan ikke lade være med at skrige, da orgasmen endelig ruller ind over mig. Den bliver ved og ved og hele min krop eksploderer – åhhh det er så dejligt. Han giver mig tid til at komme til mig selv, rækker mig min kjole. Jeg tager den på og forsøger at udbedre skaderne på mit hår og min make-up med mine bare hænder. Det gør så ondt i min røv, og min fisse dunker efter orgasmen. Er du sød at skrive ind i din kalender, at vi har et møde i overmorgen kl. 13 siger han i en professionel tone, da jeg vakler ud ad døren. “Ja siger jeg med frygt og lyst i stemmen – det skal jeg nok”.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *