2 kvindeliderlige polititøzer

1

Udlev dine fantasier med en af vores medlemmer, det behøver ikke at være med en kæreste.

10%
TOTAL SCORE
Besøg side Besøg side

Jeg stod udenfor natværtshuset kl 04:30 og ventede på en tak-ska-di-ha… Så fik jeg øje på POLITIBILEN med de 2 strømer fisser. Jeg nød synet af deres veludviklede bryster i det de kom gående i retning mod os mandfolk der stod udenfor natværtshuset. Den ene af polititøzerne var en mørkhåret sag med hestehale og den kortærmede uniforms skjorte afslørede et par veltrænede arme, og de var lige høje sådan omkring 180, den anden var en lyshåret med håret sat op i en knold i nakken, også hun havde en kortærmet skjorte på og ligeledes veltrænede arme.

De 2 tøzer gik hen til trappen ind til værtshuset, og her stoppede de begge ud for mig, det var den mørkhårede der først sagde noget til mig. “Goddag Hr, vi må be’ dem om at følge med til stationen da vi har modtaget en anmeldelse om at de skulle ha’ blottet dem foran servitricen på natværtshuset.”

Jeg kiggede undersøgende på den mørkhårede skønhed, jeg stod og så intenst på hendes fyldige og let fugtige læber og svarede hende så “ok så må jeg vel gøre som i befaler”. Herefter gik vi hen til patruljebilen og jeg blev anbragt på bagsædet iført håndjern. Det var den lyshårede der havde indtaget bilens rat og vi begav os i retningen mod byen, men efter at have kørt et godt stykke tid kunne jeg se at de 2 tøzer ikke havde retning mod den lokale politistation.

Jeg mødte den lyshåredes øjne i bakspejlet og så at hun havde et stort smil på læberne, og hun drejede hovedet og nikkede til den mørkhårede pige der gengældte smilet, derefter drejede hun kroppen så på mig og smilede, imens hun med meget myndig stemme sagde “Sådan en blotter skal vi sq nok ordne selv, så vi kører lige en lille tur og så skal vi lære sådan en drengepik at blotte sig overfor pigerne”.

Kort tid efter drejede bilen ned ad en lille skovvej, og ned imod stranden, det var meget tidligt på sommermorgenen, så stranden var på dette tidspunkt kun besøgt af 3 piger på en 16-17 år, der var ude at motionere deres heste, de red forbi politibilen, idet den blev parkeret inde i siden tæt ved strandens tætte bevoksning af lyng.

De 2 politipiger steg ud og gik om bag bilen og den lyshårede åbnede baggagerummet og fremtog et reb. Derpå gik hun om foran bilen og så smilende på mig imens den mørkhårede åbnede bagdøren og lukkede mig ud. Jeg blev beordret til at stille mig foran bilen med ryggen mod bilen.

Den mørkhårede tog fat i mine bukser og trak dem helt ned til de nåede mine sko og så tog hun håndjernene af og så røg også min t-shirt så jeg nu stod der og fremviste en stiv pik. Jeg fik påny håndjern på og blev bundet om underarmene med rebet, så fik jeg besked på at stavre afsted det var ret svært at holde balancen men jeg gjorde mit bedste.

Den lyshårede trak mig afsted og den mørkhårede havde nu taget sin uniforms skjorte af og stod der med sine store flotte bryster hvilket kun gjorde at min pik blev endnu hårdere. Jeg så nu, at ridepigerne red hen imod os, de var stadig for langt væk til de kunne se hvad der skete foran bilen, og jeg tænkte på at nu da det var politipiger, så ville de sørge for at disse ridepiger blev forskånet for at se vores “leg”.

Den mørkhårede kom hen til mig og tog fat om min pik, så på mig med frække øjne, smilede og sagde “nå din liderlige dreng, nu skal vi se hvor stor en blotter du er.” Jeg mærkede i mine arme at den lyshårede nu trak rigtig hårdt i rebet og hun trak mig hurtigere og hurtigere rundt omkring sig imens hun kom med ukvemsord som blotter, pik og drengepik . Jeg måtte virkelig koncentrere mig for ikke at snuble i mit forsøg på at holde trit med hende.

De 3 ridepiger kom tættere på og nu måtte de kunne skimte hvad der var i gang forude. Den mørkhårede bukkede sig ned og lod sin tunge berøre mit blottede pik hoved for derefter at sluge min hårde og liderlige pik til roden. “Åååååh ja, ååååh ja” stønnede jeg og så kærtegnede hun sine store nødder, så på mig og sagde imens hun grinte hånligt “vil du gerne ha’ håndjernene af så du kan spille din lille drenge pik af, hva’ din slemme blotterdreng.”

Hun tog en nøgle frem, gik om bag mig befriede mig for håndjernene og nu kom den lyshårede helt hen til mig og stillede sig lige bag den mørkhårede og begyndte at kæle for hendes bryster og jeg kunne ikke stritte imod længere. Jeg var på dette tidspunkt så mega liderlig at jeg bare måtte skaffe mig en længe ventet udløsning, så jeg tog fat om min stenhårde pik og gned fuldstændig vildt frem og tilbage imens jeg så skifte vis på den lyshårede og så på den mørkhårede, der nu havde lukket sine øjne og bare stod og nød den lyshåredes berøring. De 3 ridepiger var nu nået helt hen til os og den ene af pigerne var nu hoppet ned af sin hest og havde lagt sig på køleren af politibilen hvor hun lå og kælede for sin klitoris som hun fremviste under de flænsede cowboy shorts.

De 2 politipiger stod nu og tungekyssede hinanden og jeg nød at se på de 3 pigers vilde og kåde leg, en af de andre ridepiger var nu også hoppet ned af hesten og hun kom hen til mig og bukkede sig ned og begyndte at gnide min pik imod sine bare bryster. Jeg kunne høre at den mørkhårede politipige stønnede “åhhh jaaa, åhhh ja, jeg kommer nu.”

Jeg så at den lyshårede politipige sad på hug og slikkede hendes dejlige våde fisse, og det var bare for vildt at se dette. Jeg bøjede mit hoved bagover og stønnede rigtig højt imens jeg sprøjtede min varme sperm langt ned i halsen på ridepigen, der grådigt slugte hver en dråbe. Bagefter slikkede hun mig helt ren.

Jeg så nu at de 2 politipiger stod og talte med ridepigerne. Derefter red de afsted. Jeg blev beordret til at tage mit tøj på og stige ind på bagsædet af bilen. Det var nu den mørkhårede politipige der kørte bilen, og vi kørte ind imod byen. Jeg blev sat af med denne besked fra den lyshårede “sådan noget blotter svineri vil vi gribe ind overfor næste gang, har du forstået det din lille blotter pik?”

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *