Pigesex på efterskolen

1

Udlev dine fantasier med en af vores medlemmer, det behøver ikke at være med en kæreste.

10%
TOTAL SCORE
Besøg side Besøg side

Hej, mit navn er Trine, og jeg vil fortælle om min første gang sammen med en pige. Jeg var 16 år, og det skete på min efterskole. Jeg boede på værelse med en sød pige, Mette, som hurtigt blev min bedste veninde på skolen. Vi knyttede os til hinanden, og snakkede om alt. Når det kom til sex, var jeg ikke den mest erfarne. Jeg havde ikke været sammen med nogen endnu lidt kyssen og kælen, og en sjælden gang en hånd ind under tøjet. Jeg havde følt en stiv pik til en fest, men han havde været så fuld, at han faldt i søvn og det blev ikke til mere. Godt det samme, for han var egentlig ikke særlig charmerende. Selvfølgelig onanerede jeg en gang imellem, men det kom i perioder.

Mette derimod, havde været i seng med et par stykker. I folkeskolen havde hun været sammen med klassens flotte fyr, og hun fortalte tit om, hvor godt det havde været og hvor meget hun savnede det. Og på en ferie ved Vesterhavet, havde hun mødt en fyr, hun havde bollet med en enkelt gang i klitterne en aften.

Vi boede i køjesenge på værelserne, men det er ikke så hyggeligt, så ofte tog vi madresserne og smed dem på gulvet så vi lå ved siden af hinanden. Vi snakkede tit til langt ud på natten, ofte om hvem på skolen der var lækre og skuespillere og den slags sædvanligt tøsesnak. Dog kom vi aldrig rigtig ind på piger. Jeg tror ingen af os rigtig havde overvejet den vej. En aften havde vi ligget og snakket, men jeg var faldet hen relativt hurtigt, fordi jeg havde haft en hård weekend sammen med min familie. Mette ville ligge og læse lidt, og det var da helt ok, for jeg skulle nok falde i søvn alligevel. Jeg drømte om en dejlig eng med grønne træer og græs. Mine venner var der og vi hyggede os omkring et lejrbål.

Da jeg lænte mig tilbage på en sten, føltes den dejlig behagelig. Sådan blød og varm, ikke kold som sten normalt er. Som om den omsluttede mig. Jeg mærkede hvordan jeg gled ud af drømmen og over i et halvvågent stadie. Jeg blev lidt irriteret, for det var en god drøm – jeg kunne føle den behagelige sten endnu og pludselig var jeg helt vågen! Jeg mærkede Mettes hænder oven på mine og hvad der måtte være hendes glatte fisse mod mine fingre. Hun lå og onanerede sig selv med mine fingre!! Uden at tænke over det vendte jeg hurtigt hovedet mod hende og så hendes udtryk. Hun så ud som om hun var lige ved at komme da hun fik øje på mig. Hun fór sammen, slap min hånd og trak dynen over sig. “Nej Trine, det må du… det var ikke med vilje! Undskyld … jeg…” Hun havde tårer i øjnene, vidste ikke hvad hun skulle sige. Jeg smilte bare til hende.

“Det gør ikke noget. Det var dejligt at røre ved…”. Jeg strøg hende op ad låret. Hun rystede endnu. “Hvad fik dig til det?” spurgte jeg hende. “Jo…” Hun rømmede sig og prøvede at holde stemmen rolig, men den rystede. “Jeg fik lige pludselig lyst til at lege lidt inden jeg sov, og pludselig vendte du dig om og din hånd faldt lige i skødet på mig.” Hun smilede nervøst. “Jeg kunne ikke lade være, undskyld.” “Jeg har jo sagt det er ok.” sagde jeg og lod min hånd glide længere op ad hendes lår. Jeg kunne mærke mine safter mellem benene nu. Min hånd nåede der hvor den havde været da jeg vågnede. Mette rørte sig ikke.

Først da jeg strøg håndfladen forsigtigt hen over skamlæberne sukkede hun lidt. Hun var helt glat. Jeg vidste godt hun barberede sig. Det gjorde jeg også, men ikke helt glat, jeg lod en stribe være tilbage midt på.

Jeg vendte mig om på siden, men lod hånden blive mellem benene på hende. “Du blev vist ikke færdig…” sagde jeg og gned lidt på hende. Jeg lod en finger glide lidt ned i revnen. Hun var rigtig våd. Hun måtte virkelig have trængt til det. Jeg var overrasket over min egen ro og selvsikkerhed. Man skulle tro jeg havde haft masser af sexerfaring, men måske Mettes chok gjorde at jeg var nødt til at overtage styringen, for at det ikke skulle blive for pinligt. Jeg fandt hendes klit og gned forsigtigt på den. Den var lille, men helt hård og hun stønnede svagt. Langsomt tog hun sine hænder op og begyndte at kæle for sine bryster.

De var små og runde. Mine var lidt større, men et par faste pigebryster. Det var først nu jeg lagde mærke til, at jeg var den eneste med tøj på. Et par sorte g-strengs og en stor t-shirt jeg tit sov i. Jeg stoppede mit foretagende, og spurgte “Hjælper du mig ikke lige af med den her?” Mette satte sig op og trak min trøje af. Mine brystvorter trak sig lidt sammen af at blive blottede. Jeg satte mig på knæ med fronten mod hende.
“…og dem her.” Hun trak mine g-strengs af mens hun smilede til mig – lod en hånd glide tæt forbi min mis. Jeg lagde mig op ved siden af hende, lagde armen om hende og kiggede intenst på hende. Vi mødtes i et forsigtigt kys. Kun så læberne lige rørte, men hurtigt blev det mere udforskende. Vi kyssede mere, vores tunger legede blidt med hinanden, jeg lagde mig ind over hende og vore bryster mødtes. Mit lår lå mod hendes glatte mis og jeg pressede lidt til mod hende, hun gjorde det samme mod min. Hun ramte lige min klit med benet, og jeg gav et højt støn fra mig.

Mette skubbede mig blidt af sig og vendte mig om.
“Nu er det min tur til at lege…” Hun smilede til mig og gav mig et hurtigt kys. Så bøjede hun sig over mig og tog mit ene bryst i munden. I det samme hendes tunge ramte min brystvorte, sendte det lyn direkte i skødet på mig. Med min ene hånd nussede jeg hendes ryg og balder og den anden strøg ned til min våde fisse og begyndte at pille og lege. Hun så min leg og førte sin hånd ned til min. Jeg tog den og førte den rundt i min mis, hen over skamlæberne og klitten, op og ned ad inderlårene. Hun stak en finger lidt ind i mig og jeg vred mig af fryd. Hun lå stadig på knæ hen over mig og uden varsel jog jeg to fingre op i hendes fisse bagfra.

“Aah!” Kom det højt fra hende. Hun holdt op med at sutte på mine bryster, kiggede bare på mig mens hun stak to fingre op i mig. Vi fingerkneppede hinanden i et hurtigere og hurtigere tempo. Vi stirrede kun på hinanden, liderligheden lyste ud af øjnene. Hendes fisse var der lige en halv meter fra mig. Jeg ville smage den, men ville også bare fortsætte det her. Pludselig skød Mette hovedet nedad, krummede ryggen og stønnede sin orgasme kraftigt ud i rummet.

“Ååååååårrrhhhhh!!!! Åååh ja!! Mmmmmmmmmm…….” Hendes fisse trak sig så hårdt sammen, at mine fingre blev presset ud, kun for at jeg hurtigt førte dem ind igen. Da hun var kommet sig over orgasmen tog hun resolut mine knæ og løftede mig ind midt på madrassen. Så lagde hun sig ned mellem mine ben. Jeg kiggede på hende med et “kom bare” blik i øjnene. Hun tog et langt slik helt fra mellemkødet op over min drivvåde revne og hen over min lille trimmede dusk. Jeg løftede hofterne og placerede min mis ud for hendes mund. Jeg ville ha” hende! Hun skubbede et par puder ind under min røv og satte tungen til min åbning. Slikkede lidt i revnen og førte så hele tungen ind.
“Åårrrhhhmmmmmm”

Min ene hånd knyttede lagenet mens den anden holdt hendes hoved fast mellem mine ben. Hun skulle ikke slippe derfra før jeg var færdig! “Kom herop!” Sagde jeg til hende, skubbede hendes krop rundt med mine ben, og placerede så hendes fisse lige over mit ansigt. En skinnende dråbe sad på hendes skamlæbe fra hendes sidste orgasme og den ramte mig lige på læberne. Hun sænkede sin fisse ned over mig og min tunge tog vel imod den. For første gang smagte jeg fisse og jeg kunne ikke få nok! Jeg slikkede hendes klit, sugede skamlæberne til mig, smagte alle hendes dejlige safter mens jeg mærkede hendes tunge gøre det samme ved mig.

“Jeg kommer!” nærmest skreg jeg. “Stik noget op i mig!” Mette tog tre fingre og jog dem dybt op i mig lige som jeg fik en enorm orgasme! Min mave hoppede, fissen klemte om Mettes fingre og jeg borede mine negle i hendes runde balder mens hendes dryppende fisse hang lige over mit ansigt. Jeg ønskede nærmest jeg havde en pik, for jeg ville så gerne stikke noget dybt op i hendes dejlige våde mis. Hun førte sin finger om til sin egen klit og onanerede sig mens jeg lå og var helt slået ud af den overvældende orgasme, den bedste i mit liv. Mens hun gned sin klit lavede hun samlejebevægelser hen over min mund, og jeg stak nærmest per automatik min tunge ud og smagte hende lidt. Så kom hun igen, og som når man vrider en næsten tør klud, kom der nogle få dråber klar nektar ud af hende som faldt på mit ansigt. Kinderne, læberne, hagen.

Jeg lå i ekstase og lod mig bade i min dejlige venindes safter. Hun vendte sig om, og vi kyssede inderligt. Hun slikkede sine egne safter af mit ansigt og gav dem til mig på tungen. Vi faldt i søvn med hver en hånd i den andens varme mis.

Under resten af opholdet på efterskolen fik vi rig lejlighed til at prøve en masse ting med hinanden. Det var som om drengene ikke rigtig var så interessante længere. Jeg tror nu også der var nogle stykker der havde en mistanke om hvad der foregik på vores værelse om natten, men pyt. Der er mange på en efterskole der har sex, så hvorfor ikke også to piger…?

One comment

  1. å eilig pigesex jeg føler at det gjør godt i min pikk å lese denne deilige veninde sex..Godt skrevet novell

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *