Praktikanten og advokaten

1

Udlev dine fantasier med en af vores medlemmer, det behøver ikke at være med en kæreste.

10%
TOTAL SCORE
Besøg side Besøg side

August måned og varmen fortsætter sit ulidelige tempo. Inde på kontoret er det ikke meget bedre. Dengang Juhl & Benck etablerede deres advokatpraksis i den gamle bevaringsværdige bygning på Nyhavn var det sikkert en god idé, men nu hvor vi venter på at de skal installere air condition er det en pinsel. Jeg blev ansat her for 3 år siden og netop efter endt fuldmægtigperiode blevet advokat. Som den yngste af de 26 advokater der arbejdede på kontoret, 28 år, mente partnerne at lidt frisk blod ville være godt.

Selv var jeg lige blevet single igen efter en længere periode med den samme kæreste, Julie. Men vi fandt ud af det ikke rigtig gik, det hele gik på en måde i stå i hverdagens rutine. Lidt nyt var der dog sket på kontoret, jeg havde fået et nyt kontor, helt henne i det øverste hjørne af bygningen. Om det var af venlighed eller ren ondskab (med varmen in mente) ved jeg ikke, men det kom til at tjene mig godt – mit lille hjørnekontor.

August var også tiden for en tilbagevendende tradition, praktik tid for de jura studerende. Det var selv sådan at jeg fik jobbet i sin tid, ved at være i praktik her på Juhl & Benck. En af partnerne, Søren, kom ned på kontoret. Det forholdt sig således at den partner som skulle tage sig af praktikanten, altså Søren selv, ikke havde tid til det alligevel, den opgave var nu tilkommet mig. Han stak mig en bunke papirer. “Hendes resumé, lær hende at kende lidt, hun kommer i eftermiddag” Han forsvandt igen da hans telefon ringede.

Maja hed hun, 24 år og på 5 semester. Jeg studerede hendes efternavn, Juhl. Nu hvor jeg kom i tanke om det, så havde jeg godt hørt noget om at Juhls datter skulle i praktik. Jeg kiggede lidt rundt i kontoret, der var overhovedet ikke plads til en ekstra person herinde. Det var 12m2 og fyldt med bøger, flyttekasser, et skrivebord, en god kontorstol som jeg havde “lånt” fra mødesalen og min cykel. Jeg lænede mig tilbage og lukkede øjnene i, hvis jeg var heldig kunne det jo være at hun kunne hjælpe mig med at stille alle tingene på plads.

Det bankede på døren og Carsten Juhl viste sig selv ind. En stor herre må man sige, ikke overvægtig, bare stor med en næver på størrelse med Fyn. “Jakob, jeg hører det er dig der skal have min datter i praktik her de næste 5 måneder” Jeg kiggede op på den høje mand der kiggede ned på mig. “Øh, ja.Ser du, Søren havde ikke rigtig tid..” Han lo højt. “Jamen så er det jo godt at det er dig hun skal lære af, i er jo begge to unge mennesker” Jeg nikkede og forcerede et smil frem på læberne.

“Hun er på mit kontor, jeg håbede at du kunne vise hende lidt rundt” Han trådte til side for at lade mig komme ud af døren. Da jeg kom ned til Carstens kontor var døren åben, jeg kiggede indenfor. Jeg havde aldrig set Carstens datter før, han var ikke typen der tog sin familie med ind på kontoret, til firmamiddage og lignende. Hun sad i stolen og læste i billedbladet. Ikke nok med at sommeren havde budt på en overflod af smukke unge piger i lette sommerkjole og bikinier, den bød åbenbart også på Maja. Hun havde et kraftigt rødbrunt hår der hang glat ned til hendes skuldre, hun var aftagende sommerbrun men stadigvæk med en flot farve.

Hun havde en hvid skjorte på med halvlange ærmer så de kun dækkede hendes overarme, de to øverste knapper var åbne og lod antyde en kavaler gang der dog ikke var synlig. Jeg kunne ikke se mere af hende desværre, jeg tog en dyb indånding og bankede på dørkarmen. Hun kiggede op på mig og endnu en gang kunne jeg mærke min mave snøre sig sammen, hun havde de smukkeste brune øjne, hun smilte til mig og sagde et eller andet. Jeg rystede mig ud af den trance jeg var faldet. “Øh, undskyld, jeg har ikke sovet så godt i nat” Hun nikkede overbærende, “Jeg spurgte bare om det var der var Jakob” Jeg nikkede “Ja, øh, kom så skal jeg vise dig rundt..” Maja rejste sig op. Hendes bryster sad stadigvæk lige flot i skjorten, hun havde en sort nederdel på der gik hende til knæene og et par høj hælede sko. Min hånd, der var strategisk plantet i højre bukselomme, valgte at nive mig i låret for at bringe mig tilbage til fuld fatning.

Selve rundvisningen gik nemmere, hun holdt sig altid bag ved mig mens jeg gik og forklarede om de forskellige rutiner, does and don”ts og så videre. Vi kom endelig op for enden af den gamle vindeltrappe, der lå kun mit kontor heroppe og så arkivet. Jeg viste Maja indenfor, hun hostede lidt da støvede rejste sig fra flyttekasserne. Jeg kiggede på hendes bagdel da hun gik indenfor, jeg måtte knuge fingrene for ikke at komme til at føle på den. Det her vil blive 5 laaaaaange måneder!

“Ja, altså, vi skal have ryddet op her så du kan få et sted at sidde..” Hun kiggede vantro på mig. “Mon ikke.det er jo lige før at man bliver syg heroppe.” Der gik et par uger hvor tiden gik med at rydde op, gøre rent og sætte Maja ind i alle tingene, det var faktisk rart at få en til at hjælpe med at lave alle de forfaldende ting. Men desværre for effektiviteten så blev Maja ved med at se lige så godt ud hver dag, næsten uanset hvilken form for påklædning hun valgte. Vi havde fundet et skrivebord til hende som vi satte overfor mig, hvilket virkede som en god idé til at starte med, men Maja havde efterhånden fanget mig i at sidde og stirre på hende et par gange. Heldigvis smilte hun kun og vendte blikket tilbage ned i papirerne.

Denne aften, hvor vi næsten var de eneste tilbage på kontoret havde hun sat sit hår op i en hestehale, at hun havde sat håret op satte bare hendes smukke hals i et endnu bedre perspektiv. Igen forfaldt jeg til at stirre på hende i kontorlampens skær. Hendes brune øjne der havde travlt med at læse, hendes mund der engang imellem mimede de ting som hun læste. I dag havde hun en sort T-shirt på med en god udskæring og et par jeans. Jeg takkede casual Thursday konceptet. Mens hun lænede sig over bordet blev hendes bryster presset frem i udskæringen. Jeg måtte ud og have noget frisk luft før jeg gjorde et eller andet jeg senere vil fortryde. “Jeg smutter ned og henter noget at drikke, skal du have noget med?”

Hun rystede på hovedet uden at kigge op. Jeg gik ned til automaten og trak en kold sodavand, varmen oppe på det kontor var næsten ikke til at bære. Jeg tømte hurtigt flasken og bevægede mig op igen. Hun sad og gned sig i nakken da jeg kom ind, tidligere på dagen havde hun godt brokket sig over en lille hovedpine.

“Skal du have hjælp med den der..altså, nakken mener jeg” Hun kiggede på mig og nikkede “Ja tak, hvis det ikke er til besvær?” Jeg smilte indvendigt, hun skulle bare vide. Jeg lagde mine hænder på hendes varme skuldre og begyndte langsomt at gnubbe fingrene ned. Hun lukkede øjnene og slappede helt af. Jeg kørte fingrene op langs hendes nakke og langsomt ned igen, dristede mig til at kørte tommelfingrene ind under kanten på hendes T-shirt.

Jeg kunne dufte parfumen fra hendes hals, en dejlig blanding af citrus og roser. Jeg kunne mærke at der var begyndt, igen, at komme liv nede i mine bukser, det var næsten en naturlov når jeg stod nær hende. Jeg fik langsomt bevæget tommeltotterne længere og længere ned af hendes ryg.

“Det er vist bedre hvis du tager T-shirten af, jeg kan ikke nå alle myoserne.” Sætningen blev bare slynget ud i rummet og jeg fortrød det straks efter jeg havde sagt det. Jeg kunne se hun bed sig i underlæben som om hun tænkte på et eller andet. “Okay.” Det var det eneste hun sagde. Hun rejste sig op, og strakte sig alle de 175 centimeter hun målte mens hun tog T-shirten af.

Jeg fulgte intenst T-shirtens vej opad, først kunne jeg se hendes navle, så brystbenet, dernæst den sorte BH og så hendes ansigt. Hun kiggede mig direkte i øjnene. Hendes bryster hævede og sænkede sig inde under Bh”en i takt med hendes åndedræt. “Her.” Maja rakte mig hendes T-shirt og satte sig ned igen.

Igen lod jeg mine hænder køre over hendes skuldre, ned langs hendes sider. Hun rykkede lidt da mine fingre kørte over hendes BH spænde. Mit næste mål var hendes skuldre igen, jeg kørte mine hænder over skuldrene og ned foran rundt om hendes nakke og hals. Jeg stoppede langsomt og lod mine hænder hvile på hendes skuldre. Hun lagde sin egen hånd på min. “Tak, det hjalp..” Hun kiggede op på mig og smilte. “Det var så lidt.” Jeg fik bakset mig selv over til min stol, påpasselig med at Maja ikke skulle se den store bule i mine bukser. Hun tog sin T-shirt på igen.

Igen, stilstand, vi sad og kiggede lidt, skiftevis på vores papirer og hinanden. En meget underlig tavshed. Jeg rejste mig op og gik på hen til reolen for at finde Karnovs lovsamling. Jeg stod og kiggede efter den rette, men siden flytterodet var det svært at finde noget da bøgerne ikke var stillet op i orden endnu. “Skal du bruge en hånd?” Jeg nikkede og Maja rejste sig op og kom hen til reolen.

Der var stadigvæk ikke meget plads på grund af de resterende flyttekasser fra min nye lejlighed jeg havde opmagasineret på kontoret. Det eneste sted hun kunne stå var helt tæt op af mig. Igen kunne jeg dufte hendes parfume, hendes bryster strejfede mig da hun klemte sig ind. Vi kiggede lidt akavet på hinanden. Hun måtte også kunne mærke bulen i mine bukser. Vores ansigter var ikke mere end et par centimeter fra hinanden. Om det var mig, hende eller også begge, det ved jeg ikke men faktum var at vi lige så stille nærmede hinanden, jeg kunne mærke hendes ånde.

Langsomt begyndte hun stå på tæer med det resultat at vores munde strejfede hinanden. Jeg skulle lige til at tage min hånd op til hendes nakke og begynde at kysse hende da det bankede på døren og med et var fortryllelsen brudt.

“Øh..Her er den..” sagde hun spagt da Carsten kom ind på kontoret. “Nå Jakob, er i ved at være færdige? Jeg har lovet at give Maja et lift hjem” Jeg kiggede på Maja der hurtigt havde fjernet sig fra mig igen og var på vej til at hente sin taske. “Ja, jo..det tror jeg nok” Han lo og tog sin datter under armen, jeg nåede lige at få øjenkontakt med Maja inden de forsvandt ned af vindeltrappen og det var kun da hun forsvandt at vi ikke kunne kigge hinanden i øjnene længere.

Tankerne for rundt i hovedet på mig på turen hjem. Heldigvis fik jeg lidt frisk luft på cyklen og med Dizzy Mizz Lizzy i ørebøfferne, men jeg kunne ikke få hende ud af mit hoved. Jeg så hende hele tiden i jeans og sort BH, med hendes rødbrune hår hængende frit ned til hendes skuldre. Hun bed sit i underløben mens hun langsomt kørte sine hænder op langs maven, over brysterne og strakte dem op i luften. Hun knappede langsomt sine bukser op og blinkede til mig. Den drøm gentog sig selv flere gange henover natten.

Jeg vågnede kl. 6 og dynen rejste sig som et telt henover mit skridt. Jeg måtte lette trykket før jeg tog på arbejde ellers kunne det gå grueligt galt! Jeg lukkede øjnene mens jeg var i bad og tænkte igen på Maja, drømmen fortsatte men denne gang løsnede hun BH spændet og Bh”en var lige ved at falde ned til jorden da jeg kunne mærke en varm følelse brede sig fra mellemgulvet. Jeg gik ud af badet og hoppede på cyklen ind mod arbejde.

Fredagen var igen formelt tøj. Jeg kom ind på kontoret kl. 7, der var næsten ingen så tidligt. Jeg åbnede døren til kontoret og satte mig ned i stolen, løsnede slipset og begyndte på dagens arbejde. Jeg havde den første af mine 3 krævende landsretssager før jeg kunne få møderet for landsretten i dag kl. 14. Kl. 9 mødte Maja op, hun lukkede stille døren efter sig. Jeg kiggede op og smilte til hende. Hun stod i en hvid skjorte, med en sort blazer uden på og et par sorte bukser med håret sat op. Hun havde fået lov til at komme med ind i retssalen.

Denne gang lagde jeg dog mærke til at hendes kavalergang var blevet meget mere tydelig. Maja satte sig ned på sin plads og kiggede på mig mens hun tromlede fingrene på bordet. Klienten var ventet at skulle komme forbi kl. 9 også til en briefing. Da han var kommet og vi sad og snakkede kunne jeg mærke en fod under bordet der let rørte ved mit ben. Igen, men mere insisterende, jeg kiggede på Maja der sad ved siden af mig og havde lånt sin stol til klienten. Der lå en papirblok foran os som vi kunne bruge til noter, da jeg kiggede ned på den for at notere noget kunne jeg se noget der var skrevet oppe i højre hjørne.

>Kunne ikke lade være med at tænke på dig i går, du ser godt ud i det >jakkesæt< Jeg rømmede mig og kiggede på Maja. Jeg kunne ikke aflæse noget fra hende, hun sad og tog noter fra klienten der ikke ville lade være med at snakke. Igen kunne jeg mærke benet strejfe mit igen, jeg kiggede ned på blokken igen. >Få ham ud herfra.< “Okay, godt så, jeg tror vi har alt hvad vi skal bruge.” Jeg kiggede på John Villumsen mens jeg afbrød hans sætning. “Øh, er i sikre..” Maja nikkede “Absolut.” Hun rejste sig op for at vise ham ud af døren, da hun lukkede den bag ham låste hun den. Hun kiggede på mig og kom gående lige så stille hen til mig. Hun satte sig oven på mig og kørte hendes hånd over min kind mens hun løftede mit ansigt op til hendes. Varmen fra hendes mund sendte chokbølger igennem min krop. Jeg kunne mærke hendes tunge slikke over min læber inden den kom ind i min mund. Jeg førte mine hænder op langs hendes lænd og pressede hende tættere ind på mig mens tungelegen blev mere og mere intens. Blandingen af hendes kærtegn af mig med hendes tunge og hendes dejlige duft gjorde at stemmen inde i mit hoved nærmest tryglede om at få lov til at tage hende hårdt over bordet. Hun kørte sine fingre gennem mit hår mens hæmningerne lige så stille var fordampet. Maja trak hovedet tilbage og smilte til mig mens hun begyndte at tage sin blazer af og knappe skjorten åben. Jeg førte hånden op for at hjælpe hende men hun førte den bestemt tilbage på hendes lænd. Hun smed skjorten ned på gulvet og sad nu kun iført hendes bukser og en hvid BH. Jeg lod mine fingre krible op af hendes ryg for at åbne Bh”en mens hun begyndte af rive slipset af mig for derefter at flå skjorten op. Jeg tog langsomt hendes BH af hende mens Maja strakte armene ud for at lade mig. Hendes bryster sad smukt, lidt større end en håndfuld med små flotte brystvorter. Jeg løftede hende lidt op så jeg kunne komme til at lade min tunge gå på opdagelse på hendes bryster. Følelsen af disse bløde faste bryster mod min mund var næsten ubeskrivelig. Maja lod et lille støn undslippe hendes mund da jeg omsluttede den højre brystvorter med munden og begyndte at slikke på det. Hun begyndte at kysse mig på panden og ørerne mens jeg fortsatte mit ærinde med hendes bryster. Hun pressede mig tilbage i stolen og lod sig selv glide ned på knæ, jeg kunne mærke hendes negle som blidt kradsede mig på maven på vejen ned af. Hun kyssede mig lige over buksekanten mens hun spændte mit bælte op og løsnede bukserne. Med fingrene hev hun snildt bukserne af mig så jeg kun sad tilbage i boksershorts. Hendes mund fortsatte sin vandring over maven på mig, jeg kunne mærke hendes hånd ligge sig på mig skridt og klemme blidt på min pik. Langsomt blev klemmet til en massage og snart var der ikke plads i boksershortsene. Hun rejste sig op igen så hun stod på knæ og trak endnu engang mit hoved ned til hendes. Igen kunne jeg mærke hendes tunge der legede med min egen, jeg skulle lige til at rejse mig da hun pressede mig tilbage i stolen endnu engang. Hun kyssede mig på brystkassen, kørte hendes hænder over mine brystvorter og klemte til inden hun hev mine shorts af. Min værre halvdel stod rank og flot og ventede på opmærksomhed. Maja greb fat op den med hendes ene hånd mens den anden begyndte at massere pungen. Jeg kunne ikke holde stønnet inde da hun kørte forhuden helt tilbage. Hun slap min pung og kørte hånden over mit bryst mens hun lod min pik komme ind i hendes mund. Varmen omsluttede mit skaft mens hendes tunge kørte hen over glansen og lod langsomt den komme længere og længere ind i hendes mund. Jeg knugede mine fingre fast i stolens armlæn. Hendes smukke læber omsluttede hovedet mens hendes hånd kørte op og ned af skaftet, jeg kunne mærke hvordan det kriblede i lænden, lårene og fødderne. Jeg måtte skubbe hende væk for ikke at komme allerede. Jeg rejste mig op og tog hende med op og stå i samme bevægelse. Hun kiggede på mig med sine smukke øjne, jeg lod min hånd køre med bagsiden over hendes kind. Jeg begyndte at knappe hendes bukser op og lod dem falde til jorden. Hun stod nu nøgen på nær den hvide g-streng der dækkede det allerhelligste. Maja tog min hånd, lagde den på hendes bryst og holdt sin egen hånd uden på min. Jeg følte på det, først lidt blidt derefter lidt hårdere. Hun klynkede lidt og rykkede helt tæt på mig mens hun selv kørte sine hænder ned over min lænd. Sådan stod vi lidt, følte på hinanden helt tæt, jeg lod mine fingre komme ind under trussekanten og trak dem ned. Hun havde en flot trimmet behåring dernede, en stribe af hår. Jeg tog en dyb indånding med næsen, den rigtige duft af kvinde er noget af det bedste jeg kan komme i tanke om. Hun spredte benene lidt og lod mig komme til, hendes kusse lignede en flot rose med perfekte folder. Jeg lod en finger glide indenfor, der var varmt og fugtigt, Maja stønnede højt da jeg pressede finger op i hende. Hun satte sig ned på bordet og spredte benene mere så jeg havde fuld adgang til dette paradis. Langsomt som hun spredte benene åbnede hendes indre sig for mig og bød mig velkommen. Jeg lod tungespidsen røre hendes klit med det resultat at Maja pressede mit ansigt ind så jeg næsten ikke kunne få luft. Jeg lod min tunge gå på opdagelse rundt omkring i hendes hule, skiftevis kyssede, slikkede, sugede alt det jeg havde lært. Hun smagte dejligt og jeg kunne snildt have fortsat i lang tid hvis det ikke var fordi at Maja hev mig op igen. “Nu skal du ikke få mig helt over toppen endnu” hun smilte og kørte sit hår tilbage bag øret. Jeg stod helt tæt på hende, med min pik hvilende på hendes skød. Hun lagde den ene arm om min hals og tog fat i pikken med den anden og guidede den lige så stille hen til indgangen. Jeg trængte lige så stille op i hende, følelsen af igen at mærke en kvinde var i sig selv dejlig men Maja var fænomenal. Hun strammede hele vejen rundt om min pik selv om det ikke var den tykkeste, da jeg var gået helt i bund låste hun hendes ben om mit lænd og hendes mund søgte hen mod min. Hendes lille spidse tunge kom endnu engang i fight med min egen og ligesom før begyndte det stille og roligt men udviklede sig hurtigt mens vores hænder hele tiden prøvede at holde hinanden så tæt sammen som overhovedet muligt. Hun lagde sig ned på ryggen over på papirerne på skrivebordet og trak mig med ned over hende, langsomt var jeg begyndt at støde til og hver gang jeg trængte helt op i hende sukkede hun dybt. Jeg øgede stille og roligt hastigheden og begyndte at kysse Maja på hendes hals, bide hende blidt i skulderen mens vores hænder flettede sig ind i hinanden og holdt os hver især fast. Jeg havde fået bevæget mig længere og længere op på bordet så vi nu lå delvist inde over Majas bord også. Hun fik med snilde tiltet os rundt så jeg nu lå nederst med hende oven på. Hun rettede overkroppen op for at begynde at ride mig, jeg kunne se hvordan jeg var trængt helt op i hende. Det gibbede i mig hver gang hun roterede med underlivet. Hun førte hendes hænder op langs siden, præcis ligesom i drømmen kom jeg i tanke om, indtil hun kørte den igennem håret på sig selv. Jeg førte mine hænder om på hendes balder og hjalp hende med at lave de fantastiske rotationsbevægelser der var ved at sende mig i himmelen. Maja lagde sig ned over mig igen og begyndte endnu engang at kysse min overkrop, skiftevis bide mig i den ene brystvorte derefter kysse den og gentage den samme behandling på den anden bagefter. Jeg kunne mærke hendes stive brystvorter presset mod min mave og dufte hendes parfume hver gang hun kom tæt på mig igen. Jeg greb godt fat om ballerne på hende og rejste mig op og fik hende smækket op ad væggen. Hun stønnede og lagde armene om min hals igen mens jeg med Maja presset op af væggen lagde an til finalen. Bedst mens jeg stod og havde Maja engageret i et dybt tungekys kunne jeg mærke en lille skælven i hendes krop, hun bed mig blidt i læben da en større rystelse efterfulgte. Hendes kusse begyndte at stramme urimeligt meget omkring min pik i krampetrækninger. Maja stønnede langsomt og sukkede bagefter i et langt åndedræt. Jeg var lige ved at komme og skulle lige til at støde op i hende en sidste gang da der kom en ekstra krampetrækning der fik åbnet for mine sluser. Jeg måtte stemme i med fødderne for ikke at falde bagover bare af salighed. Jeg kunne mærke en varme brede sig nede fra fødderne, kriblende op langs benene, lænden og forplante sig i pikhovedet der sendte min ladning langt op i hende. Maja slappede helt af i kroppen og jeg lagde mig også tilbage på bordet med hende oven på mig. Jeg kunne mærke hvordan min pik langsomt var begyndt at skrumpe ind igen inden den til sidst faldt ud af hende, efterfulgt af lidt væske. Hun lå og brummede lidt oven på mig og kyssede mig på kinden. “Det var lækkert.” Hun smilte til mig og puttede sig ind til mig. Vi må åbenbart været faldet i søvn, for vi vågnede i hvert fald til en banken på kontordøren. “Jakob for helvede, hvor er du, vi har travlt.vi skal være i Øster om en halv time!” Jeg kunne høre Søren, partneren som skulle være til stede i retten sammen med mig, stå og råbe på den anden side af døren. Maja og jeg kiggede på hinanden og skyndte os derefter at få tøjet på igen. Maja stoppede hendes trusser ned i min bukselomme med et smil og kyssede mig på kinden. “Et lille minde til når du skal i retten” Hun smuttede ud af kontoret og ned af trappen. Søren stod ude foran “Er du klar?” Jeg nikkede, det skulle nok gå okay. Jeg var blevet inviteret hjem til Carsten Juhl til middag efter retssagen, han synes det var gået godt og mente det burde fejres. “Ja, Maja, du er selvfølgelig også inviteret hvis du har lyst” Hun smilte og nikkede pænt ja. Jeg kunne mærke min telefon bippe for at lade mig vide at jeg havde fået en besked. “Nå ja, du har sikkert travlt” lo Carsten og forsvandt sammen med Søren og Maja ind i bilen. Beskeden var fra Maja: >Du vil gerne, hvis muligt, låne gæsteværelset i aften, ikke”? Glæder >mig.Knus< Jeg nåede lige at få øjenkontakt med Maja før bilen kørte af sted, hun blinkede til mig. Jeg troppede op foran deres hus kl. 19 som aftalt i mit stiveste puds, igen. Det var Maja der åbnede døren. “Huey..” Hun gav mig et knus og et kys. “Kom indenfor, maden er klar” Carstens kone hed Inge og det var ikke svært at se hvor Maja havde fået sit udseende fra. Selvom hun var en dame på 60 år så hun stadigvæk rigtig godt ud. “Dækket på Jakobs cykel er blevet ødelagt, han kan vel bare låne gæsteværelset” Maja henvendte sig mest til hendes mor. “Selvfølgelig kan du det Jakob” Inge smilte til mig. Efter middagen hev Carsten mig ind på sit kontor. “Godt klaret knægt, skidegodt!…Nu håber jeg ikke at Maja er til alt for stort besvær for dig?” Jeg rømmede mig kort. “Øh, nej, overhovedet ikke..” Jeg smilte oprigtigt. “Perfekt! Nå, det er heldigvis lørdag i morgen så hvad siger du til en cognac?” Carsten og jeg sad op til langt ud på natten inden jeg måtte resignere og fortrække til gæsteværelset. Søvnen kom heldigvis hurtigt men det var ikke længe inden jeg kunne høre døren knirke. Jeg så på uret, klokken var 4.20. Jeg vendte mig om på siden og så Maja komme ind af døren, hun smilte til mig og fjernede stropperne fra hendes natkjole så den faldt ned på gulvet omkring hendes fødder. Kun måneskinnet oplyste hendes smukke krop, hun kravlede ned i sengen til mig og lod hendes kolde hænder køre igennem hårene på min brystkasse. Hånden kørte længere ned indtil hun nåede min pik. “Din frækkert, du har ingen shorts på” hun nærmest hviskede det ind i øret på mig mens hendes hånd langsomt sluttede sig rundt om min voksende pik. “Nej, det var for varmt” gispede jeg. Hun kyssede mig på øret og lod tungen køre hen over. Det var første gang jeg prøvede det, kuldegysningerne spredte sig som ringe vandet over min krop. Maja lå og kyssede mig på halsen og kinden mens hendes hånd stille og roligt var begyndt at spille den af på mig. “Vi bliver nødt til at være stille, mine forældre ligger lige inde på den anden side” Hun smilte drilagtigt. Hun så panikken i mine øjne, det sidste jeg ville opleve lige nu var min chef stående i døren mens jeg forlystede mig med hans datter som samtidig var min praktikant – en prekær situation. “Shhhh, lev med spændingen” Hun var lige ved at grine af min ansigtsudtræk men nåede heldigvis at holde mund. Jeg lå lidt i en svær situation. På den ene side lå jeg med en 24årig skønhed som jeg havde dyrket fantastisk sex med dagen før og som nu ville have mere, på den anden side var hun chefens datter og Carsten var ikke en mand man lagde sig ud med ville jeg tro. Heldigvis for mig tog Maja beslutningen for mig da hun krøb ind under mig så vi lå i missionær stillingen. Hun spredte langsomt benene og i en flydende bevægelse fik hun guidet min pik op i hende. Jeg stønnede lidt halvhøjt og mærkede straks Maja holde sin hånd foran min mund. “Shhh, du vækker dem.” Det var bare så forfærdeligt godt, hendes kusse masserede min pik for hver bevægelse den foretog sig derinde, jeg lå op af Maja og kunne mærke hendes kærtegn over alt på min krop – at jeg skulle komme til at stønne lidt var vidst uundgåeligt. Vores ben blev flettet ind i hinanden mens jeg med hænderne i sengen trængte helt op i Maja. Jeg havde det i forvejen varmt da der kl. halv fem om morgen stadigvæk var 18 grader udenfor, jeg kunne også se på Maja at hun var begyndt at svede en smule, små sveddråber trillede ned mellem hendes bryster. Hun lå med lukkede øjne og åben mund som om lyden ikke ville ud af hende. Jeg bøjede mig ned for at gå hendes mund i møde, hendes ene hånd forlod min balde og tog mig fast i nakken mens jeg igen kunne mærke hendes bløde læber mod mine. Jeg kiggede ned på hende igen, hendes rødbrune hår lå spredt ud over de hvide puder, hendes bryster hævede og sænkede sig i takt med hendes tunge åndedræt. Hun kiggede på mig, smilte og trak mig endnu engang ned til sig. Maja bed mig i læben da jeg satte tempoet lidt op, hendes indre var som før også dejligt varmt og fugtigt og tog sig i det hele taget godt af mig. Jeg hørte et enkelt dybt støn undslippe hendes læber da jeg samtidigt havde taget en af hendes brystvorter i munden og var begyndt at sutte på det. Jeg kiggede ned og så hvor min pik arbejdede på højtryk, ind og ud af hende. Jeg dristede mig til at føre en finger ned for at kæle for hendes klit. Virkningen udeblev ikke, hun stønnede højt. Jeg kiggede skrækslagen på hende. Inde ved siden af kunne jeg det velkendte knirk når nogen rejste sig fra sengen. Jeg kiggede hen på døren og kunne se hvordan den langsomt blev åbnet. Maja tog initiativ til at vælte os ned på gulvet, bag sengen. Jeg kunne høre Carsten åbne døren. “Jakob.Hvad sker der?” Så kom øjeblikket jeg aldrig vil glemme, jeg rettede mig op for at kigge på Carsten, mens Maja stadigvæk lå under mig med min pik langt op i hende dog heldigvis skjult af sengen. “Øh, jeg.øh..stødte foden mod hovedgærdet og faldt ned.” Han kiggede vantro på mig, samtidigt kunne jeg mærke Maja massere min pik med hendes kusse mens hun lå under mig.den djævel, hun var virkelig ude på at pressen grænsen. “Aaaaarv, ja, den er god nok, det er foden” For Carsten kunne det se ud af det samme, mit ansigt fortrukken enten i ekstrem nydelse.eller smerte. “Okay..ville bare lige tjekke..” Han vendte sig om og lukkede døren efter sig. Jeg kiggede ned på Maja. “Du er ikke fair..” Hun smilte til mig og gjorde det igen. Hun lå på gulvet under mig med hendes bryster strittende op og med et liderligt smil på læberne. Jeg spredte hendes ben helt ud til siden og holdt hendes arme fast over hendes hoved. “Så må jeg jo bare straffe dig.” Hun nikkede “Ja, bestemt.den lille praktikant har været dybt uartig og trænger til at blive.pulet?” Hun smilte til mig. “.hårdt?” Jeg nikkede og hamrede alt hvad jeg kunne min pik op i hende så hun gispede. Jeg satte alle kræfter ind hver gang jeg stødte op i hende. Hun tog en pude i munden for ikke at komme til at stønne alt for højt men man kunne stadigvæk høre den dæmpede stønnen. Sveden haglede af mig da jeg igen kunne mærke hvordan hun begyndte at skælve, hendes kusse begyndte at malke mig for alle pengene og jeg måtte også give op efter et par stød til. Jeg faldt sammen over hende mens jeg skød det sidste jeg havde op i hende. Hun kyssede mig på panden og lagde sine arme omkring mig. “Det var.hektisk..” Jeg nikkede, jeg var helt færdig. Vi lagde os op i sengen og faldt i søvn. Før hendes forældre vågnede listede Maja tilbage op på sit gamle værelse og lod mig ligge sovende tilbage. Jeg vågnede ved at Carsten bankede på døren. “Så er det op Jakob, der er morgenmad” Jeg traskede ud til morgenmaden, den nat havde jeg kun sovet 4 timer, hvilket kunne mærkes. Jeg satte mig over for Maja der så lige så træt ud som mig. “Ungdommen nu til dags, jeg forstår ikke hvordan i kan være så trætte” påpegede Inge over for Carsten. Maja og jeg kiggede på hinanden. Tjo, hun skulle bare vide hvordan vi udnyttede døgnets 24 timer..

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *