Sex i svømmehallen

1

Udlev dine fantasier med en af vores medlemmer, det behøver ikke at være med en kæreste.

10%
TOTAL SCORE
Besøg side Besøg side

Larmen er høj, og luften er fyldt, af mange glade stemmer. Spanske og danske tjenere vimser rundt mellem opstemte danskere, der i festhumør, allerede har varmet op til en af de obligatoriske charter fester. Rummet lyder af glad summen, afbrudt af “DET SAGDE HUN OGSÅ I GÅR HA, HA, HA”.

Jeg kigger på dig, og nyder din lette kjole, sidde tæt, mod din solbrune hud. Dine øjne glimter, med sin særlige glød, og det halvlange hår, skinner, i fest lampernes skær. Vi har siddet ved langbordet, og skålet, ved siden af de andre, og ingen har bemærket din ene hånd, diskret, af og til, glide ned, under bordet, og kradse blidt henover min voksende bule i mine lette lærredsbukser.

En tyk midaldrende herre, i umådelig godt humør, temmelig overrislet, har travlt, med at konversere os, og skåle konstant. Vi smiler, og skåler igen, mens dine negle blidt gør min buksebule større og større, under dugen. Du vender let hovedet mod mig, tager din lighter, og skal til at tænde en cigaret, da du taber den ned, under bordet. “NÅ VIST EN DER ER VED AT HA’ FÅET NOK HVA? HA, HA, HA” råber manden, der selv mener, han er umådelig vittig.”

Nu skal jeg hente den skat,” siger jeg, og dykker ned under bordet. “Se DER ku’ du lære noget Erling, sådan gør en gentleman “siger mandens kone, henvendt til dig. “NEJ FOR SATAN, SÅ TROR I BARE DET BLIVER EN VANE, HAR, HAR”, brøler Erling op af latter, over sin egen humor.

Under bordet kan jeg se lighteren ligge ved dine fødder. Jeg samler den op, da jeg ser dine fødder vippe let op og ned, og dine lår spredes let. En lille sprække kommer til syne, imellem dine spredte lår. For fristende at modstå. Mine læber glider ind, imellem dine lår, og min tunge skiller dine let salte skamlæber. Du har rykket dig helt ind til bordet, mens du snakker, med Erling og konen, som om intet er hændt.

Min tunge spiller let på dine små skamlæber, og glider ind imellem dem, gi’r dem først et langt slik, så min tungespids på din lille kilder. “HVA FAEN, ER HAN ALLEREDE GÅET UNDER BORDET, DIN BORDHERRE? HA ,HA, HA” Erling har kun ÉN lighed med Amin Jensen, nemlig korpus, men mener selv han er en bordets sjove mand, åbenbart.

Det gir et lille ryk i din krop, da min tunge rammer din kilder, og du rykker dig lidt uroligt på stolen, samler lårene, og signalerer “kom op, med fødderne. Jeg tørrer mit ansigt af i din kjole, og dukker op igen, med lighteren i hånden. “Tak skat” smiler du, mens Erling er ved, at revne af grin, over sin egen munterhed “HVA FAEN MAKKER,HAR DU ET HEMMELIGT LAGER UNDER BORDET HVA?.

Nu går en af turist-guiderne op på den lille scene, og siger i den skrattende mikrofon “Nu skal vi rystes lidt sammen, nu skal vi danse og more os, vi er så heldige, at ha’ en fantastisk kunstner her i aften, må vi præsentere: FESTLIGE HYGGE HENNING.

En synthisiser stilles op, og en småfed mellemting mellem Jørgen de Mylius, og Dario Kampe Otto, byder velkommen. Du kigger på mig, og hvisker” vil du med over og ha en svømmetur?. Men salen fyldes af svedende mennesker, og tonerne fra EVIVA E SPANIA, rejser vi os op, forlader hallen.” ALLEREDE TID, TIL FRISK LUFT HVA? JEG HOLDER DIN RATION AF BAJERE MAKKER; HAR, HAR,HAR” lyder det bagved os fra Erling, mens melodien skifter til “Pas på den knald røde gummibåd”, hygge Henning trykker lystigt på æble pære banan, på sit keyboard.

Den varme natteluft, slår os i møde, da vi kommer udenfor. “Jeg løber lige op og skifter til bikini” hvisker du, “vi ses dernede”. Da jeg har været oppe, og skifte til badebukser, går jeg ned af de tomme hotel korridorer, ned til svømmehallen.

Den ligger mørk, og øde. Jeg kigger mig omkring inde i selve hallen. Månelyset skinner ind, gennem de store ruder, og reflekteres i det mørke vand. En skikkelse svømmer frem, og tilbage ude på midten. Jeg hopper i det mørke vand, og mærker det slå omkring mig, inden jeg dukker op, ude ved dig.

“Hejsa søde” hvisker du, og lægger armene omkring mig, og vores læber mødes i et langt, intenst kys. Klorvandet, drypper fra dit ansigt. Vores tunger leger med hinanden, kredser omkring hinanden. Du trykker dig ind til mig, så jeg kan mærke dine bryster presse sig imod min brystkasse.

Min ene hånd glider ned under vandet, og kærtegner dine inderlår, kilder dem let, og glider opad, gnider med en finger frem og tilbage i din revne, udenpå dine bikini trusser. Du vrider dig let, imod mig, og presser min hånd tættere imod dit skød. En finger smutter indenfor, og skiller dine skamlæber, og begynder, at glide frem, og tilbage. Du stønner svagt, og dine øjne skinner med en særlig glød.

Pludselig smiler du til mig, og svømmer baglæns. Du dykker engang, og først kommer dine bikini trusser op til overfladen, dernæst din top, inden du dukker op, liggende på ryggen, med vidt spredte ben.

Din lille revne lyser mig i møde, månelyset, let adskilt. jeg smiler til dig, og svømmer hen imod dig, og ind imellem dine ben. Min tunge finder din lille åbning, og smagen af dine safter blandes med klorvand. Tungespidsen roterer om din kilder. Dine ben ligger på mine skuldre, hvilket gør, at dit hoved ryger under vandet.

Du holder vejret og slår dine lår sammen om min nakke, og kører din revne rundt i mit ansigt. Du laver en kolbøtte, og er igen lige foran mig. Dine små hænder glider ned, og fjerner mine badebukser, og min stive stav står stiv, og hård, under vandet.

Kælent smyger du dig ind til mig, hopper op til mig, og slår lårene sammen om hofterne på mig. Min stav peger mod din åbning, jeg presser lidt på, og hovedet glider indenfor. “Mmmm”, stønner du svagt, og roterer med min stav oppe i dig.

Jeg bevæger mig langsomt ud, og ind. Min stav skiller din revne og fylder den ud, skiftevis med lange stød, og små korte. Snart helt ude ved det yderste af dit lille hul, snart dybt oppe i dig .Vandet skvulper omkring os. Små dønninger sendes ind mod kanten.

Du hvisker “stop lidt skat”, med kort stødvis åndedræt. “Jeg har lyst til en rutsje tur, hva’ med dig? *SS*. Du svømmer baglæns, og min stenhårde stav glider ud af dig, med et lille svup. Din lille numse lyser hvid i månelyset, da du svømmer ind mod kanten.

Jeg sætter efter dig, og ser din dejlige skikkelse gå hen mod trappen, op til rutschebanen, mens du vrikker forførende med bagdelen.

Da jeg kommer hen til trappen, og kigger op, kan jeg se din lyserøde revne imellem dine balder. Mit ansigt finder din numse, og kysser dine balder. Du vrikker frem og tilbage med numsen. Jeg kysser dine endebalder, og gi’r din våde revne et langt kys. Du støder imod, og roterer, mens du stønner halvhøjt.

Min tunge kredser om dit lille numse hul, mens to fingre finder dit hul, og glider op i dig. Din revne suger og klemmer omkring mine fingre, der nu bevæger sig ind og ud af dig. Du hvisker “kom op i mig”, jeg trækker mine fingre ud af din våde grotte, og placerer min stenhårde stav i indgangen til dit lille hul, og trykker let til.

Jeg mærker en rislen i kroppen, da jeg presser mig langsomt op i dig “uhhhh, jaah, lidt hårdere, dejligt”, siger du, med stødvist åndedræt, mens jeg støder ind og ud af din stramme lille fisse, med rytmiske stød. Du ligger på rutschebanen, med din dejlige numse lige i vejret, mens jeg rytmisk boller dig bagfra.

“Uhhja, jeg kan mærke jeg snart kommer” siger du halvhøjt ud i den tomme svømmehal, der genlyder af vores stønnen og smasken fra din fisse, når jeg støder i bund. Min ene hånd har fat om dit bryst, og kærtegner din stive vorte, den anden, gnider hurtigt din stenhårde, følsomme kilder.

“Uhhhhh NUUUU SKAT”. Din stønnen stiger nu, samtidig mærker jeg en brusen i hele kroppen, der samler sig, ude i spidsen af min stav. Jeg støder hårdt op i dig, og en varm stråle skyder dybt op i dig. Du støder hårdt imod, hugger med bagdelen mod mig, og stønner højt. Jeg gir dig et ekstra hårdt stød, og vi sætter i bevægelse, ned af rutschebanen, mens jeg stadig pumper ind og ud af dig.

Min pik banker ind, og ud, så mine tunge sten klasker imod din glinsende revne. I en spiral rutscher vi nedad, højt stønnende, huggende, og stødende. Da jeg støder sidste gang, rammer vi sammen vandet. Vandet lukker sig over os, og da vi kommer op igen, er vores åndedræt kort og stødvis.

Smilende ser vi på hinanden, kysser længe, inden vi svømmer ind til kanten, og hånd i hånd forlader svømmehallen, hvor kun et par krusninger på overfladen af vandet, afslører den aktivitet, der lige har fundet sted.

Vi går hånd i hånd tilbage til hallen, hvor Hygge Henning er i gang med “EENSOM DAAAAAME FYRRRE ÅÅÅÅR”…

Vi bliver mødt af en nu godt beruset Rødøjet Erling, der snøvler “HSCVA FAEN? ER I FALDET I ET VANDHUL HÅR, HÅR.” Du siger smilende “nej vi trængte bare til en svømmetur”, Erling bliver næsten helt ædru, måber, da vi går forbi ham. “Når der er fest????????? Nogen mennesker forstår sku ikke at hygge sig.” Vi kigger på hinnanden og smågriner, han skulle bare vide…

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *