17 årige pigers hemmelige skolesex

1

Udlev dine fantasier med en af vores medlemmer, det behøver ikke at være med en kæreste.

10%
TOTAL SCORE
Besøg side Besøg side

Jeg hedder Tanja, og jeg vil fortælle lidt om en hed dag i skolen. Louise og jeg går i 1.g på et gymnasium i hovedstadsområdet. Vi har siden sommerferien været hemmelige kærester. Hemmelige fordi, vi ved hvordan mange i klassen og på skolen ser på homoseksuelle mennesker, og bare for at undgå hvisken og snakken bag om ryggen på os, har vi valgt ikke at sige det til nogen endnu.

En efterårsdag havde vi dansk, og vi havde sat os ved et bord længst væk fra læreren, da vi ikke kan udstå faget, og somregel ikke har læst lektier. Det var en såkaldt flex-time, hvor halvdelen af klassen lavede noget andet, og vi havde klasseundervisning. Vi skulle se videre på en film om impressionisme eller sådan noget. Den var lavet tidligt i 80″erne og dødkedelig. Men gardinerne blev rullet ned, og resten af klassen rykkede op foran fjernsynet. Læreren spurgte om vi ikke også ville tættere på, men vi mente klart at vi så udmærket derfra hvor vi sad.

Da der blev mørkt og filmen startede, begyndte vi automatisk at holde i hånd. Louise lod sin hånd glide sensuelt op ad min arm og ned over kroppen og benene. Hun begyndte at tage mig på indersiden af låret. Jeg kiggede hende i øjnene, og begyndte at blive ret liderlig ved situationen. Jeg kunne se, at vi skulle en tur i sengen så snart vi fik fri fra skole, som vi af og til gjorde. Men efter skole var åbenbart ikke hurtigt nok for Louise. Hun begyndte at køre hånden ind mellem mine ben og hen over min mis, selvom den var dækket af et par stramme sorte bomuldsbukser. Jeg nød bare hendes behandling, men pludselig mærkede jeg hun rykkede i buksekanten. Hun prøvede at knappe dem op, men kunne ikke selv. Jeg kiggede bestemt på hende og hviskede “nej!”, men hun kiggede endnu mere bestemt og nikkede bare stille med hovedet. Efter en nedstirrings-konkurrence gav jeg mig, og hjalp hende åbne mine bukser, for Gud hvor ville jeg gerne have hende lige nu! Jeg tog min jakke og lagde hen over vores ben, så læreren ikke kunne se noget, når han kiggede rundt i klassen for at se om nogen sov. Bukserne blev åbnet og lynet ned, og jeg mærkede Louises varme hånd klemme sig ned mellem mine ben, uden på mine g-strengs trusser.

Hun kunne nok tydeligt mærke den våde plet ved min revne, og gned hånden hele vejen ned til mine balder og op igen. Jeg lænede mig tilbage i stolen og skød hoften frem så hun bedre kunne komme til. Jeg tog en hånd om og kilede den ned bag hendes bukser og kælede med hendes røv. Imens, sad hun og lod som om hun var vældigt interesseret i filmen, til glæde for læreren, der så til gengæld ikke holdt meget øje med os.

Inden længe kom Louises hånd ind under trusserne, og hun aede min trimmede behåring. Hurtigt lod hun en finger glide ned til mine skamlæber – en på hver side – og masserede dem blidt. Af og til smuttede fingrene lidt ind til revnen og blev lidt mere våde. Nu var jeg begyndt at stønne svagt, men heldigvis var der en baggrundsmusik det meste af filmen igennem, og jeg sørgede også for at holde det nede, så ingen hørte mig. Hun tog nu en finger og førte den op i revnen, som nærmest drev af liderlighed, og begyndte at lege med min klit. Mine mavemuskler spjættede hver gang hun kørte direkte hen over den, og jeg gav et lille gisp fra mig. Da jeg kiggede over på hende, så hun fuldstændig upåvirket ud, og sad bare og så film. Af og til fik jeg dog et lille varmt smil, og hun havde et glimt i øjet, der til enhver tid sagde, hvad aftenen ville byde på! Det blev tydeligt, at hun ville have mig til at komme. Hendes bevægelser på klitten blev hurtigere og hårdere. Pludselig stoppede hun, sikrede sig hurtigt at ingen kiggede, og gav mig så et kys med tungen helt inde i munden på mig. Nærmest lamslået kiggede jeg på hende, og hun fortsatte… jeg prøvede at holde det tilbage, men stønede bare mere og mere, og kom meget pludseligt med et lille piv, men højt nok til at alle hørte det. Mens jeg mærkede orgasmen stramme i fissen omkring Louises finger oppe i mig, kiggede et par fra klassen om på mig. En spurgte “Hvad laver du dog deromme??”

Jeg undskyldte mig med, at jeg havde bidt mig selv i tungen, og tog mig for munden med en grimasse der skulle ligne lidt smerte og ondt af mig selv. Det lykkedes nok, for de vendte sig om, rystende på hovedet. Godt der var mørkt, for jeg var glindsende af sved på panden og sikkert knald rød i hovedet Louise tog sine fingre ud af mine bukser, og uden at kigge på mig (men vel vidende at jeg stirrede vantro på hende) tog hun dem dybt i munden og suttede på dem som en lang slikkepind. Da hun på et tidspunkt kiggede på mig, mimede jeg “Du skal nok få…!” ti hende, og hun smilede frækt tilbage mens jeg lukkede mine bukser.

Det øjeblik timen var færdig og lyset tændt, greb jeg hende og trak hende med ud. Hele vejen ned i den anden ende af skolen, nærmest skubbede jeg hende foran mig, og hun vidste godt hvor vi skulle hen. I den ene ende af skolen findes der et handicap toilet, men eftersom der ikke gå nogle handicappede på skolen i år, bruges det meget sjældent. Det har to fordele: det ligger ret afsides, og derfor benytter næsten ingen det, og det er et aflukket rum, uden vinduer og med en tætlukkende dør, så hvis man skal lave noget frækt er det det bedste sted, så længe man ikke larmer for meget.
Jeg åbnede brutalt døren og hev hende indenfor i hendes arm, gik ind, smækkede døren og låste. Hun stod med hovedet vendt lidt nedad og kiggede vildt frækt på mig. Jeg var helt forpustet af min oplevelse og stirrede intenst på hende i måske 5 sekunder, før jeg tog et skridt frem, tog om hende og gave hende det vildeste tungekys jeg kunne. Mine hænder var overalt på hende. Ind under blusen og tog på hendes runde bryster, hendes røv og mellem hendes ben. jeg knappede hendes bukser op, og nærmest rev dem af hende, det samme med blusen så hun bare stod i g-streng og bh. Så lagde jeg hende bestemt ned oven på tøjet og tvang trusserne af hende. Jeg gik lige i kødet på hende og slikkede så dybt op i hendes revne jeg kunne, og jeg mærkede at hun i den grad også havde nydt sin egen forestilling i klassen.

Hun stønnede højt ved den hårde behandling og lettede sin bagdel, så jeg bedre kunne komme til. jeg holdt hendes balder mens jeg rytmisk slikkede hendes brændende kusse. Jeg rejste mig op og kom om på siden af hende, mens jeg brutalt jog tre fingre op i hende. “Kan du lide det, din liderlige mær?!” råbte jeg til hende. Hun stønnede og klynkede til svar, mens hun lå og krammede sine bryster, som hun havde hevet ud af bh”en. Jeg bøjede mig ned til hendes ansigt og slikkede hen over hendes læber, selv helt våd i ansigtet af hendes egne safter. Hun slikkede begærligt igen, og smagte sig selv. Jeg vendte mig om, og begyndte igen at slikke hendes kusse, nu fra oven, og pludselig mærkede jeg hendes fingre i min egen mis. “Nej! Du har givet mig!” sagde jeg og lettede min bagdel, men hun blev ved, tvang mig ind over sig selv, så jeg blev helt overrasket over hendes styrke. Men hun skulle ikke få lov at slikke mig, så jeg holdt hoften så højt, at hun kun kunne nå med fingrene. Men jeg kunne ikke stå imod. Det var så godt, hun vidste lige hvor hun skulle ramme g-punktet så jeg var på orgasmens rand. “Så er du også selv ude om det!” hvæsede jeg ad hende og sænkede fissen ned over hendes hoved med et vådt klask. Straks var hendes tunge på min klit og op igennem revnen.

Det eneste jeg kunne gøre, var at give hende en bedre behandling, så hun ville komme først. Vi lå så i en vild 69er og slikkede som besatte. Hver især pressede vi med hænderne på balderne så fissen blev tværet rundt i ansigtet, drak hinanden fuldt ud. Jeg kunne mærke hvordan hun kæmpede imod orgasmen, og det samme gjorde jeg, men jo vildere det blev, jo mere gav vi begge to efter. Så hørte jeg hendes velkendte “Ah, ah. Ah!” og tænkte “yes! Jeg vinder”, men så satte Louise trumfen ind. Fire fingre fløj op i mig og hun nappede i min klit med læberne. I min triumf havde jeg sænket paraderne og jeg kom i samme øjeblik som hende i et halvkvalt “Arrrhhhmmmmmmmmffff!!”

Min fisse trak sig sammen om hendes fingre, og jeg så et lille sprøjt af fissesaft komme ud af Louise under mig. Hun sprøjtede kun når hun var helt skrupliderlig. Mine ben rystede og jeg sank sammen over hende, hvor jeg lå et øjeblik og fik pusten.
Jeg vendte mig om, og lagde mig med et ben mellem hendes ben, og jeg kunne mærke hendes safter når jeg gned benet i hendes skød. Vi rullede rundt, kyssede og krammede hinanden, svedglinsende på grund af vores orgasmeræs. Timen havde allerede været igang i et kvarter, så vi valgte at springe over og sætte os i kantinen. Vi så ud som om vi havde løbet maraton, helt udmattede, og et par vi kendte spurgte da også om vi havde det godt. Vi kunne kun svare “helt fint…” Efter skole tog vi hjem til mig…

One comment

  1. Deilig pirrende lespisk pigelek,,min fantasi fikk dettil å dryppe fra min pikkskulle gjerne hatt en finger i hver av dem..deilig lesning,,

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *