Min skønne svigerdatter

1

Udlev dine fantasier med en af vores medlemmer, det behøver ikke at være med en kæreste.

10%
TOTAL SCORE
Besøg side Besøg side

Jeg vil gerne fortælle om en skøn oplevelse jeg havde med min ex. svigerdatter. Jeg lærte hende at kende for 28 år siden, da hun kom sammen med min søn og senere blev gift med. Allerede dengang blev jeg interesseret i hende, hvilket skyldes at vi på en sejltur i min daycruiser hvor min søn 18, stod ved roret, sad ved siden af hinanden, og på grund af bølger og rystelser i den hurtige volvo motor, holdt om hinanden, og hendes 18 årige underarm klemte min pik rytmisk, sikkert uden at ville det, men hård blev den.

Efter min svigerdatter blev skilt, og jeg ligeledes, holdt vi kontakten vedlige, delt ved chat, dels ved familiesammenkomster, hvor vi altid gav hinanden et stor knus.

Nå men efter vi gennem lang tid havde prøvet at få tid til at mødes, lykkedes det endelig, og vi aftalte at hun skulle komme hjem til mig, og vi sammen skulle nyde en god bøf og lidt rødvin. Min svigerdatter havde lige passeret de 33, ikke tynd og benet som min tidligere kone på samme alder, men heller ikke buttet, flotte former, smukke B-C bryster og en dejlig røv, og som altid smuk.

Efter en dejlig middag, hvor vi drak en skøn rødvin eller to, og blevet lettere beruset, tog vi en svingom, og pludselig sad hun på mine knæ med ansigtet mod mig, og vore læber mødtes i et lille kys, som hurtig ændrede sig til mange krævende kys, medens der blev mere og mere trangt i mine bukser.

Jeg lod mine hænder glide op under hendes bluse, og følte hende dejlige faste og samtidig bløde bryster i mine hænder, og jeg kærtegnede dem som om det var en længe savnet kæreste der var kommet hjem. Jeg sagde, dette har jeg drømt om i al den tid jeg har kendt dig. Det var en formidabel nydelse. Det gik op for mig at jeg virkelig elskede den kvinde der var i mine arme.Vi kyssede og krammede, jeg løfte hendes bluse op under hendes arme og kyssede hendes smukke faste bryster medens hendes vorter stod ud i nogle smukke knopper.

Efter vi en tid havde leget kærester, sad hun i sin stol og nød mine kys og kærtegn i hendes ansigt og over hendes overkrop, medens min pik stop oprejst i mine bukser. Nu skal det lige siges at jeg bor i en stor villa, og har et par kvindelige lejere som jeg havde fortalt, at jeg fik besøg af min smukke svigerdatter. Ved midnatstid stod de pludselig i døren, medens jeg lå på knæ og slikkede min svigerdatters skønne bryster. Jeg skulle lige til at springe op, men min svigerdatter tog hurtigt mit hoved til sig igen, placerede det mellem brysterne og sagde, skidt de har jo set det hele alligevel, og lo. Det må siges at mine lejere ligeledes gik fnisende ind på deres værelser.

Vi fortsatte med at danse, kysse, pille og kærtegne hinanden. Det var blevet så sent at vi blev enige om at min svigerdatter ligeså godt kunne sove hos mig. Jeg plejer at være ufarlig når jeg har indtaget alcohol, og forventede intet om yderligere sex.

Nå men vi gik så op i soveværelset og lagde os, jeg som altid uden tøj, hun med sine trusser på, alt i alt rimeligt ærbart. Jeg kunne dog ikke lade være med at kærtegne min smukke pige kysse og kramme hendes bryster, og jeg legede vist også med hendes mis udenpå trusserne, medens hun nød min leg. Stille pillede jeg trusserne af hende og lagde mig over hende medens jeg kyssede hende gang på gang og gned min pik mod hendes lår og underliv. Jeg gled ned til hendes fisse som var barberet og slikkede hendes et godt stykke tid, og lod mine fingre lege inden i hende.

Pludselig tog fanden ved hende og hun udbrød,” når vi nu er gået så langt, hvorfor så ikke gå hele vejen”, hvorefter hun rejste sig op og skubbede mig ned på ryggen, lænede sig over mig og tog min pik i munden og suttede på skønneste vis. Min pik rejste sig til dobbelt størrelse føltes det, og jeg så sol måne og stjerner, medens jeg kom i den ene skønne indvendige orgasme efter den anden, uden at min pik sprøjtede.

Nu gik naturen over optugtelsen, jeg vendte min skønne pige om på ryggen og førte min stive pik ind i hendes stramme ventende fisse, og bollede hende med lange seje bevægelser og små ryk inde i hende, medens hun stønnede piget og nød mine bevægelser medens jeg gav alt hvad jeg havde i mig. Jeg kom i en pragtfuld orgasme, dog på grund af alcohol indtagelsen uden at sende min sperm med ind i den skønne krop.

Nå, men vi lagde os til at sove, og ud på natten følte jeg at en varm hånd holdt om min igen stive pik, medens hånden rytmisk masserede den let, faldt jeg i søvn igen. Næste morgen lod jeg min igen stive pik trænge varsomt ind igen i hendes bløde, stramme fisse og masserede hende indeni med lange bløde bevægelser.

Vi stod op og drak morgenkaffe, og talte om vore oplevelser, og blev enige om at det havde været en skøn aften og nat, men at det næppe kunne blive til mere, selvom jeg ville ønske hun var min.

Imidlertid kunne vi ikke overholde dette, og den skønne pige har nu været min kone i over 10 år, og min søn og mit barnebarn på 23 år griner af os, når vi stadig farer forelskede rundt.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *