Charlotte og Lisa

1

Udlev dine fantasier med en af vores medlemmer, det behøver ikke at være med en kæreste.

10%
TOTAL SCORE
Besøg side Besøg side

Lisa og jeg har kendt hinanden fra skolen, siden vi var 8-9 år gamle. Da vi var 14 blev vi slyngveninder, begyndte at snakke om drenge og fortalte hinanden alle vores hemmeligheder, selv om vi var lidt generte i starten.

Især når vi snakkede sex, ville vi ikke rigtigt indrømme, at vi begge var begyndt at onanere. Tit og ofte endda. Vi sov sammen af og til i weekenderne. Inden vi faldt i søvn lå vi og hviskede om den og den dreng, eller lærer, som vi kendte, uden at vi vovede at gøre mere, selv om vi var liderlige begge to.
Tre-fire gange har jeg kælet med Lisas fisse mens hun sov. Det var vildt liderligt at mærke hendes fugtige fisse med min frie hånd og at hun bevægede sig og klynkede lidt i søvne, mens jeg selv onanerede så stille som muligt.

Lige efter vi var fyldt 16 skulle vi sove sammen som så ofte før. Der var kommet pæn facon på os. Lisas bryster var blevet lidt større end mine, selv om jeg ikke havde noget at klage over. Vi havde begge, hver for sig, haft vores sex debut med den samme fyr, kort tid før, han var 22 og tjener, flot fyr og gift selvfølgelig.

Det var varmt, så vi havde kun små trusser på. Vi lå på ryggen og fortalte hinanden om hvad han havde gjort med os, kælet, slikket og kneppet os, meget forsigtigt og hensynsfuldt. Jeg havde Lisa på min venstre side og lå, stille, med højre hånd og kælede med min fisse, der var blevet våd og liderlig af snakken. Jeg troede ikke at Lisa kunne mærke noget, men pludselig vendte hun sig om mod mig, med munden helt oppe ved mit øre og hviskede, ” hvad laver du Lotte, er det dejligt” samtidig lagde hun sin hånd på mit lår og lod den glide op mod min fisse. Det gav et sug i maven på mig, jeg blev varm i hele kroppen og spredte automatisk benene lidt. Hendes hånd gled op over min og ind under den på min fisse. Slikkede mig i øret, ”skal jeg hjælpe dig” og stak to fingre halvt ind i min fisse og masserede blidt på klitten.

Jeg kunne kun stønne ”jaa……åh Lisa…Lisa…åh” og snappede efter vejret. Hun hjalp mig af med trusserne og tog selv sine egne af, lagde sig halvt ind over mig med det ene ben mellem mine, jeg kunne mærke hendes våde fisse mod mit lår, tog mine bryster i hænderne og kyssede mig, stak sin tunge langt ind i min mund. Jeg gengældte kysset og lagde armene om hende, med hænderne på hendes nakke og trykkede hende ind til mig. Hun gled længere ned og kyssede begærligt mine bryster, gned sin fisse mod mit lår. Jeg lagde min ene hånd på hendes lår og trykkede det mod min fisse og kørte op og ned med underlivet, lod min hånd glide op på hendes lækre faste baller og krammede med fingrene. Vi stønnede og små klynkede begge to.

Hun lagde sig på knæ ved siden af mig, krammede mit ene bryst den anden hånd brugte hun i min fisse, kyssede mig ned over maven. Jeg fik min hånd op mellem hendes ben til hendes fisse, der var drivende våd, hun spredte sine ben, svajede i ryggen og jeg begyndte at fingerkneppe hende. Hendes safter løb ned af min hånd og håndled. Hendes tunge slikkede rundt om fissen. Jeg spredte mine ben, løftede knæene og fødderne op, hun stak sin tunge dybt op i mig, slikkede ned over skamlæberne, nappede i dem med læberne og tungekneppede mig. Jeg trak hende ind over mig så hendes fisse var ud for min mund, nu skulle jeg endelig smage en anden piges fisse.

Hendes safter drev ned over min mund og kinder, jeg trak hende ned til min mund og stak min tunge helt ind i hende, slikkede hendes klit, sugede hendes skamlæber ind i munden og masserede dem med tungen og læberne. Drak hendes safter.
Vi var vildt liderlige begge to. Vi kyssede, slikkede vores egne safter af hinandens ansigter, krammede, tungekneppede og fingerkneppede hinanden, da jeg mærkede krampetrækninger i hendes fisse, slikkede og tungekneppede jeg hende mere vildt og hurtigt. Pludselig trykkede hun sig hårdt ned mod min mund og kørte sin fisse rundt i mit ansigt med heftige bevægelser, klemte om mine baller, borede sin næse og hage ned i min fisse og klynkede.

Jeg var så lykkelig over at have givet min dejlige Lisa en kanon orgasme, at jeg helt glemte mig selv. Men det gjorde Lisa ikke. Hun faldt sammen over mig et øjeblik, men hviskede ” åh Lotte……Lotte min skat … du skal også… ” hvorpå hun igen slikkede og fingerkneppede mig, jeg kunne mærke at der steg en vidunderlig følelse frem i mig, den steg og steg og pludselig eksploderede den, jeg huggede vildt med underkroppen, trykkede brutalt Lisas ansigt mod min fisse med begge hænder, kneppede hendes ansigt og dunkede hovedet mod hendes ene lår, bed mig i underlæben. En orgasme som aldrig før, hverken af mig selv eller ham tjeneren. Jeg var som en klud, faldt bare helt sammen med Lisa over mig.

Vi længe sådan uden at sige noget, men efter nogen tid rullede Lisa ned, lagde sit hoved på min mave, rakte sin hånd op og kærtegnede min ansigt og hviskede helt nøgternt ” jeg tror sgu at jeg elsker dig Lotte”. Jeg kyssede hendes hånd og hviskede ”jeg ved jeg elsker dig Lisa……jeg vil ikke undvære dig for alle mænd i hele verden…… lige meget hvor mange stive pikke de så kommer med”. Vi smilede til hinanden i mørket. Hun vendte sig og lagde sig ind til mig, jeg lagde armene om hende. Vi lå lidt og kælede og kyssede hinanden.

Vi var enige om at det var det mest lækre og ophidsende vi havde oplevet nogensinde, og så os to, helt alene, det var det allerbedste. Ingen mand, eller pige, skulle komme imellem os, det skulle måske lige være i en seng, fniste Lisa.

Vi faldt i søvn den nat, helt afslappede og vidunderligt trætte. Det var den første gang, men absolut ikke den sidste. Senere hen, nu vi har rundet de 20 år, er vi knapt så vilde, men til gengæld mere kærlige og ømme med hinanden. Vi holder fortsat meget af hinanden og har forbandet svært ved at skjule det for vores forældre og omgangskreds, selv om de nok tænker deres.
Jeg har skrevet beretningen om os i forståelse med min dejlige Lisa.


Det var lykkedes for os få en andelslejlighed, ude på Amager, med to værelser, stue, bad, køkken og altan. Vi var henrykte, vi indrettede os med hver sit værelse og fælles stue. Bare fedt.
Vi er begge ansat i et stort IT- firma med mange ansatte, af begge køn, men det er mest computer-nørder. De kan ikke føre en normal samtale. Hvis man prøver, ender det altid med at de ævler en masse smarte udtryk af sig. De tror åbenbart at alt, siger og skriver, alt, kan lade sig gøre på en computer. Som min far siger: ” Der ER sgu da nogen der skal slå sømmene i og klaske murestene sammen. ”

Nå, men vi fik købt møbler og div. ting og sager. Noget fik vi foræret af vores respektive forældre. De har deres anelser om, hvad Lisa og jeg får tiden til at gå med, især fritiden. Vores, altid bekymrede, mødre har prøvet at spørge os, men vi har bare sagt at” Det går fint, vi har de samme interesser og går godt i spænd sammen.”

Den første aften, en fredag i eget hjem, var jeg ved at stille bøger op i bogreolen, kun iført T-shirt og trusser. Lisa kom hen til mig bagfra og stak sine hænder op på mine bryster under T-shirten og trykkede sig ind til mig og kyssede mig i nakken. Jeg tabte en bog og ville vende mig om, men hun holdt mig fast, trykkede mig forover og sagde at jeg skulle blive stående. Hun skrællede mine trusser af, spredte mine ben, lagde sig på knæ, åbnede mine baller og fisse og begyndte at slikke mig med store brede slik i begge mine huller. Tungekneppede mig begge steder.

Hun havde ikke en trævl på. Jeg gik et skridt bagud samtidig med at jeg gik ned i knæ på gulvet. Jeg fik hendes ben ind under mine arme, åbnede hendes dejlige, bløde, våde fisse helt og pressede mit ansigt ned i den, kørte rundt med min tunge, næse og hage, slikkede hendes safter i mig, fingerkneppede hende med tommelfingeren og slikkede hendes hårde klit og kom begge to med liderlige lyde. Vi fik begge to temmelig hurtigt orgasme og blev liggende lidt og fik vejret igen. Lisa skubbede mig ned af sig, så vi lå modsat af hinanden, trak mit ene ben hen over sig og gav sig til at nusse min fisse, klemte mine skamlæber sammen, åbnede dem og stak to fingre op i mig, onanerede mig lidt, kyssede mig på låret og spandt som en kat.

Jeg lå og så på hendes dejlige fisse, åbnede den, ruskede blidt i den, masserede hendes bageste hul med en finger. Lisa løftede hovedet og sagde: ” Herligt, nu kan vi gøre lige hvad der passer os, vi skal ikke være bange for at der kommer nogen og forstyrrer.” Det havde ellers været vores store skræk, siden vi var begyndt at elske med hinanden. Den første nat fejrede vi i Lisas seng og sov længe lørdag morgen.

Som det sig hør og bør, skulle det selvfølgelig markeres på passende vis, at vi havde fået vores eget at bo i.
Vi inviterede vores forældre en fredag aften til spisning. Da de havde været rundt i lejligheden og vores mødre havde sagt ”ih” og ”næh”, til det forskellige, og fædrene havde drukket deres velkomst bajer, gik vi ombord i culotte stegen med vin og div.
Senere kaffe, kage og små skarpe. Om lørdagen havde vi inviteret otte af vores venner til indvielses gilde, med spisning, sprut, fed musik og hvad vi ellers kunne finde på.

Da Lisa og jeg gik og dækkede bord til om aftenen, opdagede jeg at Lisa havde dækket op til 11 ved bordet. ” Hvad er nu det, kan du ikke tælle mere, der er til 11.” ”Det skal du ikke tænke på Lotte, det er til en hemmelig gæst.” sagde hun og smilede snedigt. Jeg kunne ikke vride ud af hende hvem det var, lige meget hvor meget jeg prøvede. Det endte med at hun gav mig et knus og et kys og bad mig om at klappe i og vente og se. Jeg spekulerede på hvem det kunne være, men holdt min mund og tænkte, hun har et eller andet i ovnen til os. Og DET havde hun.

Vi havde taget korte sorte kjoler på, godt nedringede. Lisa foreslog, med et liderligt smil, at vi ikke skulle have trusser på, men jeg nedlagde forbud. Tænk hvis de andre piger opdagede det. Hvad kunne DET ikke ende med; skandale, sure piger der slæbte af med deres fyre, inden de kom i ulykke. Næh Lisa……rolig nu. Hver ting til sin tid. Hun var som sædvanlig i hopla og stak sin hånd op under mine skørter og masserede min fisse med kanten af hånden. ”Hold nu op Lisa, mine trusser bliver pladder våde,” men tog alligevel fat om hendes håndled og trykkede mere op og smilede mit største smil og spurgte indsmigrende: ”ummmm skat det er dejligt……hvem er den hemmelige gæst.” Hun hev hånden til sig, gav mig et kys: ”Nix, du får det ikke at vide, vent og se, du må altså lære at styre dine lyster, Lotte.” Hva` for noget, styre mine lyster, og det skulle jeg høre fra Lisa. Du godeste.

Da jeg havde fået skiftet trusser og gæsterne dukkede op ved sekstiden, som aftalt, var jeg ved at revne af nysgerrighed. Halløjsa: Den hemmelige gæst var Erik. Programmør i Internet afdelingen på vores arbejde. Ham det store brød. 28 år, 188 høj, 100 kg. En rigtig bamse. Men en pæn og venlig fyr. Han er en af de ganske få man kunne snakke med, uden at han ender med at fortælle hvor dygtig han er til at rode med computere. Han har ellers ord for at være den skrappeste i hele butikken. Det fortælles om ham, at han kan hakke sig ind i Pentagons computere og fyre nogle af deres raketter af, hvis han ville.
Lisa og jeg vekslede blikke ” Den har rigtig regnet ud, hva` søster,” hviskede jeg til hende ”Ja, jeg syntes at vi have fortjent noget pik i dagens anledning,” svarede hun frejdigt, med et stort smil.

Aftenen forløb over al forventning. Alle blev tilpas fulde, uden at dumme sig alt for meget. Vi dansede med de andre pigers mænd og lirede med dem, gnubbede os op ad dem. Det lykkedes for mig, at få to af fyrenes pik op at stå i bukserne. Der var heldigvis halvmørkt i stuen, så der blev ikke nogen skandale, men pigerne har sikkert fået pik, som sjældent før, da de kom hjem. Jeg dansede også med Erik et par gange, når ellers Lisa ville slippe ham. En gang dansede jeg med ham, lige efter Lisa. Hun må have gjort det godt, for han havde den største og hårdeste ståpik, af dem jeg havde danset med. Jeg lagde armene om hans hals og hævede mig lidt op, så hans pikhoved blev presset op under mit venusbjerg, mens jeg smilede sødt til ham. Det havde han ikke noget imod, heller ikke smilet. Lisa så bare lykkelig ud.

De første gik ved 2 tiden. Kl. 3 var alle gået, undtagen Erik. Lisa sagde til ham at vi havde en 24 årig Mac Allan Whisky, han endelig måtte smage. Han blev fyr og flamme. Han elskede whisky proklamerede han. Det vidste Lisa selvfølgelig godt. Hun havde forhørt sig om ham. Dels hos ham selv og dels hos dem der kendte ham.

Lisa og Erik satte sig i sofaen, jeg satte mig overfor i lænestolen.

Jeg hældte whiskyen op til os, vi skålede og blev enige om at det havde været en vellykket aften. Lisa og jeg så indforstået på hinanden, hun spredte benene lidt, nok til at jeg så at hun havde smidt trusserne, trak fødderne op under sig og lænede sig kælent ind mod Erik, der snusede til glasset og tog, med himmelvendte øjne, en tår af whiskyen og så salig ud. Han lagde armen om hendes skulder og stillede glasset på bordet, for at give hende et kys. Lisa var ikke sen til at trække hans ansigt ned til sig.

Det var vist hans mening at det bare skulle være et venskabeligt kys, men Lisa gav ham et længere tungekys. For at holde balancen satte han en hånd på hendes lår, hun lagde sin hånd over på hans og flyttede den langsomt opad, mod hans pik. Efter kysset nippede hun ham i øreflippen, han så lidt desorienteret over på mig, jeg smilede til ham og satte mig bedre til rette i stolen. Kjolen gled lidt op. Han kunne ikke undgå at se mine små trusser, da jeg spredte benene en anelse og så ham dybt i øjnene. Lisa spurgte, med lav stemme, om jeg ikke kom over til dem.

Jeg rejste mig og satte mig på knæ i sofaen, ved siden af Erik, lagde armen om hans skulder og hviskede at jeg også ville have et kys. Han vendte ansigtet op mod mig, kyssede mig med et vådt tunge kys. Jeg gengælde kysset og tungekneppede hans mund. Jeg løsnede hans slips og lod min hånd køre ned over hans bryst, men kom i vejen for Lisa, der var gang med at knappe hans skjorte op. Jeg landede min hånd på hans lår, helt oppe ved hans pik, nulrede hans nosser med fingerspidserne og tog fat om hans pik og gned blidt på den uden på bukserne. Den var dejlig stor og hamrende stiv. Han gled ud på kanten af sofaen og lænede sig mere bagover.

I fællesskab løsnede Lisa og jeg, hans livrem, knappede op og lynede ned. Jeg trak elastikken på hans boxershorts, ned under hans nosser og ville igen tage fat om hans pik, men Lisas hånd var der allerede. Jeg dykkede ned og tog hans pikhoved i munden og lod tungen rotere rundt om det. Hans hånd var på vej op ad mit inderlår, mod min fisse, jeg satte det ene ben ned på gulvet, så han kunne komme til med sin store brede hånd. Han fik sin hånd ned i mine trusser, åbnede min fisse og kørte en finger rundt på min klit. Det rykkede i hele min krop. Jeg tog Lisas hånd væk og sugede og suttede, hans pik dybt ind i munden. Jeg mærkede at Lisa lynede min kjole ned i ryggen. Jeg slap hvad jeg havde i munden og hænderne og fik hurtigt armene ud af kjolen og tog fat på hans pik igen. Lisa rejste sig og krængede sin kjole af, hun havde ikke en trævl på inden under. Hun tog hans hånd og trak ham op af sofaen, jeg rejste mig, så min kjole faldt ned om fødderne, mine trusser kom samme vej og hjalp ham helt af bukserne.

Lisa ordnede skjorte og slips. Jeg stillede mig bag ham og trykkede mig tæt op ad ham, ag lagde armene om ham, tog fat om hans pik, som han trykkede ind mod Lisas mave. Han langede en arm om bag sig, tog mig om livet og hev mig om foran sig, ved siden af Lisa. Vi kyssede alle tre hinanden, imens Lisa og jeg havde travlt med at massere Eriks hårde og stive pik, han havde gang i begge sine hænder i vores sjaskvåde fisser.

” Kom”, sagde Lisa og førte an, ind på mit værelse og skubbede ham om på sengen. Vi kastede os nærmest over ham, slikkede og sugede hans herlige store pik. Når den ene af os havde den i munde, slikkede den anden op og ned af skaftet og ned på hans nosser, mens vores hænder var alle vegne på ham.
” Kom nu i to satans tøser, jeg vil have det fisse i har lovet mig hele aftenen, rid min pik……NU” stønnede han med grødet stemme og skubbede Lisa hen over sig. Jeg tog fat om hans pik, trak hans forhud helt tilbage og nød synet af det blanke og hårdt spændte pikhoved og spredte Lisas våde skamlæber og styrede til. Med et højt suk sugede hun hans pik helt i bund. Da den gled ind, pressedes der noget saft ud af hendes fisse som løb ned ad hans nosser.

Det var mere end jeg kunne klare. Jeg stirrede vildt betaget og krammede mine bryster, mens jeg onanerede. Men han tog han fat i mit ene ben og trak mig hen over sit ansigt og borede sin tunge op i min fisse. Han stemte fødderne imod sengegærdet og kneppede Lisa hurtigt og hårdt, der huggede sin fisse ned om hans pik. Lisa og jeg havde armene om hinanden og kyssede, slikkede, klynkede og jamrede hæmningsløst, vi var alle tre i en helt anden verden, hvor vi kunne virkeliggøre vores mest liderlige drømme og fantasier.

Han løftede mig væk og rullede samtidig rundt, så Lisa lå under ham. Jeg kom til at ligge på knæ ved siden af dem. Nu kneppede han Lisa hårdt og brutalt, mens han holdt hendes ben vidt adskilte. I et splitsekund troede jeg at han var for hård ved hende, men hun jamrede og klynkede ” åååhh…ja…ja…ja….mere….knep mig for helvede ”. Han slap hendes ben og lagde sin ene store hånd ind under min fisse og tog fat om min arm med den anden, løftede mig uden videre op og satte mig over Lisas ansigt og trykkede mig ned mod det. ”Kom så, slik Lottes våde fisse, jeg vil se jer to liderlige tøser slikke fisse på hinanden”.

Det skulle han kun sige en gang. Lisa slubrede nærmest mine safter i sig.

Lisa begyndte at sige underlige lyde, jeg kunne høre på hende, at hendes orgasme var stærkt på vej, så Erik satte, om muligt, tempoet endnu mere i vejret.

Pludselig strakte Lisa sig så hendes krop stod som en spændt buen, vred hovedet bagover, trykkede sin hage op i min fisse og borede sine negle ind i mine baller, mens hun råbte et langt ”ååååååååårrrrrrrrhhhhhh”. Det rev og sled i hende nogle sekunder, hvorefter hun klaskede helt sammen. Erik stirrede forskrækket på os, han var vist bange for at hun var død, men et dybt og inderligt suk og ” hold da kæft hvor var dejligt” fra Lisa, overbeviste ham om at hun aldrig havde haft det bedre.
Han kom hurtigt til sig selv igen, så liderligt på mig og trak sin stive pik ud af Lisas fisse, trak mig ind til sig, smed sig om på ryggen, åbnede min sjaskvåde fisse og trykkede mig ned over sin pik. Jeg gled ned over den og mærkede en helt ubeskrivelig skøn og pragtfuld, følelse i hele kroppen. Jeg red hans pik det bedste jeg havde lært, mærkede den dybt inde i min krop, kunne ikke få nok af den, mærke de den støde imod bunden af min fisse.

Han kneppede mig lige så hårdt som Lisa var blevet det, hans hænder lå som en skruestik om mine hofter, løftede mig op og ned, samtidig med at han skød sin pik ind i mig, hårdt og brutalt. Jeg var helt væk. Han vendte os rundt og trak mig ud, så jeg lå med enden på kanten af sengen og han selv på knæ på gulvet. Nu blev jeg først rigtigt kneppet. Åååhhhh hans pik hamrede ind og ud af min fisse. Han begyndte at stønne højt og krumme sig mere sammen.

Og med et ”ggggnnnnjjjjaaa” huggede han pikken ind i mig tre-fire gange. Jeg mærkede en vulkan eksplodere inde i mig, han pumpede sit sperm ud af sin pik i lange sprøjt, han trak pikken ud af mig, det sidste udbrud sendte han op ad min mave, bryster, helt op under min hage hvor det splattede ud til siderne, noget af det ramte Lisa, der så interesseret til, med et liderligt smil.

Erik gled ud af mig og sank stønnende sammen på gulvet. Og sagde stille, nærmest til sig selv ” det er, uden sammenligning, det bedste fisse jeg nogen sinde har fået” Lisa og jeg så på hinanden og smilede. ” hvordan har du der Erik?” spurgte Lisa.
Erik lå med lukkede øjne og mumlede ”aldrig haft det bedre, men min pik er øm”. ” Det har du selv været ude om. Velkommen til vores nye lejlighed, hvis du skulle komme forbi en anden gang, så kig op til os, du er altid meget velkommen”. Lisa havde det dejligt. Det havde jeg også. Øm, men lykkelig.
Hvad der videre skete, kan i få at vide en anden gang, hvis I har lyst.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *