Min liderlige kone

1

Udlev dine fantasier med en af vores medlemmer, det behøver ikke at være med en kæreste.

10%
TOTAL SCORE
Besøg side Besøg side

Det havde været en travl periode. Vi havde ikke set hinanden ret meget. Men denne aften kunne jeg mærke på hende, at der var noget mere i vejen. Jeg ved ikke, hvad det var, der gjorde det; men jeg kunne mærke det.

Men vi fik spist og puttet ungerne, som vi plejede ” næsten; der var et eller andet.

Jeg havde lige lavet aftenkaffen og hældt op i mit krus, da kom hun ind og satte sig. Ikke ved siden af mig, men i sofaen overfor. Jeg studsede. Hun kæmpede for at finde ordene, men så sprang bomben: “Du hører det jo nok før eller siden” sagde hun; jeg rankede mig, “men jeg har altså været dig utro”.

Jeg var paf, lamslået. Men samtidig øjnede jeg en chance. Hér måtte jeg spille højt spil. Så jeg sagde: “Nå, du har altså bollet med en anden?” Jeg kastede et rasende blik over på hende mens jeg rejste mig, “så må jeg hellere ringe og finde et andet sted at sove.”

“Vent skat” sagde hun ” jeg var på vej mod telefonen ” “hvad så med børnene” Tænk da på dem!” Jeg kunne se, at hendes tårer var nære. “Børnene Dem kunne du ha’ tænkt på i tide. Men du tænker åbenbart med en helt anden legemsdel end andre mennesker” sagde jeg vredt og fortsatte min vej. Jeg tog telefonrøret, da hun sagde: “Læg på”, hun kiggede ned i gulvet “jeg har mere at sige, please”. Ængsteligt og forsigtigt vendt hun hovedet mod mig, og sagde med lavmålt stemme: “Jeg vil ikke, at det skal være slut. Jeg vil gøre alt for det. Jeg vil gøre alt, hvad du ønsker for det!” “Mener du det” Rigtig alvorligt?” Ubeslutsomt rejste hun sig, men kiggede så i gulvet igen. “Ja” nærmest hviskede hun.

“Se på mig” kommanderede jeg, “stå ordentligt og svar mig: Hvad tænkte du med, da du bollede med ham der” “Jeg tænkte med min skede, undskyld” “Det var ikke godt nok. Det giver fem slag i den bare” “Hvad mener du?” gispede hun ængstelig. “Det jeg siger. Nå, bli”r det til noget” Hvilken legemsdel” “Min mis” prøvede hun spørgende; “Ti slag!” “Min kusse?” “Femten!” Jeg så, at hun granskede sin hjerne; der var desperation i hendes øjne. “Jeg sagde: Se på mig!” Nærmest råbte jeg, “Hvilken legemsdel” “Min fisse!” fór det ud af hende. “Se, det var lidt bedre” smilede jeg, men smilet stivnede, da jeg fortsatte “men det var ikke godt nok. Og derfor får du om lidt også en tøjklemme i hver brystvorte; og sig mig så: Hvis fisse er det egentlig, som du lod en anden mand bolle i” “Det er din fisse, skat, og..” hun så op, lige ind i mine øjne, “det skal altid være din fisse.” “Det var godt. Det er min lille luderfisse, og den sidder på dig min tøs.”

“Men inden vi går i gang” sagde jeg, “så skal du gå ud på badeværelset og fjerne al din kropsbehåring; og så tage den frække sorte korsage på, som du fik af mig, men ikke kan fordrage; selvsiddende strømper og en tøjklemme i hver brystvorte. Og vær grundig, for jeg tåler ikke sjusk! Og husk også en billig makeup”

Jeg synes, at hun så lidt bleg ud, da hun gik ud. Jeg gik ud i køkkenet, hentede paletkniven og lagde den på sofabordet; tog min kaffe, tændte flimmeren, og kunne næsten ikke vente til hun kom tilbage.

Totter og tanker

Klip. Den ene tot efter den anden ramte det hvide flisegulv. Min mis lignede mere og mere en gold stubmark mens jeg klippede med saksen. “Min mis” kaldte jeg det. Jeg skulle nok hellere sige “hans fisse” eller “hans luderfisse”. Hvad var det egentlig der skete” Hvad skete der nu” Hvad var der sket, dengang, da jeg bollede ved siden af” Jeg tror, det har været hans blik. Hans beslutsomhed. “Du skal da med hjem til mig, havde han sagt”. Og jeg havde svaret, at det kunne der ikke være tale om. Men da han bare sagde: “Jeg sagde “du skal?”, så var der ingen tvivl mere. Det kunne jeg ikke stå imod. Selv om jeg burde vide bedre.

Og det satte en masse spørgsmål i gang: Hvad var det? Og hvorfor blev jeg egentlig altid så liderlig ved ranke mænd i uniform. Og de her øjne… Og nu var det ham, der havde de her øjne, min mand. De her bestemte øjne, der gjorde mig helt bløde. Og derfor sad jeg nu, med en tøjklemme i hver brystvorte. Jeg havde sandt for dyden sat dem i allerførst! Og klemmerne var det eneste, som jeg havde på. Klipklip sagde det. Tot efter tot forsvandt min dusk. Da jeg nåede skamlæberne var dusken helt klistret til af mine safter. Klip klip.

Og så kom skraberen. Jeg mærkede det blanke stål på hans luderfisse, og jeg sejlede i væske. Fryd! Og korsagen. Jeg havde hadet den! Jeg havde nok hadet den, fordi sådan en havde “pæne” piger ikke på. Men jeg var jo heller ikke pæn længere. Jeg var en ludertøs. Hans ludertøs.

Hvordan klemme og korsage skulle passe sammen, det måtte jeg lige tænke over. Jeg endte med at hive brysterne op over kanten. Nu stod jeg her. Bar mis. Bar mås. Med klemmer i brystvorterne og en vovet korsage på og tog de selvsiddende strømper på. Han havde ikke sagt noget om trusser. Jeg lagde make up. En ildrød læbestift. Heftig øjenskygge og rouge i masser.

Jeg havde været en “pæn” pige i forgårs. Men nu var jeg ikke “pæn” men pæn. Jeg gik tilbage til ham. Han så glad ud, da jeg kom ind i stuen. Smilet bag kaffekoppen var stort. Og så så jeg paletkniven. Sådan en gammeldags paletkniv af træ.

Stuen

“Stil dig lige her foran mig” sagde han, “sådan har jeg altid drømt om dig. Og du er stadig parat til at gøre alt, hvad jeg ønsker?” “Ja!” svarede jeg. “Spred benene” Jeg vil lige se, om du har forstået det. Han stak fingeren op i min mis ” jeg ville ønske, det var noget andet han stak i, og han spurgte: Hvor er det, min finger er henne?” “I din luderfisse, skat” Han trak fingeren ud og nev i stedet for i det, der stak ud fra venstre brystklemme. Det gjorde djævelsk ondt, og jeg sagde “Din brystvorte, skat”. “Ja, og hvad sidder de på?” “Dine bryster, skat” Han gav mig en syngende lussing “Dine patter, skat, undskyld” “Godt” sagde han “jeg nyder det her! Læg dig på alle fire på sofabordet! Ned med hovedet, op med røven.” Jeg gjorde som befalet. “Det ser nydeligt ud”, udbrød han “stik to fingre op i den drivvåde fisse”. Højre pege- og langfinger havnede lynhurtigt i hans luderfisse. “Kør dem frem og tilbage” Selvfølgelig gjorde jeg det. Jeg lå vidt åbent foran ham og fingerkneppede mig selv. Det havde jeg ikke regnet med for bare to timer siden. “Stik dem op i røven!” Jeg tøvede. Klask klask sagde det pludseligt. Den sviende smerten ramte min numse helt uventet og jeg prøvede at trække den væk. “Se så at komme på plads igen!” brølede han “og se at få fingeren ind!”

Jeg gjorde det. Jeg gjorde det. Faktisk var jeg lidt stolt over, at jeg kunne, at jeg turde. Og inderst inde smilede jeg. “Hvorfor er dine fingre dér?” Jeg kendte ikke lige svaret; og det var jo farligt at prøve sig frem. “Svar!” OK, jeg måtte prøve: “fordi du har befalet det!?” “Ja, og mere?” OG så gik det op for mig: “Fordi det er dine fingre og dit røvhul!” “Du har sandt for dyden forstået det! Og nu skal du have de smæk, som jeg har lovet dig” Femten slag haglede ned over min stakkels røv. Det havde jeg ikke prøvet før. Det gjorde SÅ ondt, at jeg fik tårer. Men smerten, da han tog klemmerne af var ubeskrivelig. Den var værre end at have dem på. Smerten mindede mig om den prikkende smerte når man kommer ind i varmen med stivfrosne fingre, og blodet vender tilbage i fingerspidserne. Og alligevel var det hele en befrielse. Nu var jeg mit køn. Nu var jeg i overensstemmelse med min fisse. Nu tænkte og var jeg sex, og intet andet. Ellers var jeg jo altid på flugt fra det, min fisse ville, for det gør pæne piger ikke. Men nu løb tårerne ud af mine øjne og andre tårer ud af min fisse. Glædestårer. OG det kunne han se. “Tak”, sagde jeg, grådkvalt og liderlig “det havde jeg fortjent.” “Ja”, sagde han, “det havde du. Og jeg kan se på min fisse, at du kunne tænke dig at mærke noget pik” “Ja, skat, be’ om!” “Godt. Jeg henter en terning, og du kaster. Hvis du slår 1 eller 2, så får du den i mit jomfruelige røvhul. Hvis du slår 3 eller 4 så må du mærke den i munden. Slår du 5 får du den i fissen. Men hvis du slår 6, så bliver du bundet til et træ i haven og kneblet og røvpulet der. Vent her!” Nej, hvor blev jeg bange. Bange for smerten som der var 50% chance for. Men allermest bange for naboerne”..

Terningerne er kastet

Og nu lå jeg her på bordet, som en helstegt pattegris, med bar røv i vejret og en terning i hånden. Jeg kastede. Det blev 5. Og kneppet det blev jeg. Midt i stuen på bordet, liggende som en liderlig tæve. Hvilken dag. Så blev jeg beordret i seng. Til at sove.

Næste morgen vågnede vi. Der var et stort smil på vores læber. En dyb glæde ved vores udvikling, der gjorde os begge varm. Hun havde svært ved at få øjne denne morgen. “Det er en helt almindelig morgen” sagde jeg. Ungerne skal i skole, vi skal på arbejde. Mn véd du hvad?” Hun rystede på hovedet. “I din frokostpause skal du ud og købe en bikini. Den skal være i en pang farve, et nummer for lille og have en g-streng. Og vë dig, hvis du kommer hjem med noget kedeligt konet!”

Det blev en almindelig morgen. Men hun var meget bevidst om sit køn i dag. Tog sig til skridtet flere gange. Da hun var næsten på vej ud af døren, så hviskede jeg til hende: “Dine trusser bliver her!” Hendes forskrækkelse var tydelig. Men af kom de, de nåede lige at forsvinde i min lomme, da pigerne kom ud i gangen. Med et ubestemmeligt blik fra hende tog hun af sted med pigerne. Og jeg nød tanken om, at hun hele dagen skulle føle sig bar, udsat og nøgen. Og det var hun også.

“Fik du bikinien?” jeg ringede kort efter frokostpausen. “Ja” svarede hun, den er lille og skriggul!” “Du er en dygtig pige; hvordan føles det at være bar forneden?” “Åh, jeg er bare så liderlig” hviskede hun stønnende i telefonen. “Dejligt; børnene kommer selv hjem i dag. Og ved du hvad vi skal klokken 16?” Der var stilhed i den anden ende en tid “nej, sig det” sagde hun bævende! “Vi skal i svømmehallen. Du skal ha” din nye bikini. Jeg har håndklæder med” Dagen var velvalgt. Det var nemlig torsdag, det var nøgendag i fællessaunaen. Derfor var vi aldrig kommet der om torsdagen før. Men rygtet ville vide, at der kun kom gamle grise og små teenagedrenge, i håb om et skår. Og vel var min kone 38, havde født to børn. Men hun var stadig slank med små faste bryster og den lækreste røv. Jeg var sikker på, at hun ville blive begloet.

Jeg synes selv, at det var genialt fundet på. Diskret, og alligevel altafslørende. Men hun holdt jo af at vise sig nøgen for mennesker, som det ikke ragede, tænkte jeg grinende, det havde hun i hvert fald gjort en gang før. Derfor var vi to kommet derhen, hvor vi var. Heldigvis!

Ude at svømme

Vi svømmede og plaskede lidt i svømmehallens vand. Det var nu lækkert. Indtil jeg fortalte hende, at vi skulle i saunaen. Hun indvendte forskrækket, at det var nøgendag. Men jeg svarede blot, at hun før havde vist sig frem for uvedkommende. Nu skulle hun bare gøre det igen ” på mine præmisser. Og hun skulle vare sig at samle benene eller dække brysterne derinde.

Vi gik ind i saunaen. Hun satte sig først. Jeg satte mig overfor. Der var kun gamle mænd og små teenagedrenge. Og nej, hvor de gloede på hendes nybarberede mis. Pinligheden lyste ud af hendes øjne. Mens jeg smilte. Så lukkede hun øjnene og svedte på mere end én måde, mens andre prøvede at dække over deres voksende pikke. Skægt var det. Og det skulle blive bedre. For der kom en pige ind, omkring tyve vil jeg gætte. Hun var ret pæn med langt brunt hår og gode nødder. Hun satte sig ved siden af mig. Og hun gloede også. Meget. Så meget, at jeg turde hviske med hende, hvad hun syntes. Hun brød sig om det, hun så. Så jeg spurgte, om hun ville røre min kone. Og det ville hun gerne. Så jeg gav hende lov til at tørre min kone, og bad hende vente ved bruseren. Så gik hun ud.

Lidt efter beordrede jeg min kone til at gå ud og bruse. “Og det skal være iskoldt” tilføjede jeg. Der gik et gys gennem hendes nøgne, varme krop. Men hun gjorde det. Jeg nød min magt da jeg så hende skælve i bruseren. Da hun kom ud stod pigen der. “Jeg skal tørre dig, tøs” sagde hun “spred benene!” Konen kiggede ængstelig på mig. Men jeg nikkede bare. Og hun blev tørret. Specielt skridtet fik en vældig tur. “Hun bliver altså helt våd igen” sagde pigen. “Ser man det?” sagde jeg “så må du jo hellere sige pænt tak til pigen!” “Tak” sagde min kone. “Det var så lidt! Lækker fisse i øvrigt” sagde pigen og gik.

“Du har din lange frakke på i dag, ikke” spurgte jeg. Det havde hun. Jeg fortalte hende, at hun kun skulle tage en på og sko. Vi skulle ud at shoppe lidt og bagefter på McDonalds. Der var altid dejligt mange mennesker.

Det var en af de sjoveste indkøbsture jeg har været med til. Specielt husker jeg den mandlige ekspedient, der skulle tage mål til en meget kort nederdel og en meget gennemsigtig bluse. Men endnu mere tydeligt husker jeg min kone. Vores “nye stil” havde gjort hende pjaskvåd og lykkelig.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *