Den lille luder

1

Udlev dine fantasier med en af vores medlemmer, det behøver ikke at være med en kæreste.

10%
TOTAL SCORE
Besøg side Besøg side

Det hele startede egentlig en fredag eftermiddag. Jeg sad og hang på arbejde og ku ikke rigtig bestemme mig for at komme afsted. Efter at ha checket min private mail, loggede jeg på Ofir chat og brugte det sædvanlige nick, Vild Med Ung Pi’e, og pludselig kom der en rød besked fra en der kaldte sig Mie, der stod bare ”hvor ung?” jeg sad lidt og overvejede lidt og skrev så ” under 20……hvem er du” det viste sig at være en ung pige på 16. Jeg var kun forberedt på lidt rollespil, da hun pludselig spurgte ” søger du irl eller kun chat/leg”. ”begge dele” skrev jeg. Der gik et par minutter og jeg havde opgivet at høre fra hende, da hun pludselig skrev” hvo meget vil du gi’ for en aften?” jeg svarede at det afhang af, hvad hun ku tilbyde. ”hvad du ønsker og hvad du vil betale for”. Den sad jeg lige og tyggede på et øjeblik inden jeg svarede ” en lille slavetøs”

Vi skrev lidt mere og jeg fandt ud af hun boede i nabobyen, kun 30 km væk. Hun skrev hun var 1.57 høj, vejede 43 kg, var rødhåret og havde meget små bryster. Jeg spurgte hvad hun skulle ha for en aften, og så skrev hun ”2500 og jeg er din slavetøs for en aften, men ikke noget med hård s/m”. jeg accepterede og vi aftalte, at hun sku ta’ toget og jeg sku så hente hende på stationen.

Jeg kørte på stationen til aftalt tid, men troede ikke rigtigt på det, de var for godt til at være sandt, men gik alligevel ind i ankomsthallen. Og kort efter at det var blevet sagt i højttaleren, at toget var ankommet i spor 1, kom hun ind fra perronen.

Hun var lille og spinkel, og da jeg så hende troede jeg ikke hun var mere end højst 13. Hun stod der midt i ankomsthallen og så sig rundt. Jeg gik over til hende ” er det dig der er Mie?” hun smilede bare og nikkede. ”kom” sagde jeg og gik mod døren, ud mod parkeringspladsen. Jeg gik over til bilen og låste op og satte mig ind og hun åbnede døren i den anden side og satte sig ind på passagersædet. Jeg så på hende ” har du noget id, jeg må indrømme at jeg har lidt svært ved at tro du er 16” hun hev en pung frem fra sin lille taske og stak mig et knallertkørekort. Jeg ku se på billedet, at det var hende, den var go nok. Uden et ord startede jeg bilen og kørte derfra.

”Hov hov” sagde hun ” Jeg vil ha pengene nu”. Jeg smilede til hende ” vi skal lige forbi en bank” jeg stoppede ved banken der ligger på hjørnet, ikke så langt fra hvor jeg bor og gik ud og hævede de 2500. Satte mig ind i bilen, rakte hende de 25 100 kr. sedler og kørte det sidste korte stykke vej og svingede så ind i indkørslen.

Vi stod begge ud og hun fulgte med hen til døren, jeg låste op og lod hende gå først ind. Jeg lukkede døren bag mig og greb så fat i hende bagfra. ” ti stille……. Ikke et ord før du har fået lov til at sige noget, forstået?” hun nikkede. ” ta” tøjet af” hun tog jakken af og smed den på gulvet, så røg toppen. Hendes bryster var nærmest ikke andet end store myggestik. Hun knappede jeans’ene op og trak dem ned og stod så foran mig, lille, spinkel og kun i ført en lille g-streng. Jeg rakte ud og fangede den ene lille brystvorte mellem tommel- og pegefinger og klemte den lille brystvorte ” jeg sagde vist ikke noget om at du sku beholde den der på” og pegede med den frie hånd på hendes g-streng. jeg holdt fast i den lille brystvorte mens hun stadig tavst, begyndte at trække g-strengen ned. Men da jeg holdt fast i brystvorten, stoppede hun da den var nede om knæene.

Jeg klemte lidt hårdere ”helt af” hun gav sig lidt og stod så og hoppede på et ben og fik den så endelig af. Hendes bevægelser gjorde at der blev trukket godt i brystvorten og hun ømmede sig, men jeg ku osse se at den anden brystvorte var stivnet.

Hun stod foran mig, med samlede ben og hænderne ned langs siden. Synet af hende havde fået min pik så stiv at det ligefrem gjorde ondt, men fornøjelsen sku trækkes længere……..meget længere.

Jeg slap brystvorten og hun gav et lille gisp. Jeg lod blikket langsomt glide ned over hendes lille, spinkle og ikke færdigt udviklede krop. Og stoppede ved den lille måtte af rødt hår der dækkede hendes venusbjerg. ”det hår skal af” instinktivt fornemmede jeg at hun ikke ville gi slip på pengene og derfor var villig til at gå meget langt. Hun tøvede lidt inden hun så ned og nikkede så med små bevægelser.

Jeg tog fat i hendes over arm og trak hende ud på toilettet, slap hende og pegede på toilettet ”sæt dig”. Hun satte sig og jeg fandt saks, barberskum og skraber frem.

Jeg satte mig på hug foran hende ” spred benene, tøs” hun spredte dem langsomt. ”sæt dig så jeg kan komme til”. Hun skubbede sig helt ud på kanten af sædet og lænede sig tilbage. Jeg tog saksen og klippede forsigtig den smule af der ku klippes, og tog så spraydåsen med barberskummet og sprøjtede lidt skum ud, direkte på den smule dun, der endnu var hendes lille venusbjerg. Jeg smurte det langsomt ind med bløde masserende bevægelser og tog så skraberen og begyndte langsomt at skrabe skum og smådunene af. Så tog jeg igen spraydåsen med barberskum og sprøjtede skummet direkte ud på hende små skamlæber.

Der var strengt taget ikke nødvendig, men jeg ville ha fornøjelsen med.

Osse her massere jeg blidt skummet ud og sørgede for hele tiden at la en finger stryge blidt hen over den lille hudfold der dækkede hendes klitoris. Hendes underliv gav nogen små ufrivillige ryk og hun begyndte at trække vejret lidt tungere. Jeg tog skraberen og barberede langsomt og forsigtigt langs med og hen over kanten af de nu let ophovnede små skamlæber. Efter få strøg var hun færdig barberet og jeg tog et håndklæde og tørrede hende. Igen rykkede det lidt i hendes underliv.

Jeg smed håndklædet på gulvet og lod langsomt fingrene stryge blidt og undersøgende henover skamlæberne og langs med dem. De små skamlæber var nu let adskilte og hun sad tilbagelænet med lukkede øjne og træk vejret i korte stød. Hendes lille bedårende ansigt havde fået et lidt mørkere skær og da jeg lod en finger glide ind mellem de små skamlæber, ku jeg mærke at hun var godt fugtig.
Mens jeg stadig sad på hug foran hende begyndte jeg blidt at kæle for skamlæberne med den ene hånd og den anden lod jeg langsomt glide op til de småbitte bryster.

Jeg fangede den ene lille lyserøde brystvorte mellem tommel- og pegefinger og begyndte blidt at nulre den.

Fingrene der indtil nu havde strøget blidt henover skamlæberne gled nu ind mellem og jeg fandt hurtigt åbningen til fissen. Jeg pressede langsomt en finger op i den ultra stramme fisse og lod tommelfingeren hvile lige ved siden af den lille klit og begyndte langsomt at fingerkneppe hende. Tommelfingeren masserede blidt ligeved siden af og henover den lille klit i takt med fingeren i fissen gled frem og tilbage.

Hun sad tilbagelænet og bare nød det med lukkede øjne og hurtigt blev der plads i den lille fisse til at presse en finger mere op. Jeg forsatte med at fingerkneppe hende og øgede tempoet lidt. Fingrene stødte lidt hårdere op i fissen og hendes vejrtrækning var nu meget tydelig præget af hendes ophidselse. Jeg bøjede mig frem og lod tungen glide henover de glatte og let adskilte skamlæber.

Fandt klitten med tungen og lod blidt læberne omslutte den og begyndte at sutte meget blidt i takt med at to fingre kneppede hendes lille og nu mere våde fisse. Underlivet begyndte at støde mod mine fingre i takt med at de stødte op i hende. Hendes åndedræt blev mere og mere stødvis og pludselig mærkede jeg hendes fisse krampe om fingrene, mens hun udstødte små skrig.

Jeg trak hurtigt fingrene ud af fissen og løftede hende og bar hende ind i soveværelset og lagde hende på sengen. I natbordet ved siden af sengen fandt jeg et sæt håndjern og inden hun nåede at komme helt til sig selv, trillede jeg hende om på maven og satte håndjernene omkring hendes håndled, så hendes hænder var lænkede på ryggen. Jeg rejste mig op og begyndte langsomt at ta’ tøjet af.

Min pik stod stiv og beredt som sjældent før og bare synet af den lille tøs og forventningen om hvad der sku ske, var nok til at det var lige før spermen sprøjtede.

Jeg satte mig i sengen, lænet op af hovedgærdet ved siden af hende. Kiggede på hende og sagde ” kom så i gang tøs”. Hun kiggede op på mig og så satte hun sig op på knæ og kravlede besværligt over mit ene ben, så hun nu sad på knæ mellem mine spredte ben.

Hun bøjede sig langsomt forover og åbnede munden, mens hun kiggede på mig. Synet af hendes lille tøsemund på vej mod pikhovedet var enormt frækt. Et øjeblik senere lod hun læberne glide nedover pikhovedet.

Jeg lagde hænderne på hendes hoved og ”viste” hende takten, hun sku mundkneppe pikken i.

Som hun sad der på knæ, med hænderne lænket på ryggen og med pikken i munden, var hun den perfekte nydelse. Og med et brøl mærkede jeg spermen pumpe ud af pikken og ind i hendes lille frække mund. Hun forsøgte at af flytte hovedet, men jeg holdt godt fast, så hun ikke ku flytte sig og var nødt til at synke spermen.

Kapitel 2

Jeg lå op ad hovedgærdet og stirrede ned på den frække lille tøs, der nu helt af sig selv, begyndte at slikke og sutte pikken ren for de sidste mikroskopiske rester af sperm. Jeg slap hendes hoved og lænede mig tilbage med lukkede øjne og nød behandlingen. Hendes lille frække tunge gled stille rundt om det blottede pikhoved og så ned af skaftet og ned til mine glatbarberede nosser, som hun tog i munden, først den ene og så den anden, mens hun suttede lige nøjagtig tilpas, for så igen at la tungen glide op mod pikhovedet, som igen blev omsluttet af hendes læber..

Min pik der havde været ”på vej til ferie”, rejste sig igen og nogen minutter lå jeg blot og nød behandlingen.

Så trak jeg hendes hoved væk, ”vend dig om tøs”. Hun fik sig bevæget rundt, så hendes lille og meget frække røv vendte mod mig , stadig lå hun på knæ.

Jeg satte mig langsomt op og satte mig så på knæ bag hende. Jeg trak hende tilbage mod mig til min stive pik, pressede sig ind mellem hendes små, faste g meget hvide baller. Så tog jeg fat i pikken og holdt den mod de stadig fugtige skamlæber og kørte den lidt op og ned mellem dem. ”vil du gerne mærke en pik, hvad tøs” ordene kom af sig selv og jeg ku se at hun forsøgte at nikke.

Hun lå på knæene og for at holde balancen, var hun nødt til at støtte panden mod madrassen. Jeg slog hende hårdt på den ene balle ” sig det!!!! ” et øjebliks tavshed så sagde hun meget lavt ” jeg vil gerne mærke den”.

Jeg slog igen på ballen samme sted og hun gav et lille skrig fra sig, den lille hvide balle var nu helt rød, der hvor min hånd havde ramt ” jeg kan ikke høre dig tøs”. Jeg lod igen pikhovedet glide op og ned mellem skamlæberne og lod så spidsen af pikhovedet hvile mod hendes lille fisseåbning. ”jeg vil gerne mærke din pik” hun talte nu højere.

Jeg ventede et kort øjeblik og stødte så hårdt pikken så langt op i hendes lille, våde og stramme fisse som jeg ku.

Hun gav et skrig fra sig og så trak jeg langsomt pikhovedet ud igen, til kun af spidsen af pikhovedet var presset hårdt mod fisseåbningen. Så stødte jeg igen og denne gang blev pikken presset lidt længere op i hendes utroligt stramme fisse. Igen gav hun et lille skrig fra sig, men jeg ku osse mærke, at hun pressede imod, så godt hun ku. Mens jeg langsomt trak pikken ud igen, lod jeg den ene hånd glide ned fra hoften og ned over hendes lille mave, ned over det lille og nu glatbarberede skamben og lod en finger begynde at kæle for den lille klit. Igen stødte jeg hårdt op i hende og igen gled pikken lidt længere op i fissen.

Sådan fortsatte jeg nogen gange, til jeg mærkede at pikhovedet stødte mod mundingen til hendes livmoder. Pikken var helt begravet i den varme, stramme og let pulserende fisse. Det var en ubeskrivelig følelse. Aldrig har det at kneppe, været en så intens oplevelse. Hun var totalt i min magt g hun var villig. Jeg glemte tid og sted og begyndte at kneppe hende hårdt og hensynsløst, mens jeg knugede hendes spinkle hofter.

Jeg nærmest pløjede pikken op i den lille fisse og i løbet af få øjeblikke, ku mærke at orgasmen var på vej. Varmen flød ud i hele kroppen og som varm lava, begyndte spermen sin rejse fra nosserne og ud mod hendes fisse. Jeg brølede orgasmen ud, mens jeg pressede pikken hårdt op i hendes lille fisse og faldt så sammen over hende og pressede hendes lille krop ned mod madrassen. Langsomt kom jeg til mig selv og mærkede at min pik langsomt krympede og gled ud af hendes lille tilspermede fisse. Jeg trillede ned fra hende og lå på ryggen ved siden.

Hun lå på maven med ansigtet vendt mod mig, med lukkede øjne. Et noget der føltes som år, åbnede hun øjnene og smilede mens hun sagde ” det lød og føltes som om du nød det”. Jeg ku blot nikke. ”vil du ikke godt ta” de håndjern af, de strammer og det gør temmelig ondt”. Jeg lænede mig indover hende og fandt nøglen i skuffen på natbordet og låste dem op og smed dem på gulvet. Hun lå lidt ved siden af mig og satte sig så op. Hun sad lidt og så på mig og smilede så. ” kan du mere?” spørgsmålet overraskede mig og jeg grinte. Jeg lod en hånd glide henover hendes mave og lod den så hvile på hendes inderlår, fingerspidserne strøg let over hendes skamlæber og hurtigt fandt jeg hendes lille klitoris.

Jeg begyndte igen langsomt at kæle for den, strøg blidt ved siden af den, lod fingerspidserne cirkle blidt omkring den og igen begyndte hendes vejrtrækning at blive mere stødvis. Hun lukkede øjnene og spredte benene mere og lod falde bagover i sengen. Jeg lænede mig indover hende og begyndte at kysse og slikke de små brystvorter. Fangede dem mellem læberne og begyndte at sutte hårdt, først på den ene brystvorte og så på den anden, mens mine fingerspidser blidt kælede for hendes lille fisse og klitoris.
Hun begyndte at støde underlivet op mod mine kælende fingre og igen udstødte hun små hvin og faldt så sammen.
Jeg lagde armene om hende og trak hende ind til mig og vi lå et stykke tid i sengen.


Vi lå begge stille et stykke tid der i sengen. Så ku jeg mærke at blæren begyndte at trykke og rejste mig for at gå på toilet og da jeg rejste mig op faldt mit blik på den lille spinkle tøs og jeg fik en ide. Jeg tog hendes ene hånd ”kom med” og trak hende med ud på toilettet og stillede mig op foran kummen. ”hold den, mens jeg pisser”. Hun greb lidt famlende om pikken, mens hun stod ved siden af mig og jeg skubbede hende om bag mig, så hun ku stå og sigte lige ned i kummen med strålen og samtidigt var hun nødt til at presse sin lille krop ind mod mig.

Nu er jeg en rimelig stor mand, ca 195 og omkring 100 kg, så da hun stod der bag mig blev hendes små spidse bryster presset ind mod min ryg ikke så langt over lænden. En herlig fornemmelse. Da jeg havde pisset færdig (og hun må på en eller måde i hvert fald ha hørt om hvordan mænd pisser, for de sidste dråber blev rystet vældigt grundigt af), gik jeg over til brusekabinen ”tænd for vandet og sørg for at det bli’r tilpas varmt”.

Hun gik ind under bruseren og tændte for vandet og tempererede det. Jeg trådte ind under de varme vandstråler og stod bare og nød det. ”så ka du godt komme i gang tøs, med at vaske mig”. Det var alle pengene værd at stå der under bruseren og mærke hendes små hænder overalt på kroppen, mens hun sæbede mig ind.

Pikken gemte hun til sidst og den fik en gevaldig omgang og til sidst var den osse færdig. Jeg trådte ud på gulvet og hun gled ind under de varme stråler, jeg så hårdt på hende ”det ka du gøre når jeg er blevet tørret” hun kiggede ned og kom så ud af brusekabinen og så sig om, fandt et badehåndklæde og tørrede mig grundigt og til sidst tog hun min morgenkåbe og holdt den, mens jeg fik den på. Jeg så på hende ” når du er færdig i badet og er blevet tør, ka du komme ind i stuen i tøs” jeg gik ind i stuen og tog mig en stor cognac og satte mig i min store lænestol.

Det var livet det her, en ung tøs til rådighed og aftenen var næsten først begyndt. Jeg tændte for anlægget og fik så en go ide. hurtigt rejste jeg mig og gik over til reolen, tog videokameraet og tændte det, stillede det så det ville optage hvad der skete på og omkring sofaen og trykkede på record-knappen. Jeg var lige kommet over i min lænestol, da hun trådte ind i stuen…helt nøgen…..ingen tvivl om at pausen havde gjort godt…… pikken begyndte i hvert fald at stivne, langsomt og roligt.

Helt af sig selv kom hun over og satte sig ved mine fødder og kiggede op på mig, mens hendes små hænder helt uden opfordring gled op ad mine inderlår og blotlagde min strunke og ranke pik…. Og mens hun stadig kiggede op på mig lænede hun hovedet fremover og åbnede langsomt munden og gabte så højt op som hun kunne, og lod sine læber glide ned over det blottede pikhoved. Hun kiggede op på mig, mens hun sugede og langsomt kørte hovedet op og ned i lange glidende bevægelser, så jeg ku mærke hvordan pikhovedet stødte mod det bagerste af hendes mundhule hver gang. Hendes små hænder havde travlt med at massere pungen og neglene kradsede blidt hen over bagsiden.

Jeg kunne ikke andet end læne mig tilbage i stolen og bare nyde det. Jeg lagde begge hænder på hendes lille hoved og lod dem følge hendes tempo og efter meget kort tid, ku jeg mærke at orgasmen ikke var til at holde tilbage og med et brøl tømte jeg mig endnu engang i hendes lille sugende tøsemund. Jeg lå tilbagelænet og ku bare nyde det, mens hun slikkede og suttede pikken helt ren.

Langsomt trak hun hovedet væk og smilede til mig, kravlede op på skødet og lagde armene om mig og puttede sig ind til mig. Jeg løftede hendes ansigt og kyssede hende og da min tunge gled ind i hendes mund, ku jeg smage den salte smag min sperm havde efterladt.

Sådan sad vi et stykke tid og bare kyssede hinanden og lod hænderne glide kærtegnende rund på hinanden kroppe…..det var herligt, så lænende hun sig bare ind til mig, mens jeg lod et par fingre glide roligt ind og ud af hendes dejlige stramme fisse…… hun gav nogen små klynkelyde fra sig og jeg ku mærke nogen små krampetrækninger i fissen og så lå hun helt afslappet og puttede sig ind til mig.

Efter et stykke tid kiggede hun op på mig og smilede ”det var ikke meget du fik på video’en”….jeg blev noget overrasket, men lod som jeg ikke vidste hva hun talte om…..
Så grinte hun og sagde” jeg så du tændte for kameraet” jeg sagde ikke noget, sad bare afventende. Hun var stille lidt, så sagde hun: vil du gerne ha en video, hvor du leger med en ung tøs……” hun smilede mens hun kiggede på mig. Jeg kunne jo kun svare ja og hun grinte.

Så sagde hun: hvis du får lov til at filme og beholde filmen, så vil jeg bestemme hvad der skal ske og hvem det skal være” ”hva mener du?” spurgte jeg, så forklarede hun, at hun havde en veninde, som var lidt af en bitch og som hun mente trængte til en lærestreg……så hvis jeg ville lege med hende, skulle hun nok sørge for at veninden var villig nok ….ihvertfald i starten, men hun ville ha lov til at lege med.
Jeg forklarede at det kunne være noget af en risiko at ta, for mig i hvert fald og at hvis det sku være, ville jeg ha begges underskrift på at de frivillig var gået med til det. Det tænkte hun lidt over og svarede så, at det sku hun nok ordne. Jeg rejste mig og gik over og slukkede kameraet, gik over til tøsen, løftede hende op og bar hende ind i seng. Lagde mig ved siden af hende og trak en dyne hen over os og faldt hurtigt i søvn.

Næste morgen var det en dejlig fornemmelse at vågne…..vi lå i ske og min halvstive pik lå presset ind mod hendes lille faste røv. Jeg lod den ene hånd glide blidt og undersøgende rundt på hendes krop, klemte de små og meget faste bryster blidt, og fik en hånd ned mellem hendes slanke, næsten tynde lår og begyndte at nusse skamlæberne blidt….. hun vågnede langsomt op og lå bare og tog imod…jeg ku mærke hun blev mere og mere våd, men da jeg ville presse pikken op i hende, flyttede hun sig og vendte sig om mod mig, smilede og sagde” du må hellere gemme energien til i aften” så kyssede hun mig ganske kort og næsten sprang ud af sengen og ude på badeværelset………

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *