Taget på alle fire

1

Udlev dine fantasier med en af vores medlemmer, det behøver ikke at være med en kæreste.

10%
TOTAL SCORE
Besøg side Besøg side

Siden hun startede på jobbet, havde jeg forestillet mig hvordan det ville være at kneppe hende. Hun havde altid stramme bukser på, så man tydeligt kunne se kanten af hendes g-streng gennem stoffet. hun var bare 18 år men utrolig fræk at se på. En dag da hun skulle vaske gulvet med en klud, betragtede jeg hende ligge der på alle fire med røven lige vejret. hvor så hun dejlig ud, lige til at springe på. hun havde en fantastisk røv, sådan en man sukker efter. Jeg fik med det samme ståpik.

en dag hun kom på jobbet ,fortalte hun at hun lige havde været til træning i fitness-centeret. man kunne se at hun lige havde været i bad, for hun havde stadig vådt hår. hun havde sin taske og en bærepose med, som hun stillede i frokoststuen. Da der på et tidspunkt var stille og tom i frokoststuen, gik jeg der ind. jeg duftede til hendes jakke og kiggede i hendes pose….der lå et håndklæde, og under dette, lå der et par hvide g-streng, det måtte være dem hun lige havde haft på. min pik blev stiv og jeg måtte bare dufte til dem. mums…. de duftede af parfume og jeg kunne se at de var godt brugte. J

eg tog dem med på toilettet og onanerede med dem. jeg lod min tungespids ramme der hvor de var fugtige og de smagte dejligt af fissesafter…. Jeg besluttede mig for at ville voldtage hende efter fyraften. Hun og jeg var de eneste der var tilbage på jobbet. jeg bad hende om at lige hjælpe mig med at hente nogle vare i kælderen. Da vi var kommet derned sagde jeg til hende at jeg ville kneppe hende hårdt og at ingen ville høre hende hvis hun begyndte at skrige. Hun begyndte at græde, men jeg bad hende om at langsomt tage tøjet af.

hun nægtede, men jeg gav hende en lussing og sagde at hun skulle komme i gang. langsomt tog hun sin trøje af, og der kom hendes hvide bh frem, hendes faste bryster struttede gennem stoffet, dernæst knappede hun sine bukser op og trak dem ned over hendes hofter. Jeg sagde STOP… og bad hende vende sig om så hun stod med ryggen mod mig. Det gjorde hun, og da hun trak bukserne ned over hendes røv, kom hendes frække g-streng til syne, de fyldte næsten intet omkring hendes dejlige røv. Da hun bukkede sig ned for at tage bukserne helt af, var min pik ved at sprænge.

jeg kunne mellem hendes ben ane hendes skamlæber gennem det tynde stof. jeg bad hende om at beholde g-strengen på og lægge sig på alle fire. hun gjorde som jeg sagde, og jeg bad hende om ikke at vende sig om. hvor var det liderligt, der lå hun med sin frække røv i g-streng lige mod mig. Jeg trak mine bukser ned, greb min stive pik og gik om bag hende. Jeg kyssede hendes baller og lod min tunge glide mellem hendes ben og slikkede hendes skamlæber gennem det tynde stof. Jeg kørte min pik mellem hendes baller… trak g-strengen lidt til side, og pressede min stive pik mod hendes skamlæber som var helt glatbarberet… langsomt gled jeg ind, hun gav et suk og med et pressede jeg den i bund. hvor var hun stram og varm.

Jeg holdte fast i hendes baller og kneppede hende hårdt. hun begyndte at skrige af liderlighed og bad mig om at kneppe hende i røven. jeg pressede min pik mod hendes røv. og uden besvær, gled jeg ind i hende. jeg kneppede hende hårdt og med et, kunne jeg mærke at orgasmen var nær, jeg kneppede hende for vildt og ville sprøjte ud over hendes faste røv. Jeg trak mig ud af hende og sprøjtede på hendes baller, hun kom samtidig. efter lidt kneppede jeg hende i fissen igen og hun red mig vildt. jeg fik lov at beholde hendes g-streng, og mange gange siden har jeg kneppet hende.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *