Den perverse lærerinde

1

Udlev dine fantasier med en af vores medlemmer, det behøver ikke at være med en kæreste.

10%
TOTAL SCORE
Besøg side Besøg side

Jeg hedder Ulla og er 48 år gammel. Jeg er lærerinde på en skole med en del belastede børn. Nogle af børnene bliver mobbet og der er nogle af de mobbede børn, som faktisk nyder deres rolle. Jeg vil fortælle om Thomas i 5 klasse.

Thomas var lille og spinkel og han blev hurtigt offer for de andre børns drillerier. Han indbød faktisk til at blive drillet og mobbet. Jeg så sommetider, at han blev holdt fast af en dreng, mens to andre drenge knappede hans bukser op og hev hans lille pik frem. De grinede mens de onanerede på ham, men Thomas nød det, selv om han protesterede og græd lidt. Der var et vindue, hvorfra jeg kunne betragte dem, og det kunne være vildt ophidsende.

Det var lækkert at se på, når de tvang ham til at sutte pik. Lækkert når de onanerede ham, så han sprøjtede ned i hånden på en af hans plageånder, for til slut at skulle sluge sin egen sæd foran dem.

En gang trak de alt tøjet af ham og lagde ham på jorden. To af de store piger var med i legen. De satte sig over ham og begyndte at tisse på hans lille krop. At se en stor pige gnide sin kusse mod hans lille mund og tisse den fuld var for meget for mig. Min kusse flød over med liderlig slim mens jeg gned min opsvulmede klit voldsomt ved synet.

Jeg bestemte mig for at han også skulle udnyttes af mig. Lejligheden bød sig ret hurtigt, da han ikke havde afleveret en stil til tiden. Jeg forlangte at han skulle komme ud til mig privat og aflevere den om aftenen.

Hele dagen var jeg i en ophidset stemning og kunne ikke holde fingrene fra mine opsvulmede skamlæber. Da jeg lukkede ham ind, lagde jeg med tilfredshed mærke til, at han havde små shorts på. Jeg tog stilen fra ham og tabte den med vilje på gulvet. ”Saml den op, Thomas”, sagde jeg hårdt, og han bukkede sig hurtigt ned for at samle den op. Men jeg var hurtigere. Satte en fod på hans hånd og holdt ham fast, mens jeg stak en hånd op under hans korte bukser og famlede på hans lille røv og hans nosser. Thomas klynkede lidt, men jeg kunne mærke, at hans lille pik rejste sig hurtigt.

”Du kan jo li’ det, knægt”, hviskede jeg. ”Træk dit tøj af og lad mig kigge på dig”. Han smed lydigt tøjet og kunne ikke skjule sin stive pik for mig. Jeg satte mig ned. ”Læg dig henover mine knæ, din liderlige knægt”, kommanderede jeg. Han lagde sig nøgen over mine knæ og jeg kunne ikke holde mig tilbage længere. Jeg begyndte at slå ham hårdt i hans lille bare røv. Åh hvor han skreg lækkert, mens jeg nød at slå røde striber i hans baller. Hans pik blev endnu stivere og strittede ned mod mine lår. Jeg kunne mærke en lille fugtig plet af slim fra hans pikhoved.

Så trak jeg bluse og bh af. Jeg har en stor fyldt barm, og nu pressede jeg en af mine fede patter ind mod hans lille ansigt. ”Bid mig”, hvæsede jeg liderligt. Han bed mine store vorter, mens jeg pressede to fingre op i hans lille røv. Han blev vildt liderlig nu. ”Åh ja, knep min lille røv”, tiggede han. Jeg trak hans lille pik ind over mine patter og kneppede ham med mine fingre. Det varede ikke længe, før hele hans lille krop rystede og hans sprøjtede sine varme ladning ud over dem. Så gav jeg ham en lussing. ”Dit lille svin”, skreg jeg. Gør rent efter dig. Jeg havde stadig to fingre oppe i ham, mens han slikkede mine patter rene for sin egen sperm.

Hele min krop skreg efter nydelse, så jeg tog med begge hænder et hårdt greb i hans hår og pressede hans lille ansigt mod min opsvulmede kusse. Så førte jeg hurtigt hans ansigt frem og tilbage. Brugte det som en stor pik og fik en kæmpeorgasme, mens jeg sprøjtede slimede safter ned i hans lille hals.

Da jeg var kommet til mig selv igen, smed jeg ham ud, og nu sidder han hver dag med hundeøjne i klassen og venter på at jeg igen skal udnytte ham.

Du må meget gerne skrive kommentarer til min historie. Forslag til hvad jeg mere skal gøre med ham, eller måske er du selv en lille slave eller slavetøs, som har lyst til at blive udnyttet af mig.

One comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *