Eks konens hævn

1

Udlev dine fantasier med en af vores medlemmer, det behøver ikke at være med en kæreste.

10%
TOTAL SCORE
Besøg side Besøg side

Det var dagen derpå, jeg var lige flyttet i min nye lejlighed. Skilsmissen var overstået, eks konen Charlotte havde fået huset – ungen, jeg fik bilen – hunden, under stor ballade bare på grund af et lille sidespring jeg havde med en arbejdskollega til julefrokosten.

Der skulle startes på en frisk, i en alder af 28 år burde det være nemt. Jeg ville i byen og score en ung kvinde. I første omgang kun til sex, for jeg ville ikke bindes for hurtigt.

Det var lørdag aften. Klokken var 22.00, jeg gik ned på den lokale beværtning. Jeg havde drukket et par pilsnere, da hun kom ind af døren. Høj – lyshåret – på min alder. Hun satte sig ved naboboret, jeg bød hende en øl og vi faldt i snak. Lidt efter lidt gik snakken over til kun at omhandle sex. Hun fortalte at hun p.t. var alene og hun havde nogle vilde fantasier ang. sex. Hvad det var ville hun ikke nærmere ind på. Drillende sagde hun, “nu går jeg hjem”, og spurgte om jeg ville med. Jeg tøvede, men den som intet vover intet vinder.

Vi kom op til hendes lejlighed, ude på døren stod der Laila P. Det var en stor og mørk lejlighed. Hun tændte nogle stearinlys og sagde til mig, at jeg skulle sætte mig i sofaen og vente til hun kom tilbage. Jeg bemærkede at der henne på fjernsynet stod en fallos – pik på næsten 35 cm. Der gik 5 – 10 minutter, så stod hun i døråbningen til soveværelset, kun iført et par lange læderstøvler – et par lædermanchetter om hænderne og halsen.

I hænderne havde hun 2 glas, indholdet i det ene var orange og det andet grønligt. Hun spurgte om jeg var en mand eller en kylling. Som en tiger var jeg henne ved hende, smed alt mit tøj på 10 sekunder. Min 24 cm. lange pik stod lige ud i luften. Jeg stod nu helt op af hende, så min pik rørte hendes veltrimmede trekant. Jeg er så absolut en mand hvæsede jeg. Så skal du først drikke den grønne og bagefter den orange drink. Som sagt som gjort, ned med dem.

Hun skubbede mig hen i en meget stor dobbeltseng, og begyndte at slikke på min pik. Mens jeg lå og nød dette, kunne jeg ud af øjenkrogende se, at der på en hylde stod mange store dildoer og at der på væggene hang mange billeder af store fyre med abnormt store pikke. Tungen kørte op af skaftet og ned på den anden side, dette gjorde hun nogle gange indtil, hun så tog fat om dyret med begge hænder og tog pikhovedet i munden og sugede som en støvsuger på den.

Jeg havde på fornemmelsen at min pik blev dobbelt så stor, ved denne behandling. Samtidig begyndte alt at køre rundt for mig og så var det godnat. Jeg var blevet bedøvet med et eller andet medikament.

Hvor lang tid jeg var væk ved jeg ikke, men da jeg begyndte at komme til mig selv igen, lå jeg på maven, og kikkede lige op i Lailas’ kusse. Mine arme og ben var bundet fast til sengen og jeg kunne mærke at der var koblet en eller anden form for malkemaskine på min pik, som klemte hårdt om skaftet. Det hele gik ned gennem et hul i sengen.

Laila grinede, nå er du ved at komme til dig selv igen, det var godt, for nu begynder alt det sjove. Nu skal du slikke min fisse, hvis du ikke gør det godt nok, skruer jeg op for malkemaskinen så din pik bliver helt hudløs. Skøre kælling tænkte jeg mere eller mindre omtåget. Jeg kunne nu mærke at det ikke kun var en malkemaskine, hun havde monteret på mig, hun havde også stoppet en dildo op i røven på mig. Nu kunne jeg se hun havde en lille fjernbetjening i hver hånd, en til dildoen og en til malkemaskinen.

Laila mente at hun lige måtte teste begge hjælpemidler, det gav et så kraftigt ryk i min pik at jeg jamrede AV, samtidig skruede hun op for dildoen og jeg måtte med skam indrømme at jeg nød det. Jeg fik en udløsning der sagde spar 2 til alt, og malkemaskinen sugede en stor ladning sperm ud af mig.

Det var nok noget du kunne lide sagde Laila, dig skal vi nok få meget glæde af inden det bliver lyst igen. VI tænkte jeg, da Laila påmindede mig om, at jeg nu skulle slikke fisse på hende. Nå men ud med tungen og i gang med at slikke, det bedste jeg havde lært. Jeg gjorde det åbenbart ikke godt nok, for dildoen startede op igen på lav styrke.

Laila stønnede højlydt og kørte fissen rundt i hele ansigtet på mig. Eftersom hendes orgasme nærmede sig skruede hun mere og mere op for både malkemaskinen og dildoen. Pludselig klemte hun sine ben fast om mit hoved, så hun var lige ved at kvæle mig da orgasmen kom rullende, samtidig kom der en stor skylle ud i min mund, som jeg var nød til at sluge. Samtidig sendte jeg nok en ladning sperm ud i malkemaskinen.

Da jeg fik mit hoved vristet fri og fik luft igen, kunne jeg se at vi ikke længere var alene i soveværelset. Ved siden af sengen stod der 2 store fyre uden en trævl på kroppen. Begge var abnormt stort udrustet med pikke på ca. 30 cm. Nå Laila har du varmet ham op til os, jeg rystede ved tanken om hvad der nu skulle ske. Laila tog en tube glidecreme og smurt en klat ud på den ene pik, inden han satte sig op i sengen. Svup sagde det da han trak dildoen ud af min røv. Min eneste tanke var, nu bliver mit jomfruelige røvhul ødelagt, da han pressede det store pikhoved mod min stjerne.

Han lagde sig helt ovenpå mig, så han hviskede i mit øre, at nu skulle jeg slappe af og nyde det, ellers ville han ikke garantere for følgerne. Åhh stønnede han da pikhovedet gled indenfor i varmen, du er dejlig stram. Lidt efter lidt fik han mast pikken længere og længere ind i min røv. Så nu skal du kneppes var hans eneste kommentar, inden han begyndte at køre pikken ind og ud, næsten i dens fulde længde. Smerterne i min røv gjorde, at mine øjne var lukkede og min mund var åben, det var den anden fyr ikke sen til at udnytte. Han pressede sin store pik ind i munden på mig, hvilket jeg ikke var med på, så jeg satte tænderne i pikken. Han gav et hyl fra sig, av for satan han bider.

Fyren som pulede mig pressede sin pik helt i bund, det gjorde afsindigt ondt i min røv, nu holder jeg lige min pik her, indtil du har lært at sutte pik på min makker uden at bide, var hans eneste kommentar. Jeg skal nok bønfaldt jeg. Nok en gang kom pikken ind i min mund, jeg begyndte at køre tungen rundt om pikhovedet i håbet om at det snart måtte få en ende. Det var bedre stønnede han, samtidig med at han tog om mit hoved og maste pikken ned i halsen på mig. Tempoet blev sat op både i min mund og i min røv.

De stønnede højere og højere, enig om at det var en dejlig lille luder Laila havde fundet til dem. Den første der kom var fyren i min mund, han holdt mit hoved i et jerngreb og sendte en stor ladning sperm ned i halsen på mig. Jeg var ved at kvæles i det, da jeg kunne mærke at pikken i min røv blev større og han fyrede sin ladning af oppe i tarmen på mig.

Fyrene tog deres tøj på og sagde til Laila, at hun kunne bare sige til, hvis jeg skulle ordnes igen en anden gang, det mente hun ikke blev nødvendig, hun takkede for hjælpen og de gik.

Laila kom hen til mig og råbte nu løsner jeg dig, så har du 2 minutter til at få tøj på og komme ud af min lejlighed, ellers får jeg fat i gutterne igen. Jeg sprang ud af sengen, kom i mit tøj. På vej ud af døren sagde Laila at jeg skulle tjekke min postkasse når jeg kom hjem. Da jeg kom ned på gaden kunne jeg mærke sæden, løbe ud af mit ødelagte røvhul, ned af mine ben. Tankerne for rundt i mit hoved, og da jeg stadig kunne smage spermen i munden kastede jeg op.

Da jeg kom hjem lå der et videobånd og en lap papir i postkassen.

Du skal lige vide, at alt det du har medvirket til i nat er optaget på bånd. Det bedste for dig selv er at forlade denne by og aldrig komme tilbage, ellers vil dette bånd blive offentliggjort flere steder og du vil få besøg af gutterne igen.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *