Sex på offentligt sted

1

Udlev dine fantasier med en af vores medlemmer, det behøver ikke at være med en kæreste.

10%
TOTAL SCORE
Besøg side Besøg side

Det er en rigtig dejlig sommerdag, jeg har sovet længe, nusset om mig selv og sidder nu på min altan og soler mig. Jeg tager en tår vand og spilder en dråbe ned ad min mave, bliver overrasket og tænker på den fryd det giver når du overrasker mig med en kold isterning med ad ryggen, sidder i varmen og tænker videre…

Tænker på den dag, du bandt mig, gav mig bind for øjnene, varmede mine baller godt op med din faste hånd. For derefter at overraske mig med kold is…
Jeg lægger mærke til at mine trusser er blevet godt våde. Jeg tørrer vandet væk fra maven, må ikke!
Du har givet mig streng besked på at jeg ikke må lege med mig selv, før du kigger på.

Jeg nusser lidt uden på trusserne, en stønnen undslipper mine læber. Mine brystvorter er hårde og stritter under det tynde stof ved tanken om at jeg snart ser dig, at dine læber snart lukker sig om dem.
Jeg er meget våd nu. Lader en enkelt finger glide ind bag trussekanten, det er vidunderligt at sidde i solen og være gennemvarm, både udenpå og indeni.
Jeg slikker min finger ren, den smager dejligt. Du vil være tilfreds…
… Vil gerne gøre dig tilfreds i aften. Vil ikke vente på at du fylder mig ud, har så meget lyst til at mærke dig. Mærke din store pik. Jeg bliver vild ved tanken.
Lukker mine øjne og ser dig for mig. Ser dine øjne, mens du siger at jeg skal røre ved mig selv. Forestiller mig hvor dejligt det føles at have din pik i munden, at mærke din hånd føre mit hoved.

Jeg er lige ved at komme… Skynder mig at stoppe. Du vil ikke have at jeg kommer… Jeg er allerede gået for langt.
Jeg ser at der sidder en mand på altanen overfor mig, han sidder med pikken i hånden og kigger over på mig.
Jeg skynder mig ind… Skal i bad inden du kommer. Tager tøjet af foran vinduet,
Langsomt…
Først bh´en, jeg løsner den, holder for brysterne, lader bh´en falde på gulvet, alt imens jeg lader som om, at jeg ikke har set manden på den anden side. Han er kommet i gang nu. Jeg tænder på at han leger med sig selv til mig.
Jeg vender mig om, tager langsomt trusserne af. Lader ham kigge godt på min røv. Rører ved mig selv, lader ham se mine fingre kærtegne min drivende mis, lader to fingre gilde op, den tredje cirkler om ”det hemmelige” hul.

Ser at han kommer..
Skynder mig ud i bad. Nu er der ikke lang tid til at du henter mig.
Du har sagt at vi skal på tur, at jeg ikke skal regne med at komme hjem de næste par dage. Der er meget du skal lære mig, jeg skal lære at adlyde dig, lære at have dig i begge huller, lære at vente på at du vil ta mig.
Mine tanker kredser mens jeg ligger i badekarret. Jeg leger med mig selv uden at tænke over det. Jeg forestiller mig hvordan du har magten over mig. Hvad du mon kan finde på.
Jeg kommer i et lille skrig. Nu er jeg nervøs. Ved at du kan mærke på mig, når jeg har gjort noget galt. Ved at det er lang tid siden vi har været sammen og at der allerede er lagt i til mig i den mellemliggende tid.

Jeg tager min butterfly på, er allerede nu tændt igen, ved tanken om at jeg om lidt skal overdrage dig remoten og derved magten over mig. Jeg kan mærke at jeg spænder, smører mig langsomt ind creme, er især ekstra grundig nede ved missen, mærker efter. Har barberet mig ekstra grundigt, det kan du ikke sætte en finger på.

Skynder mig at tage tøj på. Først et corsage, der rigtigt fremhæver mine bryster, sætter mine sorte strømper fast i hofteholderen. Tager min lille korte nederdel på. Håber ikke at vi skal ind nogen offentlige steder. Min nederdel er for kort, man kan se min strømpekant. Smider min korte, sorte skindjakke over corsagen. Lægger en hurtig make-up og stiller mig ned på vejen.

Jeg ser dig dreje ind på vejen.
Står og er lidt betuttet over min korte nederdel.
Du smiler til mig, jeg kan se at du er tilfreds. Jeg skynder mig at give dig remoten. Nu smiler du endnu bredere. Giver mig et kys og siger at jeg skal sætte mig op.
Jeg spørger om jeg ikke må gå op og tage bukser på, man kommer jo til at kunne se hele mit ben når jeg sætter mig.
Du kigger bare og siger ”hvis man ikke kunne var du ikke ordentligt påklædt.”

Jeg sætter mig op. Du starter motorcyklen, jeg elsker den kilden, som den giver i underlivet, er i forvejen rigtigt våd, bare ved at sidde så tæt på dig.
Pludselig mærker jeg en vibreren der er for kraftig til at komme fra cyklen. Jeg stønner højt, Du hører det og slukker igen.
Allerede nu ved jeg at det bliver en lang tur.

Efter at vi har kørt lidt tænder du igen. Du holder den tændt til jeg er lige ved kanten. Du kender mit kropssprog godt nok til at vide hvornår det er.

Vi har vel kørt i en halv times tid, min nederdel er røget så langt op, at jeg må kæmpe for at holde mig ind til dig, så folk i det mindste ikke kan se min butterfly.
Du tænder den da vi når lidt udenfor byen. Siger at jeg skal holde godt fast.
Fortæller mig at når week-enden er slut, skal jeg nok lære at adlyde dig. Jeg kommer pludseligt i et højt skrig, blandingen af vibratoren, farten, din duft og dine ord blev for meget for mig.

Du lader mig falde lidt ned. Jeg spørger hvor vi er, det er en bred skovsti, jeg ved ikke om vi er i københavn eller langt væk. Nu er jeg i din magt.
Er helt forvirret…
Du spørger om jeg har leget med mig selv i dag.
Jeg kan ligeså godt være ærlig og svare ja.

Jeg kan høre på din stemme at du ikke er tilfreds.
”Kom du?”
Jeg lyver og siger nej.
”i aften er jeg jo nødt til, at straffe dig fordi at du gik imod mig og legede uden at få lov” siger du.
Jeg tænker at, heldigvis tror du på at jeg ikke kom.

Pludseligt stopper du motorcyklen.
Jeg kan se en lysning, lidt væk.
Du siger at jeg skal stige af. At nu er det tid til min straf for, at jeg løj om at jag var kommet i dag. Jeg beder dig, siger at jeg ikke er kommet, men du kender mig for godt.

Du tager dit halstørklæde af, binder det for øjnene af mig.
Siger at mit tøj er godt nok, jeg har da hørt efter på det punkt, åbner min jakke om kommer med en anerkendende lyd.
Du tager begge mine hænder i din ene hånd og trækker af med mig.
Vi stopper.
”hvor er vi?”

Du skubber mig blidt fremad. Så jeg med hænderne støtter på noget, der føles som et træ.
Jeg står der, der sker ikke noget?
Pludseligt lægger jeg mærke til at jeg har glemt at sprede benene.
Smæk! Jeg får et ordentligt rap på balden. Så et til.
Du giver mig flere slag, det svier så dejligt, jeg kan mærke safterne løbe stille ned ad mine skamlæber, ned over mine lår.
Jeg stønner højt for hvert slag.
”Du har ikke talt endnu” siger du. ”Jeg skynder mig at sige, det var 12slag”
”det tæller ikke. De kommer oveni i dem, der ligger til dig i aften” siger du.’

Du løfter op i min nederdel bagpå. Ser at jeg er drivende våd. Lader en finger køre op ad mit inderlår. Langsomt…
…for langsomt. Jeg stønner højt, får et slag på hver balle.
Du finder min kilder, leger roligt med den, kysser mig på halsen. Jeg kan mærke dit ophidsede åndedræt, kan høre at du også er tændt,
Du trækker dig væk. Jeg kan ikke høre dig?
”Hvor er du?”
intet svar.

Jeg er begyndt at blive nervøs, kan intet se, hører en knitren i nogle blade bag mig.
”Lasse! Det her er ikke sjovt, der kan jo komme folk her.” Jeg tager armene ned, glatter min nederdel, skal lige til at tage bindet fra øjnene, da jeg mærker et fast greb i nakken.
”Har du fået lov til at flytte dig?” spørger du mens du tvinger mig ned på knæ, jeg kan mærke at du har lagt din jakke under.
Du tager mine bryster ud af corsagen. Leger blidt med dem. Jeg spørger om jeg ikke godt må smage dig, AV-ÅH. Du kniber mine brystvorter hårdt, jeg kan mærke at jeg bliver mere og mere våd. Pludseligt kan jeg høre noget rasle.
Du sætter en klemme på mine brystvorter. Jeg kan mærke noget koldt på min mave.
Det er en kæde.
Du bruger den til at trække mig tættere ind til dig.
Jeg hører en lyd bag mig? Er der nogen?

Jeg skal til at spørge, men i det sekund, jeg åbner munden, bliver den fyldt op af din dejlige pik.
Jeg glemmer alt om lydene omkring mig, og fokuserer kun på at det skal være dejligt for dig.
Du giver mig besked på at lege med mig selv, rigtigt stritte med røven, så alle kan se mine røde baller. At jeg skal kneppe mig selv og vise hvor liderlig jeg er.
Jeg lader min tunge køre langsomt rundt på dine boller, slikker stille op til spidsen.
mmm… Smager dejligt. Jeg lader mine fingre glide stille rundt på min klit,
Du tænder for vibratoren, jeg stønner højt. Er ved at komme, butterflyen fylder det hele, det eneste hul jeg kan lege med, er det bagerste. Jeg er så våd at det er let at fugte en finger. Den glider let op. Jeg lader den glide stille ind og ud, forsigtigt får jeg en finger mere ind. Lader min tunge glide rundt på din pik. Du kører den stille rundt i ansigtet på mg, mens jeg stønnende prøver at fange den med læberne.
Du Stikker den helt ind i munden på mig, langt ned, jeg sutter og slikker, elsker at smage dig, stønner pga. vibratoren Knepper mig selv vildere, vildere. Er ved at komme…
Du tager et fast greb i mit hår, knepper mig i munden, bruger min mund., hiver i kæden som er forbundet med klemmerne i mine bryster, Jeg giver et skrig af nydelse.
Jeg kommer samtidigt med at du sprøjter ud over mig med din varme sperm, giver et skrig fra mig, min mund er fuld af dig. Jeg synker…
Elsker smagen af dig.

Du rejser mig op. Siger til mig at det var godt at jeg har fokus de rigtige steder. Tager bindet af mine øjne. Giver mig et kæmpe, varmt kys mens jeg misser mod solen.
Jeg synes at jeg ser nogen gå nede i det fjerne?

Skal til at spørge, men du siger bare ”vi skal videre nu, klemmerne beholder du på!”

Vi kører stille videre. Du hører mig mumle noget med at jeg altså godt ville have mærket dig. Du ved hvor meget jeg har brændt efter det længe…

Vi stopper på en større tankstation efter lidt tid. Du beder mig gå ind og købe en flaske rødvin, en pakke røde stearinlys, en pakke ekstra batterier og noget jeg skal straffes med. Jeg kigger mærkeligt på dig. Du vil vel ikke have at jeg skal gå derind sådan som jeg ser ud, i kort nederdel og meget nedlynet jakke. Du smiler ondt, giver mig et kys og kniber mig hårdt bagi.
Da jeg er inde ser jeg at der er mange hylder at gå rundt og lede på.
Det vibrerer i vibratoren, jeg kigger hårdt på dig igennem vinduet, beder dig med øjnene om at stoppe.
Du smiler bare, lægger remoten på sædet og sætter dig til at rulle en cigaret.
Mens jeg går rundt og leder, kan jeg mærke at jeg bliver mere og mere våd. Føles som om at den lækre fyr bag disken ved, hvad der foregår, han smiler til mig. Jeg slår øjnene ned, da jeg endeligt når kassen.
Jeg er ved at springes, et lille støn slipper over mine læber. Jeg smider penge på disken, og småløber ud af butikken uden byttepenge.
Skynder mig, at sætte mig op på motorcyklen, sidder uroligt, stønner højt. Tigger dig om at slukke for vibratoren.
Du griner bare og i det sekund, du starter motorcyklen kommer jeg højlydt, jeg bider dig blidt i skulderen samtidig. Du smiler og siger at du håber, at jeg nød det. Der går lang tid til jeg får lov igen.

Vi holder ind ved et lille, lækkert sommerhus.
Det er en fantastisk lun sommeraften, vi går indenfor, snakker, hygger og skal til at lave lidt mad.
Jeg går og dækker bord på terrassen, da du pludselig skubber mig ned over bordet, det giver et sæt i mig. Kan mærke klemmerne på brysterne, de presser mod bordet. du løfter min nederdel og banker din dejlige pik op i min stadig våde fisse, jeg råber højt, af både nydelse og overraskelse. Du kører stille ind og ud lidt, jeg stønner, bider i dugen, for at naboerne ikke hører mig. Elsker at du fylder mig ud.
Du skifter i tempo, ved at det driver mig til vanvid.

Pludseligt trækker du dig ud, siger at jeg ikke har fortjent mere, jeg brokker mig lidt, med det resultat at du giver mig fem slag på hver balde.
Du lader mig mærke dig dybt oppe i mig igen, vender mig om, trækker i kæden og kører din dejlige pik ind mellem mine bryster, op til min mund. Spørger mig om jeg skal have lov at smage dig igen, om jeg skal have din dejlige smag i munden igen. Du ved hvor meget det tænder mig, når du smager af os begge…

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *