En alt for varm aften

1

Udlev dine fantasier med en af vores medlemmer, det behøver ikke at være med en kæreste.

10%
TOTAL SCORE
Besøg side Besøg side

Jeg var i et fandens humør den aften. Det var torsdag aften og en af de varmeste aftener denne sommer. Jeg var rastløs, lettere irritabel og ingen af mine veninder var til at fat i. Jeg havde ringet rundt i næsten en time, men alle var enten ude eller optagede. Dette gjorde ikke mit humør bedre. Jeg kiggede rundt i det aftenbelyste rum. Solens stråler var svage nu men stadig var det varmt. Forbandet varmt. Jeg besluttede mig for at tage et kølende bad. Tog min kjole af og tændte bruseren. De kølige stråler ramte min krop og jeg mærkede en ny følelse oveni de andre. Jeg tog håndbruseren ned fra væggen og lod strålerne lege mellem mine ben. Mærkede suget i underlivet når jeg ramte mit “punkt”. Skruede op for vandet så strålerne ramte hårdere og efter et par minutter kom den forventede orgasme. En lille ynkelig en, fremtvunget af bruserens stråler. Satans. Havde brug for ro og dette forværrede bare mit humør. Tørrede mig og gik tilbage i mit soveværelse. Så ind i stuen og så tilbage igen. Nej jeg måtte gøre noget. Fandt Whiskyflasken frem fra et skab i køkkenet og skænkede et glas. Jeg drikker ikke whisky normalt for jeg ved at det går galt. Drikker faktisk sjældent så når jeg gør det er det altid spændende hvordan det virker. Set i bakspejlet kunne jeg nok have forudset nogle af aftenens begivenheder. Men så igen. Det er svært at spå, især om fremtiden. Fandt isterninger frem og smed dem i glasset. Satte musik på anlægget. Jeg måtte ud. Kunne ikke blive inde. Havde det som en tiger i bur. Jeg tog en sort bh på og min røde kjole uden over. Undlod at tage trusser på. Tænkte at det var for varmt, men vidste godt at det bare var en dårlig undskyldning. Så meget sveder man heller ikke i en g-streng. Tørrede mit hår og lagde make-up. Tog mine sorte høje sandaler på og smed pungen og smøgerne i tasken. Så var jeg klar. klokken var omkring 22.

Tog en Taxa hen til en bar jeg havde været på nogle gange. Det er egentlig en bøssebar, men besøgt af både heteroer og homoer. Baren har et kareokeanlæg og det blev benyttet fuldt ud den aften. Da jeg kom var der ikke så mange mennesker så jeg satte mig i baren og bestilte en dobbelt whisky. I løbet af en times tid var der dog fuldt hus. Jeg var stadig rastløs. Min irritation havde forvandlet sig til fandenivoldskhed i stedet. Hvilket var en del mere spændende. Gav mig selv en udfordring. Jeg ville synge selvom jeg var alene i byen. Bestilte “Daniel” af Elton John fordi jeg vidste at jeg nogenlunde kunne synge den i forvejen. Det blev min tur og bartenderen rakte mig mikrofonen. Jeg sang og folk klappede. Det gør de nu af alle. Jeg bestilte endnu en whisky og hørte pludselig en kvindestemme synge meget intenst “Don´t say what you´re bound to say” Celine Dion sang tror jeg. Stemmen havde en intensitet som fik det til at gys i min krop. Jeg drejede hovedet og fik øje på pigen der sang. Hun var dybt optaget af at synge. Jeg kunne mærke alkoholen i kroppen og endnu en udfordring meldte sig. Hvis hun kigger på mig nu skal hun scores. Og i det samme kiggede pigen på mig. Shit! Så var det alvor. Jeg var jo i det hjørne. Jeg har tidligere haft sex med piger men foretrækker normalt mænd. Men der var noget ved denne aften og pigen der sang. Jeg stirrede hende i øjnene. Holdt hendes blik fast. Vidste at mit var lokkende og meget intenst. Hun kiggede genert væk men jeg fastholdt min stirren og hun kiggede igen på mig. Hun kunne mangen udenad så hun behøvede ingen skærm. Jeg drejede mig så jeg sad med front mod hende. Lagde benene over kors og lænede mig lidt frem. Sangen var slut og alle klappede. Det var nu meget tydeligt at hun var genert. Jeg smilede til hende og klappede og hun gik forsigtigt hen ved siden af mig og bestilte en drink. Uden at kigge på mig sagde hun ” tak for bifaldet” og rødmede lidt. Jeg kunne mærke at hun ikke var uinteresseret. Jeg lagde forsigtigt en hånd på hendes ryg og sagde “Det var da så lidt. Du sang jo smukt”. Hun grinte lidt genert og jeg kunne se at hun ikke helt vidste hvor hun skulle gøre af sig selv. Så sagde hun ” mine venner sidder herovre, øhhh måske skulle jeg gå tilbage til dem” Jeg syntes jeg kunne fornemme en spørgen i hendes ord….Men var faktisk ligeglad. Jeg havde jo en mission, så jeg sagde ” Ja måske skulle du, men du kunne også blive her hos mig….”. Hun kiggede op på mig med et lille usikkert smil. Jeg præsenterede mig og rakte hånden frem. Hun tog den, sagde sit navn og prøvede at slippe min hånd igen…Men jeg holdt fast, blidt men bestemt. “Jeg kan faktisk læse din skæbne i dine hænder…” sagde jeg og kiggede hende direkte i øjnene og kunne lærke at jeg havde det farlige smil på læberne. “Kan du? Hvad er min skæbne så?” Spurgte hun og jeg kunne se at hendes bryster hævede sig når hun trak vejret. Hun havde en sort stram undertrøje på og en smuk kavalergang, der glinsede en anelse af sved. Jeg vendte hendes hånd så håndfladen vendte opad. Jeg havde nu valget mellem at komme med en lang smøre om hvordan hendes liv ville arte sig og så langsomt kredse mig ind…Eller jeg kunne gå direkte efter struben. Jeg valgte det sidste. “Jeg kan se i din hånd at du kommer til at få en uforglemmelig aften i aften, hvis du tager imod det den byder dig…”. “Aha” sagde hun og rødmede igen let. “Og det er du på en eller anden måde en del af eller hvad?” spurgte hun. Jeg lagde hånden under hendes hage og trak hendes ansigt nærmere. “Det kan du tro” sagde jeg. Så kyssede jeg hende. Først blidt. Hun smagte sødt efter drinken. Så mere krævende. Jeg kunne mærke at hun var lidt usikker. ” Du er ikke vant til at kysse piger?”…Mine ord fik hende til at trække sig lidt usikkert tilbage. “Næh det er jeg…” Begyndte hun men jeg afbrød hende med et ” Det får vi snart lavet om på”. Igen kyssede jeg hende og denne gang gav hun efter. Jeg lod en finger følge hendes kraveben mens jeg kyssede hende og jeg kunne mærke at jeg nu var meget varm mellem mine ben.

Varm og drivvåd. Et øjeblik fik jeg den tanke at jeg nok havde en stor våd plet på kjolen nu, så jeg hoppede ned fra barstolen og håbede på det bedste. Jeg var en anelse højere end hende, men jeg havde jo også høje hæle på sandalerne. Hun havde halvlangt krøllet hår, delt i to kække rottehaler. Jeg lod fingrene glide om bag hendes nakke og lod dem lege med en lille tot hår der ikke kunne nå i rottehalerne. Jeg vidste at hun var usikker på hvad jeg havde i sinde, og jeg besluttede at tage tyren ved hornene. “Jeg har tænkt mig at gå hjem nu….” Hendes øjne fik et afvist udtryk…. “Og jeg har tænkt mig at tage dig med”. Hun lagde armene om min hals og hviskede i mit øre ” Jeg vil gerne med, men jeg har aldrig været sammen med en pige før….” Den havde jeg jo regnet ud for længst og det gjorde det bare endnu mere spændende. “Vi tager det bare stille og roligt i dit tempo…” Sagde jeg engleblidt og vidste at jeg løj….

Hun sagde hurtigt farvel til sine venner og vi tog en taxa hjem til mig.

Vi ankom til min lejlighed. Jeg låste op og trak hende med ind. Whiskyen stod endnu fremme og jeg skænkede os to glas, og hentede en skål is i fryseren. Vi satte os i sofaen, og hun begyndte at småsludre om alt muligt. “Stille” …smilede jeg bestemt. Og tog en isterning fra skålen. Jeg rakte den frem mod hendes læber og hun skilte dem let. Jeg lod isterningen følge læberne og glide let ind mellem dem. De smeltede dråber løb ned over hendes hage og jeg lod min tunge fange dem. Hun så stadig usikker ud. “Jeg er altså ikke helt sikker på at jeg kan det her, det er så nyt” sagde hun. “Bare rolig vi går da ikke længere end du har lyst til” Sagde jeg og vidste at jeg løj igen. Jeg havde tænkt mig at Gå H E L E vejen, og jeg skulle nok få min vilje. Jeg kunne se på hendes øjne at hun var tændt. Det var stadig stegende hedt og jeg lod isterningen glide ned af hendes hals og om i nakken. Dråberne fangede jeg med tungespidsen. Hun trak vejret dybt. Jeg lod mine fingerspidser leg på hendes overarm og lod håndledet strejfe hendes bryst. Det havde sin virkning jeg kunne se igennem hendes undertrøje at hendes brystvorter strittede indbydende.

“Ikke endnu” sagde jeg til mig selv, men det var svært at holde igen for jeg var drivvåd og meget tændt nu. Jeg lod fingrene finde hendes ansigt, tog om det og kyssede hende blidt, blødt og varmt. Hun gav lidt efter under mit kys.

Jeg lod den ene hånd følge hendes kraveben ned til hendes indbydende bryster.

Jeg kunne ikke lade være. Forsigtigt strejfede jeg hendes brystvorte med tommelfingeren, hun gav sig lidt. Jeg lod fingerspidserne cirkle om hendes bryster. Under hendes bryster og op langs siden. Hun fik kuldegysning og gav en lille nydelseslyd. Jeg trak hurtigt undertrøjen over hendes hoved, og hun forsøgte lidt forskrækket at dække over hendes dejlige bryster. Store, tunge men fantastisk velformede. Hun kiggede mig i øjnene og jeg fastholdt hendes blik bestemt mens jeg fjernede hendes hænder fra hendes bryster. Jeg lagde mig på knæ foran hende og tog hendes ene brystvorte i munden mens jeg legede med den anden med fingrene. Jeg lod tungen cirkle og danne en våd ring, jeg markerede med tænderne og jeg sugede. Hun gispede og lagde nakken lidt tilbage. Jeg slikkede mellem hendes bryster. Smagte hendes salte hud. Hun duftede sødt og lækkert. Mine knæ gled længere ud til siden. Jeg kunne mærke min kusse blive varm og åben. Jeg lod hænderne glide ned ad hendes lækre lår og op under hendes nederdel, stadig i gang med at lege med hendes bryster. Hendes ben var sommerbrune og meget bløde. Hun forsøgte at holde dem samlet så godt som hun kunne men jeg pressede dem ud til siden. Nederdelen var nu oppe om hofterne på hende og jeg kunne se hendes venusbjerg bag trusserne. Jeg holdt hendes ben spredt og lagde mit ansigt mod hendes kusse uden på trusserne og åndede varmt gennem stoffet. Lod tungen glide langs kanterne i siden. Holdt stadig hendes ben spredt. Jeg lod en finger glide ind under stoffet og ind mellem hendes skamlæber. Hendes kusse var våd og varm. Hun stønnede da jeg ramte hendes “punkt”. Jeg samlede hendes knæ og trak trusserne af hende. Sikke et syn. Hendes kusse havde en dyb mørk farve, hun var glatbarberet mellem benene men havde et veltrimmet venusbjerg. Hendes klitoris strittede fræk mod min mund og hun var glinsende våd. Jeg var så liderlig nu at jeg var ved at sprænge i luften. Jeg tog hårdt fat i hendes bløde inderlår og lod min tungespids glide op gennem hendes revne. Hun stønnede og lukkede øjnene. Jeg fortsatte med at bearbejde hendes kusse med tungen. Pirrede, slikkede og sugede. Jeg hjalp lidt til med fingrene og stak pludselig to fingre dybt ind i hende. Hun gav et spjæt med nød det. Jeg lod tungen cirkle om hendes klitoris, langsomt og drillende mens jeg kørte fingrene ind og ud af hendes kusse. Jeg øgede tempoet og kunne mærke hendes lårmuskler sitre. Hurtigere og dybere. Gav hende ikke en chance for at slippe uden om. Og BINGO….Hendes krop rystede og hendes kusse trak sig rytmisk sammen om mine fingrer. Hun sagde de sødeste lyde…Nærmest grådagtige. Jeg var vildt tændt. Da orgasmen havde sluppet sit tag i hende, lagde jeg hende blidt ned på sofaen. “Slap af her et øjeblik, så henter jeg en cola til dig”.

Jeg tændte en cigaret og gik ud i køleskabet og hentede en Cola, men i stedet for at gå ind til hende igen gik jeg ind i soveværelset og fandt en pakke frem fra skabet. Jeg tog pakken og Colaen med ind i stuen igen. Hun løftede hovedet lidt og drak tørstigt af den kolde Cola. “Hvad er der i pakken” spurgte hun. “Overraskelser” sagde jeg hemmelighedsfuldt. “Stil Colaen fra dig og luk øjnene”. Hun gjorde som jeg sagde. Grinte lidt. Jeg pakkede op og fandt et par håndjern frem. Gav hende dem hurtigt på. “Hvad er det?” sagde hun og åbnede øjnene. “Hvad ligner det?” drillede jeg. “Læg dig ned på gulvet”. Hun gjorde igen som jeg sagde. Jeg tog to stykker reb frem og bandt hendes ankler til spisebordets ben. “Hvad skal der ske?” spurgte hun lidt usikker igen. “Vent og se” svarede jeg bare. Som hun lå passede det med at jeg kunne binde et reb om håndjernene hen til radiatorrøret så hun lå helt udstrakt. Hendes ben var helt spredt. Jeg bandt et tørklæde om hendes øjne så hun intet kunne se. Jeg kunne tydeligt mærke hendes usikkerhed, men også fornemme at hun var nysgerrig. Jeg satte mig op i sofaen og iagttog hende. Jeg røg min smøg og skænkede et glas whisky mere…Hun begyndte at røre lidt på sig. “Hvor længe skal jeg ligge her” spurgte hun med en hviskende stemme. “Jeg har helt glemt at fortælle dig reglerne søde ven” sagde jeg i et afslappet tonefald. “Reglerne?” hviskede hun nervøst. “Ja reglerne! Som du kan mærke er der ikke meget du kan gøre for at slippe fri nu, vel…Hvilket jo må betyde at det er mig der har alle trumfkortene. Jeg kan gøre med dig hvad der passer mig. Jeg kan for eksempel, putte noget i din mund hvis du protesterer.” Jeg hold en kunstpause…” Jeg ville nok overveje min situation lidt hvis jeg var dig. Jeg ville nok forsøge at bevare et ordentligt tonefald når du taler til mig. Faktisk vil jeg sætte pris på at du kun siger noget hvis du bliver spurgt. Lad mig sige det på denne måde. Så længe du gør hvad jeg beder dig om og kun taler når du bliver spurgt, er der ingen problemer. Bryder du denne regel bliver jeg nødt til at straffe dig. Det er reglerne”…Jeg smilede og nød situationen indvendigt. “Du kan da ikke bare …” begyndte hun men jeg afbrød hende med at rejse mig og tildele hende et svidende slag på inderlåret…”Sagde du noget, min søde?” Min stemme var stadig rolig og drillende.. “AV for satan…Jeg vil ikke…” Endnu et slag afbrød hende. “Nu må du da have forstået budskabet” sagde jeg lidt hånligt.

Hun nikkede svagt, men jeg kunne se hendes irritation malet i hendes ansigt. Jeg pakkede en blød pisk i rødt hjorteskind og et lille blåt massageapparat ud. Jeg tog tingene og skålen med de næsten smeltede isterninger med hen til hende. Satte mig ved siden af hende Og kærtegnede hendes kind blidt. Hun flyttede hovedet lidt. Var stadig lidt krænket. Jeg fortsatte mine kærtegn og tog en isterning med den anden hånd. Lod den følge hendes læber. Jeg kyssede hende blidt. Hun overgav sig til kysset og blev lidt blød igen. Så bed jeg hende i læben. Ikke meget hårdt men nok til at få hendes krænkethed frem igen. Hun skulle til at sige noget, men jeg gav hende en chance ved at lægge hånden over hendes mund. “Husk at jeg bliver nødt til at straffe dine forsømmelser” sagde jeg indsmigrende. Isterningen var næsten smeltet så jeg tog en ny. Lod den følge hendes strube ned mellem hendes bryster. Hun gøs. Jeg kærtegnede igen hendes brystvorter med isterningen, og lod den glide ned i hendes navle. Bøjede mig og lod tungen lege med den der. Jeg tændte massageapparatet og lod det erstatte min tunge. Så at hun spidsede ører. Jeg lod den snurrende tingest bevæge sig langsomt ned mellem hendes ben. Lod det lege med hendes få hår, inden jeg lod det finde hendes kusse helt. Jeg kørte en finger gennem hendes åbenstående revne og kunne mærke at hun var lidt våd. Hun gav sig. Prøvede at flytte hofterne. Jeg greb hurtigt den røde pisk og lod at slag lande på hendes bløde inderlår. Hun stivnede. Jeg lod massageapparatet glide ned over hendes kusse. Cirklede rundt om hendes klitoris. En lille lyd undslap hendes læber og jeg mærkede hende blive blød igen. Jeg flyttede apparatet og rejste mig. Jeg stillede mig med et ben på hver side af hende. Satte mig over hendes ansigt, lod hende fornemme min kusse ganske let over hendes læber. “Så Søde, nu er det din tur til at tilfredsstille mig. Gør det godt ellers…..” Lod de røde snorer på pisken strejfe hendes arm. Jeg sænkede min kusse over hendes mund. Intet skete…”Kom i gang!” Sagde jeg vredt og rakte bagud og afleverede et smæld over hendes lår. Langsomt åbnede hun munden og lod tungen finde frem til det sted der føltes som glødetråden i en pære. “Mere” Sagde jeg hårdt og gav hende endnu et rap. Hendes tunge spillede over min kusse og jeg pressede den mod hendes mund. Hun fandt rytmen og jeg mærkede flammer i mit underliv. Jeg rejste mig og vendte mig så jeg sad med front mod hendes kusse. Jeg rakte hånden ned mellem hendes ben og legede med hende mens hun slikke mig. Man skulle ikke have troet at det var hendes første gang med kvinder for da hun først kom i gang slikkede hun som en drøm. Den helt rette blanding. Hun lod tungen glide ind i mig og jeg kunne mærke at jeg var ved at komme. Jeg fjernede hænderne fra hendes kusse og legede i stedet med min egen mens hun kneppede mig med tungen. Jeg kom for fuld udblæsning. Det var en af de sjældne våde orgasmer og jeg kunne mærke mine safter sprøjte ud af mig, ned i hendes mund. “Drik Søde drik!” stønnede jeg og greb fat om hendes hofter og skød min røv bagud. Hun labbede mine safter i sig, og jeg skreg den sidste rest ud. Uden at tænke nærmere over det lagde jeg hånden mellem hendes ben og opdagede forundret at hun var drivvåd. Jeg greb igen massageapparatet og gik direkte til biddet, Jeg kneppede hende hårdt og hun stønnede og vred sig. Jeg lod hende gøre det uden afstraffelse. Syntes hun havde fortjent det efter den omgang. Jeg masserede hendes klitoris mens jeg kneppede hende og der gik ikke mange minutter før hun begyndte at skælve. Jeg fjernede massage apparatet fra hendes forreste hul og lod det glide ned til hendes bageste. Med den anden stak jeg et par fingre op i hendes kusse og brugte håndfladen til at fortsætte min massage. Jeg pressede forsigtigt apparatet op i hendes dejlige røv. Hun gav sig ømmede sig lidt. Men hurtigt tog hendes liderlighed over. Jeg pirrede alt hvad der kunne pirres og pludselig skreg hun højt. Hun råbte mit navn. Jeg kunne mærke at hun kastede hovedet fra side til side og hendes orgasme var vild. Hun prøvede at spænde underlivet opad men var på grund af rebene forhindret. Hendes kusse kneppede nærmest mine fingrer i stedet for omvendt. Hendes stemme var lys i ekstasen. Hun græd næsten. Da hun lå helt stille under mig slap jeg mit tag i hende. Hun havde stadig nederdelen om hofterne og jeg trak den ned over hendes ben. Jeg fjernede reb og håndjern. Lod hende selv tage blindfoldet af. Hun satte sig forpjusket op, og jeg kyssede hende blidt. Vi sad lidt og kiggede på hinanden. Efter 10 minutter spurgte jeg hende om jeg skulle ringe efter en taxa til hende. Hun så lidt skuffet ud men svarede “Ja tak”. Hun klædte sig på og jeg fulgte hende til døren. Hun kiggede på mig før hun gik ned af trappen og hviskede “Tak”. Jeg smilede og lukkede døren. Så gik jeg i seng og sov fantastisk godt i 4 timer.

Da jeg kom hjem fra arbejde næste dag fandt jeg en buket blomster på mit dørtrin. På kortet stod:

Jeg takker dig inderligt for i nat.

Aldrig har jeg oplevet noget så stærkt og smukt.

Jeg må se dig igen, vil du ikke nok ringe???

Jeg stak kortet i tasken og grinte lidt for mig selv. Jeg vidste at jeg aldrig ville ringe til hende. Aftenen var et resultat af mit fandenivoldske humør og det var nu forsvundet som dug for solen.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *